בעניין הדיון על הוריזון, זה בסכ״ה די פשוט, אם סוני לא מכריזה עליו השנה ב PSX (וזו כן במה שסוני מכריזה בה על דברים גדולים, TLOU2 נחשף לראשונה שם) אז קשה להאמין שהוא לא מכוון לפס5 לפחות ברמה של קרוס ג׳ן לא ככה? אז רק נשאר לחכות ולראות

בקשר לספיידי, אני לא רואה תסריט שיצא משחק רע ואם נתבסס על משחקים קודמים של המותג אז יש פה סיכוי ממש טוב למשחק הספיידרמן הכי טוב אי פעם. הוא במינימום יהיה ברמה של משחק כמו סאנסט אוברדרייב שהיה נחמד מאוד בסך הכל.
אבל, כמובן שהציפיות שיש ללא מעט אנשים הן גבוהות יותר מסאנסט או משחק הכי טוב ביחס לשאר הספיידרמנים שיצאו, הרבה מהם מצפים לרגע הארקהם של ספיידי ולמשהו שעומד בסטנדרטים שהציבה רוקסטדי, במקרה הזה בהחלט יש סיכוי לא קטן לאכזבה ויש פה הרבה לחץ על הכתפיים של אינסומניאק.
דווקא מבחינת מערכת הקרב אני לא דואג אם נשווה לארקהם, לא ראיתי שום יתרון שיש לארקהם עליה, אבל אני כן דואג למחסור בגיוון ביחס לארקהם כמו שסווים תיאר יפה כשדיבר על הקסם של הסדרה הזו. גם מבחינה עלילתית ויש סימני שאלה, אומנם סדרת ארקהם היא לא יצירת מופת מהבחינה הזו אבל היא כן עשוייה היטב והאינטגרציה של ה LORE של באטמן בעולם ובמשימות צד ובפעילויות השונות (כמו הפאזלים של הרידלר) היא ממש ממש טובה, אני מתקשה להאמין שספיידי יציע משהו ברמה הזו.
ככה או ככה, גם אם המשחק לא יצא מאסטרפיס ששווה מחיר מלא אני בטוח שלפחות סייל בהמשך הדרך הוא יהיה שווה כי כן אפשר יהיה להוציא ממנו הנאה רבה במינימום, אינסומניאק לא הולכים להוציא פה משחק רע אין לי ספק בזה