DrKeo כתב:אני כל כך קרוע על האוסף הזה. כלומר אני ממש רוצה אותו אבל מצד שני הפס3 שלי בטח תמכר עד תחילת שנה הבאה למרבה במחיר, למה לא הכריזו עליו גם לדור הבא ראבק?
DrKeo כתב:אני כל כך קרוע על האוסף הזה. כלומר אני ממש רוצה אותו אבל מצד שני הפס3 שלי בטח תמכר עד תחילת שנה הבאה למרבה במחיר, למה לא הכריזו עליו גם לדור הבא ראבק?
רונן כתב:קונסולות הדור הבא תאפשרנה סוג מסוים של תמיכה לאחור אז אל תאמר נואש.
ובטח זה גם יוצע לדור הבא בלי קשר לתמיכה לאחור.
איך אני יודע? כי קוג'ימה עושה את מה שקוג'ימה עושה.
רונן כתב:קונסולות הדור הבא תאפשרנה סוג מסוים של תמיכה לאחור אז אל תאמר נואש.
ובטח זה גם יוצע לדור הבא בלי קשר לתמיכה לאחור, עם הרימייק של MGS.
איך אני יודע? כי קוג'ימה עושה את מה שקוג'ימה עושה.
bling כתב:אני עם דת׳,לא מבין מה אתה מתלהב ממסחטת הכספים הזו של קונאמי,רק לפני כמה חודשים הם הוציאו עותק שכולל חלק מהמשחקים הראשיים ו peace maker,עכשיו העותק הזה ועוד חודשיים עותק שכולל את משחקי ה nes,הבנו שמטאל גיר מוכר עבורם כמו מטורף כי יש לסדרה מעריצים אדוקים שקונים כל שטות וזו חתיכת פרה חולבת עבורם אבל זה לא אומר שצריך להתרגש מכל נפיחה שלהם בכיוון.
Death_119 כתב:לא הבנת אותי, אני מאוד בעד לרכוש את העותק הזה. ככה יהיו לי שלושה עותקים של MGS1, שניים של 2,3,4 ולראשונה את peace walker ויש גם טרופיס ב-4. לא הבנתי למה למכור את הפס3.
נדב, בפס4 יש תמיכה לאחור בפס3 דרך השירות של הStreaming.
bling כתב:חולה נפש![]()
אין פלא שכל 5 דקות קונאמי מוציאה אוסף נוסף,זו הסדרה היחידה שלמעריצים שלה אין בעיה להחזיק 5 עותקים של אותו משחק מאוספים שונים![]()
ולפי איך שהתבלבלתי בשם אפשר להבין שגם אני לא שיחקתי בפיס ווקר,אבל זה משחק psp,קשה לי להאמין שיחזיק על קונסולה נייחת,חוץ מזה לא עדיף לקנות אותו בנפרד?
ואם יש לך את העותק של מטאל גיר 4 אתה יכול כבר עכשיו להוריד את העדכון של הגביעים.
ואני לא הייתי בונה על שירותי הענן להרצה לאחור,נראה לך באמת שישפאר תרים פה תשתית לדבר כזה?
יותר מזה,גם אם היינו אמריקאים לא הייתי ממליץ למישהו לבנות על זה יותר מדי אלא אם יש לו אינטרנט רצחני ויש באיזור שלו תשתית מעולה שקרובה יחסית לשרתים,לפחות מאונלייב נראה שהרוב הגדול לא זכה לחווית משחק טובה מספיק,לא בטוח שחלה כזו התקדמות גדולה מאז.
DrKeo כתב:שיהיו לסוני כמה שרתים שהם רוצים עדין אף אחד לא יתן לך לשחק במשחקים שלך מהענן. נצטרךלקנות הכל מחדש, גג יתנו לנו לשחק במשחקים שקנינו עותק דיגיטלי שלהם בpsn. בקיצור, אוסף כזה נועד למשחק ואז להליכה לעולמו עם הפס3.
Death_119 כתב:אה? אף אחד לא דיבר שתקבל את המשחקים שרכשת מהענן. אתה תוכל לרכוש איזה משחק שתרצה מחדש ולשחק אולי בצורת Stream. זה עדיין שירות נחמד למי שרוצה להשלים משחקים מהדור הקודם ומי יודע אולי המחיר יהיה ארטרקטיבי.
Death_119 כתב:אה? אף אחד לא דיבר שתקבל את המשחקים שרכשת מהענן. אתה תוכל לרכוש איזה משחק שתרצה מחדש ולשחק אולי בצורת Stream. זה עדיין שירות נחמד למי שרוצה להשלים משחקים מהדור הקודם ומי יודע אולי המחיר יהיה ארטרקטיבי.
אני לא הייתי בונה על שירותי הענן להרצה לאחור,נראה לך באמת שישפאר תרים פה תשתית לדבר כזה?
יותר מזה,גם אם היינו אמריקאים לא הייתי ממליץ למישהו לבנות על זה יותר מדי אלא אם יש לו אינטרנט רצחני ויש באיזור שלו תשתית מעולה שקרובה יחסית לשרתים,לפחות מאונלייב נראה שהרוב הגדול לא זכה לחווית משחק טובה מספיק,לא בטוח שחלה כזו התקדמות גדולה מאז.
Death_119 כתב:מדהים, גם כשיוצאים בצה"ל למארבים כל הפלוגה המסייעת לבושה ככה.
DrKeo כתב:איך יצרו את Quiet:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 44 אורחים