Laskin כתב:האיפד פרו החדש נראה ממש מגניב... אבל אני עדיין מחכה שהטאבלאים יביאו משהו שאין בנייד/לפטופ, לא רואה למה אני צריך טאבלט עדיין.
Laskin כתב:אני לא צורך שום מדיה על לפטופ, או שום מכשיר נייד אחר, כשאני רוצה לראות סרטונים, סרטים או סדרות - אני לא מתפשר, צופה רק בטלוויזיה.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאעשה עם טאבלט - זה לשחק הארת׳סטון
InterAl כתב:יותר נוח לקרוא עיתונים ומגזינים עם טבלט. גם כשרוצים לגלוש באינטרנט במיטה. אבל לקנות אייפד פרו רק בשביל זה, קצת אוברקיל.
Laskin כתב:כן, העיצוב ממש נהדר, בכלל מכשיר מדהים וגם האייפד הרגיל, אבל אני באמת לא רואה שום צורך בו כשיש לי אייפון. כן, זה יותר גדול, יופי.. לא מספיק כדי להנות מסרטונים ביוטיוב בספר שלי (:
DrKeo כתב:מדבר כמו אדם ללא אייפד
אגב, שמתם לב שהעיצוב נראה כמו איפון 5? הלוואי וזה הקו החדש כי זה היה המכשיר הכי יפה שלהם by far.
Laskin כתב:DrKeo כתב:מדבר כמו אדם ללא אייפד
אגב, שמתם לב שהעיצוב נראה כמו איפון 5? הלוואי וזה הקו החדש כי זה היה המכשיר הכי יפה שלהם by far.
היה לי טאבלט של חבר לחודש בערך ובקושי נגעתי בו, אמנם מהדגמים הראשונים אבל זה פשוט מאוד לא מתאים לכולם, בטח לא למישהו שלא מוכן לראות שום סדרה או סרט גם אצל חברים שאין את התנאים המתאימים... אני בעיקר השתמשתי בו בשביל לדשות וזה, אבל שוב - אצלי בסלון יש מחשב שמחובר לטלויזיה 70 אינץ, ובחדר השינה יש לי לפטופ שמחובר לטלויזיה 50 אינץ, אין כבלים או משהו כזה ככה שזה תמיד מכוון כבר על המחשב, יש עכבר אלחוטי ליד המיטה ואחד על הספה בסלון... פשוט לא מוצא בזה שום צורך (:
לגבי העיצוב - אני עדיין חושב שהעיצוב של 4 יותר יפה מ-5, אבל לעשות את הכל זכוכית ענקית מאחורה זה קצת... בעייתי.
Kazz כתב:תעזוב אותי מדוגמאות בשווקים ומוצרים אחרים. תסתכל רק על משחקים ותענה על השאלה הבאה: כיצד זה מטיב לשחקן מחשב שמפיצות יפסיקו למכור את המשחקים שלהם בחנות הכי מתקדמת וטובה ויציעו אותם רק דרך הקליינט הבקושי-מתפקד שלהם?
תשובה: זה לא. ופה נגמר הסיפור. כל דבר מעבר זה בלבלולי שכל. כל העניין של 'תחרות' זה שהצרכן יהנה ממנה. במקרים האלה אתה פשוט מקבל מוצר יותר גרוע. ואנחנו רואים עם אוריג'ין וחנות חלונות שהקליינטים האלה לא משתפרים ולא מתקרבים להציע שבריר מהפיצ'רים שיש בסטים - הוכחה שלא מדובר בתחרות. למפיצות האלה אין עניין בלטפח ולפתח את הקליינט שלהם להיות המקור הכי טוב למשחקים. כל רצונם זה לא להותיר לך ברירה אלא להשתמש בקליינט שלהם להרוויח עוד גרושים ומידע על משתמשים. להציע חווית משחק דומה או משתווה בכלל לא עומדת על הפרק.
העניין הכלכלי מעולם לא הייתה סיבה. בת'סדה יכולים למכור באתר שלהם מפתחות לסטים. לקבל 100% מהכסף ולתת לשחקנים שלהם לשחק את זה דרך הקליינט המועדף עליהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים