DrKeo כתב:הראו לו כבר שני טיזרים וטריילר גיימפליי, עוד כמה זמן אתם חושבים שהמשחק הזה יגרר בעין הציבורית? יראו אותו שוב בפריז? שוב בe3 הבא? שוב בפריז 2019? כמה אפשר? הוכרז ב2016 למען השם. למשחק הראשון חשפו את הסרטון גיימפליי הראשון 11 חודשים לפני שהוא יצא, אני לא רואה סיבה למה שהפעם יגררו את המשחק הזה לנצח. זה גם 4 שנים אחרי אנצ׳רטד 4 שלקח להם יחד עם מנוע דור הבא וריבוט מלא 4.5 שנים.
Laskin כתב:תודה על האזהרה!
מהרמזים של המפתחים, באמת יהיו ספוילרים ממש רציניים למשחק הזה, אני מצפה להפתעות![]()
אגב, המפתחים אמרו שלסיים את הסיפור ייקח בערך 20 שעות על הרמה הרגילה לשחקן הממוצע.
אז נגיד בטח יותר כמו 15 אם רצים עליה... 25 כדי לסיים כמעט הכל... אם זה המצב אני מרוצה
קליימן - אתה יודע, לפעמים יש ספוילרים כבר בחצי הדרך... ואנחנו יודעים שמיילס מורלס מופיע במשחק, אז אולי אחרי חצי משחק קורה לפיטר משהו ומשחקים אותו? ואולי יש דמויות ממש מגניבות שלא ידענו שקיימות בו? אולי דמות חשובה מתה כבר בחצי הדרך, ובעצם הנבל האמיתי הוא לא מי שחשבנו? יכולות להיות הפתעות.
ולגבי GOW - ברצינות? בGOW יש לפחות 3-4 ספוילרים ממש רציניים שאפשר לתת, שלדעתי לפחות - יכולים להרוס הרבה מהסיפור או החוויה.
לא ללחוץ אם לא סיימתם, מן הסתם!ספויילר: הצג
bling כתב:העלילה לא גרועה ולא גאונית, היא בסכ״ה עשויה לא רע אבל המשחק נשען יותר על ״רגעים״ שהרבה מהם נחווים כשיחות וקטעים בגיימפליי השוטף יותר מאשר על איזה סיפור אפי או גאוני.
למשל הקטע של הספוילר המדובר היה עשוי כל כך טוב עם המוזיקה והבילד אפ שקיבלתי צמרמורת קלה מעד כמה הוא שהוא חזק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 40 אורחים