Laskin כתב:היוקרה הושמדה ברגע שהכריזו שאין דבר כזה יותר "רק על אקס-בוקס"... מעולם לא התחלנו דור ככה, זה יכול להשפיע במידה לא מעטה.
וחוץ מזה, אתה באמת חושב שמיקרוסופט באמת תמכור מליוני יחידות פחות בגלל משחקים כמו פורצה בשנה הראשונה שהוא יוצא? לדעתי זה יהיה הבדלים מינוריים עם ובלי פורצה ואפילו עוד איזה 2-3 משחקים שלהם, שהם לא הכי הכי מרשימים ומתקדמים, כמו שמשחקי השקה בדרך כלל.
לדעתי 99% ממי שיקנה את הקונסולה הזו בשנה הראשונה - יהיו אנשים שמעדיפים אקס בוקס מאשר פלייסטיישן בשביל משחקי צד ג', בגלל השלט או בגלל שהוא יותר חזק או יותר זול... כל אחד והסיבות שלו. אני לא חושב שיש לפורצה כזה כח להזיז יחידות היום.
המחשב לא השפיע על היוקרה כי במדינות הגדולות הוא לא קיים. זה השפיע על היוקרה אולי בעיניים שלך כי לך יש מחשב עם שני 970, אבל בארהב לרוב האוכלוסיה יש גג מקבוק או איזה לפטופ שלא מריץ את ברייד.
דור חדש בקונסולות זאת נקודת חיתוך. אולי הדור הבא יריץ את כל הדור הזה אבל הוא צריך להרגיש רענן וחדש כדי שאנשים יקנו קונסולה. אין לי משהו ספציפי על פורצה או כל משחק אחר, אני מדבר על בלעדיים בשיגור. לא לסוני ולא למיקרוסופט יהיו 30 בלעדיים בשיגור, יהיה אחד או שניים שווים (יחסית, כנראה שגם הם יהיו meh). אם הם יצאו לone או לפס4, זה יוריד משמעותית מהמשיכה של הדור הבא וזה גם יגביל את הפיתוח אליו. משחקי קרוס ג׳ן אף פעם לא נראים טוב כמו משחקים שפותחו רק לדור הבא.
עוד נקודה שצריך לעלות היא הx. היא 6 tflops, זה לא כזה הפרש גדול מהדור הבא שיהיה סביבות ה14 אם נהיה נדיבים. זה יהיה הפרש דומה לזה שבין הפס4 לפרו. כלומר השיפור הגרפי בין הx לסקארלט במשחק קרוס ג׳ן לא יהיה אדיר, אולי אפילו רק דמקה מול 4k טבעי. זה נראה ממש אבל ממש רע אם המשחק נראה דומה על קונסולת דור קודם וקונסולה חדשה לגמרי.
וכל זה בשביל מה? למכור עוד 800,000 עותקים? להרוס את השיוגר ולהפוך אותו לונילה בשביל זה? זה נזק מכל כיוון.
We're just normal men. We're just innocent men