DrKeo כתב:אתה עושה סינונים ופילטורים רנדומאלים לגמרי. ארנבונים לא (זה אקסקום למען השם) אבל לואיג׳י wiiu שזה פשוט dlc רמיקס של מריו wiiu כן?
קצת הגינות, מה הופך את nsmb או טרופיקל פריז לקור ואת קירבי ויושי ללא קור? מה גורם לך לפסול את זלדה סתם ככה על גחמת בלעדיות? ואם בלעדיות היה מה שמשנה אז למה רשמת את ssb שיצא במקביל גם ל3ds? ומשחקים לילדים לא נחשבים? אז למה רשמת את המשחק של טוד שהוא ההגדרה למשחק פשוט לבני 3? ולמה את היירול ווריירס? דיינסטי ווריירס עם סקין זלדה. זאת באמת דרך שאנחנו רוצים לרדת בה?
די נו. בצורת סינון רנדומאלית שכזו אני יכול להראות לך איך הווי הייתה יותר טובה מהפס4 או משהו כזה. תרשום רשימה של כל המשחקים של נינטנדו לסוויטצ׳ ולוויו כולל משחקים שיוצאים עד מרץ כמו יושי כי הסוויטץ רק אז בת שנתיים ונראה מה מרשים יותר או פחות. אז תזכר שיוצאים ב2019 משחקים כמו ביונטה 3, animal crossing , לואיג׳יס מנשן 3 ופוקימון ראשי ואז תזכר שב2020 הצוות של זלדה ומריו כבר 3 שנות עבודה בתוך ההמשכים.
DrKeo כתב:אני כמובן לא מסכים בשום צורה. אין לוויו בשנתיים הראשונות אף משחק שמדגדג את קצה הזרת של מריו וזלדה לסוויטץ׳. זה נחמד ערימה של משחקי aa במשך שנתיים ואז בצורת לנצח אבל הסוויטצ׳ מלאה במשחקי aa שהשמטת (מריו טניס, ארנבונים, arms, מריו פארטי, octopath, קירבי, יושי) והaaa שלה ברמה כל כך הרבה יותר גבוהה מזאת של הוויו.
Uncle Pey'j כתב:מריו 3D World מחזיק בממוצע 93 והוא בלעדי,אבל בשביל ההגינות,אני מניח שפורט שלו לסוויץ' הוא רק עניין של זמן.
ותשכח מזה, אני כבר מריח את הטענות שלך מקילומטר ולא הולך להיכנס לויכוח הכי קטנוני ביקום על metacritic ומיהו בלעדי. בוא נסגור שאתה טועה וזהו![]()
DrKeo כתב:עידן, לא השוואתי את מריו 3D ליושי, דברתי על זה שאינטר הכניס לרשימות שלו דברים כמו היירול ווריירס או לואיג'י WIIU אז אם הוא שם דברים כאלה ברשימות של הWIIU, איפה יושי או קירבי וכו'? הוא עושה סינונים רנדומאלים לגמרי עם חיתוכי זמן רנדומאלים, משחקים רנדומאלים והגדרות רנדומאליות בנסיון לשכנע שהסוויטצ' היא הקונסולה הגרועה בהסטוריה או משהו כזה. תסכים שזה לא רציני.
bling כתב:בלי להכנס לדיון הזה של סוויץ׳ נגד הווי-יו יותר מדי אבל לא הבנתי למה לטענתך אינטר מטרויד יהיה לא רלוונטי בגלל שעד שיצא כבר יהיו קונסולות דור הבא, לפי ההיגיון הזה אז כל משחק סוויץ׳ מ 2020 צפונה הוא אוטומטית לא מעניין.
idan כתב:קראתי מצויין, אל תדאג. אמרת שיש רק שני משחקים בלעדיים מעל ציון 90 ל wii u - ביונטה ומריו - בזמן שבפועל יש ארבעה כאלה.
idan כתב:כלומר אתה לא חושב שסמאש ו wind waker hd הם בלעדיים "כשרים"', נכון? אני מניח שלדעתך סמאש לא בלעדי בגלל סמאש ל 3ds (רשמת משהו בסגנון), ו wind waker hd לא בלעדי כי הוא מן הסתם לא משחק מקורי חדש. עד פה אני בעניינים? אני עוקב? הרחתי נכון?
idan כתב:אם כן.. אז אני חושב שאתה טועה או מתקטנן בקשר לסמאש ואני גם רואה את זה אחרת בקשר לזלדה, פשוט ניסיתי לחסוך את הויכוח בעניין והצעתי שתסכים איתי מראש
אבל אין סיבה להתבאס עלי.
Laskin כתב:אבל למי אכפת בלעדי אם הוא בינוני? סופרים בלעדיים טובים מאוד +
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 17 אורחים