משחקי 2018

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2018

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:25

אז אם אני ממש אוהב להרגיש חזק עם הזמן (ואפילו OP) - זה פחות המשחק עבורי?
במורשת-הרמאי ואביר את-החפירה אני בקושי עברתי בוס אחד, ונטשתי אותם :(
פה אני פשוט מזהה גם מערכת קרב נורמלית, אז הרבה יותר מושך אותי לנסות בכל זאת, אבל חושש ששוב אתחיל משחק בסגנון ולא אסיים רבע ממנו

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 אוגוסט 2018, 16:36

DrKeo כתב:ברצינות שאני לא מבין איך בן אדם ישב וכתב את הקוד AI, אחרי זה משחק במשחק כשהוא יוצא ולא שם לב. זה לא איזה באג איזוטרי שאף אחד לא שם לב אליו, זה משהו שהמתכנת היה צריך לשים לב אליו 20 דקות לתוך המשחק. כלומר או שאף אחד בצוות AI לא שחק בכלל במשחק אחרי שהוא יצא, או שהם היו מודעים לזה ולא היה להם שמץ של מושג מה מקור הבאג.

זה מצריך הרבה מאד הנחות סמויות: שהבנאדם שכתב את הקוד AI הספציפי הזה גם המשיך להיות מועסק בחברה עד אחרי שהמשחק יצא, גם טרח לשחק בו, גם שם לזה לב (כי בכל זאת גם ההתנהגות הקיימת היא כזו שאמורה להתקיים בחלק מהסיטואציות), גם היה אכפת לו מספיק בשביל לדווח, וגם היה בחברה מישהו שבאמת מרכז את הפידבק הזה, מתעדף אותו ודואג שיפעלו לפיו אחרי שהמשחק יצא ומיצה את פוטנציאל המכירות שלו...

Laskin כתב:אוקיי, סיפור קצת... מוזר:

אתמול יצאו ביקורות לDEAD CELLS - משחק שנראה ממש נהדר, והוא שילוב של ROGUELIKE-METROIDVANIA-SOULS-ACTION-PLATFORMER, ורוב הביקורות שלו ממש מהללות...
גם IGN - נתנו לו 9.7
אבל הביקורת שלהם, מסתבר, כמעט אחד לאחד העתקה של ביקורת שיצאה שבוע לפני כן. אז אלו שעשו את הביקורת הוציאו וידאו ביוטיוב, ובעקבותיו IGN הורידו את הביקורת שלהם, והם "בודקים את העניין"... בינתיים - תוכל לשפוט בעצמכם:

בכל מקרה אם מישהו משחק בו אשמח לשמוע רשמים, הוא נראה פשוט מעולה. הבנתי שיוצא גם לסוויץ' אז אמור להיות משחק שממש מתאים לשחק בו בדרך.

איזה סיפור הזוי...
בכל מקרה מצטרף בחום להמלצה. יש לי עליו פחות שעות בEarly Access, אבל הוא נראה מדהים - ויותר מזה מרגיש מדהים עם הגיימפאד. וכבר אחרי כמה סיבובים מרגישים איך ערך ה-replayability מתחבר גם לעלילה של המשחק ולא סתם מרגיש כמו מכניקה של רוגלייק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 20:28

אז מה עם המעצב גיימפליי? מה עם הבמאי? זה לא שמדובר בסוד של אדם אחד, זאת התנהגות של האוייבים ובטח היו כמה וכמה אנשים שידעו שזה אמור להיות שם. יש לי הרגשה מוזרה שאף אחד מהם לא שחק בו שוב אחרי שהוא יצא :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוגוסט 2018, 21:12

Laskin כתב:אז אם אני ממש אוהב להרגיש חזק עם הזמן (ואפילו OP) - זה פחות המשחק עבורי?
במורשת-הרמאי ואביר את-החפירה אני בקושי עברתי בוס אחד, ונטשתי אותם :(
פה אני פשוט מזהה גם מערכת קרב נורמלית, אז הרבה יותר מושך אותי לנסות בכל זאת, אבל חושש ששוב אתחיל משחק בסגנון ולא אסיים רבע ממנו

אם אתה רוצה להרגיש OP, תמשיך הלאה. לא יקרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 12:37

הכתב של IGN פוטר כצפוי. קשה לי להאשים את IGN במה שקרה, הבנאדם אשכרה עשה עליהם scam ואי אפשר לצפות שהעורך יכיר כל ביקורת וידאו שולית שמסתובבת ברשת.

אני לא מבין מה הכתב הזה חשב לעצמו, צריך להיות ממש אהבל מוחלט כדי להאמין שאפשר בקהילת הגיימינג ובאינטרנט בכלל להעביר משהו כזה מתחת לרדאר מבלי שישימו לב, פשוט טמטום גמור ופיטורים מוצדקים.

ועוד הוא עבר במיוחד לסן פרנסיסקו עם אשתו והילד בשביל המשרה הזו ב IGN, כואב הלב אבל רק הוא בישל את הדייסה הזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2018, 12:54

לי לא כואב הלב... הוא ימצא עבודה חדשה, זו עיר גדולה. ואפשר לחשוב גם כמה כבר כתב בIGN מרוויח כבר...

בכל אופן, הציוץ האחרון בטוויטר שלו עדיין משעשע:

"my"

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוגוסט 2018, 13:02

היי, הוא בסה"כ עשה את מה שכולם עושים באוניברסיטה. מצא רפרנס, החליף שמות משתנים, סידר מחדש לולאות, שכתב את ההערות על ידי החלפה מפעיל לסביל והגיש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2018, 13:11

יאפ, עם ההבדל הקטן שבאוניברסיטה לא מקבלים על זה כסף (לכאורה) ולא מציגים את זה בפומבי כתוכן מקורי :D

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 אוגוסט 2018, 13:15

ג'ייסון שרייר מקוטאקו חפר קצת בהיסטוריה שלו ומסתבר שזו לא הפעם הראשונה...

יש עוד אם נכנסים לציוץ עצמו אבל בכל מקרה,אני מקווה שאנשים ייכנסו קצת לפרופורציות- הבנאדם גנב סקירה של משחק וידאו ועד כמה שזה לא מקצועי ולא אתי,הוא לא רצח אף אחד וראיתי כבר תגובות די מזעזעות כלפיו. אני בטוח שהוא עובר ימים לא קלים גם אם הוא,כמו שאמרו,בישל לעצמו את הדייסה הזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2018, 13:41

טוב, זה ידוע שגיימרים נוטים להגזים בתגובות שלהם לכל דבר, אבל האנשים האלו הם מיעוט זניח סה"כ... תמיד יהיו כאלה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוגוסט 2018, 14:58

Laskin כתב:יאפ, עם ההבדל הקטן שבאוניברסיטה לא מקבלים על זה כסף (לכאורה) ולא מציגים את זה בפומבי כתוכן מקורי :D

סיפור אמיתי. נתתי תרגיל תכנות ל80 סטודנטים. 60 הגישו לי את התרגיל בהתבסס על רפרנס בודד תוך שימוש באלגוריתם הזה (כשרוב האחרים גם לא היו קדושים אלא השתמשו בשני רפרנסים אחרים). כולם, בלי יוצא מן הכלל, רשמו על התרגיל המוגש את השם שלהם והציגו אותו כתוכן מקורי. רובם המכריע סיים את התואר ועל בסיסו התקבל לעבודות עם שכר בצידם.
:roll:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2018, 15:09

כן, תופעה מוכרת... כמו גם אנשים שמקבלים כסף כדי לכתוב עבודות לסטודנטים, וחלקם מתרשלים גם שם ומעתיקים.
אבל זה לא בדיוק מה שדיברנו עליו, פה המעסיק הישיר ושמו הטוב נפגעו בגלל מצג השווא הזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אוגוסט 2018, 17:34

בסופו של דבר אני חושב שכמו שכל סרט שודים נוהג להזכיר - אתה פושע רק אם תפסו אותך.
אז את הבחור הזה תפסו, כי האדם שממנו נלקחה הביקורת נחשף אל הביקורת הגנובה והרגיש פגוע (בצדק אני מניח), עשה קצת רעש והעסק התפוצץ.

כלומר העלאת ביקורת גנובה לאינטרנט ויוטיוב (שם נמצא הנגנב) דרך ערוץ סופר פופולרי כמו ign זה קצת כמו לשדוד בית ולהתקשר להזמין משטרה כשאתה עוד שם.
להבדיל זאת אנשים שעושים פחות או יותר את אותו הדבר באוניברסיטה, בעבודה שמופצת בתוך מסגרת מאוד מצומצמת, כנראה פשוט לא יתפסו והכל ימשיך כרגיל. גם אם אתה כמרצה שלהם 'תפסת' אותם, עדיין אין לך את המניע האישי כמו אדם שמגלה שגנבו ממנו. במקסימום זה יטופל בתוך המסגרת המצומצמת הזו.

כלומר ברור ששני הדברים כמעט זהים וששניהם זה פשע, אבל אנחנו לא חיים בעולם של שחור ולבן ואני חושב שההבדל הוא שאדם צריך לדעת מתי הוא הגיע למעמד (או לתפוצה כמו במקרה הזה) שבה הוא פשוט לא יכול לעשות את זה, כי זה יתפוצץ לו בפרצוף תוך שנייה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2018, 17:41

מחר ב-11 בבהריים (שעון ארה״ב) - טריילר גיימפליי של RDR2

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 17:44

נכון סטיק, ואפילו בתוך התחום הסופר ריסקי הזה נראה שזו לא הפעם הראשונה שלו כמו ש Uncle Pey’j הראה. אבל גם פה יש הבדל בין לגנוב כמה פסקאות בניסוח שונה כשאתה עובד במסגרת של אתרים יחסית קטנים לבין לגנוב במסגרת ביקורת וידאו שאתה עושה ל IGN. פה זו רמה אחרת לגמרי של חשיפה ורעש ועל כן הוא יצא אהבל ושילם. גם אם זה הצליח לו בעבר יש הבדל בין לרמות כשאתה משחק בשכונה לבין לרמות כשאתה כבר בזירה הכי גדולה.

——-

וסוף סוף הגיע הזמן. אני ממש סקרן לראות אם רוקסטאר יצליחו להציב שוב סטנדרטים חדשים לעולם פתוח גם בדור הזה, הפעם יש להם תחרות יותר קשה כשכל משחק שני הוא עולם פתוח.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוגוסט 2018, 17:56

השם הטוב של מוסדות אקדמיים הוא אקוטי והוא נמדד, בין היתר, באיכות הבוגרים של המוסד.
בחזרה לביקורת, אני מאמין שברמה כזו או אחרת אפשר למצוא המון העתקות והשפעות גם בין ביקורות רבות אחרות שנראות לגיטימיות אבל לעשות את זה בצורה כל כך בוטה זה פשוט עלבון לאינטליגנציה של כל המעורבים...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אוגוסט 2018, 18:12

omerkot כתב:השם הטוב של מוסדות אקדמיים הוא אקוטי והוא נמדד, בין היתר, באיכות הבוגרים של המוסד.
בחזרה לביקורת, אני מאמין שברמה כזו או אחרת אפשר למצוא המון העתקות והשפעות גם בין ביקורות רבות אחרות שנראות לגיטימיות אבל לעשות את זה בצורה כל כך בוטה זה פשוט עלבון לאינטליגנציה של כל המעורבים...

כן, אין ספק שעוד סיבה מרכזית שהוא הפך לשעיר לעזאזל של כל העסק הזה שקיים תמיד היא שהוא עשה את זה בצורה מגוחכת לחלוטין.
כלומר בסופו של דבר כששנינו נדבר על אותו הדבר, ונתייחס באופן ביקורתי לאותם אלמנטים (לדוגמה מערכת קרב, מבנה שלבים, קושי...), יהיה לך מאוד מאוד קשה להוכיח באמת שגנבתי את מה שאמרת. אבל פה זה כזה מטומטמם.. אני בטוח שכשפיטרו אותו הוא פשוט ישב מול שולחן מלא באנשים שתפסו את הראש ואמרו לו: "מה.. אחי, מה.. מה.. מה אתה דפוק? מה.."

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 08:48

bling כתב:וסוף סוף הגיע הזמן. אני ממש סקרן לראות אם רוקסטאר יצליחו להציב שוב סטנדרטים חדשים לעולם פתוח גם בדור הזה, הפעם יש להם תחרות יותר קשה כשכל משחק שני הוא עולם פתוח.

אין לי אפילו ספק קטן שהם הולכים להציב את הרף גבוה מספיק כדי שאף אחד לא יהווה תחרות עבורם עד סייברפאנק אם לא עד GTA6

אני מקווה שזה יהיה הטריילר המקיף שאנחנו מחכים לו, כמו שהיה לRDR וGTA5

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 18:14

רוקסטאר שיחקו אותה כצפוי, הטריילר עומד בפני כל הציפיות שהיו כלפיו, גם טכנית הוא נראה מהמם, עשה לי חשק לקנות אותו בהשקה למרות שלא שיחקתי אפילו בראשון. לא יודע איך הם תמיד מצליחים לעשות לי את זה למרות שאני לא בהכרח קהל היעד.

קצת מתבאס שלא קניתי בדיעבד את הפרו, בשנה האחרונה אנחנו נחשפים לעוד שיאים טכניים ולא ברור לי איך הפס4 המסכן שלי יתמודד עם כל זה :/

נראה פצצה! קרייטוס לא יזכה ל GOTY הראשון שלו השנה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 אוגוסט 2018, 18:16

נראה מדהים. day 1 בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 אוגוסט 2018, 18:32

התקנתי השבוע את RDR ושיחקתי לראשונה איזה שעתיים, נראה אם יחזיק עניין.. בינתיים לא מתכוון לצפות בטריילר אבל טוב לשמוע שמוצלח.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 אוגוסט 2018, 18:49

מדהים
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אוגוסט 2018, 20:22

המשחק נראה יפייפה ברמה הזויה, וברור לכולנו מהשנייה שהוא הוכרז שהוא יהיה לא פחות ממדהים.
אבל מה בדיוק יש בטריילר הזה שהוא כל כך וואו?
אני רואה בכל מקום באינטרנט אנשים פשוט מאבדים את זה על הטריילר אבל.. תכלס? מה כל כך מדהים בו?
לי אישית ברור שאני מחכה למשחק הזה ואקנה אותו ביום הראשון, אבל אם לא הייתי מתרגש לקראתו הטריילר הזה היה אמור לשנות את דעתי?

רוקסטאר פשוט גאוני שיווק. הם מצליחים להדליק את כל האינטרנט על כלום. הרי אם הם לא היו שומרים על כזה שקט מופתי ומחזיקים את כולם עד לשנייה האחרונה, אף אחד לא היה מגיב ככה לטריילר שבסך הכל רואים בו גיימפלי סטנדרטי, חודשיים לפני היציאה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 20:50

מה בגיוק אין בטריילר הזה? (:
הנופים הכי מדהימים, האווירה הכי ריאליסטית של משחק בסגנון, הפרטים הקטנים... זה לא עריכה מדהימה או משהו פשוט רצינו לראות ממנו עוד ועוד וסוף סוך קיבלנו וזה עומד בציפיות המטורפות... אז וואו (:
וכן, קצת באסה על GoW למרות שאני בטוח שיקבל פה ושם מספיק פרסים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 20:52

קודם כל התיאור המדוייק שלך של ״יפהייפה בצורה הזוייה״ הוא לבד תורם לתחושה הזו לא מעט. זה קטע כי הם הרי שחררו תמונות וטריילרים בעבר והתחושה היתה שהמשחק נראה סבבה אבל לא מפוצץ ראשים ואז פתאום דווקא בגיימפליי יוצא הוואו הזה שהיה חסר ממקודם.

זה מצחיק איך תמיד דברים מסתדרים לרוקסטאר שאפילו תסריט שבו אנשים לא מרגישים את זה ממש בהתחלה יוצא הכי לטובה בסופו של דבר, אני מרגיש שאם היה את הוואו הגראפי עוד ממקודם אז חלק לא קטן מהאפקט של הטריילר היה יורד. דווקא בגלל שהציפיות מהבחינה הזו היו קצת נמוכות זה עבד לטובתם ברגע האמת.

אבל זה גם איך שהטריילר ערוך, הנופים, האווירה, העולם והאינטרקציה איתו וגם ההבטחות שנאמרות במהלך הטריילר על ידי הקריינית, הבטחות שאתה יודע שרוקסטאר תוכל לעמוד בהם. גם הטיזר לקראת הטריילר הבא שיתרכז במשימות מביא הייפ, כי איך שאתה חושב על משימות של רוקסטאר כבר בא לך לקנות את המשחק.

חשיפה מעולה לדעתי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים