Laskin כתב:אז........ לא יודע אם זה יותר מתאים פה, בנושא נינטנדו או ב-PP, אבל כוכבת הפורנו סטורמי דניאלס מתארת את איבר המין של טראמפ:
״כמו הפטרייה ממריו קארט״
אז עכשיו שיש לכם תמונה בראש אפשר להמשיך...
תודה לאסקין.
Uncle Pey'j כתב:יש שמועות מאוד לא טובות בנוגע ל-Telltale,חלקן מדברות על סגירה של המפתחת,אחרות מדברות על הצמטצמות לצוות קטנטן של 25 איש בלבד. בכל מקרה,משהו לא טוב כנראה קורה שם עכשיו

עריכה: אוי לא,זה באמת קורה,הם נסגרים אחרי שיסיימו עם TWD S4,כל הפרוייקטים,כן,גם TWAU S2 ו-Stranger Things,מבוטלים. איזו מכה.
וואו איזו מכה באמת, כבר מזמן אין הייפ כלפי אף פרויקט שלהם ובכלל כל הז׳אנר הזה מחוץ ל AAA של סוני ששם אפשר להציג ערכי הפקה שממש הולמים אותו, נמצא לפי התחושה שלי בצלילה קשה מאוד. מאוד מקווה ש LiS2 יצליח יפה כי בניגוד לטיילטייל פה יש תחושה של פרויקט מושקע ומלא נשמה ואני מקווה שייעשה איתו צדק.
אני חושב שקל לאמר מהן הטעויות העיקריות שטיילטייל עשו. הם לא ניהלו נכון את התקציב שלהם והם העדיפו להתפזר בין אינספור פרויקטים במקום להשקיע כמו שצריך במנוע שלהם ולהתמקד בהוצאות גדולות ומושקעות יותר, ההרגשה היתה של בית חרושת ברמת הפקה של מתחת לכל ביקורת.
בנוסף הם לא השכילו לפתח קצת מכניקות שונות וגיוון בתוך הנוסחה שלהם, לא היה להם איזה קטע. זה לא שמצופה עכשיו שידביקו מכניקות ברמה של מגס5 או משהו, אבל כן קצת לגוון בתוך הנוסחה עם טיפה גיימפליי שחורג מהבנאליות QTE ובחירות של דיאלוגים שלא באמת משנות הרבה. למשל ל LiS היה את כל המכניקה של הזמן שהוסיפה טוויסט מגניב ורעננות לגיימפליי הרגיל, גם במשחקי דייויד קייג׳ תמיד יש הפתעות וקטעים לא צפויים בתוך השטף של המשחק, גם UD הוסיף דברים מגניבים וייחודיים משלו (כל אפקט הפרפר, הסטטיסטיקות של הדמויות השונות שמשתנות לפי העלילה והבחירות, הפסיכיאטר וכו׳), בקיצור משחקי טיילטייל הפכו לצפויים ומשעממים מבחינת ״הגיימפליי״, ואין מותג שמגיע לו לקבל גיימפליי במרכאות כמו משחקי טיילטייל כי שם ליטרלי אין כמעט גיימפליי מלבד חידות פשוטות בשקל תשעים ו QTE מעפנים (גם את זה הם עשו לרוב די רע).
אפילו בחירה אמיתית אין שם והאינטרקטיביות של העלילה שואפת לאפס. זו אשכרה סדרה טלוויזיה ברמת הפקה של מתנ״ס נתיבות שרצה לך מול העיניים עם אינפוט והשפעה מינימלית מצד השחקן.
באמת שזה מצער אבל הם הביאו את זה על עצמם, חבל אבל במקום מסויים זה גם קצת מוצדק במקרה שלהם.