Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: Xbox One | כל פיסת מידע על הקונסולה

הודעהעל ידי Klayman » 22 יוני 2013, 13:09

עם נושא הלייב גולד אני נוטה להסכים, אבל ההגבלה ל''בני משפחה'' עדיין נשמעת קצת טיפשית, כי ידעו מראש שכולם יגדירו את כולם כבני משפחה, ובעצם ה''דמו'' הזה יקבל תפוצה רחבה מאוד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 יוני 2013, 13:24

הפואנטה שהיא אפשר להעלות הרבה אפשרויות איך ולמה זה היה מוגבל, ככה שבאמת אני לא מבין למה אנשים מיהרו לספור את האפרוחים לפני שבקעו.

אולי ההגבלה היא רק לשחקן אחד. כלומר, אם הגדרת את המשחק שקנית (לדוגמא BF4) כאחד שאתה משתף, אז רק אחד מ'המשפחה' יכול לשחק בו. ברגע שהשעה נגמרת בשבילו, גם אנשים אחרים במשפחה שלך לא יוכלו לשחק בזה.
אפשר גם לחשוב שה'דמו' הזה לא צריך עבודה נוספת למפיצה. אולי כדי לעשות שיירינג לקמפיין SP של משחק שקנית למשפחה שלך אתה חייב לסיים את הקמפיין בעצמך? ואולי אתה בעצמך יכול לבחור איזה חלק לשתף עם המשפחה. אם סיימת את המשחק, אתה יכול להכנס לבחירת הצ'אפטרס, לבחור את צ'אפטר5 ולהגדיר שמהצ'אפטר הזה אתה מעוניין לאפשר שעת משחק למי שבמשחפה שלך. אז במקרה זה הם ירצו להגביל את זה לשעה אחת כי הם לא רוצים שתשחק את 'לב' המשחק או את רובו בלי לשלם ובלי שום הגבלה. ואז אפשר לחשוב על מצב בו לך אין את BF4 אבל שני חברים במשפחה שלך כן קנו וסיימו אותו. אחד יגדיר שתוכל לשחק שעה מפרק 1, השני יגדיר שעה מפרק 3 ואז בעצם תוכל לשחק ביותר ויותר קטעים של המשחק בלי לשלם. ואם יש 9 חברים במשפחה אז בהחלט תוכל לסיים את כל המשחק ככה.

רב הנסתר על הגלוי. וכך זה היה מאז שהם הודיעו על הפיצ'ר הזה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 יוני 2013, 21:58

Chwomp כתב:אני אשאיר את זה כאן.
http://angryjoeshow.com/2013/06/xbox-on ... rant-pt-3/

מסכם את העניין טוב.

לא יודע מה תופסים מהבנאדם הזה
אני לא אוהב אנשים שבכוונה מחפשים להיות הכועסים הדולים רק כדי למשוך תשומת לב
אבל כנראה שזה מה שהחברה מחפשת, משהו " שיכעס " וכולנו נוכל להגיד " הוא צודק! " ואז לבכות

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 יוני 2013, 15:27

באמת עכשיו? הוא די אידיוט.. צפיתי בו לדקה ועשרים שניות והרגשתי שהאייקיו שלי צונח. כנראה שהוא טוב לילדים קטנים שמתלהבים מזה שהוא מקלל.
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 יוני 2013, 15:42

זה טוב לאינטרנט, חש את עצמו גיבור ומקבל על זה צפיות שהוא אומר את מה שאנשים רוצים לשמוע
פרנסיס עשה על זה קרירה לא פחות רעה ממנו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 יוני 2013, 15:49

למה ממשיכים לדבר על השמועה השקרית הזאת?
די. השמועה הוזמה. היא היתה שקר גמור ולא מבוסס. לא ברור מה המקור שלה וזה גם לא משנה יותר.
סתם פיסת שטות שצפה לה באינטרנט. היא מלכתחילה לא היתה הגיונית בכלל, אז זה לא מפתיע בכלל שהיא היתה שקר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 יוני 2013, 17:52

IG פודקאסט, פרק על הX1 והשינוי
ואני חושב שהם מאוד צודקים בקטע שפשוט נמאס מספריות הדיסקים הגדולות העלו
הייתי לפני כמה ימים בבית של איזה זוג " גיימרים " וראבק כמה משחקים היו שם
אישית אני מעדיף יותר איזה כונן יפה ומלא משחקים כמו שיש לי עכשיו מאשר מדף מפוצץ משחקים, עלה עם זה אספנים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2013, 05:13

Nucleus_Dawn כתב:למה ממשיכים לדבר על השמועה השקרית הזאת?
די. השמועה הוזמה. היא היתה שקר גמור ולא מבוסס. לא ברור מה המקור שלה וזה גם לא משנה יותר.
סתם פיסת שטות שצפה לה באינטרנט. היא מלכתחילה לא היתה הגיונית בכלל, אז זה לא מפתיע בכלל שהיא היתה שקר.

אם אתה שואל אותי המציאות היתה הרבה יותר קרובה לשמועה מאשר לחזון האוטופי ש MS ניסתה למלמל מתחת לשפם בלי לפרט יותר מדי כדי שחס וחלילה לא יאלצו להסביר למה יש להם את הfeature הכי טוב בעולם.

יכול להיות שעניין הדמו על הזמן הוא שטויות,אבל לי נראה שגם מה שנאמר על הפמילי שייר זה היה רחוק ממה שהיינו מקבלים בפועל,יכול להיות שהאמת באמצע,אבל אני בטח לא אקנה איזה ציוץ של MS שאחרי שהיא הורידה את התוכנית מרשה לעצמה לדבר עליה ולהסביר איזה מעולה היא יכלה להיות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 יוני 2013, 05:20

bling כתב:אם אתה שואל אותי המציאות היתה הרבה יותר קרובה לשמועה מאשר לחזון האוטופי ש MS ניסתה למלמל מתחת לשפם בלי לפרט יותר מדי כדי שחס וחלילה לא יאלצו להסביר למה יש להם את הfeature הכי טוב בעולם.

יכול להיות שעניין הדמו על הזמן הוא שטויות,אבל לי נראה שגם מה שנאמר על הפמילי שייר זה היה רחוק ממה שהיינו מקבלים בפועל,יכול להיות שהאמת באמצע,אבל אני בטח לא אקנה איזה ציוץ של MS שאחרי שהיא הורידה את התוכנית מרשה לעצמה לדבר עליה ולהסביר איזה מעולה היא יכלה להיות.

יש לך אמירה חד משמעית וברורה של שני עובדי מייקרוסופט בכירים, ותיאור מפורט באתר של XBOX שמתארים מצב שלא קרוב אפילו למה שמתואר בשמועה לא מבוססת ולא הגיונית, שאף אתר גיימינג שמכבד את עצמו לא פירסם.
אתה בוחר לסמוך יותר על השמועה? למה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2013, 05:46

Nucleus_Dawn כתב:
יש לך אמירה חד משמעית וברורה של שני עובדי מייקרוסופט בכירים, ותיאור מפורט באתר של XBOX שמתארים מצב שלא קרוב אפילו למה שמתואר בשמועה לא מבוססת ולא הגיונית, שאף אתר גיימינג שמכבד את עצמו לא פירסם.
אתה בוחר לסמוך יותר על השמועה? למה?

כי אני יודע שהסיכוי שמייק היתה מאפשרת לדבר כזה לקרות הוא אפסי,בעוד שהשמועה של ה60 דקות,כמה מופרכת שהיא נשמעת,יותר קרובה לי למציאות כפי שאני תופס את מייק.

אם היה להם קילר שכזה ביד למה הם לא צרחו את זה מהגגות כמו שאומרים?
אני לא מאמין שמדובר ב PR בינוני,הם בקושי הועילו לדבר על זה ומקסימום הם גמגמו איזה משפט או שניים על כך שאפשר לחלוק עם חברים.
כשאנגרי ג'ו ראיין את מייג'ור נלסון הוא אמר לו "ראית את טיטאן פול?" כמשהו שאמור להשתיק את ג'ו והטענות שלו,אם היה לו כזה פיצ'ר ביד הוא אמור בערך לשים לו יד על הפרצוף ולאמר לו "פאמילי שייר פאמילי שייר להלהללהלהלהלה!!!" וזה היה מספיק טוב,סורי אבל זה לא היה קורה בחיים כמו שדמיינת ש 10 אנשים חוגגים על עותק,אין מצב שבעולם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 יוני 2013, 00:47

bling כתב:כי אני יודע שהסיכוי שמייק היתה מאפשרת לדבר כזה לקרות הוא אפסי,בעוד שהשמועה של ה60 דקות,כמה מופרכת שהיא נשמעת,יותר קרובה לי למציאות כפי שאני תופס את מייק.

אם היה להם קילר שכזה ביד למה הם לא צרחו את זה מהגגות כמו שאומרים?
אני לא מאמין שמדובר ב PR בינוני,הם בקושי הועילו לדבר על זה ומקסימום הם גמגמו איזה משפט או שניים על כך שאפשר לחלוק עם חברים.
כשאנגרי ג'ו ראיין את מייג'ור נלסון הוא אמר לו "ראית את טיטאן פול?" כמשהו שאמור להשתיק את ג'ו והטענות שלו,אם היה לו כזה פיצ'ר ביד הוא אמור בערך לשים לו יד על הפרצוף ולאמר לו "פאמילי שייר פאמילי שייר להלהללהלהלהלה!!!" וזה היה מספיק טוב,סורי אבל זה לא היה קורה בחיים כמו שדמיינת ש 10 אנשים חוגגים על עותק,אין מצב שבעולם.

אז הסיבה לא להאמין לעדויות ברורות, ממקורות ידועים היא שנראה לך שמייקרוסופט הוא רוע טהור ואין סיכוי שהם יציעו פיטצ'ר מוצלח בקונסולה הבאה שלהם ובגלל שהם לא דיברו על הפיטצ'ר מספיק בראיונות שאתה ראית?
אין דרך שבה אפשר להסתכל על מה שכתבת כרגע ולחשוב שזה הגיוני.
אתה בעצם אומר כאן בעצמך "אני חושב שזה ככה, כי זה מתאים לראיית העולם שלי ואני לא רוצה לקבל עדויות שעלולות לשנות אותה". לא חשבתי שההטיה שלך נגד מייקרוסופט כל כך עמוקה.

אני דווקא ראיתי לפחות שני ראיונות שבהם שני אנשים שונים ממייקרוסופט ניסו לדבר על הפיטצ'ר הזה וכל הזמן הזיזו הדיון אליו (למשל, הראיון שבו מייג'ור נלסון הזים שמועה שקרית אחרת על הX1, שאמרה שלא תהייה גישה לכל המשחקים, במקרה של באן).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 02:11

bling כתב:אם אתה שואל אותי המציאות היתה הרבה יותר קרובה לשמועה מאשר לחזון האוטופי ש MS ניסתה למלמל מתחת לשפם בלי לפרט יותר מדי כדי שחס וחלילה לא יאלצו להסביר למה יש להם את הfeature הכי טוב בעולם.

השמועה על הFAMILY SHARE הייתה ש10 אנשים היו רואים את הספריה שלך כששני אנשים יכלו לשחק בו זמנית (נניח אתה ואני) בזמן שה8 האחרים לא יכלו לגשת למשחק עד שאחד מאיתנו הפסיק לשחק. זה נשמע בדיוק כמו סטים רק שרק שחקן אחד יכול לגשת בו זמנית לספריה בסטים בזמן שבONE היו אמורים להיות שניים ומצד שני לONE היה את הוידוא כל 24 לאינטרנט. האמת שרק עכשיו קראתי את הת'רד הזה וזה היה כל כך מצחיק לראות את הMEME שרונן ושות' שמו בעמוד הקודם לפני שהם גילו שכל השמחה לאיד שלהם הייתה מבוססת על פאקינג פוסט בפורום ממשהו שיכל להיות נערה בת 13. משעשע. בעצם אולי יותר משעשע לראות את הפאנבואיזם הטהור שהולך עכשיו שמעדיף להאמין למשתמש אנונימי בפורום מאשר להודעה רשמית משני גורמים במיקרוסופט.

בלינג, הקילר אפ של מיקרוסופט כמעט זהה לזה של STEAM, זה לא בדיוק איזה משהו כל כך חריג. מתאים יותר למיקרוסופט לתת את ה60 דקות מאשר השיתוף שהם מדברים עליו? ומה מתאים להם יותר, לדבוק בDRM או להקשיב לאינטרנט ולעשות 180 ולרדת מהDRM? גם את זה לא היית מנחש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 יוני 2013, 17:43

גם להאמין לאותה מייקרוסופט שאמרה שאין סיכוי שהמערכת תשתנה כי הקונסולה מבוססת עליה, ואז הופ, לאחר כמה ימים זה בדיוק מה שקורה, גם זה לא רציני באותה המידה. פתאום נהייתם חסידי PR? ואחר כך אומרים שלי יש אג'נדות...

גם אם השמועה לא מדויקת, ואותה מייקרוסופט הכחישה אותה בצדק, זה עדיין לא אומר שאין אותיות קטנות אחרות. עדיין נכשלתם בלשכנע במה המערכת הזו הייתה רווחית למפיצות ולמפתחות וגם נכשלתם בלהסביר מדוע מייקרוסופט לא צעקה את זה לפני כן. ולא, צריך הסבר יותר משכנע מאשר שיווק גרוע.

אתם באמת מאמינים שזו מערכת שמעודדת מכירות? יש צביעות רבה כי בשעה שזה מה שאתם טוענים, אתם מתלהבים מהאפשרות שלכם ליצור ספריית משחקים גדולה שתחסוך לכם רכישה של המון משחקים. אתם מקשיבים לעצמכם קצת?
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 23 יוני 2013, 14:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 09:47

אגב עוד אפשרות שהועלתה היא שבמקור הייתה הגבלה של 60 דקות אבל לאחר הבאקלאש מיקרוסופט ניסתה לרכך את זה ודיברה עם מפיצות. חלק הסכימו וחלק לא. ואז בנקודה הזו הם נמנעו מלפרט על הפאמילי שייר ולבסוף הפיצ'ר בוטל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 יוני 2013, 17:56

זה הגיוני. אחרי ה"באקלאש" (שונא פלצנות לועזית, אבל הנה, זרמתי) האדיר כלפיה, הפכה למושא ללעג, אז נראה לכם שמייקרוסופט הייתה מודה שהייתה הגבלה כזו ובכך הייתה מעצימה עוד יותר את הלעג? במקומה, הייתי שומר דבר כזה בסוד, ודווקא התגובה של "איזו שמועה טיפשית!" די מחשידה לגבי אמיתות דבריה. נראית כמו תגובה עצבנית.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 09:56

זה לא משנה מה הם אומרים על משהו שלא קיים כבר.

I am the queen of France.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 יוני 2013, 10:04

Kazz כתב:זה לא משנה מה הם אומרים על משהו שלא קיים כבר.

I am the queen of France.

אבל מה שאחרים אומרים (וכמה שיותר שלילי), משנה בהחלט! :)
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 10:14

ובכן, זו לא אשמתי שלאנשים האחרים + הגיון בריא יש יותר אמינות כרגע מאשר עובדי מיקרוסופט. :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 יוני 2013, 00:33

Kazz כתב:1. הסאטירה היא על כך שאנשים מסויימים יצאו מגדרם כדי להלל את הDRM ולהתעקש שזה בדיוק כמו סטים ולגחך את כל המתנגדים. אני צריך חיבור אינטרנט כדי לכתוב משהו ברשת חברתית? you don't say.
2. ברור שכל הדברים האחרים רלוונטיים. אין לנו את התמונה המלאה והמפורטת. אפשר לתאר אולי שאתה יכול לעשות שיירינג רק למשחקים בני 3 חודשים ומעלה. אבל מיקרוסופט סתמו את הפה. אני לא יודע אם הם בעצם ידעו את כל הפרטים הגדולים והקטנים כשהם הכריזו על האפשרות הזו.

3. זה חיובי שאני אצטרך לבחור קונסולה לפי מה שהיא מציעה ולא לפי הDRM שהיא כופה. ועדיין אפשר להציע את מה שה XB1 הציעה בלי לקחת זכויות על מוצרים פיזיים. זה לא מדע טילים. אם בחירה אז תציעו גם דיסק רגיל עם הDRM הרגיל וגם רכישות דיגיטליות עם הDRM שאמור היה להיות ואז באמת כל אחד יכל לבחור איך לצרוך את המשחקים שלו ואיך להשתמש בXB1 שלו.

4. השמועה הייתה שאם אתה גר בישראל והקונסולה לא משוגרת פה ב2013, אם תסע לארה"ב ותקנה אחת ותנסה לשחק במשחקים בארץ פשוט לא תוכל לעשו אקיבציה ולשחק בהם. השמועה הזו לא הומזה באופן חד משמעי ולפי תגובת מיקרוסופט זה באמת היה המצב.

5.למה שהחנויות היו מסכימים לפאמילי שייר של מיקרוסופט עם ה DRM המקורי של ה XB1?

1. הסאטירה היא על כך שאנשים הם ערימת דגנרטים מטומטמים שמתנהגים כמו עדר בלי לנסות ולהבין מה עומד מאחורי הדברים. אני עוד אשתמש בביטוי הזה כמה פעמים כאן.

2. גם בלי התמונה המפורטת יש לנו מספיק מידע בשביל לדעת שמהיום הראשון שמיקרוסופט העלו את הפיצ'ר הזה הם ציינו מה העקרונות שעומדים מאחוריו כי מה שהם אמרו היה מספיק ישיר וברור ואפילו השתמש לצורך העניין בהמחשה מפורשת שכבר קיימת היום עם פורצה שמאפשר לך לחלוק את המשחק על ה-360. האם פורצה מאפשר לך לחלוק את המשחק רק מגיל שלושה חודשים ומעלה? האם הוא מאפשר לך רק שעת אונליין בודדת? האם הוא מאפשר לך לחלוק את המשחק רק עם אנשים שצבע העיניים שלהם זהה לשלך? כנראה שלא. ולכן כל השמועות האלו שמתעלמות ממה שאנחנו כבר כן יודעים מטומטמות באותה המידה בדיוק.
לאור כל זה, צריך להיות דגנרט מטומטם בשביל להאמין למקור אנונימי (שרק מהדברים שהוא כותב אפשר להניח שהוא חסר כל קשר למציאות של משחקי הארקייד וה-XBLIG כיום על ה-360, שהרי כל אחד ואחד מהם יוצא עם דמו, וכולם מאפשרים לך כבר היום לשמור את המשחק ולהמשיך את השמירה שלך ברגע שאתה קונה את המשחק המלא) וטוען שמשחק מחשבון משפחתי יוגבל ל15-45 דקות.
ואז עוד לעגל את זה לשעה על סמך מקור אנונימי אחר שלמרות כל המידע הפנימי של מעולם לא טרח להעלות את הנקודה הכל כך מהותית הזו עד לאותו היום, ובמקביל כבר הוכיח את עצמו על סמך נבואות עבר בעיקר כדגנרט מטומטם כשלעצמו. וצריך להיות עוד יותר דגנרט מטומטם בשביל לאכול את השטויות האלו, להתעלם מכל סימני השאלה כמו אלו שאפילו בקוטאקו העלו, ולא להתייחס להודעות רשמיות שפוטרות את זה במפורש.

3. אבל לכל שיטה היתרונות והחסרונות שלה - וזה גם מה שהקונסולות מציעות. באותה מידה אתה יכול לטעון שזה היה חיובי אם כל הקונסולות היו בעולם DRM דרקוני שמחייב אותך גם להכניס דיסק פיזי, גם לספק משתמש וסיסמא, וגם לתת בדיקת דם - והנה לנו עולם שבו בוחרים קונסולה רק לפי מה שהיא מציעה כי מבחינת הDRM כולן אותו דבר. אני מבין שבתפיסה שלך זו כנראה היתה מציאות חיובית?
אבל אפילו בעולם כזה צריך להיות דגנרט מטומטם בשביל לבוא ולטעון שקונסולה בלי DRM בכלל היא דבר רע כי היא תגרום לך להתלבט עכשיו בין הקונסולות לא על בסיס המשחקים שהיא מציעה בלבד אלא גם על סמך התכונות האחרות שלה... דיון שמנוהל משחר עידן הקונסולות.

4. כדאי לזכור שה"שמועה" מבוססת על פיסת מידע שבכלל מתייחסת לחשבון הלייב ולא לקונסולה עצמה, ומנוסחת אחד לאחד כמו ב-360. שוב, אמנם צריך להיות דגנרט מטומטם בשביל לבצע את רכישת הקונסולה שלך שמחייבת חיבור אונליין עוד לפני שהיא יוצאת באופן רשמי גם בלי קשר לשמועה נקודתית שהופרכה במפורש, אבל צריך להיות דגנרט מטומטם בשביל להמשיך להתייחס לשמועה שהופרכה. בשורה התחתונה אף אחד הרי לא היה קונה קונסולה כזו בישראל לפני שהיינו מבררים שהעסק אכן עובד - לא שזה משנה עכשיו גם ככה.

5. מי שלא היה מסכים, לא היה מוכר את המשחקים של מיקרוסופט אני מניח. אבל למה בעצם שהחנויות לא יסכימו לFamily share? מה אכפת להן? הן יעדיפו לא למכור כלום? צריך להיות דגנרט מטומטם בשביל היגיון עיסקי שיעדיף להרוויח 100% מ-0.

Death_119 כתב:ב. גרסאת Day One של האקסבוקס עדיין לא נגמרה (זו של הפס4 נגמרה תוך יומיים). היא לא הייתה בשום נקודה sold out באמאזון.

הייתי יכול פשוט להגיד שהיא היתה sold out באמזון לפחות בנקודה אחת שבה אני באתי לבדוק כמה יעלה משלוח לארץ, אבל אולי בשביל שנסיים את הדיון הזה שגם ככה מתחיל להתפרס על יותר מידי נושאים, אולי כדאי פשוט שאחד מאיתנו שטוען משהו יביא סימוכין. כי אני בהחלט מאמין גדול בזה שצריך להיות דגנרט מטומטם בשביל לטעון משהו לכאן או לכאן בכזו נחרצות כשאין לך על מה להסתמך:
http://www.examiner.com/article/xbox-on ... rder-sales
The Xbox One Day One bundle became available for pre-order yesterday, June 10, 2013 for $499. Today, it is sold out!
ואחר כך חזרה:
http://www.thehdroom.com/news/Xbox-One- ... ated/12591
Though it was been unavailable since early Tuesday, the Xbox One Day One edition console is back up for pre-order at online retailer Amazon.com
ועכשיו דודי, ספר לי בבקשה על איזה מקור אתה מסתמך כשאתה בא ואומר שהיא לא היתה בשום נקודה sold out באמזון. אני מקווה שאלו לו דגנרטים מטומטמים מנאוגף כי אז שאללה יעזור לנו.

רונן כתב:אין ספק שהשיווק לא היה אופטימלי, אבל הנה, למרות זאת אתם הבנתם את יתרונותיה (בעיניכם, חלקם גם בעיניי) של המערכת לאחר שמייקרוסופט עשתה מאמצים לתקן את הרושם ושחררה ראיונות רבים בעניין.
אז פה נכנסת התהייה שלי: האם רק אתם נחשפתם? האם לא ייתכן שפשוט את רוב הציבור, כמו גם חנן שאי אפשר להאשים אותו כהדיוט שמלכתחילה לא התכוון לקנות את הקונסולה, בעיניו החסרונות עולים על היתרונות? או שדעתם מעט שונה?

כמו שכבר אמרתי בהקשר לנקודה הספציפית הזו: כן, כנראה שאנחנו הבנו את היתרונות, וכנראה שהרבה אנשים אחרים לא הבינו אותם. ואם להיות ישיר גם כאן אז זה גם בגלל שבמיקרוסופט יש דגנרטים מטומטמים, ועוד יותר בגלל שרוב הציבור כנראה מורכב מדגנטרים מטומטמים - לא רק במקרה הזה אלא באופן כללי.
איך אחרת אתה יכול להסביר את זה שאנשים לא מבינים מה כתוב בהודעה רשמית שחור על גבי לבן גם אחרי שמפנים את תשומת ליבם אליה, אבל אחר כך באים ומדביקים תמונות של דוב קוטב עושה facepalm כשהם קוראים הודעה אנונימית בPastebin שופעת טעויות שצריכות להדליק את כל הנורות האדומות אצל מישהו עם טיפה שכל שיודע איך הדברים עובדים כבר היום?
יש אנשים שאולי צריכים פשוט לקעקע facepalm על המצח שלהם. אבל שהקעקוע יהיה הפוך כדי שהם יראו אותו כמו שצריך בזמן שהם מסתכלים במראה

ובעיני חנן שאתה מתעקש לדחוף לדיון הזה, היה הרי לקונסולה חיסרון אחד ברור שמשותף לכל האנשים כאן: אנחנו לא יודעים איזו תמיכה תהיה לה בישראל והאם נוכל להתחבר לשירותי האונליין שלה. גם אם הסיכויים הם שכן בגלל שאנחנו יודעים איך זה עבד עם ה-360 והאיסורים התאורטיים שעקפנו עם כתובות פיקטיביות, אף אחד לא יהמר על דבר כזה בסכום של 500$. צריך להיות...

...wait for it...

... דגנרט מטומטם בשביל לא להבין את הנקודה המהותית הזו.

-----

ולצערי הרב אני מתחיל לקבל את התחושה הזו של מיאוס מהרמה הכללית גם כאן בפורום - אחרי שבדיוק אתמול היתה לי ולארז על זה שיחה. המטרה המקורית של להעביר את הדיונים מויגיימס לפה בזמנו היתה כחלק ממעבר הדרגתי לפלטפורמה עצמאית שבהמשך תשלב גם מערכת תוכן ותכלול ניהול דיונים בוגרים יותר, מפרים יותר, שמקועקעים בעובדות.

אבל כשאתה חוזר מסופשבוע ורואה שישה עמודים של תת רמה בדיון בפורום שמתנהלים סביב חילופי קללות הדדיות וויכוחים מיותרים סביב שמועות שהופרכו... אתה שואל את עצמך אם אפשר בכלל לנהל דבר כזה בלי מודריישן חריף שקודם כל ינקה את האורוות.
האם צריך פשוט למחוק את כל הקללות בדיון ולהמשיך הלאה או אולי לדבר בשפה שהמקללים מבינים: לפנות למשתמשים הבעייתיים ולהסביר להם במפורש שהם דגנרטים מטומטמים??
ובכלל, האם הדגנרטים המטומטמים הם בכלל הרוב בדיון - ואז אבדה תקוותנו - או שאולי גם פה מדובר במיעוט קולני שעדיף פשוט להמשיך בלעדיו אם הוא לא ילמד להתיישר ולנהל דיונים? מה עושים במקרה כזה?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 17:50

כן, ברור. הפאמילי שייר היה הדבר הכי טוב מאז לחם פרוס אבל מיקרוסופט שתקו לגבי זה. האפמילי שייר היה מאפשר לי לשחק במי-יודע-כמה משחקים שלא קניתי ובחינם כאשר כל מטרת הקונסולה היא לצמצמם ולחסל את התופעה הזו. אף פעם לא ניתן הסבר שלם איך הפאמילי שייר עובד מא' עד ת' אבל זה לא מנע להתייחס לזה כעובדה מוגמרת. כן, מקורות אנונימיים לא אמינים למרות שרוב השמועות האלה ששמענו שפורסמו למשל ע"ע קוטאקו לגבי הקונסולות בכלל התבררו כנכונות. כן, אנשי מיקרוסופט 'הזימו' את השמועה ולכן אני חייב להאמין להם. כמו שהם אמרו שזה יהיה מסובך לשנות את הDRM וזה ייקח זמן. כמו שהם אמרו שהם לא מתכוונים לשנות את המדיניות לאחר מה שסוני החליטה. corporations תמיד אומרים את האמת, את כל האמת ורק את האמת.

--

נכון. 90% מהפורום הזה מורכב מאנשים שלא מסוגלים להודות בטעות. לא מסוגלים להגיד 'וואלה טעיתי', 'האמנתי שהמצב אחרת', 'הערכתי הייתה שגוייה'. וכדי שהם לא יגידו את זה הם עושים שמיניות באוויר ונאזחים בכל קרן של כל מזבח כדי לא להודות בכך. ולכן הם משתמשים בטיעונים תלושים ובהגיון עקום מה שגורם לכל הדיון בפורום הזה להיות מתיש.
אנשים פה עדיין לא מסוגלים להפנים שמה שהם חושבים ומרגישים לגבי DRM מסויים לא בהכרח פופולארי ע"י פלח אחר. אנשים לא מסוגלים להבין שזה שיש דרך אחת שעובדת במקום אחד לא אומר שהיא תעבוד פיקס במקום שני. אנשים קופצים כמו חמור בראש ומברכים על המוגמר של משהו שאין לנו מושג כלפיו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 יוני 2013, 18:03

Kazz כתב:
נכון. 90% מהפורום הזה מורכב מאנשים שלא מסוגלים להודות בטעות. לא מסוגלים להגיד 'וואלה טעיתי', 'האמנתי שהמצב אחרת', 'הערכתי הייתה שגוייה'. וכדי שהם לא יגידו את זה הם עושים שמיניות באוויר ונאזחים בכל קרן של כל מזבח כדי לא להודות בכך. ולכן הם משתמשים בטיעונים תלושים ובהגיון עקום מה שגורם לכל הדיון בפורום הזה להיות מתיש.

כמו שטעית במה זה בכלל סידי קי (באומרך ''היו סידי קיז קודם ולכן סטים לא שינתה דבר'') וסירבת להודות בכך? :)
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 18:47

כן, טעיתי בניסוח שלי. טוב, זה לא שהרבתי לקנות משחקים אז :) מה שכן הסידיקיז עדיין היה מעין שלב ביניים בנוגע לבעלות במחשב. וגם לא הייתה לי בעיה לקבל את מה שאמרת לגבי המצב אופליין בסטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 19:30

להודעות שטעינו במה קאז? בהודעה בפורום של "טוען לדעת"? הדבר היחיד שאתה יודע באמת הוא שכן היה FAMILY SHARING והוא לא היה דמו של 60 דקות. למה הם לא צעקו את זה? PR מחורבן, למה הם לא צעקו שכן יש יד שניה פשוט אך ורק דרך החנויות הגדולות? הרי ממילא 99% מהאנשים בעולם המערבי ככה מתעסקים ביד שניה וזה לא היה משפיע עליהם בשום צורה (הרי העבודה והפגיעה בהכנסות באה בצד של גיימסטופ) אז למה הייתה תפיסה מוטעת על הONE שאין יד שניה? שוב, PR מחורבן. למה כולם חשבו שהONE היא ALWAYS ON למרות שהיא לא אלה רק בדיקה כל X זמן בדיוק כמו סטים? שוב, PR מחורבן.

מיקרוסופט חרבנו לעצמם הכל עם PR רע + מנהלים עם דיבור זחוך ומתנשא + בחירה ב24 שעות במקום לעשות את זה פעם בשבועים ולהגיד "ובדיוק כמו סטים אצלנו יוודאו חיבור אך ורק פעם בשבועיים". הם פשוט לא ידעו איך לשווק את זה, זה הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2013, 19:53

לא ידעתי איך הפאמילי שייר. ידעתי שיש מערכת שכזו אבל בלי שום פרטים ממשיים. לא הייתה לי שום סיבה לחשוב שזה באמת פשוט כמו שהם ציינו - זה פשוט too good to be true וזה שהם ביטלו את זה גם למשחקי DD במדיניות החדשה מראה זאת. The proof is in the pudding. כן, הPR שלהם היה מחורבן אבל יש גבול. אם יש להם פיצ'ר מנצח כזה ביד אז היו מראים את זה. הם בילו שעה בלהראות לך איך אתה יכול לעשות וידאו צ'אט ולהחליף מיידית בין טלוויזיה למשחקים אבל משום מה הם כשלו בלהראות הדגמה של פאמילי שיירינג? וגם הייתי מצפה שהיינו שומעים מהמפיצות או ממקור אנונימי במפיצה שזה באמת היה ככה.

להודות בכך שמרגע הכרזת הקונסולה והמדיניות הראשונית חלק נכבד מיושבי הפורום הזה אמר שזה לא משחק שום פקטור באיך שהקונסולה תתקבל ע"י השוק למרות שהבסיס לכל האמירות האלה היה הרגשתם האישית והעדפתם האישית שהם משום מה הרחיבו לגבי כולם. אתה מבין שיש פה אנשים שכדי להשאר בעמדתם טוענים שחברה ענקית כמו מיקרוסופט ששיחרה מליאן מוצרים בעבר נכנעה למיעוט קולני כאילו בכל ההיסטוריה שלהם הם אף פעם לא היו מסוגלים לנטר את השיח סביב המוצרים שלהם ולהבדיל בין משהו שבאמת מפריע לאחוז קטן לבין משהו שמפריע לחלק גדול ואיך זה הולך לפגוע בכיס שלהם?

להודות שלא הייתה שום ערובה להגיד שהDRM הזה בוא בדיוק כמו סטים ויוביל לאותן יתרונות שיש כרגע ב DD במחשב. יש מספיק סיבות לחשוב שהדברים היו מתנהלים אחרת ושלא היינו מקבלים את כל הפלוסים בDay 1. אנשים כבר מיהרו לקפוץ ראש לתוך מימי הDRM.

תראה כמה באקלאש היה ועדיין יש לוינדוס8. מדובר במערכת הפעלה נחותה למשתמשי דסקטופ (ולפי הבנתי היא עדיין כזו) אבל לא ראית אותם מבטלים אותה\משנים אותה\דוחים אותה. מיקרוסופט המשיכו בכל הכח. רק עדכון 8.1 שיגיע בחודשים הקרובים אמור לענות על חלק התלונות. ועד כמה שאני זוכר וינדוס8 מוכר בצורה פחות טובה ממערכות קודמות.

יש דברים בגו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 20:41

Kazz כתב:לא ידעתי איך הפאמילי שייר. ידעתי שיש מערכת שכזו אבל בלי שום פרטים ממשיים. לא הייתה לי שום סיבה לחשוב שזה באמת פשוט כמו שהם ציינו - זה פשוט too good to be true וזה שהם ביטלו את זה גם למשחקי DD במדיניות החדשה מראה זאת. The proof is in the pudding. כן, הPR שלהם היה מחורבן אבל יש גבול. אם יש להם פיצ'ר מנצח כזה ביד אז היו מראים את זה. הם בילו שעה בלהראות לך איך אתה יכול לעשות וידאו צ'אט ולהחליף מיידית בין טלוויזיה למשחקים אבל משום מה הם כשלו בלהראות הדגמה של פאמילי שיירינג? וגם הייתי מצפה שהיינו שומעים מהמפיצות או ממקור אנונימי במפיצה שזה באמת היה ככה.

להודות בכך שמרגע הכרזת הקונסולה והמדיניות הראשונית חלק נכבד מיושבי הפורום הזה אמר שזה לא משחק שום פקטור באיך שהקונסולה תתקבל ע"י השוק למרות שהבסיס לכל האמירות האלה היה הרגשתם האישית והעדפתם האישית שהם משום מה הרחיבו לגבי כולם. אתה מבין שיש פה אנשים שכדי להשאר בעמדתם טוענים שחברה ענקית כמו מיקרוסופט ששיחרה מליאן מוצרים בעבר נכנעה למיעוט קולני כאילו בכל ההיסטוריה שלהם הם אף פעם לא היו מסוגלים לנטר את השיח סביב המוצרים שלהם ולהבדיל בין משהו שבאמת מפריע לאחוז קטן לבין משהו שמפריע לחלק גדול ואיך זה הולך לפגוע בכיס שלהם?

להודות שלא הייתה שום ערובה להגיד שהDRM הזה בוא בדיוק כמו סטים ויוביל לאותן יתרונות שיש כרגע ב DD במחשב. יש מספיק סיבות לחשוב שהדברים היו מתנהלים אחרת ושלא היינו מקבלים את כל הפלוסים בDay 1. אנשים כבר מיהרו לקפוץ ראש לתוך מימי הDRM.

תראה כמה באקלאש היה ועדיין יש לוינדוס8. מדובר במערכת הפעלה נחותה למשתמשי דסקטופ (ולפי הבנתי היא עדיין כזו) אבל לא ראית אותם מבטלים אותה\משנים אותה\דוחים אותה. מיקרוסופט המשיכו בכל הכח. רק עדכון 8.1 שיגיע בחודשים הקרובים אמור לענות על חלק התלונות. ועד כמה שאני זוכר וינדוס8 מוכר בצורה פחות טובה ממערכות קודמות.

יש דברים בגו.

יכול להיות שהשייר היה הדבר הכי אדיר מאז לחם רפוס, יכול להיות שזה היה מוגבל ב3 דקות שלדמו ואף אחד לא היה משתמש בזה. כך או כך לא נדע הרי מה יותר או פחות אמין, הודעה בפורום מאנונימי? הודעה של הpr של מקרוסופט על פיצ׳ר שהם לא יצטרכו לחשוף לעולם? וואללה, אין לי מושג. אז למה אני מוכן ישר לקפוץ לתך drm שכזה? כי הוא ממש לא נוגע לי (אני מחובר רציף לאינטרנט מהיר ואני לא מתעסק ביד שניה) וכל יתרון שיכלתי לקבל ממנו, אפילו אם זה רק היה ספריה מותקנת על הhdd במקום על דיסקים הייתי לוקח בזרועות פתוחות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים