Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי 4shachar » 28 יוני 2013, 23:44

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2013, 01:05

אני כל כך קרוע על האוסף הזה. כלומר אני ממש רוצה אותו אבל מצד שני הפס3 שלי בטח תמכר עד תחילת שנה הבאה למרבה במחיר, למה לא הכריזו עליו גם לדור הבא ראבק?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2013, 08:15

DrKeo כתב:אני כל כך קרוע על האוסף הזה. כלומר אני ממש רוצה אותו אבל מצד שני הפס3 שלי בטח תמכר עד תחילת שנה הבאה למרבה במחיר, למה לא הכריזו עליו גם לדור הבא ראבק?

למה שתעשה דבר כזה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יוני 2013, 21:16

DrKeo כתב:אני כל כך קרוע על האוסף הזה. כלומר אני ממש רוצה אותו אבל מצד שני הפס3 שלי בטח תמכר עד תחילת שנה הבאה למרבה במחיר, למה לא הכריזו עליו גם לדור הבא ראבק?

אני עם דת׳,לא מבין מה אתה מתלהב ממסחטת הכספים הזו של קונאמי,רק לפני כמה חודשים הם הוציאו עותק שכולל חלק מהמשחקים הראשיים ו peace maker,עכשיו העותק הזה ועוד חודשיים עותק שכולל את משחקי ה nes,הבנו שמטאל גיר מוכר עבורם כמו מטורף כי יש לסדרה מעריצים אדוקים שקונים כל שטות וזו חתיכת פרה חולבת עבורם אבל זה לא אומר שצריך להתרגש מכל נפיחה שלהם בכיוון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2013, 14:23

אין לי את מטאל גיר 1-2, אין לי את 4 (שחקתי אותו על הפס3 של אורי) ומעולם לא שחקתי בפיס ווקר. אז אם היה את החבילה הזאת לדור הבא הייתי מתרסק מזה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 יוני 2013, 14:48

קונסולות הדור הבא תאפשרנה סוג מסוים של תמיכה לאחור אז אל תאמר נואש.

ובטח זה גם יוצע לדור הבא בלי קשר לתמיכה לאחור, עם הרימייק של MGS.

איך אני יודע? כי קוג'ימה עושה את מה שקוג'ימה עושה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יוני 2013, 14:57

רונן כתב:קונסולות הדור הבא תאפשרנה סוג מסוים של תמיכה לאחור אז אל תאמר נואש.

ובטח זה גם יוצע לדור הבא בלי קשר לתמיכה לאחור.

אלו לא החלטות שהמפתח לוקח אלא קשורות למפיצה קונאמי,קוג׳ימה רוב הסיכויים לא מתעסק בהחלטות עסקיות כמו אם להוציא אוסף נוסף למטאל גיר שיכניס עוד בוכטות אלא אם כן הוא כבר בעמדה שהוא גם לוקח החלטות בקונאמי עצמה ומקבל רווחים מההפצה,אחרת זה לא רלוונטי אליו כמו שנוטי דוג לא קשורה לכל אוספי ג׳אק ודקסטר או סנטה מוניקה ואינסומניאק לעותקי gow ו r&c אלא סוני שמפיצה את זה ויש לה זכויות על המותגים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2013, 23:57

רונן כתב:קונסולות הדור הבא תאפשרנה סוג מסוים של תמיכה לאחור אז אל תאמר נואש.

ובטח זה גם יוצע לדור הבא בלי קשר לתמיכה לאחור, עם הרימייק של MGS.

אין תמיכה לאחור בשתי הקונסולות לצערי אז האוסף יהיה לא רלוונטי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2013, 18:15

bling כתב:אני עם דת׳,לא מבין מה אתה מתלהב ממסחטת הכספים הזו של קונאמי,רק לפני כמה חודשים הם הוציאו עותק שכולל חלק מהמשחקים הראשיים ו peace maker,עכשיו העותק הזה ועוד חודשיים עותק שכולל את משחקי ה nes,הבנו שמטאל גיר מוכר עבורם כמו מטורף כי יש לסדרה מעריצים אדוקים שקונים כל שטות וזו חתיכת פרה חולבת עבורם אבל זה לא אומר שצריך להתרגש מכל נפיחה שלהם בכיוון.

לא הבנת אותי, אני מאוד בעד לרכוש את העותק הזה. ככה יהיו לי שלושה עותקים של MGS1, שניים של 2,3,4 ולראשונה את peace walker ויש גם טרופיס ב-4. לא הבנתי למה למכור את הפס3 :D.

נדב, בפס4 יש תמיכה לאחור בפס3 דרך השירות של הStreaming.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יוני 2013, 18:32

Death_119 כתב:לא הבנת אותי, אני מאוד בעד לרכוש את העותק הזה. ככה יהיו לי שלושה עותקים של MGS1, שניים של 2,3,4 ולראשונה את peace walker ויש גם טרופיס ב-4. לא הבנתי למה למכור את הפס3 :D.

נדב, בפס4 יש תמיכה לאחור בפס3 דרך השירות של הStreaming.

חולה נפש :D
אין פלא שכל 5 דקות קונאמי מוציאה אוסף נוסף,זו הסדרה היחידה שלמעריצים שלה אין בעיה להחזיק 5 עותקים של אותו משחק מאוספים שונים :)

ולפי איך שהתבלבלתי בשם אפשר להבין שגם אני לא שיחקתי בפיס ווקר,אבל זה משחק psp,קשה לי להאמין שיחזיק על קונסולה נייחת,חוץ מזה לא עדיף לקנות אותו בנפרד?
ואם יש לך את העותק של מטאל גיר 4 אתה יכול כבר עכשיו להוריד את העדכון של הגביעים.

ואני לא הייתי בונה על שירותי הענן להרצה לאחור,נראה לך באמת שישפאר תרים פה תשתית לדבר כזה?
יותר מזה,גם אם היינו אמריקאים לא הייתי ממליץ למישהו לבנות על זה יותר מדי אלא אם יש לו אינטרנט רצחני ויש באיזור שלו תשתית מעולה שקרובה יחסית לשרתים,לפחות מאונלייב נראה שהרוב הגדול לא זכה לחווית משחק טובה מספיק,לא בטוח שחלה כזו התקדמות גדולה מאז.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2013, 19:34

bling כתב:חולה נפש :D
אין פלא שכל 5 דקות קונאמי מוציאה אוסף נוסף,זו הסדרה היחידה שלמעריצים שלה אין בעיה להחזיק 5 עותקים של אותו משחק מאוספים שונים :)

ולפי איך שהתבלבלתי בשם אפשר להבין שגם אני לא שיחקתי בפיס ווקר,אבל זה משחק psp,קשה לי להאמין שיחזיק על קונסולה נייחת,חוץ מזה לא עדיף לקנות אותו בנפרד?
ואם יש לך את העותק של מטאל גיר 4 אתה יכול כבר עכשיו להוריד את העדכון של הגביעים.

ואני לא הייתי בונה על שירותי הענן להרצה לאחור,נראה לך באמת שישפאר תרים פה תשתית לדבר כזה?
יותר מזה,גם אם היינו אמריקאים לא הייתי ממליץ למישהו לבנות על זה יותר מדי אלא אם יש לו אינטרנט רצחני ויש באיזור שלו תשתית מעולה שקרובה יחסית לשרתים,לפחות מאונלייב נראה שהרוב הגדול לא זכה לחווית משחק טובה מספיק,לא בטוח שחלה כזו התקדמות גדולה מאז.

ישפאר? לא, ממש לא. היא יבואנית לא סוני. מה שאני כן מקווה זה שלסוני יהיו שרתים בגרמניה ומאחר והפינג בגרמניה הוא בערך בממוצע 60 לארץ נוכל בכיף להנות משירות מחוות שרתים במרכז אירופה כל עוד לא יחסמו אותנו על סמך היותנו ישראלים מה שסביר יקרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2013, 20:18

שיהיו לסוני כמה שרתים שהם רוצים עדין אף אחד לא יתן לך לשחק במשחקים שלך מהענן. נצטרךלקנות הכל מחדש, גג יתנו לנו לשחק במשחקים שקנינו עותק דיגיטלי שלהם בpsn. בקיצור, אוסף כזה נועד למשחק ואז להליכה לעולמו עם הפס3.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2013, 20:46

DrKeo כתב:שיהיו לסוני כמה שרתים שהם רוצים עדין אף אחד לא יתן לך לשחק במשחקים שלך מהענן. נצטרךלקנות הכל מחדש, גג יתנו לנו לשחק במשחקים שקנינו עותק דיגיטלי שלהם בpsn. בקיצור, אוסף כזה נועד למשחק ואז להליכה לעולמו עם הפס3.

אה? אף אחד לא דיבר שתקבל את המשחקים שרכשת מהענן. אתה תוכל לרכוש איזה משחק שתרצה מחדש ולשחק אולי בצורת Stream. זה עדיין שירות נחמד למי שרוצה להשלים משחקים מהדור הקודם ומי יודע אולי המחיר יהיה ארטרקטיבי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יוני 2013, 21:32

Death_119 כתב:אה? אף אחד לא דיבר שתקבל את המשחקים שרכשת מהענן. אתה תוכל לרכוש איזה משחק שתרצה מחדש ולשחק אולי בצורת Stream. זה עדיין שירות נחמד למי שרוצה להשלים משחקים מהדור הקודם ומי יודע אולי המחיר יהיה ארטרקטיבי.

זה באמת שירות נחמד מאוד. זה פשוט לא תמיכה לאחור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2013, 00:02

Death_119 כתב:אה? אף אחד לא דיבר שתקבל את המשחקים שרכשת מהענן. אתה תוכל לרכוש איזה משחק שתרצה מחדש ולשחק אולי בצורת Stream. זה עדיין שירות נחמד למי שרוצה להשלים משחקים מהדור הקודם ומי יודע אולי המחיר יהיה ארטרקטיבי.

זה לא תמיכה לאחור, זה פורטים. אני לא הולך "לקנות" משחקים שאני צריך חיבור סופר רציף ואיכותי רק בשביל לשחק בהם בשביל לקבל איכות תמונה סוג ב' על קונסולה שמריצה אותם ב500FPS אם היו עושים להם פורט. זה מבאס, לשחק ישר מהענן זה תחת וזאת לא הדרך שבה אני רוצה לשחק בMGS, בטוח שלא כשהשרתים ישבו קילומטרים מישראל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 יולי 2013, 09:30

תקראו לזה איך שתקראו, זה עדיין סוג של פתרון על חוסר היכולת להריץ לאחור. אני מוכן לשלם כדי לקבל גישה למשחקים שאהבתי במיוחד.

ונכנסתי לאתר של גאיקאי, חברת הסטרימינג שסוני קנתה, ובעמוד הראשי הם מבטיחים סטרימינג איכותי, לא משנה היכן אנו נמצאים בעולם.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2013, 09:32

אני לא הייתי בונה על שירותי הענן להרצה לאחור,נראה לך באמת שישפאר תרים פה תשתית לדבר כזה?

דווקא לקליימן יצא להתנסות באונלייב ולפני שחסמו אותו באופן מסתורי (אם אני זוכר נכון) הוא דווקא אמר שזה עבד ממש טוב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יולי 2013, 09:36

הגרפיקה הייתה לא משהו, אבל המשחקים עצמם הגיבו לא רע בכלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2013, 01:05

אני בטוח שבפרוטוקול שלהם התמונה עוברת מאוד מהר אבל אני גם בטוח שהאיכות וידאו נראת כמו יוטיוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2013, 13:54

איך יצרו את Quiet:

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 ספטמבר 2013, 15:15

מעניין מתי המשחק הזה ייצא... :P.
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 ספטמבר 2013, 11:01

מדהים, גם כשיוצאים בצה"ל למארבים כל הפלוגה המסייעת לבושה ככה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ספטמבר 2013, 11:59

ובצה''ל יש גם את כל שאר צבר הדמויות המוזרות של קוג'ימה.. :P.. איזה סיפור עשו מזה שקוג'ימה יצר אותה כדמות ''סקסית''... אפשר לחשוב מה קרה כבר.. :roll:
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2013, 15:33

Death_119 כתב:מדהים, גם כשיוצאים בצה"ל למארבים כל הפלוגה המסייעת לבושה ככה.

אם הלוחמות בצה"ל יתלבשו ככה האוייב יתעוור ואפילו רשת הסוואה לא תחזיק את התחת שלהן, שלא נדבר על גרביוני רשת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 15:41

DrKeo כתב:איך יצרו את Quiet:

KEO מה קורה איתך,אתה מביא את התמונה בלי להביא את השערורייה שהתלוותה לזה? המעצב של היילו 4 הביע סלידה מהעיצוב ומהכוונה של קוג'ימה לעשות דמויות סקסיות על מנת לעודד תרבות cosplay ומכירות גבוהות של action figures,למרות שמדובר פה במקרה קלאסי של בנאדם שזורק אבנים מתוך בית מזכוכית (כאילו קורטנה לא עברה מתיחת פנים סקסית בהיילו 4) יש בזה משהו,אפילו בלי קשר לסקסיסטיות אני חושב שהעיצוב זול ברמות ויהיה לי קשה לקחת ברצינות את העלילה של המשחק הזה,זה נראה מגוחך במיוחד גם ביחס לסדרה שלא תמיד מתאפיינת ברצינות ובגרות,עוד בטריילר הראשוני ב E3 גיחכתי למראה הדמות הזו.

בנוסף לזה פספסת את זה שהיתה הדגמה של המשחק בגרסת הדור הקודם ומסתבר שהמשחק עבר מהפכה יותר גדולה אפילו ממה שחשבנו,אבל לא בטוח שלטובה,קוג'ימה (שידוע בזה שמפרגן למתפחים מערביים כל הזמן) הכניס שלל מכניקות "מודרניות" למשחק כגון חיים מתחדשים (ולא סטייל MGS3 אלא אשכרה להתחבא מאחורי קיר ולצאת כמו חדש),סימון אויבים סטייל משחקי יובי (אני מקווה שלפחות לא יהיה אפשר לחסל אותם סטייל M&E) וגם מכניקה שמביאה לך צ'אנס נוסף לפני שאתה מתגלה- כשהאויב רואה אותך המשחק עובר למצב slow mo ומביא לך הזדמנות לנטרל את האיום לפני שהוא קורא לתגבורת והמצב נהיה חם.
קוג'ימה הסביר את השינויים בכך שמדובר בעולם פתוח ולא רצה שהמשחק יעניש יותר מדי בגלל שהאויב יכול להיות בכל מקום,לי כל השינויים הללו נשמעים נורא.

בנוסף,נאמר שתהיה הדגמת גיימפליי של הדור הבא של המשחק ב TGS.
הנה תמונות מתוך גרסת הדור הנוכחי:
תמונה
תמונה

טוב,אז עכשיו זה נראה כמו הקונסולות המיושנות והמקרטעות שלנו,עאלק הטריילר הראשוני היתה גרסת הפס360 :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים