Laskin כתב:גם NFL השנה נפילה גדולה, במיוחד בדור הבא, שם ממליצים בביקורות פשוט לקנות את גירסת הדור הקודם.
אני ממש שונא את החברה הזו, בכל דור שנחשף הם שמים לנו וידאו עלאק-אין-גיים ומסבירים כמה טוב הפוטבול הולך להיות הפעם, ואיזה גרפיקה מדהימה ושיפורים מהעתיד הם עשו בו... והמשחק אשכרה נהיה פחות ופחות טוב.
זה במיוחד מעצבן כשהם גם דואגים שלא יהיו להם מתחרים, והם היחידים עם הזיכיונות. אסור לשום חברה לפתח משחק על הליגה הטובה ביותר של הספורט (פוטבול אמריקאי) מלבד EA. גם בכדורגל המצב לא מאוד רחוק מזה, ויש בלעדיות מסוימת לEA.
אבל מאוד נחמד לי לדעת שאפילו כשבידיהם בלעדיות חשובה - המתחרים יכולים לאכול אותם בלי מלח.
כמו כל מונופול - כשאין מתחרים, אין צורך בשינויים. אין צורך בחידושים, בהשקעה, בצוות מוכר יותר...
כולי תקווה שההסכמים שלהם עם התאחדויות ספורט למיניהן תתפוגג ולא תחודש אף פעם.
צריך 2 לטנגו במקרה הזה, גם NFL בעייתית בכך שהיא הוציאה למכרז את הזכיונות שלה, אבל אפשר להבין גם אם הצד שלהם כי כשפנו אליהם בנושא הם אמרו בכנות שהאינטרס היחידי שלהם הוא השחקנים בלבד, לא מעניינים אותם הגיימרים (הם לא אמרו את השורה על הגיימרים אבל מן הסתם זה מה שמשתמע בין השורות) ובצדק מבחינתם.
EA מהצד שלה קפצה פה בצדק על הזדמנות פז ואי אפשר להאשים אותם, כל חברה שהיתה יכולה לשלם כסף ולבטל תחרות היתה עושה זאת.
הדבר היחיד שאפשר להאשים זה כנראה את הכלכלה החופשית

DrKeo כתב:הערכה אחרת לעלות הפס4 אומרת שהיא עולה 382$ ליצר, הם טוענים שהצ'יפ של הCPU+CPU עולה 100$ (לעומת ההערכה קודמת שאמרה בערך 70$+) והזיכרון 88$. הערכה על השלט אגב היא 18$ ליצר.
אני חושב שההערכה הזו יותר מדויקת ומתיישבת עם רוב ההערכות, גם שם מצויין שצריך לקנות משחק או אביזר כדי שסוני תהיה ריווחית כמו דיווחים קודמים, כרגע כנראה שהרווח או ההפסד על כל יחידה שולי וזו היתה המטרה, לא להיכנס לבור בתחילת הדור.
---------------------------------------------
לאלו מאיתנו שמפחדים לקנות פס4 בהשקה:
Devastating tornado destroys man’s house, but his Playstation 4 survives