dean כתב:שמעתי, וזה עומד בקנה אחד עם זה שמפתחים אמרו שה PS5 יותר מעניינת\מרגשת אותם (אם אני זוכר נכון).
תאכלס, מיקרוסופט פשוט בנתה PC מאוד חזק בלי יותר מדי כאבי ראש (לטוב ולרע).
אם היה אפשר להתקין על זה ווינדוס 10 הייתי קונה ביום היציאה. משתלם.
סוני החליטה ללכת על כיוון יותר חדשני ויצירתי והתפשרה במעט על כח העיבוד.
לדעתי? עדיף. כח עיבוד תמיד אפשר להוסיף עם גרסת פרו, שאר הדברים (SSD מטורף, סאונד מטורף, זיכרון אחיד) יותר בעייתי לשנות\להוסיף בדיעבד.
אבל כן, אם לא הייתי יודע שתגיע גרסת פרו עוד שנתיים שלוש הייתי מתבאס בטוח.
לא, מיקרוסופט לא בנתה PC, אפילו לא קרוב. סוני פשוט ברברה במשך 45 דקות על ה-SSD שלהם, בדיוק כמו שאמרתי לפני התצוגה שלהם שהולך להיות בכדי להסתיר את העובדה שהפס5 חלשה בכל קטגוריה אפשרית, אז הם השרישו בך את זה. ה-XSX הוא מכשיר עם קוסטמיזציה סופר עמוקה. סתם לדוגמה, MS הוסיפו לכל CU ב-GPU יכולות INT8 ו-INT4 מה שאומר שה-XSX הולכת להיות מפלצת machine learning, אתה הולך לראות עליה ישומים סופר מעניינים שכבר מתחילים עם ה-HDR לכל משחק BC קיים ברמת ה-OS. מיקרוסופט נותנת גישה נמוכה לבניית מבנה BVH לרייטרייסינג. מיקרוסופט גם עשתה סאונד צ'יפ שיודע לעבוד עם הליבות RT שב-GPU. מיקרוסופט גם הוסיפה ופזרה לכל אורך ה-SOC כמעט 80 מגה של ESRAM שמשמשים את ה-SSD, הGPU וה-CPU. מיקרוסופט בנתה קונטרולר מקוסטם ל-SSD, בדיוק כמו סוני, אבל הם לא ברברו עליו 45 דקות כי הם לא ניסו להסתיר את שאר המערכת. מיקרוסופט משתמשת בדחיסה יותר יעילה משל סוני ב-SSD, אבל גם על זה הם לא דברו יותר מדי. תוסיף על זה שהמהירויות שעון של ה-XSX ושל ה-SSD הן נעולות ב-XSX, דבר שלא קיים בשום PC ויהפוך את הפיתוח לקל יותר בזמן שמערכת הבוסט של סוני שנועדה לכפר על קונסולה חלשה יותר תגרום למפתחים כאב ראש. האמת, אפילו לא שמעתי את סרני מדבר על הנושא אבל SSD אחרי כמה דקות מתחמם קלות ואז הוא סובל מנפילת ביצועים קיצונית בזמן שה-XSX לא סובלת מזה (ואולי הפס5 כן, מי יודע, סרני התעלם מהבעיה).
אז לא, ה-XSX היא לא "PC חזק". יש לה סאונד צ'יפ יעודי, יש לה קונטרולר SSD יעודי, יש לה קוסטמיזציה עמוקה בדיוק כמו שיש לסוני. וכן, סוני שמה דגש ענק על סאונד (שאותי לא מעניין במיוחד) ועל ה-SSD אבל גם MS שמה עליהם דגש, פשוט הם שמו דגש על כל המערכת ויצרו מכונה מאוזנת הרבה יותר בזמן שסוני שמו את כל הכסף שלהם על ה-SSD והסאונד ובסוף העלו מהירויות שעון בהסטריה כשהם הבינו ש-MS הולכת להיות חזקה מהם באיזה 50%.