נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 12:04

כשEA הוציאו את סים סיטי האחרון והיו בו בעיות טכניות, הם חלקו את DEAD SPACE 3 שהיה אז רק בן חודשיים (אני הרווחתי בגדול מזה כי לא יצא לי לשחק בסים סיטי בשבועות הראשונים ועד שהתחלתי לשחק המשחק תוקן וקבלתי עותק חינם של DS3 :)). כלומר זה לא חסר תקדים. אבל אני לא מבין משהו אחר לגמרי. לפני כמה שבועות התחילה הבטא של המשחק ואנשים שרפו אותו מכל בחינה. אני לא מבין למה בת'זדה לא עשתה חושבים, הכריזה עליו כמשחק early access ודחתה את השיגור לשנה הבאה. עדיף להם לדחות ולקרא לו early access מה שיתן להם קצת חבל בעניין הביקורות של שחקנים על קלאנקיות ובאגים מאשר להוציא משחק שפוגע בשם של הפרנצ'ייז.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 12:10

לגבי REFUND - בהחלט, אבל לא בחנויות פיזיות מן הסתם... במינימום בחנות שלהם. או לתת אופציה בין החזר כספי מלא לבין משחק, נגיד WOLFENSTEIN 2+RAGE שיכולו לעזור להגדיל את המכירות של הבאים... משהו. זה אסון שחברה בסדר הגודל הזה לא יכולה לאפשר לדעתי.

אם המשחק סתם היה גרוע זה דבר אחד, אבל לפי מה שאני קורא - כמות הבאגים וההתנתקויות והעצבים שהוא גורם לשחקנים היא בהחלט חסרת תקדים למשחק AAA של חברה מכובדת... הם שיחררו משחק שנראה, משחק ומרגיש כמו אלפא. זו רשלנות פושעת :D

וכמו שנדב אמר - זה לא חסר תקדים, והיו עוד מקרים... למשל כשGTA ONLINE הושק עם בעיות - הם פיצו את הגיימרים, ואחר כך כשהם איבדו דברים שהיו להם - פיצו עוד יותר, בדברים ש"עולים להם כסף".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2018, 12:35

אולי בחנות שלהם הם יכולים להציע משהו אבל מה עם הרוב הגדול שקנה עותקים פיזיים או דיגיטליים לקונסולות?

לא חושב שיש תשתית לזיכוי מאסיבי שכזה, מעבר לחנות שלהם הדיגיטלית.

והמשחק גרוע, נכון שגם מבוגבג אבל הבעיה העיקרית ועיקר התלונות זה שהוא חרא משחק, ועל דבר כזה שום פיצוי לא יעזור.

וסתם סרטון משעשע שמישהו עשה על הפרסומת המקורית של המשחק לוואן:

כולם מדברים על בת׳סדה אבל שוכחים שמייקרוסופט הם בין הקורבנות הראשיים של הדבר הזה, הם הימרו עליו כמשחק שישווקו איתו קונסולות לחגים ועכשיו הם בטח רוצים לקבור כל עדות להסכם הזה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 12:40

נה, הדור הזה כל כך גמור מבחינתם שזו סתם עוד בעיטה בכלב מת :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 13:34

לא בדיוק, שוב - יש להם את DOOM, RAGE, WOLFENSTEIN... אנחנו עדיין מתייחסים אליהם כמפיצה קודם כל :)
ובלינג - מי אמר שהרוב קנו עותקים בחנות? אני לא יודע כמה זה נכון, בטח לגבי משחק שהוא מולטיפלייר בלבד... בכל אופן אפשר ורצוי לנסות ולפצות, וגם מי שלא יפוצה כי קנה עותק פיזי - ילמד להבא לקנות אולי דיגיטלי, עניין הREFUNDS זה עוד יתרון, גם אם הוא לא קיים בהרבה חנויות וירטואליות כרגע :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 13:46

דברתי על המיקרוסופט שקשרה את גורלה במשחק :)

אגב, פיצוי גם יכול להיות חפצים בתוך המשחק או כסף בתוך המשחק. ככה כל השחקנים יקבלו את זה בלי קשר לחנות דיגיטלית או עותק פיזי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 13:49

במקרה של המשחק הזה - זה פשוט לא יעבוד, ואפילו ייחשב כעלבון.
זה לא כמו GTA ONLINE שהפיצוי במשחק היה ממש מגניב כי ממש רצית לשחק בו וכו', והוצע לך כי היו בעיות זמניות, שתוקנו...
אני מדבר פה על משחק שכנראה האנשים שמשחקים בו והתאכזבו קשות פשוט לא מעוניינים לגעת בו, לא משנה אם תיתן להם את כל הכלים שבעולם... קשה לי להאמין שהמשחק הזה אי פעם "יתוקן"...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 נובמבר 2018, 13:58

האמת אני ממש לא חושב שיהיה כאן איזשהו פיצוי.
ברור שבת'סדה הולכים לשלם על זה בהמון באזז שלילי ובהמון ספקות שהם יהיו צריכים לטפל בהם לקראת הRPG הבא, וזה יהיה ה'עונש' שלהם על כך שהם הוציאו משחק רע.
אבל פיצוי? זה בסך הכל תסמין של תרבות צריכה שבורה. בואו נגיד בעדינות, זה לא היה סוד שהמשחק לא עומד להיות טוב. הייתה בטא רחבה שהיה אפשר להתנסות בה או לפחות לקרוא רשמים מכל העולם, אפשר תמיד לחכות כמה ימים לביקורות ששחטו את המשחק.
באותה מידה, מה? DC צריכים להחזיר כסף לכל מי שהלך לצפות בליגת הצדק בקולנוע כי זה היה חרא סרט?

בת'סדה הוציאו משחק גרוע ושבור יותר מהרגיל, וזה רע להם פעמיים כי קודם כל המשחק הספציפי כמובן מוכר הרבה פחות מהמצופה, וכי בעתיד הצרכנים בסופו של דבר יסמנו אותם. אבל הם גם לא הכריחו אף אחד לקנות את המשחק, וזה לא סוד שהוא גרוע. אין איזה חוזה ביניהם לבין השחקנים שעל פיו הם מחוייבים להוציא רק מוצרים סופר איכותיים, מותר להם לבקש כמה שבא להם על איזה מוצר שבא להם וכל צרכן רשאי להסכים או לא להסכים לשלם את זה.
כמובן שהם יכולים לפצות שחקנים כדי למנוע PR שלילי לקראת המשחק הבא שלהם, להראות שהם 'לא ציפו' לזה ורואים בזה אירוע חריג ששווה התייחסות, ושזו לא דרך החברה, אבל עקרונית אין הצדקה כלשהי לפיצוי רק כי הם הוציאו משחק רע, שידוע שהוא רע, ושאתה יכול לא לקנות מלכתחילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 14:40

כן, אני מסכים שיש פה "טעות" של הצרכנים, אבל אם נודה על האמת - אין להם כל כך הרבה נפילות כאלה גדולות, זה סה"כ היה אמור להיות מוד אונליין של FO4
ושוב - זה לא סתם שמדובר ב"משחק לא טוב" כמו "סרט לא טוב" כי הוא לא איכותי מספיק בעלילה או לא מקורי מספיק... המשחק *שבור* על פי הרבה מאוד מהדיווחים.
לא עניין של דיעה או טעם, כמו שאפשר להגיד על סרטי DC מסויימים... הרי אני מכיר אנשים שנהנו מליגת הצדק ואני אפילו ביניהם :) אבל אם באמצע "ליגת הצדק" פתאום הסרט היה מפסיק לעבוד והייתי צריך לחכות עד שיעלה שוב, וכך היה חוזר שוב ושוב ושוב - זה כבר משהו אחר, ומגיע לי פיצוי כלשהו, לדעתי.
כמובן שזו דוגמא גרועה כי זה לא אותו דבר, אבל הבנת אותי...

גם זה היה המשחק שאיתו הם מהמרים בגדול על הקליינט שלהם, אז הכל נמצא אצלם, אין גוף שלישי שצריך לעמוד מולו... אז קחו אחריות.
אני מעריך שיהיה פיצוי, כמעט בוודאות. השאלה אם יהיה שווה משהו :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 נובמבר 2018, 15:15

מה שאני מנסה להגיד זה שבמידה ויהיה פיצוי הוא יהיה לגמרי יוזמה של בת'סדה, וכדי לנסות למזער נזקים עתידיים אחרי הבאזז המאוד שלילי שהמשחק הזה יגרור.
כלומר לנסת ולצייר את המשחק הזה כמקרה כל כך חריג שהוא שוחרר ככה 'בטעות' ושהוא לחלוטין לא מייצג ועומד נגד כל מה שהחברה הזאת הוציאה ותוציא בעתיד.
אבל מבחינת השחקנים? אני לא חושב שאפשר לדרוש פיצוי על משחק לא טוב. אפשר תמיד, כמובן, לא לקנות את המשחק.

המקרה של GTA אונליין מאוד שונה כי כמו שנאמר פה כבר, זה היה משחק טוב שעבד ושחקנים נהנו בו וכשרוקסטאר פישלו טכנית מאיזשהי סיבה הם הראו לשחקנים שהם לוקחים אחריות ונתנו להם להרגיש שהם יכולים להמשיך ולהשאר בעולם הזה וש'יש מי שדואג' להם.
פיצוי סטנדרטי (ריפאונד, משחק מתנה, או פיצוי כלכלי בתוך המשחק) בפולאווט הנוכחי לא יתקן שום נזק תדמיתי שנוצר על ידי הוצאת משחק רע ושבור. זה בסך הכל יגרום למי שקנה את המשחק להרגיש טיפה פחות טיפש. הדבר היחיד שהם יכולים לעשות אולי זה למשוך את המשחק ממכירה ולהוציא אותו שוב בעוד כמה חודשים, כמו שWB ניסו לעשות עם גרסאת הPC של ארקהם נייט (שעדיין די שבורה, אגב).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 16:00

אני מסכים עם סטיק, סך הכל משחק קקה. אפשר לחשוב שסוני החזירה למישהו כסף על האורדר או שמיקרוסופט שלחה לי צ'ק הביתה על קראקדאון 2. משחק קקה, מלא באגים ובעיות ומי שקנה אותו מראש אחרי שהבטא הייתה במצב קטסטרופאלי - באסה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 16:34

דווקא זכור לי שWB גם כן חילקה משחקים במתנה על השיט הזה... כי זה לא היה גרוע, זה היה שבור.
אגב, מה קשור קראקדאון 2 או האורדר? אלו משחקים של 7, או לפחות כך פחות או יותר התקבלו על ידי רוב התעשייה...
לFO76 אין אפילו ציון אחד ״חיובי״ בMC. אחד!!! זה מאוד, מאוד חריג. זוכרים שדיברנו על המגזין הזה שנתן לTR האחרון ציון מזוויע של איזה 40? ואמרנו שאלה ציונים ששמורים למשחקים ״שבורים״ ולא סתם ״מאכזבים״ או אפילו ״לא טובים״? אז אלו הציונים הרווחים של FO76

ושלא תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שהפיצוי ה״סטנדרטי״ המתבקש הוא לתת החזר או משחקים בחינם. אני רק חושב שזה יהיה הדבר הנכון לעשות - לצאת מגידרם ולתת לגיימרים שהוציאו את הכסף וסביר להניח שהם מעריצים גדולים של הסדרה הזו - תחושה טובה יותר, ואולי אפילו קצת טעם מתוק מכל השיט הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 16:57

הם הוציאו משחק מחורבן לאסקין, קורה. פיצוי מגיע לקטסטרופה טכנית, ובמקרה של EA זה היה אשכרה משחק לא שחיק (כי הוא היה ALWAYS ONLINE).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 17:11

אני בהחלט חושב שהמשחק הזה בגדר קטסטרופה טכנית וניתוחים וכו׳... אנשים מנסים דברים מגניבים כמו לתזמן 3 ניוק׳ס והשרתים שלהם לא מצליחים לעמוד ביישובים וקורסים. זאת אומרת, זה כרגע בלתי אפשרי לעשות דברים שאפשרי לעשות במשחק, אחרת הוא עושה ריסטארט. זו סתם דוגמא, ממה שאני מבין אין דבר כזה לשחק בו כמו שצריך בלי בעיות, זו ההגדרה של משחק שבור, לאו דווקא של משחק מחורבן. אני חושב שמקרה ארקהם באמת הכי דומה לו אבל זה מקרה חמור יותר, כי הוא לא רק רץ לא טוב, הוא לפעמים מפסיק לעבוד. ולא סתם כמו כל משחק אונליין אי פעם בהיסטוריה בערך, אלא בצורה חריגה בשכיחות שלה.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 22 נובמבר 2018, 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2018, 17:12

אני לא הסכמתי עם זה ש 4 מגיע רק למשחקים שבורים טכנית, אני כן חושב שגם למשחקים גרועים כמו פולאאוט 76 מגיע 4 גם אם לא היו באגים רק מעצם היותו משחק רע עם עיצוב קווסטים וגיימפליי ומכניקות והכל בעצם רע רע רע.

במקרה של טומב ריידר זה היה מקרה של משחק טוב שלא מחדש יותר מדי אבל בסכ"ה כניסה סבבה לסדרה שקצת התעייפה וצריכה רענון. אז ברור שהוא לא יכול לקבל כמעט 9 כמו הריבוט המקורי כי הוא כבר מרגיש עייף ולא שיפרו עדיין חסרונות מהותיים של הסדרה הזו (ומה שהתקבל עוד בסבלנות במשחק הראשון מתקבל פחות עכשיו) אבל 4 למשחק סבבה בסדרה עם גיימפליי טוב, הרבה השקעה וערכי הפקה גבוהים זה הרגיש הזייה כי כל מי שישחק בו יודע למה פחות או יותר לצפות ואין מצב שהוא ירגיש שמדובר בירידת איכות כזו דרסטית לסדרה שמגיע לו 4, אולי 7 כי חלאס תתחילו לשפר קצת את הנוסחה אבל לא 4.

פה זה לא מקרה דומה, אם תרצה להקביל אז זה כאילו בת'סדה היתה מוציאה עוד משחק פולאאוט סולידי וטוב אבל שלא מקדם את הנוסחה הרבה מאז פולאאוט 3 ובכל זאת, אחלה של משחק וגם עם גרפיקה והפקה מעולים ואז איזה מגזין פלצן היה מפרק אותם עם 4 על חוסר חדשנות.

פה מדובר במשחק נורא ולכן מגיע לו להיקטל בלי קשר לזה שהוא בלאגן טכני בנוסף לכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 17:15

כן אני מסכים שמשחק פשוט מחורבן ותקין לגמרי מבחינה טכנית יכול לקבל ציון של 4, אבל לדעתי הקטע הטכני פה הוא בעיקר מה שהופך אותו ל-4 בהרבה מקומות במקום 6 או אפילו 6.5 (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 17:18

דברתי על זה שעל משחק קקה לא מקבלים מתנות. משחק שבור טכנית? אם בא למפיצה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2018, 17:20

DrKeo כתב:דברתי על זה שעל משחק קקה לא מקבלים מתנות. משחק שבור טכנית? אם בא למפיצה.

נו אז אנחנו די מסכימים
ואני גם לא הייתי מצפה לזה ממפיצה קטנה או משחק אינדי, אבל בטח שכן כשמדובר במגה IP כמו פולאאוט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2018, 20:45

פוקימון לאטס גו ,מכר יותר מ600 אלף עותקים
בשבוע הראשון ביפן

מעניין יהיה לראות כמה ssb יעשה

אני מחכה לפוקימון רגיל ,כי הפוקימון הזה
יותר קזואלי מפוקימון רגיל ,אפילו אין מפגשים רנדומליים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 21:00

האמת שגם אני זלזלתי ב-LETS GO, אבל מסתבר שזה אשכרה רימייק מלא של פוקימון המקורי (צהוב) לחגיגות 20 שנים לפוקימון. אז מן הסתם חסרות מכניקות שהתפתחו עם השנים בסדרה, אבל הם הוסיפו מכניקות אחרות חדשות שחלקן הגיעו מפוקימון GO כך שזה בעצם אחד הרימייקים הכי גדולים של הדור הזה. אז לא הייתי מתייג את LETS GO כאיזה כותר צד שלא מעניין אף אחד כמו פוקן טורנמנט או פוקימון סטדיום, זה אשכרה RPG פוקימון מלא שמלהיב את הקהל. הוא הולך להיות הרבה יותר גדול מטרילוגית קראש למשל שיצא לפני כמה חודשים. אני גם לא אתפלא אם המשחק החדש הראשי בסדרה שנה הבאה נראה בערך כמו LETS GO רק עם כל השאבנג של משחק ראשי חדש.

אם כבר מכירות, פוקימון LETS GO עשה בשבוע הראשון 3 מליון יחידות. שבר את השיאים של מריו אודסי וזלדה BOTW. ככה למי שחשב פה שאין לנינטנדו "קילר אפ" לחגים. להגיד את האמת, אני אפילו לא בטוח אם זה הקז'ואלים שקונים אותו. מבחינת קהילת הפוקימון זה שחרור די גדול. מן הסתם זה לא המשחק הראשי שבטח ינתץ שנה הבאה כל שיא של הסוויטצ', אבל הוא בהחלט מלהיב אנשים כי הוא רימייק מלא של משחק קלאסי בן 20. לרפרנס BOTW מכר 1.3 מליון ב-28 ימים ומריו מכר 2 מליון עותקים בשלושה ימים אבל לא הגיע ל-3 מליון בשבוע. XY מכר משמעותית יותר על ה-3DS, הוא מכר 4 מליון יחידות בשלושה ימים בלבד, אבל מדובר בכותרים של סביבות ה-20 מליון יחידות בזמן שיש (נכון לסוף ספטמבר) בשוק רק 22 מליון מכשירי סוויטצ' כרגע כך שאף אחד לא מצפה מרימייק של משחק בן 20 למכור כמו המשחק הראשי הבא ועוד עם בסיס משתמשים שהוא בערך הכמות שמשחק ראשי מוכר.

אני חושב שנינטנדו ממש כשלה בשיווק של המשחק הזה. אנשים כמוני, שמעולם לא שחקו בפוקימון וחפשו entry point, זה אמור להיות המשחק המושלם עבורם. אבל אפילו אני שמעורה בעולם המשחקים יותר מ-99% מבעלי הקונסולה בעולם עדין חשב שזה יותר משחק נלווה לפוקימון GO מאשר משחק מלא. הם היו צריכים להגיב בפה מלא שזה סופר רימייק, סטיל RE1, לפוקימון המקורי. הם היו צריכים להראות משהו כזה:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2018, 01:33

דרקו פוקימון צהוב לא היה בדיוק הראשון בסדרה
לפני היה ירוק ,אדום ,וכחול

צהוב היה מאוד מאוד דומה ,רק עם טיפה שינוים
היה את פיקצו על ההתחלה
ופיקצו היה מחוץ לפוקבול ,ועוד קצת שינוים

אבל בגדול זה אותו משחק כמו כחול אדום וירוק

בעניין המשחק החדש ,ביטול המפגשים הרנדומלים
משנה מאוד את המשחק
חלק גדול מהסדרה זה מפגשים רנדומליים
בתקווה ,למצוא פוקימון שאין לך ,ובעיקר נדירים
כל הפירסומת היתה בעצם "לתפוס את כולם"

מי שישחק בזה בלי להכיר את הסידרה המקורית
ממש לא יקבל את אותה החוויה
לטוב ולרע

אני מעריך שבגלל שאין מפגשים רנדומליים
הרבה יותר קל לתפוס את כל סוגי הפוקימונים

בכל מקרה אני ידלג ,רוצה פוקימון רגיל
עם הכוח של הns

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2018, 03:55

צהוב הוא ה"director's cut" של אדום/ירוק, אני משער שהמשחק יכיל את התוכן של צהוב. אבל אם אתה רוצה להתקטנן בבקשה :)

פוקימון זה ה-RPG האחרון עם מפגשים רנדומאלים פחות או יותר ויש לזה סיבה. זאת מערכת מתסכלת כי היא... רנדומאלית. רנדומאליות מתסכלת, קרב שנופל לך על הראש בלי שאתה יכול להכין את עצמך אליו הוא לא מכניקה מהנה. בערך כל ה-JRPG הורידו את המכניקה הזאת ואני משער שגם פוקימון הגדול של שנה הבאה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2018, 07:38

אני לא אוהב את זה ברוב המשחקים
אבל הפוקימון כן
בלי זה אין יתרגשות שנכנסים לקרב ,ורואים
פוקימון נדיר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 נובמבר 2018, 09:20

נראה שהם עושים את הדבר הנכון (:

https://gamingbolt.com/fallout-76-pc-pl ... a-launcher

Players on ResetEra are reporting that they have been able to get refunds for the PC version of Fallout 76, via the Bethesda launcher, by simply requesting a refund, stating they are unhappy with the performance and state of the game. The player in question, for instance, reports 24 hours of play time, and still getting a refund approved pretty quickly.

מעודד לדעת שזה בכלל אפשרי לעשות ריפאנד דרך הקליינט שלהם.
וגם הייתי רוצה לראות הודעה רשמית שלהם בנושא

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 נובמבר 2018, 10:16

אם על באטמן הביאו זיכויים ופיצויים והפסיקו למכור אותו אז אין ספק שאותו הדבר צריך לקרות גם עם פולאאוט 76. אם הייתי מיקרוסופט או סוני הייתי מבטל את האפשרות לרכוש את המשחק עד שהביצועים יהיו נורמלים. אבל כמובן שהם לא חושבים על לספק רף תחתון של איכות אלא על כסף וגם אם כן בת'סדה יראו את זה בעין לא יפה והיחסים בינה לבין סוני/מיקרוסופט יעלו על שרטון כי בת'סדה לא כנים עם עצמם. אם הייתי עובד מן השורה שעבד על המשחק הזה לא הייתי רוצה להמשיך למכור אותו במצב הזה. דוגמה מובהקת שבת'סדה לא מכבדים את השחקנים הכי תומכים שלהם שמשלמים 60 דולר גם על הדבר הזה.

אבל לפחות אפשר להפסיק לדבר על Curation, משחקי זבל בחנויות דיגיטליות והקיבעון על מונח 'AAA'.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים