נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2018, 02:42

זוכרים את ה-R580 אבל ב-12NM שאמור להיות עם בערך 15% יותר ביצועים? אז NVIDIA הולכת להוציא 1060GTX עם DDR5X כדי להלחם בו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2018, 10:29

זה רשמי, הולך לצאת באמת 1060 חדש עם 6GB של GDDRX5. הוא גם יהיה חזק יותר מה-1060 הרגיל, יהיו בו 1280 ליבות CUDA במקום 1152.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2018, 03:10

עכשיו השמועות אומרות שהכרטיס פולאריס 12NM יקרא RX590 ויצא ב-15 לנובמבר ב-300$. זאת תחרות ל-1060 שעולה בערך 300$ (תלוי איזה יצרן) ועם ביצועים דומים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אוקטובר 2018, 18:08

אפל סוף סוף נתנו שידרוג רציני למאק מיני
לא רק שיפרו מאוד את החומרה עצמה
גם נתנו הרבה חיבורים

המעבד מתחיל מ4 ליבות הפעם
הזיכרון מתחיל מ8 ג'יגה
יש הרבה חיבורים
אפשר לשדרג למעבד 6 ליבות ועד 64 ג'יגה ram
כל המאק מיני יגיעו עם ssd

הבעיה ? ,הדגם הבסיסי מתחיל בארצות הברית ב800 דולר ,נו טוב אפל

על הנייר לפחות ,ניראה מוצר מאוד טוב מינוס המחיר
נכון לא לגימרים כבדים
אבל מחשב קומפקטי מספיק חזק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2018, 21:19

האיפד פרו החדש נראה ממש מגניב... אבל אני עדיין מחכה שהטאבלאים יביאו משהו שאין בנייד/לפטופ, לא רואה למה אני צריך טאבלט עדיין.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 30 אוקטובר 2018, 23:07

מה זאת אומרת? אתה צריך אותו כמפה ל-RDR2 בזמן שאתה משחק בלי HUD..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2018, 00:00

דנ יכול באמת להיות נחמד, אבל כל ישיבה על המשחק הזה שהיא פחות מ-5 שעות לא שווה הרבה, ולמי יש בטריה לכל זה??

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2018, 00:07

Laskin כתב:האיפד פרו החדש נראה ממש מגניב... אבל אני עדיין מחכה שהטאבלאים יביאו משהו שאין בנייד/לפטופ, לא רואה למה אני צריך טאבלט עדיין.

בגדול טבלט נוח יותר מלפטופ ,לצריכת מדיה
אפשר להחזיק אותו ביד אחת ,בשכיבה על הכורסה

הבעיה באיפד פרו החדש ,לדעתי זה המחיר
כמה שאפל תנסה להציג את זה כמכשיר עבודה
קשה לי לדמיין הרבה מקצוענים ,משתמשים בזה לעבודה

השטח אכסון קטן יחסית ,אין הרבה יציאות
זה מריץ ios ,ולא osx
גם לא win10 ,או לינוקס ,אני לא חושב שסתם מכירות הטבלטים ירדו ,גם באפל ,וגם בחלק מהמתחרות

יש טאבלט למקצוענים ,השם שלו זה סורפס פרו
ומתחרים ישירים לסורפס פרו

בגדול אני חושב שהמקבוק אייר החדש ,גרוע בגלל המעבד שני ליבות ב2018

אני חושב שהיתי רוצה איפד פרו ,הדגם הקטן יותר
עם המחיר היה נורמלי לטעמי ,נגיד 1500 שקל בישראל ,זה לא יקרה ,ומעבר לזה יש מתחרות טובות וזולות

אני חושב שמאוד הייתי רוצה את המאק מיני
כמחשב לשימושי משרד ביתי לא מסחרי

במילים אחרות לאחסן את הדברים שחשובים לי
לחבר אותו למדפסת
לישתמש בו ללימודים ,עבודה וכו'

אבל פה המחיר פשוט ניראה לי יקר ביחס למה שמקבלים ,במחיר כזה הייתי מצפה לכרטיס מסך
ברמה של 1600

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2018, 09:59

אני לא צורך שום מדיה על לפטופ, או שום מכשיר נייד אחר, כשאני רוצה לראות סרטונים, סרטים או סדרות - אני לא מתפשר, צופה רק בטלוויזיה.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאעשה עם טאבלט - זה לשחק הארת׳סטון

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 31 אוקטובר 2018, 10:40

יותר נוח לקרוא עיתונים ומגזינים עם טבלט. גם כשרוצים לגלוש באינטרנט במיטה. אבל לקנות אייפד פרו רק בשביל זה, קצת אוברקיל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2018, 11:22

Laskin כתב:אני לא צורך שום מדיה על לפטופ, או שום מכשיר נייד אחר, כשאני רוצה לראות סרטונים, סרטים או סדרות - אני לא מתפשר, צופה רק בטלוויזיה.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאעשה עם טאבלט - זה לשחק הארת׳סטון

אתה לא יכול לקחת איתך טלוויזיה לכל מקום
InterAl כתב:יותר נוח לקרוא עיתונים ומגזינים עם טבלט. גם כשרוצים לגלוש באינטרנט במיטה. אבל לקנות אייפד פרו רק בשביל זה, קצת אוברקיל.

אני חושב שזה אוברקייל ,בגלל המחיר המאוד גבוה
עם המחיר היה זול יותר ,זה היה טאבלט מאוד טוב
מוגבל רק כי ios סגורה
אבל לרוב האנשים ,זה לא היה משנה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2018, 11:41

ברור שאני לא יכול לקחת, גם את הפלייסטיישן אני לא יכול, ואני עדיין לא עושה מנוי לPSN NOW ומסתובב עם לפטופ בשביל לשחק במשחקים שם... אני פשוט לא מעוניין לצפות בתוכן כזה, כמו גם סרטים וכד' על מסך קטן מ-70 אינץ' :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2018, 15:53

אייפד זה באמת אחלה של דבר. בניגוד ללפטופ הוא פשוט זרוק לידך כל הזמן כך שזה משהו שאפשר להרים, להתעסק בו ולהניח חזרה. הוא נוח כמו לקחת ספר וגדול משמעותית מהטלפון הנייד כך שכיף לצרוך עליו אינטרנט ומדיה. סרטי קולנוע? לא יודע אם הייתי רואה באייפד מעבר לבטיסות או במילואים אבל אני כן מוצא את עצמי צופה באינסוף סרטוני יוטיוב עליו למשל.

האמת שהאטרקציה הגדולה היא העיצוב, לא העובדה שהוא פרו. כלומר אם מחר האייפד הרגיל היה בעיצוב הזה, כנראה שהוא לגמרי היה שווה לרובנו והיה עולה חצי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2018, 16:41

כן, העיצוב ממש נהדר, בכלל מכשיר מדהים וגם האייפד הרגיל, אבל אני באמת לא רואה שום צורך בו כשיש לי אייפון. כן, זה יותר גדול, יופי.. לא מספיק כדי להנות מסרטונים ביוטיוב בספר שלי (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2018, 17:15

מדבר כמו אדם ללא אייפד :)

אגב, שמתם לב שהעיצוב נראה כמו איפון 5? הלוואי וזה הקו החדש כי זה היה המכשיר הכי יפה שלהם by far.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2018, 18:38

Laskin כתב:כן, העיצוב ממש נהדר, בכלל מכשיר מדהים וגם האייפד הרגיל, אבל אני באמת לא רואה שום צורך בו כשיש לי אייפון. כן, זה יותר גדול, יופי.. לא מספיק כדי להנות מסרטונים ביוטיוב בספר שלי (:

אבל זה לא רק עניין הגודל
זה גם רמקולים טובים יותר ,וגם לא מבזבז זמן בטריה של הסמארטפון

היה לי טאבלט של הנווידה
והיום יש לי טבלט סיני ,חיכוי זול של הסורפס פרו
רק חלש בהרבה ,אבל עושה את העבודה
והמסך שלו ips ,וניראה טוב

טבלט זה דבר נוח לטעמי ,כמשהו בנוסף
לדברים אחרים
זה לא מחליף לי לא קונסולות ,ולא מחשב ולא סמארטפון

מה שטוב מאוד באיפדים מהשנים האחרונות
זה מסכים טובים ,וזמן בטריה ארוך
הסיני שלי לדוגמה ,מחזיק בערך 3 שעות
והרמקולים ,לא להיט ,איפד כמה שאני זוכר
מחזיק בערך 8 שעות
ושם פחות מציק לי גן סגור ,מה שמרחיק אותי זה בעיקר המחיר
עם קונסולה שלמה ,כמו הns עולה 300 דולר
היה אפשר לקחת חומרה מקבילה ,לדחוף לה מסך
איכותי וגדול יותר ,ובטריה גדולה יותר
לדחוף לשם ios ,ולמכור ברווח ב500 דולר

אני הייתי קונה מוצר כזה ,פשוט בגלל הנוחות של זה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2018, 20:46

DrKeo כתב:מדבר כמו אדם ללא אייפד :)

אגב, שמתם לב שהעיצוב נראה כמו איפון 5? הלוואי וזה הקו החדש כי זה היה המכשיר הכי יפה שלהם by far.

היה לי טאבלט של חבר לחודש בערך ובקושי נגעתי בו, אמנם מהדגמים הראשונים אבל זה פשוט מאוד לא מתאים לכולם, בטח לא למישהו שלא מוכן לראות שום סדרה או סרט גם אצל חברים שאין את התנאים המתאימים... אני בעיקר השתמשתי בו בשביל לדשות וזה, אבל שוב - אצלי בסלון יש מחשב שמחובר לטלויזיה 70 אינץ, ובחדר השינה יש לי לפטופ שמחובר לטלויזיה 50 אינץ, אין כבלים או משהו כזה ככה שזה תמיד מכוון כבר על המחשב, יש עכבר אלחוטי ליד המיטה ואחד על הספה בסלון... פשוט לא מוצא בזה שום צורך (:

לגבי העיצוב - אני עדיין חושב שהעיצוב של 4 יותר יפה מ-5, אבל לעשות את הכל זכוכית ענקית מאחורה זה קצת... בעייתי.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 31 אוקטובר 2018, 22:03

אבל אפל ממשיכה עם המחירים המופרכים שלה, במחיר כזה כבר עדיף לקנות לפטופ

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2018, 22:26

Laskin כתב:
DrKeo כתב:מדבר כמו אדם ללא אייפד :)

היה לי טאבלט של חבר לחודש בערך ובקושי נגעתי בו, אמנם מהדגמים הראשונים אבל זה פשוט מאוד לא מתאים לכולם, בטח לא למישהו שלא מוכן לראות שום סדרה או סרט גם אצל חברים שאין את התנאים המתאימים... אני בעיקר השתמשתי בו בשביל לדשות וזה, אבל שוב - אצלי בסלון יש מחשב שמחובר לטלויזיה 70 אינץ, ובחדר השינה יש לי לפטופ שמחובר לטלויזיה 50 אינץ, אין כבלים או משהו כזה ככה שזה תמיד מכוון כבר על המחשב, יש עכבר אלחוטי ליד המיטה ואחד על הספה בסלון... פשוט לא מוצא בזה שום צורך (:

לגבי העיצוב - אני עדיין חושב שהעיצוב של 4 יותר יפה מ-5, אבל לעשות את הכל זכוכית ענקית מאחורה זה קצת... בעייתי.

אתה מפספס את הנקודה
אני מדבר פה על נידות ,וגם על מצב של עיפות
לקרוא איזה כתבה באתר אינטרנט ,לצפות ביוטיוב
דברים כאלו

לא לצפות באיזה סרט גיבורי על ,ששם האפקטים
מאוד חשובים

הטבלטים הראשונים ,לא היו כל כך טובים גם לדברים האלו
טאבלט איכותי מודרני ,עושה דברים כאלו מצוין

גם לי יש מחשב מחובר לטלוויזיה ,ומערכת אודיו רצינית ,וגם אוזניות אלחוטיות טובות

אבל כמו שאני רושם כרגע מסמארטפון
לפעמים טאבלט נוח לדברים כאלו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2018, 22:38

כן אבל גם לקרוא או שיש לי מול המסך בכל מקום בבית או שיש לי את האייפון. אולי אם הייתי קורא ספרים דיגיטליים אז הייתי שוקל לקנות לזה מכשיר ייעודי אבל גם את זה לא אז אני לא רוצה בכלל עוד מכשיר בבית שעושה את מה שמכשיר אחר כבר עושה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 נובמבר 2018, 09:28

שני דברים על בת'סדה ופולאאוט 76 בעקבות הדברים הבאים:

תמונה

https://www.dsogaming.com/news/fallout- ... framerate/

https://www.resetera.com/threads/fallou ... und.78215/

1. בזאת אני מכתיר את בת'סדה כאולפן ה AAA הגרוע בכל הזמנים בכל הקשור לעשייה הטכנית והתכנותית של משחקים. לא היה שום אולפן בהיסטוריה של התעשייה שנחשב בזמנו שלו 'AAA' שהיה יותר גרוע מתבת'סדה ברמה הטכנית.

2. איזה כיף שיש 'תחרות' נכון? ניצחון לשחקנים נכון? איזה כיף להשתמש בקליינט שבור וחסר פיצ'רים נכון? בפעם האלף: לא להשאיר ברירה לשחקנים אלא להשתמש בתוכנה נחותה זו לא תחרות. זה מה שעושים כשלא רוצים ולא יכולים להתחרות וכל מה שיש לך להציע זה להפסיק למכור את המשחק בחנויות אחרות. זאת לא 'תחרות' שמטיבה עם השחקנים, על אחת כמה וכמה כשמדובר במשחק באותה פלטפורמה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 נובמבר 2018, 10:08

1. אתה צודק.
2. אתה טועה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2018, 10:09

חחחל בחיי איזה הגיון מעוות... אם יש להם מוצר פחות טוב - אז אין תחרות!
כל הקטע בתחרות הוא, שאם הם לא מספיק טובים זה ייפגע להם במכירות... אמאזון (או שופרסל או כל רשת, טובה או גרועה ככל שתהיה) לא חייבת למכור את המוצרים שלהם בכל חנות כדי שתוכל לקנות מוצר מקביל בחנות אחרת וזו תחשב תחרות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 נובמבר 2018, 12:03

תעזוב אותי מדוגמאות בשווקים ומוצרים אחרים. תסתכל רק על משחקים ותענה על השאלה הבאה: כיצד זה מטיב לשחקן מחשב שמפיצות יפסיקו למכור את המשחקים שלהם בחנות הכי מתקדמת וטובה ויציעו אותם רק דרך הקליינט הבקושי-מתפקד שלהם?

תשובה: זה לא. ופה נגמר הסיפור. כל דבר מעבר זה בלבלולי שכל. כל העניין של 'תחרות' זה שהצרכן יהנה ממנה. במקרים האלה אתה פשוט מקבל מוצר יותר גרוע. ואנחנו רואים עם אוריג'ין וחנות חלונות שהקליינטים האלה לא משתפרים ולא מתקרבים להציע שבריר מהפיצ'רים שיש בסטים - הוכחה שלא מדובר בתחרות. למפיצות האלה אין עניין בלטפח ולפתח את הקליינט שלהם להיות המקור הכי טוב למשחקים. כל רצונם זה לא להותיר לך ברירה אלא להשתמש בקליינט שלהם להרוויח עוד גרושים ומידע על משתמשים. להציע חווית משחק דומה או משתווה בכלל לא עומדת על הפרק.

העניין הכלכלי מעולם לא הייתה סיבה. בת'סדה יכולים למכור באתר שלהם מפתחות לסטים. לקבל 100% מהכסף ולתת לשחקנים שלהם לשחק את זה דרך הקליינט המועדף עליהם.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 נובמבר 2018, 12:23

Kazz כתב:תעזוב אותי מדוגמאות בשווקים ומוצרים אחרים. תסתכל רק על משחקים ותענה על השאלה הבאה: כיצד זה מטיב לשחקן מחשב שמפיצות יפסיקו למכור את המשחקים שלהם בחנות הכי מתקדמת וטובה ויציעו אותם רק דרך הקליינט הבקושי-מתפקד שלהם?

תשובה: זה לא. ופה נגמר הסיפור. כל דבר מעבר זה בלבלולי שכל. כל העניין של 'תחרות' זה שהצרכן יהנה ממנה. במקרים האלה אתה פשוט מקבל מוצר יותר גרוע. ואנחנו רואים עם אוריג'ין וחנות חלונות שהקליינטים האלה לא משתפרים ולא מתקרבים להציע שבריר מהפיצ'רים שיש בסטים - הוכחה שלא מדובר בתחרות. למפיצות האלה אין עניין בלטפח ולפתח את הקליינט שלהם להיות המקור הכי טוב למשחקים. כל רצונם זה לא להותיר לך ברירה אלא להשתמש בקליינט שלהם להרוויח עוד גרושים ומידע על משתמשים. להציע חווית משחק דומה או משתווה בכלל לא עומדת על הפרק.

העניין הכלכלי מעולם לא הייתה סיבה. בת'סדה יכולים למכור באתר שלהם מפתחות לסטים. לקבל 100% מהכסף ולתת לשחקנים שלהם לשחק את זה דרך הקליינט המועדף עליהם.

זה אינטרס של הצרכן שהנתח של המפתחת מההכנסות יהיה מקסימלי. אנחנו רוצים לעודד את היצרנים, לא את המתווכים גוזרי הקופון.

לכן, מהבחינה הזאת בלבד, אני שמח שה-60$ שאני משלם הולכים לבת'סדה במלואם. מבחינות אחרות, כמו אלה שציינת, אני שמח פחות. בקיצור, הסוגיה לא כ"כ ברורה וחד משמעית כמו שאתה מנסה להציג אותה.

לגבי מפתחות לסטים, זה טיעון די דמגוגי, כי הרי בת'סדה לא יכולה למכור מפתחות בצורה בלעדית באתר שלה. לכן כשהיא בוחרת להפיץ את המשחק בסטים, היא נאלצת להשלים עם זה שמרבית העותקים ימכרו דרך החנות של סטים ולא דרכה, כלומר להשלים עם איבוד של כ-30% מההכנסות פר עותק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 31 אורחים