נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2018, 22:03

idan כתב:שנה שעברה טוד האוורד, פיט היינס ועוד חבורה שלמה של אנשים הרבה פחות כריזמטיים מהם עלו לבמה ואכלו את הראש, ואת כל זה פתחה הופעת מטאל כמדומני... דירקט זה בטח לא היה:)
אם כבר המסיבות של סוני הם הרבה יותר דירקט במובן שרואים הרבה וידיאו ופחות אנשים שמדברים על הבמה.
בכל מקרה גם דירקט ב e3 זה יותר מכלום ושום דבר. לפני 4 שנים לא הייתה להם מסיבה בכלל, היום יש להם.. זאת המגמה היחידה שרלוונטית לבתזדה. ה"אירוע שלהם" זה משהו ש id עושים למעריצים שלהם כבר יותר מ 20 שנה לא יודע כמה זה קשור אחד לשני.
מלבד הריבוט של דום שהוא בכל זאת הכי id שיש ונחשף קודם בקוויקון לעיני רוכשי כרטיסים בלבד (כל שאר העולם ראה אותו לראשונה ב e3) יתר המשחקים הגדולים של בתזדה (כולל Doom Eternal אגב) נחשפו ב e3 .. ככה שנראה לי די ברור לאיזה אירוע הם מייחסים יותר חשיבות.

כל החברות לאט לאט נוטשות את E3. לאקטיוויז'ן מעולם לא הייתה שם נוכחות גדולה מדי מעבר ללהיות במסיבות של חברות אחרות, בת'זדה מעבירה תוכן מ-E3 לכיוון בקווייקון כבר שנים (אגב, דום שציינת למשל אולי אוזכר בשם ב-E3, אבל אפילו לא היה ברור מה זה בדיוק. E3 היה טיזר לקראת בקוויקון שם חשפו אותו), EA כבר שלוש שנים לא ב-E3 אלה מרימה אירוע מתחרה, נינטנדו עושה דירקטים בלבד והם אפילו לא הדירקטים הכי מושקעים שלהם ואפילו סוני ומיקרוסופט הקימו מחדש לתחיה את האירועים שלהן (PSX ו-X0) כך שלאט לאט נראה תוכן עובר אליהם (שלא נדבר על 2019 שאז E3 חסרת ערך למעריצי סוני בזמן ש-PSX תהיה האירוע המרכזי).

אי אפשר להכחיש ש-E3 מאבדת קיטור. אני חושב שהיא גם לא ממש נחוצה. מפיצות קטנות ואינדים צריכים את PAX, לא E3. מפיצות גדולות צריכות להתחרות בצונאמי של חדשות שהורס להם את כל מעגל החדשות שלהן וגיימרים מפספסים המון תוכן וחדשות כי יש פיצוץ יתר בטווח של פחות משבוע. זה לא טוב לאף אחד, לא לנו ולא למפיצות. הסיבה היחידה שכולם פה מתרגשים לקראת E3 היא כי שם החדשות הכי גדולות. אם היינו יודעים שב-PSX או X0 החדשות הכי גדולות אז היינו מתרגשים לקראת האירועים האלה באותה מידה. E3 לא מרגשת, המסיבות של מיקרוסופט וסוני הן שמרגשות אותנו והן ימשיכו לרגש אם הן יהיו באירוע שלא קוראים לו E3.

לפני שמפיצה משחררת משחק גדול אז כל העיתונות קופצים אליהם לשחק בו, דברים כמו אירוע ביקורת של COD הוא כבר אירוע שנתי בלוח שנה של העיתונאים. אם אירוע ביקורת מצליח להטיס עיתונאים ואם תערוכות די משמימות כמו גיימסקום או TGS מצליחו להטיס עיתונאים אז בטח ובטח אירוע גדול של סוני או אקטיווי'זן או בת'זדה יצליח. אף אחת מהן לא צריכה את E3, זה פורמט ארכאי שקיים מכוח האנרציה.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 נובמבר 2018, 09:54

לשים גיימפלי של המשחק הכי מזוהה עם id במסיבה של id זה הרבה פחות דרמטי מאיך שאתה מתאר את זה. בתזדה לא מכריזה שום דבר בקוויקון, אפילו לא משחק אחד שאני יכול לחשוב עליו. הכל מוכרז ב e3, כולל אגב דום 2016.. אני טעיתי קודם הוא הוכרז לראשונה עם טריילר חשיפה ב e3 2014, פשוט לא במסיבה של בתזדה שהתחילה עם העסק הזה של מסיבות עיתונאים ב 2015. בקשר לדום איטרנל, היה לו טיזר טריילר שלאחריו היוצרים שלו דיברו על הבמה והסבירו בדיוק במה מדובר - המשך אמיתי לדום 2016 - מה לא ברור בזה?
יכול להיות שההיעדרות של סוני זה עניין חד פעמי ויכול להיות כמו שאני חושש שזה סימן לבאות, אבל לנסות להשתמש בכוח בדוגמא של בתזדה בשביל לבסס את הטענה שכל החברות נוטשות את e3 זה פשוט לא עובד ולא הגיוני, מה לעשות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 נובמבר 2018, 11:11

idan כתב:לשים גיימפלי של המשחק הכי מזוהה עם id במסיבה של id זה הרבה פחות דרמטי מאיך שאתה מתאר את זה. בתזדה לא מכריזה שום דבר בקוויקון, אפילו לא משחק אחד שאני יכול לחשוב עליו. הכל מוכרז ב e3, כולל אגב דום 2016.. אני טעיתי קודם הוא הוכרז לראשונה עם טריילר חשיפה ב e3 2014, פשוט לא במסיבה של בתזדה שהתחילה עם העסק הזה של מסיבות עיתונאים ב 2015. בקשר לדום איטרנל, היה לו טיזר טריילר שלאחריו היוצרים שלו דיברו על הבמה והסבירו בדיוק במה מדובר - המשך אמיתי לדום 2016 - מה לא ברור בזה?
יכול להיות שההיעדרות של סוני זה עניין חד פעמי ויכול להיות כמו שאני חושש שזה סימן לבאות, אבל לנסות להשתמש בכוח בדוגמא של בתזדה בשביל לבסס את הטענה שכל החברות נוטשות את e3 זה פשוט לא עובד ולא הגיוני, מה לעשות.

לדום היה טיזרון ואז מאט ודום בייסיקלי אמרו שהם עושים המשך ו... זהו. אני זוכר שממש התאכזבתי כשראיתי את התצוגה הזאת של דום כי אני משוגע על דום 2016. ואז בקווייקון הייתה התצוגה האמיתית של דום. מה שעשו לדום ב-E3 זה הדבר הזה שבדרך כלל עושים לפני E3, טיזר לקראת ההכרזה, כשב-E3 עושים את התצוגה האמיתית. וכן, זה גם מה שהיה עם דום 2016 אבל ההליך של צמצום E3 לא מתחיל ב-2019, הוא קורה כבר שנים. בשנים האחרונות בת'זדה הופכת לאט לאט את קווייקון לבת'זדה-קון ולמרות שהנוכחות E3 שלהם חזקה בשנתיים האחרונות (זה לא אני שאמרתי שהם לא הגיעו ל-E3 אלה עם דירקט, זה היה לאסקין), זה מאוד ברור שהם מיצבים לעצמם תערוכה משלהם בדיוק כמו EA או PSX או X0. סוני בשלוש שנים האחרונות עושה את PSX ושנה הבאה היה תהיה התערוכה הגדולה ביותר שלהם, מיקרוסופט מבססת מחדש את X0 (שהיה מחורבן רצח השנה אבל זאת התחלה), EA כבר לא זוכרת מה זה E3 אפילו שהיא רוכבת על הביאה של העיתונאים במיקום דומה ותאריך דומה, אקטיוויז'ן לא ממש מתיחסת ל-E3 וכנ"ל נינטנדו אפילו אם הם עדין מביאים ביתנים לתערוכה.

אני לא חושב שצריך להיות פרופסור בשביל לראות לאיפה הרוחות נושבות - תערוכות עצמאיות של כל מפיצה בזמן ש-E3 לאט לאט תתחיל להצטמק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 דצמבר 2018, 19:14

וידאו פשוט מרתק:

מאוד,אבל מאוד טכני,ואני אשקר אם אגיד שהבנתי הכל אבל נהניתי מכל רגע בצפייה.
נראה שהבחר צופה רמת ביצועים של 1080TI על הפס5 בשילוב עם 8 ליבות ZEN2 בתדר של 2.8Ghz יחד עם רוחב פס של 384bit.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2018, 10:26

384 ביט? יענה פוטנציאל ל24GB. למרות שלא ראיתי את הסרטון עדין :)
אגב, 1080ti זה מה שאנחנו אומרים פה בפורום כבר שנים, סביבות ה12-14 tflops.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 דצמבר 2018, 21:20

אני עדיין לא מבין. למה עוד TLOU2, DS ו GOT זה רע ב E3 אבל טוב באירוע חשיפה של פס5 שיתקיים מאוחר עוד יותר? הציפייה היא שהפס5 תריץ משחקי פס4 out of the box ושהם גם ייראו טוב יותר עליה. על ההייפ הזה אתם בונים? שייראו up-ports לפס5 במקום משחקים בלעדיים לפס5 שלא צריכים לקחת בחשבון חומרה ישנה יותר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2018, 09:55

באירוע פס5 אפשר להראות משחקי פס5, נגיד המשחק של גרילה וכדומה. בe3, כל עוד לא חשפו את הפס5, אין להם באמת מה להראות מעבר לדברים שראינו כבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2018, 15:51

Kazz כתב:אני עדיין לא מבין. למה עוד TLOU2, DS ו GOT זה רע ב E3 אבל טוב באירוע חשיפה של פס5 שיתקיים מאוחר עוד יותר? הציפייה היא שהפס5 תריץ משחקי פס4 out of the box ושהם גם ייראו טוב יותר עליה. על ההייפ הזה אתם בונים? שייראו up-ports לפס5 במקום משחקים בלעדיים לפס5 שלא צריכים לקחת בחשבון חומרה ישנה יותר?

להראות אותם "סתם" שוב ללא בשורה של ממש כשהמשחקים האלה לא חלק מליינאפ שלם של חשיפות חדשות וכו' אלא נטו המנה העיקרית זה הרבה יותר מביך מאשר להראות אותם שוב הפעם בקונטקסט של פס5 כשהם באים ביחד עם הכרזה גדולה על החומרה עצמה פלוס משחקים ושמות חדשים שאפשר לחשוף.

בקיצור יש הבדל בין מופע שכולו בנוי עליהם שוב לבין תצוגה שבה הם חלק נוסף ממנה, זה לא שאסור באמת להראות מהמשחקים הללו עוד, כולנו נשמח לראות מהם עוד, אבל הקונטקסט פה חשוב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 דצמבר 2018, 09:56

הפצצה רצינית של שמועות חדשות מאחד המקורות היותר אמינים של ms:

-סקארלט עושה שימוש בzen2 ובnext gen gpu tech- כנראה Navi.
-עניין הקונסולת הסטרימינג עולה שוב,אלא שהפעם הוא מתייחס אליה כאל סוג של סטיק שמחברים לטלוויזיה פשוט,נשמע יותר הגיוני.
-לא ממש עולה בסרטון הזה,אבל הבחור שהדליף לראשונה את אובסידיאן אומר שms ממש לא סיימו עם הבליץ רכישות שלהם והם בדיבורים עם כמה סטודיואים,אחד מהם סטודיו בגודל בינוני שדווקא מזוהה יותר עם סוני והמשא ומתן שם בשלבים מתקדמים. בכל מקרה צפויות הכרזות רכש נוספות ב2019.
-כצפוי,סקארלט הולכת להיות BC.

עריכה: טוב אני לא מצליח לשתף את הקישור דרך הנייד אז תיאלצו לסלוח לי ):

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2018, 12:39

תקנתי לך את הלינק :)

בנוגע לחומרה, קצת מאכזב ששוב אנחנו עם שתי קונסולות זהות, משעמם משהו.
בנוגע לקונסולת הזרמה, כן, זה יותר הגיוני. השמועה ההיא עם חומרה מקומית שעוזרת הייתה לא הגיונית בשום צורה ואפילו טפשית משהו. סטיק הזרמה זה סטנדרט כבר שנים, לא היה ברור לי למה הקונסולת הזרמה צריכה להיות משהו שונה מזה משמעותית. טוב לשמוע שזה פשוט סטיק הזרמה, אני משער שזה גם יהיה APP לכל מני מכשירי אנדרואיד כמו השילד או טלביזיות חכמות.
בנוגע לרכש, טוב לשמוע, מעניין מה זה הסטודיו הזה שמזוהה עם סוני כי הדבר היחידי שעולה לי לראש זה אינסומניאק אבל הם לא בדיוק גודל בינוני ובדיוק היה להם את הטרוף עם ספיידרמן. מעבר להם אני חושב רק על אינדים בסגנון של QGAMES למשל שהם חברה אדירה לדעתי אבל הם באמת עושים משחקים קטנים יחסית (נגיד סדרת פיקסל ג'אנק) או that game company.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2018, 12:57

סליחה אבל מי המקור המאוד אמין הזה שחושף את הבוקס הבאה בסרטון של 900 צפיות?

ונשמע לי מוזר שה specs די זהים לחומרה המשוערת של הפס5, בטוח שיהיו הבדלים ביניהן עם יתרון לסקארלט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2018, 13:02

למה ליתלהב מxbox 2020
שבילעדים יוצאים לwin10 ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2018, 14:48

bling כתב:סליחה אבל מי המקור המאוד אמין הזה שחושף את הבוקס הבאה בסרטון של 900 צפיות?

ונשמע לי מוזר שה specs די זהים לחומרה המשוערת של הפס5, בטוח שיהיו הבדלים ביניהן עם יתרון לסקארלט.

אין לי שמץ, פייג' פה הוא העכבר ERA שאמור לסנן לנו את השמועות שם :)

אני אהיה מאוד מאוכזב אם יהיה בשתי הקונסולות בערך אותו דבר, זה כל כך משעמם. הייתי רוצה לראות אחת מהן קופצת למיטה עם אינטל או NVIDIA או כל פארטנר אחר שינסה לעשות משהו קצת שונה מהתחרות. אפילו אם בסוף מדובר רק בעוד קונסולות X86, היה נחמד לראות נסיונות פריקים שונים להביא טכנולוגיה לסיליקון סטייל RT במקום שוב פעם כרטיס MID/LOW RANGE סטנדרטי של AMD.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 דצמבר 2018, 17:43

מדובר באותו אדם שהדליף את היילו אינפיניט יום לפני ההכרזה,ולאחרונה הוא גם חשף את כל עניין ה-XBO נטול כונן הדיסקים שאמור להגיע ב-2019 ועוד ועוד..מקור אמין בהחלט,לפחות לדעת אנשים ב-Era וגם לדעתי,עד כמה שזה שווה משהו..
בכל מקרה,אמרתי בעבר שאני חושב שלמרות שהיתרון החומרתי יהיה שוב של MS בדור הבא,אני חושב שההבדלים יהיו יותר קטנים מאשר הפער שהיה בין ה-XBO לפס4 ב-2013- לא יהיה כאן איזה עוף מוזר בדמות ה-esram שיטחן מקום ב-die ושתיהן הולכות כנראה ללכת על מה שעבד עבורן בפרו וב-X ופשוט לבנות על זה. אני מתאר לעצמי שההבדלים יסתכמו באיזשהו יתרון תדרי שעון לטובת MS או משהו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2018, 18:33

אני דווקא לא נגד חומרות פחות או יותר זהות. פחות להתעסק במלחמות קונסולות סביב רזולוציות או צמחייה עדיפה ויותר לתת לטאלנט של המפתחות צד א׳ לדבר.

ברור שזו תהיה די מכה קשה ל DF כשזה נוגע להשוואות משחקי צד ג׳ אבל אישית לא רואה בזה אסון גדול שיתרכזו יותר בטכנולוגיות של משחקים חדשים מצד א׳ ו ג׳ ופחות במלחמות קונסולות ובכותרות גדולות על איזה ביזיון גרסה X או Y. זה יכול להיות מאוד מעניין לראות מה כל מפתחת מוציאה מקונסולה עם כח כמעט זהה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 06 דצמבר 2018, 20:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2018, 18:58

אני גם בעד... שיעשו את המלחמה הזו בגירסאות הפרו/אקס (: שהבסיס יהיה זהה, פחות סיבוכים למפתחים, זה יתרון... גם ככה הגירסה החלשה ביותר תכתיב את המגבלות האפשריות, גם אם ברזולוציה נמוכה יותר, היא תכתיב את זה וההבדלים יהיו רק בפירוט ולא בגיימפליי אז יאללה נו (: שההבדל היחיד יהיה הבלעדיים, ושזה יהיה השיקול העיקרי, לדעתי זה חיובי דווקא כי זה מכריח אותן להשקיע את מירב המשאבים ביצירה של כמה שיותר תוכן כזה. ולנו זה בכלל נהדר כי רובנו פה משחקים גם על המחשב אז לא נפספס משחקים עם הקובבו של מחשב נייח+פס, וחלקנו נקנח עם נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2018, 19:47

דוגרי הדבר היחיד שמעניין אותי הוא שנינטנדו תעשה כבר קונסולה חזקה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2018, 20:07

אני מעדיף שנינטנדו ימשיכו עם קונסולה כמו הns
זה שחלק מהמפתחות ,לא רוצות לתת אהבה לns
לא קשור לקונסולה עצמה

הנידות זה דבר מצוין ,שהפעם יש את כל הכפתורים
כמו בניחת
והאפשרות לחבר לטלוויזיה בקלות ,זה דברים שרציתי מהps ויטה ,ולא הוציאה tv לא נחשב

דור הבא ,כניראה כמו הדור הזה
אני יקנהps5 ,ns2 וpc חדש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2018, 23:07

אני מעדיף לראות זלדה על 15tflops מאשר ניידות. כלומר אני מת על הניידות, אבל לא על חשבון הרמה של המשחק. דווקא עכשיו כשזלדה הלך לכיוון העולם הפתוח והפיסיקה, הייתי מת לראות מה הם יכולים לעשות עם כוח שכזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 דצמבר 2018, 11:53

נראה שהשמועות על הדור הבא,לפחות מכיוונה של MS,לא מפסיקות להגיע והפעם המצב מעניין:
מצד אחד,שמועה שms מכוונת לשתי קונסולות: האחת'high power sku' והשנייה קונסולת סטרימינג מבוססת הapu פיקאסו של amd שלמעשה יבצע חישובים שונים לוקאלית במטרה להפחית את הlatency כמה שניתן,בשילוב עם deep learning לזיהוי פעולות היוזר והדפוסים שלו והשתפרות לאורך זמן.

מצד שני,ג׳ז קורדן מwin central טוען שms מכוונת לשחרר יורשות לone s ו-one x כבר בהשקה,כאשר ה-s2 צפויה להציע כפי 2 ביצועים יותר מהone x (כלומר,אנחנו מדברים על בערך 12tf לקונסולת הבסיס) ושם הקוד שלה הוא lockhart,בהתאם למסורת של ms לתת שמות קוד השייכים למשפחת הזוחלים,או שמישהו שםממש אהב את הארי פוטר..
הקונסולה השנייה,ה-x2 לשם הנוחות,תהיה חזקה יותר,יקרה יותר וms צפויה לשלב בה פיתרון ssd. שם הקוד שלה הוא anaconda וכרגע היא גם משמשת כdev kit עליו מפתחים את משחקי הדור הבא לפלטפורמה.

מחר אמור להגיע עוד מידע מבראד סאמס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2018, 14:38

וואו זה כח די הזוי בשביל הקונסולה ״החלשה״, אם זה המצב אז לסוני אין סיכוי מבחינת כח מול ה X2, מצד שני כל המשחקים יפותחו ל S2 ולפס5 כבסיס שאמורות להיות בכח דומה ככה שאני לא בדיוק יודע איך הצרכן יגיב לזה, זה לא מקרה קלאסי של יתרון בכח כמו שהיו בדורות קודמים, זה בעצם סיטואציה חסרת תקדים שלא קרתה לעולם.

ומה אם למשל הפס5 תהיה חזקה יותר מה S2 אבל חלשה יותר מה X2? למי התדמית של הקונסולה החזקה תלך במקרה הזה?

אומנם למייקרוסופט תהיה קונסולת פרימיום שהיא החזקה ביותר בשוק אבל מצד שני בתסריט שכזה הפס5 חזקה יותר ״איפה שזה נחשב״ כביכול שזה בקונסולות הדגל העממיות שמהוות את הבסיס לדור הבא אז לא ברור איך בדיוק הציבור הרחב יתפוס את כל זה כשזה מגיע לדיונים על כח וקשה לחזות מה אנשים יעדיפו בסיטואציה שכזו.

בקיצור, סיטואציה סבוכה ומעניינת מצפה לנו במידה והתחזית הזו נכונה. מה שבטוח זה שמייקרוסופט כמעט בוודאות מפתחת שתי קונסולות בעלות כח שונה וייעוד שונה להשקה וזה לבד כבר מבטיח לנו דור שלא נראה לעולם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2018, 19:15

1) אני לא קונה את הקונספט של ״חישובים מקומיים״, זה פשוט לא מתחבר לי. אם יש קונסולת סטרימינג אז היא תהיה סטרימר, כמו כל סטרימר. כל השמועות האלה שנעות סביבה נשמעות כמו אוסף של מילות באזז שמי שרשם אותן אפילו לא מבין את המשמעות שלהן.
2) אני לגמרי בעד שתע קונסולות, חלשה וחזקה, כשהאחת נועדה ל4k והשניה ל1080p. אבל זה לא נשמע לי המקרה כי הקונסולת 1080p צריכה להיות קרובה יותר ל5tflops, לא ל12tflops. אז אני גם לא ממש בטוח מה הולך פה.

מה שמיקרוסופט צריכה לעשות זאת קונסולה אחת עם ~15tflops ואחת נוספת זהה חומרתית רק שהיא 5tflops, טיפה פחות זיכרון ועם פיצ׳רים פחות פרימיום שנועדה ל1080p. סט-אפ כזה אמור בתאוריה לאפשר למפתחים לבנות את המשחקים לפרימיום ב4k ובלי לעשות כלום לקבל גרסת 1080p שעובדת מצויין על החלשה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 דצמבר 2018, 21:28

למה היא צריכה קונסולה כזאת ?
היא יכולה לעשות את הxbo x ,לגירסה החלשה
שמישחקי דור העתיד ,ירוצו עליה ב1080 p
30 פרים לשניה

אבל זה טיפשי מאוד ,כי הרבה מישחקים היום
עם רכיב אונליין חזק
ואז בפרימים לשניה ,צריך לעשות כמו הקונסולה החלשה ,שיהיה שיוויון
ככה שזה די טיפשי ,ובעיה היום בps4 פרו
וxbo x

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 דצמבר 2018, 21:44

היא לא יכולה פשוט להפוך את ה-XBX לבייסליין של הדור הבא- זו החלטה שגובלת בטמטמום,כי ה-CPU של ה-One X כנראה לא יוכל להריץ משחקי נקסט-ג'ן ובטח שלא ב-30fps אז לא ברור לי למה אתה חושב שזו אופציה..
ואני חושב שהם ערכו את המאמר ממנו לקחתי את המידע,כי עכשיו כתוב שם ש-lockhart (היורשת של ה-One S) אמורה להיות בערך בכוח של ה-One X ואני מניח שהם הלכו על הכיוון שקיאו הציע- CPU זהה,אבל GPU חלש יותר ואולי גם פחות זיכרון. הכיוון ש-MS לוקחת עם הדור הבא מעניין מאוד,ואגב,סקארלט זה למעשה שם הקוד לכל משפחת המוצרים של הדור הבא ולא לקונסולה אחת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2018, 22:17

זה הכיוון הכי חכם שהם יכולים לעשות לדור הבא. האדפטציה של 4K היא איטית במיוחד ואת רוב האנשים זה פשוט לא מעניין, אפילו אם יש להם במקרה טלביזית 4K כי רוב הטלביזיות בחנויות היום הן 4K. אם עושים קונסולה חלשה שמריצה כל דבר ב-1080P, זה משחרר את הרסן על הקונסולה החזקה. לאף אחד לא אכפת אם האנקונדה עולה 550$ או אפילו 600$ כל עוד יש את הלוקהארט שעולה 300$-350$ ומריצה בדיוק את אותם משחקים רק ב-1080P. ביחוד בשיגור, כשהקור של הקור קונים את הקונסולות ופחות אכפת להם להשיל 500$+ בשביל טכנולוגיה חדשה ומגניבה בזמן שגם היותר קז'ואלים יכולים להרשות לעצמם את הקונסולה הזולה.

כל עוד הם ישמרו על הפרש כוח שמזכיר X3, מעבד זהה וכמות זיכרון קצת יותר קטנה בלוקהארט, אני חושב שזה יופי של WIN WIN. זאת הגישה של ה-S מול ה-X רק מהכיוון השני, ה-X היא הקונסולה הראשית שמפתחים אך ורק עליה בזמן שה-S היא זאת שמקבלת את הפורטים וכל עוד ההפרש הוא בסביבות ה-X3, כנראה שמשחקי 4K יתורגמו ללוקהארט עם אפס עבודה ואפילו יבצעו יותר טוב מאשר באנקונדה.

בנוגע לקונסולת סטרימינג, באמת שאני לא מסוגל לראות אותה כמשהו שהוא יותר מסטרימר סטנדרטי. אני לא בטוח מה הם יעשו בכלל עם משהו יותר חזק אלה אם הכוונה שלהם היא ליצור ONE S חדשה ב-99$ שתריץ משחקי ONE טבעית ותזרים משחקי סקארלט.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים