Uncle Pey'j כתב:החנות מזעזעת לדעתי- הממשק לא נוח,אין מראה של 'ספרייה' בניגוד לשאר הקליינטים,עדכונים יכולים להיעצר באמצע בלי סיבה,אפילו ליצור קיצור דרך לדסקטופ זה התעסקות של כמה קליקים מיותרים לחלוטין. הכל שם כרגע מאוד מאוד לא טוב.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:החנות מזעזעת לדעתי- הממשק לא נוח,אין מראה של 'ספרייה' בניגוד לשאר הקליינטים,עדכונים יכולים להיעצר באמצע בלי סיבה,אפילו ליצור קיצור דרך לדסקטופ זה התעסקות של כמה קליקים מיותרים לחלוטין. הכל שם כרגע מאוד מאוד לא טוב.
דווקא יש אזור של ספריה וזה קליק אחד לעשות פין לTASK BAR אבל ה-UI שלהם הוא קטסטרופה ברמות אחרות.
DrKeo כתב:ואו, זה כמו לדבר לקיר. לעשות קופי פייסט להודעה שלי שוב? כי די נמאס לי לכתוב דברים בפעם הרביעית. אם אתה לא מצליח להבין שכל קליינט בהתחלה נע בין MEH לקטסטרופה (ע"ע סטים שהיה קטסטרופה בשיגור. ולא, זה לא היה רק לעדכונים, כל פעם היית צריך לשגר את HL2 מתוך סטים כמו שאתה משגר היום רק שעם העומס שהיה זה היה רולטה על האם בא לVALVE שתשחק היום HL2 או לא. סטים הייתה ה-DRM, לא רק מנגנון עדכונים), שקליינטים מרובים טובים זה חשוב, שזה רק חבלי לידה (בחלקם למה אוריג'ן ו-BN למשל הם מצויינים) ושזה בריא לתעשיה שכולם יעשו יותר כסף כולל אינדים ומפיצות גדולות אז באמת שאין לי מה לחזור על זה בפעם המליון כמו תוכי.
בלינג, מה שהלך שם יותר רלוונטי לשוק ה-PC והתחרותיות עם NVIDIA. בשוק הקונסולות? אני חושב שאנחנו יודעים מה נקבל והשאלה היחידה היא כמה כסף סוני/מיקרוסופט מוכנות לשים או לחילופין כמה נמוך הן מסוגלות להוריד את AMD.
Kazz כתב:DrKeo כתב:ואו, זה כמו לדבר לקיר. לעשות קופי פייסט להודעה שלי שוב? כי די נמאס לי לכתוב דברים בפעם הרביעית. אם אתה לא מצליח להבין שכל קליינט בהתחלה נע בין MEH לקטסטרופה (ע"ע סטים שהיה קטסטרופה בשיגור. ולא, זה לא היה רק לעדכונים, כל פעם היית צריך לשגר את HL2 מתוך סטים כמו שאתה משגר היום רק שעם העומס שהיה זה היה רולטה על האם בא לVALVE שתשחק היום HL2 או לא. סטים הייתה ה-DRM, לא רק מנגנון עדכונים), שקליינטים מרובים טובים זה חשוב, שזה רק חבלי לידה (בחלקם למה אוריג'ן ו-BN למשל הם מצויינים) ושזה בריא לתעשיה שכולם יעשו יותר כסף כולל אינדים ומפיצות גדולות אז באמת שאין לי מה לחזור על זה בפעם המליון כמו תוכי.
בלינג, מה שהלך שם יותר רלוונטי לשוק ה-PC והתחרותיות עם NVIDIA. בשוק הקונסולות? אני חושב שאנחנו יודעים מה נקבל והשאלה היחידה היא כמה כסף סוני/מיקרוסופט מוכנות לשים או לחילופין כמה נמוך הן מסוגלות להוריד את AMD.
סטים הייתה גרועה בהתחלה.
אבל עכשיו לא 2004. אין סיבה לתת הנחות למוצר נחות במצב של היום. מי שמוציא קליינט היום צריך להתחרות עם מה שקיים כאן ועכשיו. השחקנים לא צריכים לקבל מוצר פחות טוב בגלל 'חבלי לידה'. ותודה שהתייחסת לכל שאר הטיעונים שכתבתי.
Laskin כתב:הנה, נגיד אני מת לשחק ספורצה הורייזון, ואני לא קונה בגלל החנות... אני די בטוח שאני לא היחיד. די בטוח שבסטים כבר היה לי ולנדב למשל את המשחק.
כדי למשוך אותנו לשם הם יאלצו לשפר אותה, ואני מניח שהם יודעים את זה. אם לא אז באסה לי ולהם, ולבת׳זדה... אבל מה הנקודה פה עוד פעם?
DrKeo כתב:אז שישפרו את המוצר שלהם וכמו שלאסקין אמר כולנו נקנה אותו. זאת בעיה שלהם שהם דופקים את המוצר שלהם אם הם החליטו לא להשקיע בקליינט. פעם אוריג'ן הייתה נוראית ולא הייתי קונה לשם כלום, היום יש לי יותר מ-30 משחקים באוריג'ן כולל כמה משחקי צד ג' שהיו במחיר טוב. BN היה מזעזע, היםו הוא אחלה. עכשיו הקליינט של בת'זדה לא טוב (האמת שאין לי מושג, שמעתי עליו לראשונה עכשיו פה בדיון) ומקווה בשבילם שהוא יהיה טוב בקרוב.
בנוגע למפתחים, סטים אכן נותנת להם אינסוף כלים אבל מונופול זה לא טוב. כשתתפתח תחרות, מפתחים רק ירוויחו מזה. דווקא לדיון הזה ספציפית מפתחי צד ג' לא ממש רלוונטים כי המשחקים שנכלאים במקומות כמו אוריגן' או הקליינט של בת'זדה הם משחקים של EA ובת'זדה עצמה (או שהם מממנים). אבל כן, מפתחי צד ג' רק ירוויחו מתחרות שכרגע לא קיימת יותר מדי.
“For the time being, AMD will definitely respond to Direct Raytracing,” for the moment we will focus on promoting the speed-up of offline CG production environments centered on AMD’s Radeon ProRender, which is offered free of charge ….. utilization of ray tracing games will not proceed unless we can offer ray tracing in all product ranges from low end to high end,”
DrKeo כתב:Sunset overdrive יוצא למחשב עוד ארבעה ימים כולל כל הdlc ב20$.
DrKeo כתב:המטרה של סטים היא אחת, לעשות 30% מכל משחק שנמכר. אני בעד קליינט לכל מפיצה כי זה בריא לתעשיה, בניגוד למונופול של סטים ששותה את הרווחים של האינדים והמפיצות כמו טפיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים