Laskin כתב:לא חושב שאפשר לסמוך על השמועה הזו... ואפילו אם FS לא חלק ממנו, הסטודיו היפני של סוני לדעתי כן עובדים עליו.
DrKeo כתב:פס5 ב2019 לא יקרה, פשוט לא. הטכנולוגיה לא שם, זה לא ישתלם להם. הם צריכים את 7nm עומד ופועל בצורה יעילה מספיק ושלא נדבר על כך שעולם הסלולרי תמיד מקבל זכות ראשונים על הפסים הללו כך שאני פשוט לא רואה איך הפס5 בכלל נכנסת ליצור לפני סוף 2019 אם לא תחילת 2020 ושיגור שכזה דורש כמה חודשי יצור מראש. בנוסף שנת שיגור של קונסולה הוא בדרך כלל מכה כלכלית ליצרנית, שילוב של יצור המוני לפני שמוכרים קונסולה אחת (שגם אז כנראה תמכר בהפסד), r&d יקר ופרסום מסיבי יוצרים לרוב חור לא קטן בכיס של היצרנית כך שזה לגמרי תואם את התחזיות הפסימיות של סוני לאותה שנה.
בנושא בלעדיים, יש לסוני כרגע מוכרזים כמה וכמה משחקים ועדין לא הייתה e3. הם צריכים רק עוד שנתיים מe3 הקרובה כדי ״להחזיק״ עד שיגור של חגים 2020 כך שאפילו בלי להכריז על משחק אחד הם בסדר (ואני בטוח שיש להם כמה בקנה). כלומר כבר יש להם ל2019-2020 את ds, המשחק של סאקר פאנץ׳, tlou2, days gone, חלומות. זה לגמרי מספיק לשנתיים, ביחוד שהחל מ-q2 של 2020 כולם יתעניינו בפס5 בלבד. אני גם בטוח שבמינימום יש להם את gt7 ואולי הורייזן 2 או gow5 בקנה. מעל ומעבר.
idan כתב:אם המשחק של FS הוא לא בלאדבורן 2 (לא יודע על איזה שמועה אתם מדברים אבל זה היה ההימור שלי אחרי שראיתי את הטיזר) אז לא הייתי מניח שהוא אקסלוסיבי של סוני, במקרה כזה אני הייתי דווקא מהמר שהוא לא. והסיכוי שסטודיו יפן עובדים על bb2 לבד נשמע לי בין לא סביר לממש לא סביר.
מעבר לזה FS הם לא סקוור אנקיס, המשחקים שלהם לא יוצאים 40 שנה אחרי שהם חושפים אותם (בדר"כ פחות משנה) ככה שלא חושב ש "shadow die twice" - מה שהוא לא יהיה - יצא ב 2020. מה גם שהמשחק האחרון שלהם יצא בתחילת 2016 ומדובר בסטודיו שהוציא משחק ב 2014, 2015, 2016 וגם כל מיני הרחבות בין לבין, ככה שפתאום לחכות 4 שנים למשחק הבא שלהם נראה לי לא סביר.
מיאזאקי אכן אמר שהם עובדים על שלושה משחקים אחד מהם אמור להיות כמו מה שאנחנו מצפים מהם בסגנון פנטזיה אפלה, בשני אמורים להיות Mecha אז כנראה ArmoredCore , ואת השלישי הוא הגדיר כ"משחק מוזר" מז'אנר מוזר ועם תוכן מוזר שיגרום לאנשים להרים גבה.. זה לא הוויב שקיבלתי מהטיזר הקצר שנראה מתאים יותר לקטגוריה של פנטזיה אפלה. ככה שלא נראה לי שיהיה גם "shadow die twice" וגם משחק כמו סולס.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:מה שיש להם עכשיו זה מספיק לסגור את הפס4 בסוף 2020, דברים כמו gt7 יהיו רק תבלין נוסף. אגב, מעולם לא הייתה קונסולה של סוני עם רק משחק gt בודד, כל קונסולה קבלה שני ראשיים. כך שבדור הזה, אם ספורט נחשב כסוג של פרולוג, זאת תהיה הפעם הראשונה.
Stick כתב:האמת שסוני בכלל לא הוציאה הרבה משחקים בדור הזה, כלומר יש לה הרבה מפתחות ואיכשהו כל מה שהיא נוגעת בו הופך לזהב ככה שהליינאפ מאוד מרשים, אבל כל מפתחת בנפרד הוציאה כמות משחקים קטנה מההומצע.
גרילה הוציאו אולי 2 אבל אחד מהם הוא משחק השקה כושל, סאקר פאנץ כנ"ל אבל קצת פחות השקה וקצת פחות כושל.
סנטה מוניקה אחד, יש לנו gt אחד, RAD וסוני באנד עשו קפיצה לAAA אבל הוציאו משחק אחד, סטודיו יפן שומר על שקט..
רק נוטי דוג איכשהו הצליחו להוציא משחק בשנה האחרונה של הps3, את אנצ'רטד 4 שעבר ריבוט באמצע הפיתוח, המשך כמעט שלם שנה אחרי ועוד את tlou2 בקרוב, וכל אחד מהם בסטנדרט משוגע.
DrKeo כתב:האמת שאני לא חושב שזה גס לחשוב שיצא ב2019 gta6.
בנושא הפיתוח של סוני, הוא די מאוזן מדור קודם. אני לא חושב שיש יותר או פחות משחקים, כן יש פחות ״זבל״.
idan כתב:סנטה מוניקה כנראה יסגרו על משחק אחד בדור הזה אבל זה בעיקר בגלל שהם ביטלו את המשחק sci fi שהם עבדו עליו. מניח שהוא היה אמור לצאת ב 2016 כזה, והיינו מקבלים את גוד אוף וור ב 2019/2020 על הפס4.
אבל חוץ מהם שאר הסטודיואים של סוני עושה רושם שנותנים תפוקה רגילה.
DrKeo כתב:על rdr הכריזו שנה לפני שהם תכננו להוציא אותו, אין סיבה שהם לא ינסו לעשות אותו דבר עם gta. דחיות זאת כבר חיה אחרת אבל דחיה לא תעביר את המשחק לדור הבא אם הוא מיועד ל2019. מן הסתם 2019 זה הכי מוקדם שיכול להיות אבל הם עובדים על המשחק מ2013, אני לא רואה שום סיבה שיהיה לו הליך פיתוח של 8 שנים. את 4 הם עשו ב4 שנים, את 5 ב5 שנים (במקור 4 שהפכו ל5).
בנושא סנטה מוניקה, בדור הקודם הם הוציאו את אסנשן ממש לפני הפס4 ובדור הקודם הם הוציאו את 2 כמעט חצי שנה אחרי שיצא הפס3 אז אף פעם אל תגידו אף פעם. יכול להיות שgow 2 יהיה משחק פס4 במרץ 2021 בדיוק כמו... gow 2
DrKeo כתב:אם gow החדש לפס5 אז יהיה לו הליך פיתוח של 4 או 5 שנים לדעתי ובגלל שקורי הביע רצון לעשות משחק קטן יותר עכשיו, אם סוני לא תאשר לו את המשחק הקטן אני בספק אם הוא ירצה הרפתקאה של 5 שנים במקום פיתוח יעיל יותר על מנוע וחומרה קיימים ב3 שנים. אם סוני כן תאשר אז זה בטח יהיה משחק דור נוכחי ועדין יהיו לסנטה מוניקה שני משחקים בדור הזה אפילו אם השני לא gow
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים