DrKeo כתב:אני לא רואה יתרון של מסך קעור בגדלים האלה, גם לא במרחקים האלה, חוץ מהחיסרון שהתמונה מעוותת. מסך ULTRA WIDE גדול יכול להיות רלוונטי לקעירות אבל מתחת לזה? לא ברור לי מה אתה מקבל מזה מעבר לתמונה מעוותת. בנוגע ל-FPS, הלוואי ו-48FPS היה טווח נמוך מדי אבל הוא לא. אני משחק ב-144FPS במשחקים כמו OVERWATCH, משחקים תחרותיים. אבל כשאני משחק RECORE או TOMB RAIDER? אני רוצה איכות גרפית. כששחקתי ROTTR על המסך הFPS גם בקר ב-30+ מדי פעם כי המנוע הזה עושה את זה לפעמים, תלוי באזור וביחוד כשיש הרבה צמחיה. אולי VEGA64 שמבצע קצת יותר טוב מה-1070GTX שלי היה מתמודד עם זה מעל ל48FPS אבל אני בספק. עוד שנה כשמשחקים יתחילו לקרוץ לפס5 כמו שהם תמיד עושים בשנה לשיגור הקונסולות הבאות (נניח BF3 ב2011 או קרייסס 2-3) אז אני ממש בספק אם VEGA64 יסחוב 1440P ב48FPS וצפונה בכל רגע אפשרי. ובכל פעם שנופלים מ-48FPS? או גמגום או קריעת מסך שזה בדיוק מה שAS אמור למנוע. הלוואי והחיים היו מושלמים ולא היינו יורדים לעולם מ-60, אבל כולם פה יודעים שזה לא המצב. למשל בSOTTR המשחק נופל עד 34FPS ב1440P והמשחק רק יצא ב2018. מה יקרה ב-2019? 2020? 2021?
(כאן אפשר לראות שב-10% מהפריימים VEGA64 נמצא ב-48FPS ומטה)
אני יכול להגיד לך שכשמשחקים נופלים ל40 ואז חוזרים ל-60 עם AS, זה ממש לא נורא, זה נראה סבבה לגמרי. אבל גמגומים או קריעות מסך (תלוי בfallback שלך בכיבוי AS)? אני לא רוצה לראות אפילו אחד כשיש לי מסך עם AS ולכן לא הייתי קונה מסך שאין לו טווח שמגיע במינימום ל-30 שזה מבחינתי הFPS המינימאלי לגיימינג.
DrKeo כתב:GAMER NEXUS עשו ניסוי מעניין שגם משליך על הדיוני דור הבא שלנו, הם בדקו מה צריך לעשות כדי לעבור את דרישת הזיכרון של ה-2080RTX (כלומר 8GB) כך שהביצועים יפגעו לעומת ה-RADEON VII שיש לו 16GB זיכרון. התשובה? 8K עם X8MSAA
kririn כתב:אני ממש לא מבין מה קורה עם amd
ה56 ו64 ,לדעתי היו צריכים לרדת מזמן במחיר
שוק המטבעות הווירטואלית ,נפל חזק
יש את ה2600 בשוק במחיר תחרותי
הווגה 64 היה צריך לרדת לאזור ה1200 שקל
ובדרך לעבור מיזעור ,גם עם ידחפו לו שם אחר
הנווידה כבר עושה כרטיסי דרג בינים שקרובים
לדגל של amd ,זה ממש בושות
בכל מקרה הכרטיס החדש ,במחיר הזה
יכול להיות טוב למי שמחפש כרטיס מעבר
עם שהrt יתפוס חזק יותר בשוק ,ויעברו חבלי הילדות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים