Klayman כתב:הבנתי שהוא בכלל בלעדי זמני, ולא קבוע.. ככה שלא נראה לי שזה ספציפית קשור למיקרוסופט... מה גם שהוא בכלל מגיע למחשב
. אבל בכל מקרה, זה נשמע לי קצת מגוחך. מעבר לכך, לא רק ''מקהלת מיקרוסופט'' שיבחה אותו, אלא הרבה מאוד מעיתונות המשחקים.. אותה עיתונות משחקים שקוברת בימים אלה את הX1 ומיקרוסופט, ככה שאי אפשר להחליט להתעלם דווקא מהדעות האלה ולהתייחס לאחרות, לדעתי.
Klayman כתב:בכלל לא הבנתי מה המשחק הזה עדיין... מה קשור בוטים ו''קמפיין'' במשחק שכולו מולטי? איזו עלילה או בכלל עניין לעלילה יש למשחק כזה?בכל מקרה, הוא נראה לי קדחתני מדי בשבילי.. כנראה לא ארכוש אותו, אלא אם יגיע במבצע ממש ממש טוב.
Death_119 כתב:יצאתי נגד עיניין הבוטים. לטעמי להכניס בוטים במקום שחקנים רק כדי לקיים משחק של 64 שחקנים זה צעד פסול. אם הם הלכו לכיוון אחר כמו שכתבו בתחילת הדיון זה כבר עיניין אחר, רק נשאר לראות באיזה דרך יתבצע השילוב.
swym כתב:1) למיטב הבנתי אתה לא משחק עם בוטים בצוות שלך כחברי צוות אלא אולי רק כתחליף כשחברים שלך מתנתקים (כמו בL4D). הAI כמו בכל משחק co-op אחר פשוט משחק את האויבים.
2) למשחק שכולו מולטי ומכיל עלילה יש הגדרה: קוראים לזה MMO.
מה שנראה שהמשחק הזה ו-Destiny מנסים לעשות, זה לשלב בין שני העולמות: עולם משחק פתוח או בצורת hub שיאפשר לך גם להתקדם בציר עלילה ראשי (לבד או עם חברים?), גם יאפשר זירות PVP למולטיפלייר תחרותי קלאסי בין שתי קבוצות שחקנים או יותר, ולפחות במקרה של דסטיני גם יאפשר אירועים דינמיים שמתקיימים בעולם באופן אקראי (או אולי בעצם לא אקראי אבל עדיין לא צפוי מראש ע"י השחקן) ותוכל לבחור אם להשתתף בהם או לא.
ההדגמה של Destiny הכילה בדיוק אירוע כזה שפתאום נפתח בזמן התקדמות במשחק "רגיל" - זה אמור להיות דומה לאיך שדברים כאלו קורים בGuild Wars 2. המטרה היא שלא יהיה יותר סינגל פלייר נפרד ומולטי פלייר נפרד, אלא עולם משחק אחד עקבי שכל אחד יוכל לבחור איך להתקדם בו.
ועוד נתון מדהים: ריספון בנו את המשחק שלהם על הבסיס של מנוע ה-Source המזדקן. הם פירקו לו את הצורה והרכיבו אותו מחדש כמנוע מקוסטם (כמו שהם עשו עם המנוע של ID ב-Call of Duty), אבל עדיין מדהים לראות מה הם הוציאו ממנו ושגם על ה-360 הוא צפוי לרוץ ב60fps. המפתחים שם הם אשפים טכניים.
infected aviad כתב:אגב, ניראה לי צריך בדיון הזה את הטריילר:
מה שמעניין אותי זה למה רואים בטריילר קטעים מגוף שלישי שנראים כאילו לקוחים מהגיימפליי? מה, הוא ישלב בין שתי נקודות המבט?
DrKeo כתב:
Nigga כתב:לא נראה כמו קנייה בטוחה. אני אחכה לאיזה מבצע באוריג'ין.
Kazz כתב:כל משחק FPS אונליין שמפגין +XX לצד האוייב שהרגתי כבר מתחיל בעמדה נמוכה בעיניי.
DrKeo כתב:המשחק הזה מקבל "משחק התערוכה" של E3 על ימין ועל שמאל, אנשים נופלים ממנו. שמעת את WC? הם רירו עליו. כשראיתי אותו בתערוכה של מיקרוסופט חשבתי שהוא מגניב אבל לא משהו לכתוב הביתה לאמא אבל אחרי ששמעתי את כל הרשמים עליו אני לאט לאט מתחיל לחשוב שהוא יהדר את רשימת הSTEAM שלי מהר מאוד.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא מופץ ע"י EA, אז אני חושב שבמקרה הטוב הוא יהדר את רשימת האוריג'ן שלך.
DrKeo כתב:זה לא באמת משנה כי כך או כך הוא כנראה יגיע בכלל מרשימת ה"GMG" שלי
Klayman כתב:
ואללה המרתי את ''דתך'' לGMG.
Klayman כתב:שמח לשמוע! האמת? מגיע לחבר'ה בGMG.. מחירים מעולים, שירות טוב - מה צריך יותר?הם מוכנים להרוויח טיפה פחות על כל עותק, אבל למכור הרבה
.
DrKeo כתב:זה לא באמת משנה כי כך או כך הוא כנראה יגיע בכלל מרשימת ה"GMG" שלי
Laskin כתב:זה עלול להיות דיל ברייקר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 50 אורחים