Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2018, 12:05

למה הקונספט של "דור" הטשטש? בגלל הפרו/אקס או בכלל שBC זה דבר שאמורים לקחת כמובן מאליו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 12:08

בגלל שאם יש BC ל-100% מהדור הקודם, זה מטשטש את הקונספט של רימאסטרים, פורטים וקרוס ג'ן. אם כל משחק ONE שיצא בסוף החיים של הONE יצא גם לסקארלט ב-BC, זה מטשטש את הקונספט של דורות. זה די דומה ל-PC, אין שם דורות, פשוט הכי חדש והכי חזק מריץ הכל ובצורה הכי טובה. כלומר אני לא רואה מצב שהיילו אינפנט לא רץ על הסקארלט, השאלה היא האם זה משחק שירוץ על הסקארלט טבעית או BC.

תראה למשל את AC4 או BURNOUT REVENGE, שניהם היו בשיגור קונסולה היו בעצם משחקי דור קודם עם גרפיקה קצת יותר יפה ברזולוציה גבוהה יותר. בדור הקרוב מדובר בכל משחק פחות או יותר, הרי אם הסקארלט תריץ טבעית ב-4K 60 את גרסת ה-X, זה באמת יהיה שונה כל כך מכל משחק קרוס ג'ן דור קודם שהיה בתאוריה מפותח בגרסה מעפנה (סטייל AC4) לדור הבא? לא ממש. לכן הדורות מטשטשים, או לפחות ההגדרה של קרוס ג'ן.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2018, 13:28

נו, אז למה כבר 2 עמודים אתה מוצא את הקטע הזה כל כך משונה? זה רק עניין של הגדרות... פשוט אתה חושב שהם יוותרו על פורטים לדור הקודם של משחקי ההשקה שלהם ואני חושב שעדיף להם שלא לוותר, כי גם ככה המציאות השתנתה בתחילת הדור הזה, ולראשונה נתחיל אותו כבר עם הידיעה שהבלעדיים שלהם בקונסולות מגיעים גם למחשב, כולם, אז אני חושב שאם הוא לא באמת בלעדי, תהיה הרבה פחות משמעות לעניין הזה של יציאה גם לדור הקודם...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 13:32

כי פורט מהדור החדש לקודם הוא לא הגיוני. גם הבסיס משתמשים של הדור הקודם שלהם לא גדול מדי (הוא יהיה מתחת ל-50 בשיגור של הסקראלט ואם נהיה כנים, כנראה גם מתחת ל-45 מליון), זה מוריד מהיוקרה של הקונסולה החדשה, זה פוגע במכירות של הקונסולה החדשה וזה מגביל את היכולת של המשחק באמת לזרוח על הדור הבא. ה-PC לא רלוונטי כי מיקרוסופט רואה את ה-PC בדיוק כמה שהוא, פלטפורמה שיש בארצות מסויימות באירופה וזהו. ה-PC לא רלוונטי לאמריקאים או בריטים או צרפתים, העובדה שמשחקי ONE יוצאים גם במחשב לא באמת משנה בדיוק כמו שרוב הבלעדיים של ה-360 יצאו גם למחשב והיא עדין השמידה את הפס3 בתחילת דרכה.

הם יכולים להוציא גרסאות דור קודם של משחקי סקארלט, זה פשוט לא יהיה מהלך חכם בשום צורה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2018, 13:38

50 מליון זה עדיין יותר מ-0 מליון בשיגור :)
ברור לי שאם יש משחק שהוא מ-מ-ש מתקדם אז הוא לא יקבל פורט אחורה, אבל פורצה? למה לא? כדי למשוך במקרה הכי אופטימי איזה חצי מליון אנשים שיקנו רק בשבילו את המכשיר, למרות שהוא גם ככה יגיע למחשב אולי בגירסה עוד יותר טובה? לא עדיף להם למכור עוד 4 מליון יחידות שלו על הדור הקודם או משהו? משחקים אחרים לא, אבל דברים כמו פורצה - קשה לי לדמיין אותם מביאים משהו כזה מפוצץ שלא יהיה ניתן לשנמך לו טיפה את הגרפיקה כדי שיעבוד מעולה גם על הוואן המקורית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 14:27

כי זה משמיד לו את היוקרה. למה לקנות מכשיר חדש אם הכותרי שיגור הכי גדולים רצים על ה-X שלך ב-4K? המטרה של מיקרוסופט היא לא למכור המון עותקים של פורצה, המטרה שלהם היא למכור המון סקארלט. מה שאתה אומר נכון לכותרי צד ג', לא לצד א'. בנוסף כותרי שיגור הם לרוב עם זנב ארוך במיוחד, לפחות הטובים, כך שעד סוף חג המולד אפשר להגיע לכמה מליוני עותקים בקלות אם המשחק שלך הוא באמת טוב. כדוגמה פורצה 5, הוא מכר יותר על ה-ONE ככותר שיגור מאשר פורצה 4 על ה-360 עם בסיס משתמשים של 70 מליון. בנוסף הוא גם היה כותר השיגור עם הממוצע הכי גבוה מכל הכותרי שיגור של ה-ONE והפס4.

בקיצור, מיקרווספט וסוני צריכים משחקים כדי לשכנע אנשים לקנות קונסולת דור הבא. אם הכותר שיגור הגדול שלהם הוא פורצה, אם הוא יצא לONE, כל העוקץ יצא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2018, 15:04

היוקרה הושמדה ברגע שהכריזו שאין דבר כזה יותר "רק על אקס-בוקס"... מעולם לא התחלנו דור ככה, זה יכול להשפיע במידה לא מעטה.
וחוץ מזה, אתה באמת חושב שמיקרוסופט באמת תמכור מליוני יחידות פחות בגלל משחקים כמו פורצה בשנה הראשונה שהוא יוצא? לדעתי זה יהיה הבדלים מינוריים עם ובלי פורצה ואפילו עוד איזה 2-3 משחקים שלהם, שהם לא הכי הכי מרשימים ומתקדמים, כמו שמשחקי השקה בדרך כלל.
לדעתי 99% ממי שיקנה את הקונסולה הזו בשנה הראשונה - יהיו אנשים שמעדיפים אקס בוקס מאשר פלייסטיישן בשביל משחקי צד ג', בגלל השלט או בגלל שהוא יותר חזק או יותר זול... כל אחד והסיבות שלו. אני לא חושב שיש לפורצה כזה כח להזיז יחידות היום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 17:54

Laskin כתב:היוקרה הושמדה ברגע שהכריזו שאין דבר כזה יותר "רק על אקס-בוקס"... מעולם לא התחלנו דור ככה, זה יכול להשפיע במידה לא מעטה.
וחוץ מזה, אתה באמת חושב שמיקרוסופט באמת תמכור מליוני יחידות פחות בגלל משחקים כמו פורצה בשנה הראשונה שהוא יוצא? לדעתי זה יהיה הבדלים מינוריים עם ובלי פורצה ואפילו עוד איזה 2-3 משחקים שלהם, שהם לא הכי הכי מרשימים ומתקדמים, כמו שמשחקי השקה בדרך כלל.
לדעתי 99% ממי שיקנה את הקונסולה הזו בשנה הראשונה - יהיו אנשים שמעדיפים אקס בוקס מאשר פלייסטיישן בשביל משחקי צד ג', בגלל השלט או בגלל שהוא יותר חזק או יותר זול... כל אחד והסיבות שלו. אני לא חושב שיש לפורצה כזה כח להזיז יחידות היום.

המחשב לא השפיע על היוקרה כי במדינות הגדולות הוא לא קיים. זה השפיע על היוקרה אולי בעיניים שלך כי לך יש מחשב עם שני 970, אבל בארהב לרוב האוכלוסיה יש גג מקבוק או איזה לפטופ שלא מריץ את ברייד.

דור חדש בקונסולות זאת נקודת חיתוך. אולי הדור הבא יריץ את כל הדור הזה אבל הוא צריך להרגיש רענן וחדש כדי שאנשים יקנו קונסולה. אין לי משהו ספציפי על פורצה או כל משחק אחר, אני מדבר על בלעדיים בשיגור. לא לסוני ולא למיקרוסופט יהיו 30 בלעדיים בשיגור, יהיה אחד או שניים שווים (יחסית, כנראה שגם הם יהיו meh). אם הם יצאו לone או לפס4, זה יוריד משמעותית מהמשיכה של הדור הבא וזה גם יגביל את הפיתוח אליו. משחקי קרוס ג׳ן אף פעם לא נראים טוב כמו משחקים שפותחו רק לדור הבא.

עוד נקודה שצריך לעלות היא הx. היא 6 tflops, זה לא כזה הפרש גדול מהדור הבא שיהיה סביבות ה14 אם נהיה נדיבים. זה יהיה הפרש דומה לזה שבין הפס4 לפרו. כלומר השיפור הגרפי בין הx לסקארלט במשחק קרוס ג׳ן לא יהיה אדיר, אולי אפילו רק דמקה מול 4k טבעי. זה נראה ממש אבל ממש רע אם המשחק נראה דומה על קונסולת דור קודם וקונסולה חדשה לגמרי.

וכל זה בשביל מה? למכור עוד 800,000 עותקים? להרוס את השיוגר ולהפוך אותו לונילה בשביל זה? זה נזק מכל כיוון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2018, 20:40

אם זה יהיה 800 אלף אז כן, זה לא יהיה נכון לעשות, אני חושב שזה יכול להיות יותר מזה במיוחד שיש הרבה אנשים באמת שקנו את האקס לא כל כך מזמן והם יקנו את המשחק כי הקונסולה שלהם לא ישבה והעלתה אבק בשנתיים האחרונות כמו ב360 עם תקופת היובש שלו לקראת הסוף.
זה מאוד שונה ממה שהיה בדור הקודם, אין לי ספק שפורצה הבא יכול להיות משחק שכל מי שיש לו וואן איקס יקנה כי הוא ייראה מדהים והרבה שחקני פורצה הורייזון חדשים שקנו את האחרון על האיקס או הוואן הרגילה ינסו גם אותו.
קיצר, אם יש להם עוד משחק או שניים בשיגור, שבאמת אי אפשר לעשות אותם כמו שצריך אפילו על האיקס בגלל המעבד המתקדם בהרבה, אז שהם יהיו השואוקייס, את פורצה אני חושב שיהיה חכם יותר לשחרר גם לדור הקודם. אני מעריך שהוא ימכור מעולה דווקא, ושעניין הקרוס ג׳ן מאוד יעזור לאונליין להרגיש גדול יותר, וכמובן לעשות גם הרבה יותר כסף מהDLC ולוט קרייטס ^_^
אם אין משחק שיגור מרשים יותר אז אני מסכים איתך... אבל אני חושב שיהיה.
בעצם, אני משוכנע שגרסאות הדור הבא של גירס5 או אפילו פורצה הורייזון הנכחי (איכשהו) יהיו במידה מסויימת שואוקייס מרשים יותר... גם היילו, וזו כמובן הסיבה שאני חושב שיהיה חכם יותר באמת דווקא לעשות אותו בלעדי לדור הבא, ומתקדם הרבה יותר.
הדבר היחיד שאני כן יכול לדמיין, שיבטל פה את רוב מה שאמרתי, זה מערכת נזק פסיכית בפירוט שלה, שלא יתאפשר אולי לחשב בדור הזה. אבל אם זה רק עוד אפקטים ותאורה טובה יותר - אני כן חושב שכלכלי יותר לשמור את היילו כבלעדי סופר משוכלל ויפה, ולשחרר את פורצה קרוס ג׳ן.
הדור הזה לא ההצלחה הכי אדירה בעולם למיקרוסופט (גם אם לא כשלון) ואני חושב שלפתוח את הדור הבא בבום של היילו מדהים בעולם פתוח, בלעדי רק לקונסולה הבאה שלהם לפחות לשנה (ולא יצא למחשב) ייתן להם פתיחה ממש ממש טובה.
אני גם מאמין שזה יהיה היילו ממש טוב, הוא יזיז קונסולות, הרבה הרבה יותר טוב מפורצה מן הסתם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 23:07

מה הם ישחררו לדור הבא? אין לי מושג. אבל יש דבר אחד שאני בטוח בו, גם אם לצאת במקביל ל-ONE יהיה שווה להם אקסטרה 5 מליון עותקים, זאת טעות. התקופה הכי חשובה של קונסולה היא השיגור, זה הזמן שתופסים את המומנטום. אם אתה תופס את הקור, אתה תופס תאוצה. אם אתה תופס שנה ראשונה טובה, אתה הופך להיות הקונסולה הדיפולטית שאנשים משחקים עליה אונליין כי "כולם שם". כשהפס3 יצאה סוני הפסידה 250$ על כל פס3 שנמכרה, 250$! אתה יודע מה זה? מדובר בערימה של עותקים של פורצה 8 פר מכשיר שנמכר. כנראה שסוני הפסידה ברבעון הראשון של הפס3 רק מעלויות המכשיר בערך מה שכל פרנצ'ייז פורצה הכניס יחדיו אי פעם. מיקרוסופט הפסידה 125$ על כל 360 שנמכרה, שוב פעם כמה וכמה עותקים של פורצה 8 פר מכשיר. זה רק מראה לך כמה זה חשוב למחזיקות פלטפורמה, זה מראה כמה הן מוכנות להפסיד כדי לבנות את בסיס המשתמשים הראשוני. אז בשביל פורצה? על ה-ONE? וואללה, גם אם הוא ימכור 10 מליון עותקים על ה-ONE בזכות הקרוס ג'ן (והוא לא, יהיה להם מזל אם הוא ימכור מליון) זה פשוט לא שווה את הפגיעה בשיגור של הסקארלט. זה לא שווה את הכתבות בבלומברג על איך משחקים בסקארלט וה-X בת ה-3 נראים אותו דבר, זה לא שווה את הנפילת הייפ למכשיר. זה אשכרה הדבר הכי גרוע שהם יכולים לעשות; ובשביל מה? כמה עותקים של פורצה 8 על ה-ONE? בשביל איזה 40 מליון דולר שהם ירוויחו ויהרסו שיגור שעלה להם מליארדים שיכול להדהד ללהיות שוב מקום שני רחוק מה שיעלה להם עשרות מליארדים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 00:17

אני מבין מה שאתה אומר אבל אני לא חושב שפורצה כזה מוכר קונסולות שדווקא אותו לעשות בלעדי זה הרבה פחות הגיוני לי מאשר היילו. בטח אם גם ככה שנה אחר כך יצא הורייזון חדש שיפוצץ כמו שצריך, טכנית.
שוב, אלא אם באמת מתוכנן פה משהו חדשני שבאמת יכול לזרוח בהבדלים הטכניים מהדור הזה, אבל אני לא חושב שזה המצב, בטח לא בהשוואה להיילו, ומאחר והם כן לדעתי צריכים לזרוק משהו לסוף הדור הזה - אז אם כבר חישובים כלכליים, אני חושב שפורצה תהיה בחירה כלכלית נכונה יותר... לא?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 00:23

מה שאני מנסה להגיד זה, שההודעה האחרונה שלך לגמרי אומרת כמוני - שלהוציא את היילו לדור הזה זו טעות מבחינתם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 01:02

זה לא מה שההודעה שלי אומרת וזה לא משנה כמה פורצה מוכר. מיקרוסופט כנראה הולכת על תדמית של כוח בדור הבא, בדיוק כמו ב-X. פורצה תמיד היה היילייט גרפי של מיקרוסופט, בשיגור הוא הולך להיות הדגמה של הסקארלט. אם תהיה גרסת X עם גרפיקה דומה? ואו, איזו פגיעה בתדמית. בנוסף כנראה שפורצה יהיה הבלעדי היחיד או גג מתוך שניים שיהיו בשיגור. נראה לך הגיוני שיש לקונסולה 1-2 כותרי שיגור ו-50%-100% מהם זמינים בדור הקודם? לי לא. כל התדמית של הכוח תעלם, המשיכה של בלעדיים על הדור הבא תרד וזה סך הכל יפגע.

באמת שאני לא מצליח להבין את האנטרס כן לעשות את זה. אני יכול לחשוב על מליון לא לעשות, אבל כן לעשות? לא יודע, למכור עוד 500,000 עותקים? באמת שאני לא בטוח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 01:09

אבל אמרת שגם אם זה 10 מליון אז עדיף להם, ועוד בשביל פורצה, שלא מזיז חמישית קונסולות מהיילו, אז אם גם ככה היילו הוא משחק של 2020, והוא כנראה כזה, זה לא ממש טיפשי כלכלית לא לשים אותו במקום פורצה?
וגם אם הוא של 2019, אפשר בשנה שלמה לשדרג משמעותית מספיק כדי להרשים ולמשוך יותר אנשים איתו ככותר השקה מאשר עם פורצה, שעדיף יהיה למיקרוסופט אם יהיה גם לדור הזה, אם הם רוצים עדיין לתת משהו נוסף לדור הזה.
אני רק רוצה שתסכים איתי שזה יהיה עוד יותר הגיוני מצידם לעשות, זה הכל (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 01:19

האמת שאמרתי שגם אם הוא ימכור 10 מליון זה לא שווה:
גם אם הוא ימכור 10 מליון עותקים על ה-ONE בזכות הקרוס ג'ן (והוא לא, יהיה להם מזל אם הוא ימכור מליון) זה פשוט לא שווה את הפגיעה בשיגור של הסקארלט

היילו זה מקרה בדיוק הפוך, זה משחק ONE שאתה רוצה על הסקארלט. ויש לי חדשות בשבילך, הוא על הסקארלט בגלל ה-BC ותהיה בטוח שהוא גם יהיה גרסה טובה יותר. יש הבדל מאוד גדול בין משחק ONE שרץ עם BC על הסקארלט למשחק סקארלט שמקבל גם גרסה ל-ONE.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 10:13

כן, התכוונתי שגם אם 10 מליון אז זה לא שווה להם, אז היילו למשל משחק שבאמת יכול למכור 10 מליון על הוואן, אז עדיין לא שווה להם, לא?
למה זה "משחק וואן שאתה רוצה על הסקארלט"? למה הוא לא יכול להיות שואוקייס טכני ומשהו שייגרום לעשרות מליוני גיימרים לרצות לקנות את הדור הבא כבר בהשקה, להפך מפורצה שיכול לעשות את זה לכמה מאות אלפים... הם יכולים פשוט להחליט שהוא משחק סקארלט כבר עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 10:34

כי כדי להיות כזה הוא לא יכול לצאת בהשקה. לא מפתחים משחק 5 שנים לפני שחומרה בחוץ ובטח ובטח לא משחק אנטנסיבי CPU כמו היילו שיוחזק מאחור בצורה סופר קיצונית על ידי ה-ONE. אם יש משחק אחד שממש מפגר לעשות אותו קרוס ג'ן, זה היילו אינפנט. כלומר אלה אם הדרך היא הפוכה, משחק ONE שמקבל פורט סקארלט. אבל בעצם למה צריך פורט סקארלט אם הוא פשוט עובד עליה day one בגלל ה-BC? אממ... רואה למה התכוונתי כשאמרתי לגבי הטשטוש בין הדורות?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 10:41

...אבל אפשר. אני ממש לא מבין, אם הוא גם ככה אמור לצאת במקרה הכי אופטימי בסוף 2019, ובסבירות גבוהה יותר משחק של 2020 - למה לא להשקיע בו את שארית הזמן עד סוף 2020 כדי לשדרג אותו להיות באמת מרשים... הם הרי גם ככה עושים את זה במאה אחוז, והוא בטח יהיה המשחק הכי מרשים בהשקה שלהם, אז למה לא לעשות אותו בלעדי, אלא את פורצה? כי פורצה "נבנה לדור הבא"? אז מה, זה פאקינג סימולטור שמוכר חמישית ממנו ומזיז קונסולות עשירית ממנו במקרה הטוב. אם הכל חישובים כלכליים של "מה יזיז לי יותר קונסולות בדור הבא" - למה פורצה במקום היילו? איפה ההגיון? זה ה-ה-ה-ה-ה------מותג שלהם והוא גם ככה יוצא באותה שנה.

אני לא טוען שהיילו צריך להיות קרוס ג'ן, אלא שאם כבר מבין השניים - הוא זה שצריך להיות הבלעדי שלהם בשיגור, ושאת פורצה "יזרקו" גם לוואן וגם לדור הבא (ולא משנה בכלל אם זה גירסה נכה של זה או גירסה משופרת של זה), כי שוב - היילו יזיז להם יותר קונסולות ואי אפשר להתווכח על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 10:52

כי אם אתה עושה אותו קרוס ג'ן אז הוא מאבד מהערך ואם אתה עושה אותו בלעדי לדור הבא אתה דופק את השחקנים שהבטחת להם אותו לדור הזה. מדובר ב-LOSE LOSE. אתה לא יכול לנצח עם זה, ביחוד שאם תעשה אותו משחק שיגור לדור הבא הוא יהיה משחק "קרוס ג'ן" מבחינה טכנית, אפילו אם הוא לא יצא בכלל ל-ONE.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 11:54

אגב, XO18 ביום שבת. אני לא יודע אם יהיה שם משהו גדול או שזה הולך להיות אוסף של עדכוני DLC, אינדים ושיט שכזה אז נקווה שיהיה מעניין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 13:02

כן, הטעות הייתה להכריז עליו לדור הזה, זה מה שאני אומר, אבל עדיין לא מאוחר מדי להגיד שזה לא באמת הולך לקרות, וזה מה שטענתי שהם צריכים ויכולים לעשות... גם ככה הוא הוכרז ללא שום תאריך, אף אחד לא עשה הזמנה מראש עדיין, אז אף אחד לא באמת "נדפק" פה. אמנם לא הוכרז, אבל כולם די ניחשו שיצא עוד פורצה רגיל בדור הזה... בכל זאת - הם כמעט כל שנתיים מוציאים אחד, אז גם הם "נדפקים", אבל הטיעון הגדול שלך התבסס על זה שהם חייבים שיגור "מפוצץ", ואני מסכים איתך, אבל לדעתי זו טעות ללכת על פורצה ככזה ולא על היילו. טעות גדולה מאוד.
שוב, משחק היילו בעולם פתוח הוא עדיין עם פוטנציאל גבוה בהרבה להיות שואוקייס גרפי מאשר סימולציית מכוניות, לדעתי. אפילו אם הוא במקור נבנה לדור הנכחי... יש להם מספיק זמן לשדרג אותו, בטח אם הוא מתוכנן לסוף 2019 כמו שחלקכם מעריכים.
גם RDR נבנה לדור הנכחי, אז מה? לאף אחד פה אין הרבה ספק שיהיה מהמשחקים היפים ביותר בשיגור של הדור הבא... או שכן? לי אין :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 13:16

היילו הוכרז כבר לONE, זהו, הם תקועים. זה כמו נינטנדו וזלדה. אתה לא יכול להביא הבטחה ענקית לאנשים שקונים X ב-500$ ואז להגיד להם שבעצם זה משחק דור הבא. זה משחק שבפיתוח 5 שנים לפני הדור הבא, הוא לא צריך לצאת לדור הבא אחרת הוא יראה כמו TLG.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 13:24

נכון, זה יהיה כמו TLG, רק ההבדל הוא שאשכרה יקבלו אותו מיד בשיגור של הקונסולה הבאה, שגם ככה תאריך השיגור שלה הוא בערך הזמן שהמשחק היה צריך להגיע, ולא באמצע הדור של 2 דורות אחר כך :) אנשים חיכו ליציאה של TLG כ-10 שנים, במקרה הזה הוא מקסימום ידחה באיזה 8 חודשים בגלל זה... אז מי שקנה איקס יתבאס... ביג דיל. הם גם ככה יתבאסו כשיראו את ההבדלים בין גירסת האיקס לדור הבא, לדעתי. ואחר כך יתבאסו כשהתמיכה באונליין שלו תיפסק ויתמכו רק בדור הבא, כמו שהיה עם GTA V.
זה הבדל גדול מאוד בקיצור, והטיזר של היילו הראה לנו משהו מאוד מרשים בעיניי, שלא יבייש שום משחק השקה בדור הבא. אתה באמת חושב שכן?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 13:53

TLG נעלם והדור הבא כבר יצא ואז הוא קם לתחיה שנים מאוחר יותר. חשבו שהוא משחק מת. היילו אינפנט:
1) מפותח ל-ONE, לא לסקארלט.
2) הוכרז ל-ONE והמעריצים מחכים לו, מעריצים שקנו X ב-500$.
3) יש בין המעריצים ל343 דם רע ולדפוק אותם יכול להיות אקט מאוד רע.
4) לא יעמוד בסטנדרטים של הדור הבא כי הוא פותח במשך שנים ל-ONE, עוד מ-2015.
5) לא יהיה כותר שיגור אלה אם הוא נראה כמו רימאסטר.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לגמרי בעד לשים אותו בדור הבא, אבל מיקרוסופט יכולה לסבול לא מעט אם זה יקרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 14:00

להפך מTLG - היילו לא קיבל תאריך יציאה ולא נכתב ממש למה הוא יוצא, אחר כך הבהירו אמנם שהוא אכן יוצא לוואן אבל ההכרזה המקורית הייתה מעט מבלבלת.
זה שיש אנשים שקונים מראש קונסולה בשביל משחק שאולי יצא עוד שנתיים או שלוש מאותו רגע שהוכרז זה משהו אחר, אבל אי אפשר באמת להאשים את מיקרוסופט וסה"כ זה לא יהיה אסון אם יגידו "שומעים, אנחנו לא רוצים להתפשר והחלטנו לדחות אותו לדור הבא" כמו שאני עדיין חושב שהם יכולים לעשות וזהו.
הם אולי לא יעשו את זה אבל אני חושב שזו טעות גדולה... אבל שמח סוף סוף שאתה כן מסכים איתי על זה :D

אבל לגבי איך הוא ייראה - אני מוכן להתערב איתך עכשיו, ותוסיף את זה לנושא ההתערבויות, ש-99% מהביקורות של גירסת הדור הבא של היילו יגידו שהוא אחד המשחקים הכי מרשימים בשיגור, גרפית, אם לא המרשים ביותר (גם RDR2 לדעתי, רק שלגביו אני לא משוכנע שיגיע כבר בשיגור הדור הבא).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים