Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: Titan, המשחק החדש של Respawn Entertainment - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 יוני 2013, 15:23

לא נראה לי שהIP של EA כי זה היה תחת EA PARTNERS.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 יוני 2013, 15:32

Klayman כתב:הבנתי שהוא בכלל בלעדי זמני, ולא קבוע.. ככה שלא נראה לי שזה ספציפית קשור למיקרוסופט. :P.. מה גם שהוא בכלל מגיע למחשב :P. אבל בכל מקרה, זה נשמע לי קצת מגוחך. מעבר לכך, לא רק ''מקהלת מיקרוסופט'' שיבחה אותו, אלא הרבה מאוד מעיתונות המשחקים.. אותה עיתונות משחקים שקוברת בימים אלה את הX1 ומיקרוסופט, ככה שאי אפשר להחליט להתעלם דווקא מהדעות האלה ולהתייחס לאחרות, לדעתי.

שלא תבין אותי לא נכון, המשחק נראה ממש, ממש טוב ואני אישית יותר מאשמח לרכוש אותו. הבעיה היא שהוא נכנס לשוק קשה עם שחקני גדולים כמו BF וCOD ולא מצליח להציג נוסחא באמת חדשה למשוואה. מניסיון שחקן לא יכל לתמוך ביותר ממשחק מולטי אחד כך שיהיה קשה לשחק בו במקביל למשחקי מולטי אחרים.

יצאתי נגד עיניין הבוטים. לטעמי להכניס בוטים במקום שחקנים רק כדי לקיים משחק של 64 שחקנים זה צעד פסול. אם הם הלכו לכיוון אחר כמו שכתבו בתחילת הדיון זה כבר עיניין אחר, רק נשאר לראות באיזה דרך יתבצע השילוב.

נכון לכרגע אני עדיין יישאר עם BF3 ממה שנראה לי.

חנן, אם אני לא טועה המשחק לא בלעדי, הוא מגיע גם לפיסי. גם לא הבנתי מה זה להשקיע בפלטפורמה אחת? במידה והוא מגיע לפיסי הוא מתעתד לצאת למאות אם לא אלפי קונפיגורציות שונות של שילובי חומרה כאילו ואחרים. אתגר הרבה יותר גדול מלהוציא משחק סתם לפס4 שגם ככה עובדת על ארכיטקטורה של אינטל כיום בדמומה ל-אקסבוקס החדש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 19 יוני 2013, 21:31

Klayman כתב:בכלל לא הבנתי מה המשחק הזה עדיין... מה קשור בוטים ו''קמפיין'' במשחק שכולו מולטי? איזו עלילה או בכלל עניין לעלילה יש למשחק כזה? :| בכל מקרה, הוא נראה לי קדחתני מדי בשבילי.. כנראה לא ארכוש אותו, אלא אם יגיע במבצע ממש ממש טוב.

1) למיטב הבנתי אתה לא משחק עם בוטים בצוות שלך כחברי צוות אלא אולי רק כתחליף כשחברים שלך מתנתקים (כמו בL4D). הAI כמו בכל משחק co-op אחר פשוט משחק את האויבים.
2) למשחק שכולו מולטי ומכיל עלילה יש הגדרה: קוראים לזה MMO. :)

מה שנראה שהמשחק הזה ו-Destiny מנסים לעשות, זה לשלב בין שני העולמות: עולם משחק פתוח או בצורת hub שיאפשר לך גם להתקדם בציר עלילה ראשי (לבד או עם חברים?), גם יאפשר זירות PVP למולטיפלייר תחרותי קלאסי בין שתי קבוצות שחקנים או יותר, ולפחות במקרה של דסטיני גם יאפשר אירועים דינמיים שמתקיימים בעולם באופן אקראי (או אולי בעצם לא אקראי אבל עדיין לא צפוי מראש ע"י השחקן) ותוכל לבחור אם להשתתף בהם או לא.
ההדגמה של Destiny הכילה בדיוק אירוע כזה שפתאום נפתח בזמן התקדמות במשחק "רגיל" - זה אמור להיות דומה לאיך שדברים כאלו קורים בGuild Wars 2. המטרה היא שלא יהיה יותר סינגל פלייר נפרד ומולטי פלייר נפרד, אלא עולם משחק אחד עקבי שכל אחד יוכל לבחור איך להתקדם בו.

ועוד נתון מדהים: ריספון בנו את המשחק שלהם על הבסיס של מנוע ה-Source המזדקן. הם פירקו לו את הצורה והרכיבו אותו מחדש כמנוע מקוסטם (כמו שהם עשו עם המנוע של ID ב-Call of Duty), אבל עדיין מדהים לראות מה הם הוציאו ממנו ושגם על ה-360 הוא צפוי לרוץ ב60fps. המפתחים שם הם אשפים טכניים.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 19 יוני 2013, 22:03

אני אישית מאמין ברייספון והם נראים לי בתור סטודיו שידע להעביר ולפרוץ את גבלות הCOD
אני מקווה שהוא לא יפול לצד כמו איזה Crysis שפשוט משחקים בו וזהו, לא נשארים בו הרבה זמן
כי אני בהחלט מצפה שהסטודיו הזה יגדל ויהפוך לסטודיו ברמות גבוהות

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 22 יוני 2013, 06:17

אגב, ניראה לי צריך בדיון הזה את הטריילר:

מה שמעניין אותי זה למה רואים בטריילר קטעים מגוף שלישי שנראים כאילו לקוחים מהגיימפליי? מה, הוא ישלב בין שתי נקודות המבט?
Death_119 כתב:יצאתי נגד עיניין הבוטים. לטעמי להכניס בוטים במקום שחקנים רק כדי לקיים משחק של 64 שחקנים זה צעד פסול. אם הם הלכו לכיוון אחר כמו שכתבו בתחילת הדיון זה כבר עיניין אחר, רק נשאר לראות באיזה דרך יתבצע השילוב.

בתכלס אבל יצא לי להיתקל בבוטים באונליין שפועלים אחלה, כמו ב-KZ. תוסיף לזה משחק שכולו נשען על כך + בטח יתאימו מלכתחילה את המפות, ואני לא רואה בעיה ממשית בבוטים בשביל מפה ענקית כזאת.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 יוני 2013, 11:01

גיא אני הבנתי שהAI זה פשוט כמו לשחק בסינגל. זה לא קשור לחברי צוות ולא קשור לאיזה CAP של 32 או 64 שחקנים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 01:31

swym כתב:1) למיטב הבנתי אתה לא משחק עם בוטים בצוות שלך כחברי צוות אלא אולי רק כתחליף כשחברים שלך מתנתקים (כמו בL4D). הAI כמו בכל משחק co-op אחר פשוט משחק את האויבים.
2) למשחק שכולו מולטי ומכיל עלילה יש הגדרה: קוראים לזה MMO. :)

מה שנראה שהמשחק הזה ו-Destiny מנסים לעשות, זה לשלב בין שני העולמות: עולם משחק פתוח או בצורת hub שיאפשר לך גם להתקדם בציר עלילה ראשי (לבד או עם חברים?), גם יאפשר זירות PVP למולטיפלייר תחרותי קלאסי בין שתי קבוצות שחקנים או יותר, ולפחות במקרה של דסטיני גם יאפשר אירועים דינמיים שמתקיימים בעולם באופן אקראי (או אולי בעצם לא אקראי אבל עדיין לא צפוי מראש ע"י השחקן) ותוכל לבחור אם להשתתף בהם או לא.
ההדגמה של Destiny הכילה בדיוק אירוע כזה שפתאום נפתח בזמן התקדמות במשחק "רגיל" - זה אמור להיות דומה לאיך שדברים כאלו קורים בGuild Wars 2. המטרה היא שלא יהיה יותר סינגל פלייר נפרד ומולטי פלייר נפרד, אלא עולם משחק אחד עקבי שכל אחד יוכל לבחור איך להתקדם בו.

ועוד נתון מדהים: ריספון בנו את המשחק שלהם על הבסיס של מנוע ה-Source המזדקן. הם פירקו לו את הצורה והרכיבו אותו מחדש כמנוע מקוסטם (כמו שהם עשו עם המנוע של ID ב-Call of Duty), אבל עדיין מדהים לראות מה הם הוציאו ממנו ושגם על ה-360 הוא צפוי לרוץ ב60fps. המפתחים שם הם אשפים טכניים.

מעניין אם יש לזה קשר לSOURCE 2 והבטחה של VALVE שהם יוכלו להעביר את רוב הקוד שלהם ישר לSOURCE 2 בשביל טייטנפול 2.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 יוני 2013, 13:16

infected aviad כתב:אגב, ניראה לי צריך בדיון הזה את הטריילר:

מה שמעניין אותי זה למה רואים בטריילר קטעים מגוף שלישי שנראים כאילו לקוחים מהגיימפליי? מה, הוא ישלב בין שתי נקודות המבט?

לדעתי זה לא יהיה במשחק למרות שטכנית אין שום בעיה לאפשר את זה. זה פשוט מאפשר לראות בטריילרים את הדמות עצמה, ומקל על הדגמה של קטעי פארקור או כניסה לmechs.
מצד שני, תמיד קיימת האפשרות: במשחקי ES אתה יכול לעבור חופשי בין נקודות המבט, ובהיילו (באחת מהחלטות העיצוב החכמות שהם עשו בזמנו) המשחק הוא FPS אבל במעבר לכלי רכב קופצים לגוף שלישי.

DrKeo כתב:

לא, זה קשור לעובדה שבתחילת הפיתוח ועוד לפני שהם ידעו שהם יכנסו למיטה עם מיקרוסופט ויכוונו לדור הבא, המטרה שלהם היתה לפתח משחק שירוץ על שתי קונסולות הדור הנוכחי ב-60FPS (ושאין לו קשר למנוע של IW מן הסתם). המנועים של Cryengine ואנריל היו יותר בעייתיים (נדמה לי שהמפתחים של MK נאבקו הרבה מאוד באנריל כדי שיריץ את המשחק ב-60FPS, וזה עוד משחק מכות בזירה קטנה וסגורה), ולכן ריספון בחרו בSource.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 19:45

Nigga כתב:לא נראה כמו קנייה בטוחה. אני אחכה לאיזה מבצע באוריג'ין.

המשחק הזה מקבל "משחק התערוכה" של E3 על ימין ועל שמאל, אנשים נופלים ממנו. שמעת את WC? הם רירו עליו. כשראיתי אותו בתערוכה של מיקרוסופט חשבתי שהוא מגניב אבל לא משהו לכתוב הביתה לאמא אבל אחרי ששמעתי את כל הרשמים עליו אני לאט לאט מתחיל לחשוב שהוא יהדר את רשימת הSTEAM שלי מהר מאוד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 19:56

כל משחק FPS אונליין שמפגין +XX לצד האוייב שהרגתי כבר מתחיל בעמדה נמוכה בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 20:42

Kazz כתב:כל משחק FPS אונליין שמפגין +XX לצד האוייב שהרגתי כבר מתחיל בעמדה נמוכה בעיניי.

כרגע תארת 99% מהם. מה שאני כן יודע זה שהם המציאו את זה כך שאם יש חברה שמותר לה להשתמש בזה זה הם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 21:08

ולכן כמעט ולא שיחקתי ב99% מהם. אני מניח שיהיה למשחק בטה על המחשב כדי שאני אוכל לעמוד על טיבו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 יוני 2013, 23:33

DrKeo כתב:המשחק הזה מקבל "משחק התערוכה" של E3 על ימין ועל שמאל, אנשים נופלים ממנו. שמעת את WC? הם רירו עליו. כשראיתי אותו בתערוכה של מיקרוסופט חשבתי שהוא מגניב אבל לא משהו לכתוב הביתה לאמא אבל אחרי ששמעתי את כל הרשמים עליו אני לאט לאט מתחיל לחשוב שהוא יהדר את רשימת הSTEAM שלי מהר מאוד.

הוא מופץ ע"י EA, אז אני חושב שבמקרה הטוב הוא יהדר את רשימת האוריג'ן שלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 23:38

Nucleus_Dawn כתב:
הוא מופץ ע"י EA, אז אני חושב שבמקרה הטוב הוא יהדר את רשימת האוריג'ן שלך.

זה לא באמת משנה כי כך או כך הוא כנראה יגיע בכלל מרשימת ה"GMG" שלי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 יוני 2013, 23:39

DrKeo כתב:זה לא באמת משנה כי כך או כך הוא כנראה יגיע בכלל מרשימת ה"GMG" שלי :)

ואללה המרתי את ''דתך'' לGMG :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 23:42

Klayman כתב:
ואללה המרתי את ''דתך'' לGMG :).

חצי שנה ככה? :)
מה לעשות, צדקת אז ואני טעיתי. המבצעים נורא דומים לסטים אבל ברגע שיש את העוקצים האלה של 25% או 20% נוספים בוואצ'רים שונים אז פתאום הכל כל כך זול שהשבוע גיליתי שבטעות יצא שקניתי את THE CAVE פעמיים בהפרש של שבועיים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יוני 2013, 07:47

שמח לשמוע! האמת? מגיע לחבר'ה בGMG.. מחירים מעולים, שירות טוב - מה צריך יותר? :) הם מוכנים להרוויח טיפה פחות על כל עותק, אבל למכור הרבה :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 23:48

Klayman כתב:שמח לשמוע! האמת? מגיע לחבר'ה בGMG.. מחירים מעולים, שירות טוב - מה צריך יותר? :) הם מוכנים להרוויח טיפה פחות על כל עותק, אבל למכור הרבה :).

כן, רואים שהמחירים זהים לכל המבצעים האחרים של המפיצות באתרים האחרים אבל די ברור שכל הקופונים האלה שמגדילים את ההנחה הם פשוט פגיעה לכיס שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2013, 23:54

אני לא שחקן מולטי, אבל המשחק הזה כן נראה ממש מהיר ומאוד מהנה... מקווה שיתנו איזו גירסא בחינם או לפחות לאיזה סוף שבוע שאוכל לנסות אותו. אם אכן יהיה כל מה השמצפפים ממנו - יש מצב שגם אקנה במבצע הראשון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2013, 00:10

DrKeo כתב:זה לא באמת משנה כי כך או כך הוא כנראה יגיע בכלל מרשימת ה"GMG" שלי :)

גם שם הם בטח ימכרו רק גירסאות אוריג'ן.
בעצם, לא נראה לי שיהיו גירסאות אחרות לPC.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2013, 00:13

זה עלול להיות דיל ברייקר :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2013, 00:17

Laskin כתב:זה עלול להיות דיל ברייקר :(

אוריג'ן לא באמת מפריע לי, כל כך.
זו לא החנות הכי טובה. זה קליינט קצת חלוד ומעפן, אבל הוא עובד.
אם יש משחק של EA שאני רוצה והוא רק שם, אני אקנה אותו. את פיפ"א הבא, למשל, אני מתכנן לקנות למחשב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2013, 01:34

אבל הוא יהיה טוב יותר בקונסולות, באופן מוזר :)

לי עוד לא יצא להתקל במשחק שממש רציתי שלא יכולתי להשיג שלא דרך ORIGIN. מקווה שלא יגיע היום, באמת לא בא ל עוד חשבון בעוד חנות ועוד תכנה להתרגל אליה ועוד חברים לרשום... לא בא לי :/

ברור שאם המשחק יתברר כיצירת מופת מהפכנית אני אזרוק את כל זה הצידה :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 יוני 2013, 09:44

ה IP הוא של ריספאון ומדובר ב EA Partners אז כנראה יש להם שליטה לגבי איפה לשחרר את המשחק שלהם בפיסי. כפי שראינו במקרים קודמים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: Taitanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 24 יוני 2013, 06:55

הייתי חייב לעדכן כבר את שם נושא הדיון
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים