נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוגוסט 2018, 11:17

יצאה אתמול ההרחבה האחרונה של WOW
זה כל פעם מדהים אותי מחדש כמה שהמשחק הזה עדיין פופולרי, והעולם שלו עדיין גדל ומתפתח...
אני זוכר כששיחקתי בו במשך איזה שנתיים, והרמה הכי גבוהה הייתה 60, וחשבתי לעצמי שב-70 הדמויות יהיו יותר מדי חזקות בגלל הSKILLTREE שיאפשר עוד כמה כוחות שיזרקו את כל האיזון לעזאזל... עכשיו הם כבר מגיעים לרמה 120 :) הוא נראה כל כך שונה ממה שאני זוכר.
אז המשחק עכשיו שוב פופולרי יותר מFORTNITE בטוויץ', מעניין כמה ההרחבה מכרה, ואם זה יחזיר אנשים שפרשו בשנים האחרונות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוגוסט 2018, 11:37

אה, וזה הטריילר של הRTX, בערך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2018, 13:49

הנתונים שלהם נחמדים אבל הם מתיחסים לגודל צ׳יפ שגדול פי 9 מ1080ti שמתחיל ב10,000₪+. אותי מעניין כמה גיגה קרניים 2080 יעשה וגם מעניין אותי למה הם קוראים קרן? אני משער שלקפיצה אחת? כי לעשות ב4k קרניים בנניח עומק 3 (שזה די שטוח) ב30 פריימים בשניה בתצורה סופר מפוקסלת צריך 0.8 גיגה קרניים וזה בלי להתחיל לדבר בכלל על הקרניים שכל גוף תאורה דורש.

בקיצור, אני לא יודע אפילו איך לבלוע את זה ואני די בטוח שנראה בשנים הראשונות בעיקר דברים כמו ao או צללים או השתקפויות בלבד בrt כסוג של אקסטרה גרפי נחמד.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2018, 20:55

אני חייב להגיד ,יצא לי לשמוע על Ray Tracing ,שהיו דיבורים שאינטל מנסה לפתח חומרה יעודית לזה
וזה היה לפני כמה שנים טובות ,ולא יצא אף חומרה כזאת מאינטל

אני לא יגיד שאני מומחה בנושא ,ממש ממש לא
אבל לצורך הדיון ,נגיד שהנווידה ,תצליח ליצר כרטיס מינסטרים כזה ,לשוק המשחקים
גם עם מחר בבוקר ,היה יוצא כרטיס כזה באיזה 300 דולר
היה לוקח זמן ,למפתחות משחקים ,לפתח במיוחד לכרטיס כזה
גם בגלל זמן פיתוח ,וגם בגלל שלרוב המוחץ של השוק אין כרטיס כזה

ככה שהשמחה מאוד מאוד מוקדמת

עם יצרנית חומרה תצליח להכניס כרטיס ,שיצליח להריץ משחקי AAA ,כולל חומרה שתעזור בחישובי Ray Tracing
בקונסולות מינסטרים ,זה יקדם מאוד את הנושא ,וקהילת הPC עם הזמן תעבור לכרטיסים תומכים
אבל אנחנו ב2018 ,הPS4 פרו ,והXBO-X ,לא תומכות חומרתית
תמיד אפשר לעשות תמיכה דרך תוכנה ,אבל אז הביצועים צונחים ,ומדובר במשחקים בזמן אמת

ודרך אגב ,מי שמתלהב מכרטיסים מקצוענים כאלו ,הרבה פעמים הביצועים במשחקים של כרטיסים כאלו
היו בינונים ,פשוט כי המטרות של הכרטיסים היו שונות מאוד

ליצר סרט CG ,שונה מלהריץ משחק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2018, 22:02

למקרה ולא הסתכלת על התרשימים, לפחות בכרטיסים המקצועיים הם מחלקים את הצ׳יפ לשלושה חלקים. אחד הוא ליבות קודה, כמו כל כרטיס גיימינג קלאסי כשהם מספקים 16tflops (לעומת ה12 של הכרטיס המקביל בדור הקודם). החלק השני יעודי לחישובי ai והחלק השלישי יעודי ל-ray tracing. כלומר הם לא טוענים שהליבות קודה הסטנדרטיות שלהם עושות את ה-ray tarcing אלה חלק מאוד ספציפי בצ׳יפ שלפחות ויזואלית נראה כאילו הוא תופס רבע מהצ׳יפ והטענה שלהם היא ל-10 גיגה קרניים בשניה, כלומר 10 מליארד קרניים בשניה או 333 מליון קרניים בפריים אם מדברים על 30fps.

השאלה היא מה יהיה בכרטיס משחקים. יצור צ׳יפים הוא על מטר רץ, כמו רצפות בשיפוץ של בית. אז כמה מטר רץ אתה מקדיש ל-rt? הרי כל החלק הזה של הצ׳יפ יכל להיות ליבות קודה נוספות ולתת לו עוד כמה עשרות אחוזים בביצועים הכלליים. אז זאת השאלה האמיתית. הרי בכרטיס קוואדרו הזה שעושה 10 גיגה rt בשניה, רק החלק של ה-rt הוא לא רחוק מהגודל של הצ׳יפ שב-1070 וה-1080. אז כמה מקום אתה ״מבזבז״ על 2070 ו-2080 שיהיה מוקדש לrt?

יכול להיות שדווקא החוסר תחרות מ-amd נותנת להם מרווח נשימה לעשות ניסויים שכאלה. הם יודעים שהכרטיסים האלה יפתחו לamd את הצורה. עוד שנתיים navi מפתיע? מעיפים את החלק של הrt, מחליפים בליבות קודה וקוראים לזה סדרה 3000. אז אולי בצורה אירונית המונופול והחוסר תחרות גרמו לחדשנות כי הם לא מרגישים בלחץ שamd יעקפו אותם בסיבוב בביצועים.

אגב, חשוב לציין שטורינג זאת ארכיטקטורה חדשה לגמרי, לא רק הקטנת הליך היצור וארגון מחדש של הצ׳יפ כמו סדרה 1000. כלומר אמורה להיות פה קפיצה יפה בביצועים, פשוט יכול להיות שהגוש שמיועד לrt יןריד את הביצועים ויהפוך את הקפיצה ליותר צנועה בתמורה לחדשנות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוגוסט 2018, 23:47

מגהטון בתעשייה?
אינטל עושה טיזר לכרטיס גרפי ייעודי ב-2020 (!)

אם הם ממש מתכוונים להתחרות בNVIDIA וAMD, ואני לא רואה סיבה להבין את זה אחרת, זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לנו כבר הרבה זמן... במיוחד אם יש להם בשורה חדשה, פטנט יצירתי שעוד לא חשבו עליו... אבל בעיקר בגלל שזה בטח יוריד מחירים :)

מעניין גם אם יש סיכוי כלשהו שסוני או מיקרוסופט יעבדו עם זה בדור הבא. מניח שלא, אבל מי יודע... אולי יהיו הפתעות?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 01:36

היה ידוע אבל אינטל מכירה בזה שזה נחמד. אני לא אהיה מופתע, להתחשב עם ההסטוריה שלהם עם פיתוח כרטיסים, אם זה יהיה כרטיס מקצועי ולא כרטיס גיימינג. נחזיק אצבעות שזה כן יהיה כרטיס גיימינג כי השוק הזה כל כך צריך תחרות.

בנוגע לקונסולות, אני לא רואה מצב שחברת קונסולות תלך על זה. חברות קונסולה צריכים את ההליך יצור הכי יציב שיכול להיות, אני לא רואה חברת קונסולות הולכת על תוצר לא ידוע (בכל זאת סדרה ראשונה לגיימינג אי פעם מאינטל) שמשגר באותה שנה, זה פשוט נשמע מסוכן מדי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 08:16

לפי הטיזר הזה הם בהחלט מכוונים לגיימינג.
בקשר לקונסולות- אני מסכים, אבל שוב, אולי יש להם משהו חדש להציע בתחום ששווה את הסיכון. גם אפל לא הייתה בתחום הטלפונים, אבל על הנסיון הראשון שלהם הם הפכו את השוק לגמרי (:
גם השנה 2020 קצת מסתדרת לנו עם הקונסולות...

אני עדיין לא חושב שיש לזה סיכוי גבוה, או בינוני, אבל נחמד להשתעשע ברעיון ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 13:59

אני חושב שהסיכוי ממש נמוך אבל היי, הכל אפשרי. מי יודע, אולי הם מתכננים גם soc שהוא 100% אינטלי.

בכל מקרה יש סיבה להתרגש כבר ב2018, מתחילה מהפכת הrt :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 14:02

שמע, הטיזר הזה לגמרי מדבר על כרטיס ייעודי ל*משחקים*. אלא אם הם מתחכמים, אני לא מבין למה עוד הם יכולים לכוון.

וכן, "מהפיכת הRT" נחמדה ב-2018, אבל בעיקר בשביל דמו טכנולוגי, כמו זה שהוציאו אתמול:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 15:04

זה לא לדמו טכנולוגי, לפי ההרצאה שלהם בסיגראף, אם חלק מהסיליקון של סדרה 2000 גם יוקדש לrt, מדובר בחתיכת יופי של דבר. לפי מה שאני ראיתי השימוש שהכי קל למנוע rt לעשות הוא הצללה וכבר היום חברות מישמות פיתרונות הצללה יחודיים של nvidia במשחקים שלהם (למשל הוויטצ׳ר, כל המשחקים של איידוס וכל המשחקים של יוביסופט) כך שאני לא רואה סיבה למה שמשחקים של כל השותפות האלה לא יישמו פתרונות הצללה, ao, השתקפות, רפרקציה או תאורה גלובלית במשחקים שלהן.

מה שעוד צריך לזכור הוא שהrt נמצא על חלק משלו בסיליקון. כלומר בעצם אתה מדבר על האצה בביצועים, לא בפגיעה בביצועים כמו שיש לרוב בטכנולוגיות חדשות. אז במקום ה2070 עם ה12tflops שיצטרך בין השאר להתמודד עם הצללה, השתקפויות ותאורה גלובלית, כל החישובים האלה יורדים למנוע rt כך שה12tflops של gpu יכולים להשקיע את הזמן שלהם בשאר הרינדור.

אה, ו-rtx משולב בue4 עוד השנה, כלומר אפילו מפתחי אינדי יכולים לרוץ עם זה כבר עוד שבועות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 23:03

חדשות מדהימות בעולם ה-SSD, מסתבר שיש עודפי יצור די גדולים ואנליסטים חוזים שמחירי ה-NAND ירדו בשנה הבאה ל-8 סנט פר גיגה, כלומר דיסקים של 1TB שעולים פחות מ-200$. זאת נפילת מחיר מטורפת והאמת שחתיכת חדשות מדהימות לקונסולות אם זה באמת יקרה, דבר שיכול מאוד להקל עליהן לעשות דיסקים משולבים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 23:23

וואלה אני ממש מקווה שבאמת נראה שימוש שלא אוכל את כל המשאבים כבר בקרוב... נתת לי תקווה (:

וחדשות מעולות עם הSSD! רק שיימשך ככה, ועם התחרות הגוברת של AMD עם אינטל, והתכניות של אינטל להכנס לשוק הכרטיסים - יש מצב שהמחשב הבא שאני אקנה ב-2020 יהיה הרבה יותר זול ממה שאני חשבתי (:
או, מה שיותר סביר להניח, אני אקנה את גרסאת הTI בזכות זה (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 23:50

אחרי שראיתי את כל התצוגה שלהם נראה שהצללה היא ממש בקטנה בשביל RT כך שאפילו אם החלק המוקדש ל-RT הוא קטנטן, עדין הצללה כנראה תוכל להעשות די בקלות שזה מצויין כי בניגוד להצללה היום במשחקים, אלה אם היא אפויה מראש כמובן, מדובר בהליך הרבה יותר יעיל שלא אכפת לו אם הוא מציג צל אחד או 1000, הביצועים זהים. כלומר משחקים שמעלימים צל ככל שמתרחקים מהמצלמה כמו GTA או סקיירים יוכלו להצליל עד האופק, ביחוד אם מדובר באור שמש בלבד כי הביצועים של הצללה עם RT מבוססים אך ורק על הרזולוציה שמשחקים בה ועל מספר מקורות האור בלבד. כלומר אזור חיצוני עם שמש או ירח בלבד? חיים ממש טובים ל-RT שיתנו תוצאות מדהימות ביחס להיום.

אבל אני כן אגיד שהצללה ב-4K עם מקור אור אחד, באיכות שהם הציגו בדמו מלחמת הכוכבים לפני כמה חודשים על UE4, דורשת 2.5 מליארד קרניים בשניה אם מדברים על 60 פריימים או 1.25 מליארד קרניים בשניה אם מדברים על 30 פריימים. כלומר אם כרטיסי הגיימינג לא יוכלו לספק הרבה יותר מזה, כנראה שנצליח להפעיל עליהם רק אפקט RT בודד או שניים, תלוי אם אתה רוצה לשחק ב-1080, ב-1440 או ב-4K וכמובן אם מדברים על 30 או 60 פריימים. צריך לזכור שבכרטיס 2500$ שהוכרז, ה-RTX5000, יש רק 6 מליארד קרניים בשניה ואני משער שבכרטיסי גיימינג יהיו פחות, אולי חוץ מאשר ב-2080TI.

או במילים אחרות, אם אתה מדבר פה על 4K ב-60FPS, כנראה שתוכל להפעיל רק אפקט או שניים מתוך שלל הדברים ש-RT עושה. אם יורדים למקומות יותר סבירים, נניח 1440P ב-60 פריימים, אתה כבר תוכל להפעיל 2-4 אפקטים וזה כבר משהו הרבה יותר מרשים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 אוגוסט 2018, 12:51

אז באופן מפתיע נוידיה הולכת להכריז מחר על RTX 2080 וגם על RTX2080TI..אני מניח שהסיבה המרכזית שהם רוצים לסיים עם כל הליין של Turing היא בגלל ששנה מהיום יש סבירות לא רעה לזמינות של ריפרש 7nm. אני קצת התאכזבתי מכמות הזיכרון ב-TI,ציפיתי ל-16GB.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2018, 14:51

מה שאותי מעניין הוא כמה גדול יהיה הסיליקון שמוקדש לrt, אני חושב ש2-3 גיגה קרניים זה המינימום בשביל משהו שבאמת יהיה מרשים. אגב, ההכרזה היא לא ביום שני, ה20 לחודש?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 אוגוסט 2018, 16:48

כן התבלבלתי זה אכן מחרתיים. בכל מקרה יהיה מעניין לראות באיזה משחק הם ישתמשו כדי לקדם את כל עניין ה-RT והניחוש שלי שהם ילכו עם FF15- אני לא מדבר על איכות המשחק,אבל גרסאת המחשב היא הדבר הכי קרוב שראיתי לנקסט ג'ן בעיניים ולנוידיה וסקוור יש מערכת יחסים די קרובה כשזה מגיע לכל מיני פיצ'רים בלעדיים בגרסאות מחשב ועם כל הדיבורים על תמיכה בוולקן ל-FF הייתי אומר שהטיימינג מתאים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2018, 16:51

לגמרי מסכים על סקוור ובנוסף אני אומר שיוביסופט תהיה שם עם ac החדש או פאטצ׳ים למשחקים קיימים כמו fc5. ניחוש נוסף שלי הוא שהאפקט הראשון של rt שנראה יהיה צללי rt ו-ao עם rt.

עוד משהו מעניין הוא דליפה מלאה של המפרט, ה2080rtx יהיה עם 8GB של gddr6 במהירות 448GB בשניה (לעומת 352GB בשניה ב-1080gtx) ויכלול גם חלק בסיליקון לrt וגם לai (הם הולכים יד ביד, צריך את הניתוח ai כדי להשלים את הנוכחות הדלילה של הrt וכך למנוע גרעיניות בתמונה) כשהביצועים של הצ׳יפ ללא הסיליקון ai והrt הוא 11Tflops, פחות או יותר פס5.

ה-2080ti יכלול 11GB של gddr6 במהירות 616GB לשניה (לעומת 484GB לשניה ב1080ti) ויספק 16tflops, מדובר בביצועים שגם אם מיקרוסופט ירצו לעשות סופר קונסולה ב500$ ב2020 הם כנראה לא יצליחו להשיג.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אוגוסט 2018, 18:58

אני לא חושב שms או סוני ,ילכו על קונסולה ש
ל 500 דולר
בדור הנוכחי ,השקה ב500 דולר ,עשתה נזק גדול לms
וגם כמה שנים אחרי ,לא ידוע לי המספרים של הxbo x
אבל אני מעריך ,שגרסת הs מוכרת הרבה הרבה יותר

,אני חושב שms ילכו הפעם על השקה ב400 דולר
וככה גם סוני

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2018, 22:49

קרירין, הכל אפשרי אם עושים שני TEIRS של קונסלות.

אגב, כל הדליפות מאושרות ב-100%, זה כבר לא שמועות או חצי דליפות, כבר דלפו כל הקופסאות והתמונות של הכרטיסים של כל היצרניות חוץ מאשר אולי GYGABYTE. הנה למשל אחד הכרטיסים של ASUS:
תמונה

הייתי מביא תמונות של השאר אבל יש כל כך הרבה שזה סתם יפוצץ פה את העמוד. כל הנתונים שהבאנו פה נכונים ומסתבר שבאמת קוראים לכרטיסים RTX, אפילו ל-TI קוראים RTX.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2018, 14:24

עוד קצת דליפות, הדגם 2080ti המואץ של pny נרשם ב999$. הדגם המואץ שלהם ל1080ti עלה 899$ כשהבסיס עלה 699$ כך שאפשר לשער שהמחיר של ה2080ti הבסיסי יהיה 800$. רצות שמועות חזקות על 900$ כך שהאמת כנראה יושבת בין 800 ל900 דולר. ה1080ti עלה 700$ כך שיש פה עלית מחיר של לפחות 100$. גם ל2080rtx תהיה עלית מחיר של לפחות 100$ מה שיקרב אותו ל700$. זה מה שקורה כשאין תחרות בשוק הgpu, ככה NVIDIA יכולה לשבת ברוגע שנתיים בלי להוציא GPU חדש (בין סדרה 1000 ל-2000 עברו שנתיים ו-4 חודשים, ההפרש הכי גדול בהסטוריה בין שתי סדרות של NVIDIA) וכמובן לעשות שטויות כמו גרסאות פאונדר סחטניות.

מצד שני אני חושב שיש הצדקה מסויימת לעלית המחיר, בנוסף לקפיצת ביצועים הרגילה בסיליקון הם גם הוסיפו את הליבות RT ואת הליבות טנצר שנועדו ל-AI כך שהסיליקון גדול יחסית. יש פה מצב מוזר כשבגלל שAMD לא נותנת להם תחרות, הם מרגישים חופשי "לבזבז" חלקים ענקיים מהסיליקון לחידושים כמו הליבות RT והליבות טנצר במקום לדחוף עוד ועוד TFLOPS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2018, 16:15

רק התחלנו לנחש וכבר אנשים מצאו בעדכונים האחרונים של ffxv ובבטא של bf5 אזכורים בפקודות קונסול ל-ray tarcing מה שמרמז על תמיכה משני הכותרים. איך הייתי מת לראות גם בפיפא 19 תמיכה בצל rt, זה כל כך ישדרג את ההצללה המזעזעת שיש שם וזה משחק שממילא לא מנצל את הכוח של הgpu בשיט (כדוגמה הוא רץ ב4k טבעי נעול על הפרו, זה כמה מרווח ביצועים יש להם) והוא ממילא רץ על פרוסטבייט שכבר תומך.

אז נראה שגם פרוסטבייט, גם ue4 וגם לומינוס כבר תומכים בrt. ברגע שיוניטי יתמוך אנחנו נראה כבר תמיכה מאוד רחבה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 אוגוסט 2018, 17:59

DrKeo כתב:רק התחלנו לנחש וכבר אנשים מצאו בעדכונים האחרונים של ffxv ובבטא של bf5 אזכורים בפקודות קונסול ל-ray tarcing מה שמרמז על תמיכה משני הכותרים. איך הייתי מת לראות גם בפיפא 19 תמיכה בצל rt, זה כל כך ישדרג את ההצללה המזעזעת שיש שם וזה משחק שממילא לא מנצל את הכוח של הgpu בשיט (כדוגמה הוא רץ ב4k טבעי נעול על הפרו, זה כמה מרווח ביצועים יש להם) והוא ממילא רץ על פרוסטבייט שכבר תומך.

אז נראה שגם פרוסטבייט, גם ue4 וגם לומינוס כבר תומכים בrt. ברגע שיוניטי יתמוך אנחנו נראה כבר תמיכה מאוד רחבה.

אם אני לא מגביל את הfps בהגדרות, פיפא 18 רץ לי על הgtx970 בסביבות ה350fps (לפי הקאונטר של נוידיה) על ההגדרות הכי גבוהות ו1440p, זה עד כמה מרווח ביצועים יש להם :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 אוגוסט 2018, 18:03

אני תוהה איך כל הפוקוס הזה על RT ישפיע על הדור הבא,בהתחשב בזה שלא יודעים כלום על Navi,בכלל לא בטוח ש-AMD יקדישו סיליקון ל-RT בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2018, 19:05

רוב הסיכויים שAMD עכשיו בדיוק בפאניקה על RT אבל אני לא יודע אם הם יספיקו להכניס ליבות RT לארכיטקטורה שמתעקבת בצורה בעייתי ובתאוריה אמורה להכנס לשלבים אחרונים של פיתוח (הרי NAVI היה בכלל מכוון ל-2018, לא מזמן התחילו לדבר על 2019 ועכשיו כבר אומרים 2020 לכבוד הפס5). אני גם לא ממש חושב שהולכים לבזבז מקום בסיליקון הקטנטן של הקונסולות בשביל אזור יעודי ל-RT ובנפרד אזור ל-AI. המקום היעודי הזה בארכיטקטורת טיורינג נובעת בעיקר מהעובדה שאין להם שום תחרות ב-PC אז NVIDIA מרגישה בנוח "לבזבז" סיליקון על נסיונות כמו הליבות טנצר והליבות RT. בקונסולות? אני לא חושב שזה יקרה והאמת שאני לא חושב שAMD תעשה את זה גם ב-PC, הם בקושי מצליחים להתחרות בכוח החישובי של NVIDIA אז לבזבז את המעט שיש להם על RT?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים