ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 12 ספטמבר 2017, 16:26

נינטנדו תחזיר לשוק את הnes קלסיק מיני לשוק
ב2018

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 ספטמבר 2017, 13:10

Metroid: Samus Returns ל-3DS יושב על ממוצע 88 אחרי 47 ביקורות. לא רע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2017, 13:15

זה משחק טוב, חבל שסיימתי אותו כבר בשנות ה90. איפה סופר מטרויד איפה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 ספטמבר 2017, 13:19

DrKeo כתב:זה משחק טוב, חבל שסיימתי אותו כבר בשנות ה90. איפה סופר מטרויד איפה?

נו אל תשווה את מה ששיחקת בGB בשחור לבן, לרימייק. מדברים על המשחק הזה כאחד המטרויד הכי טובים אי פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 ספטמבר 2017, 13:26

DrKeo כתב:זה משחק טוב, חבל שסיימתי אותו כבר בשנות ה90. איפה סופר מטרויד איפה?

אתה מתכוון לרימייק לסופר מטרויד? או למטרויד פריים 4?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 ספטמבר 2017, 01:35

DOOM וwolfenstein החדש הוכרזו לסוויץ'.. אני... וואו,לא ציפיתי לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2017, 02:31

אני מבין שהוא הרבה יותר יפה, בכל זאת רץ על חומרה של 4 דורות מאוחר יותר, אבל השתנה יותר מדי מעבר? זה משחק מצויין עוד במקור, תהיה בטוח שבשנות ה90 הוא נראה לי על הגיימבוי הרבה יותר מרשים גרפית ממה שהרימייק נראה לך היום על ה3DS :)

אינטר, אני מדבר על ספור מטרויד. פריים 4 מאוד מצופה אצלי מן הסתם אבל התיחסתי לרימייקים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 ספטמבר 2017, 08:36

היה נינטנדו דירקט
כמו שאמרו למעלה דום ווולפינשטין מגעים לNs

אבל הראו הרבה משחקים גם ל3ds
וגם לNs
דבר שהפתיע אותי, זה שאקסנובליד כרוניקל 2
יצא השנה
סיכוי טוב שאני יקנה Ns שיצא מאריו
כרגע לא לחוץ, כי מחפש עבודה, ויש לי משחקי wiiu לסיים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2017, 10:24

באמת מפתיע... מעניין איך הם יראו עליו (DOOM, WOLF)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ספטמבר 2017, 11:03

DrKeo כתב:אני מבין שהוא הרבה יותר יפה, בכל זאת רץ על חומרה של 4 דורות מאוחר יותר, אבל השתנה יותר מדי מעבר? זה משחק מצויין עוד במקור, תהיה בטוח שבשנות ה90 הוא נראה לי על הגיימבוי הרבה יותר מרשים גרפית ממה שהרימייק נראה לך היום על ה3DS :)

אינטר, אני מדבר על ספור מטרויד. פריים 4 מאוד מצופה אצלי מן הסתם אבל התיחסתי לרימייקים.

זה לא מוד 3D למשחק המקורי. זה רימייק רציני, עם לא מעט שינויים. נניח, בגירסאת הGB המקורית היתה בכלל מערכת parry שעובדת אצל כל האויבים והבוסים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ספטמבר 2017, 11:17

היה נינטנדו דיירקט הלילה והיו מלא חדשות מעניינות. אני... לא יודע את כולן.

אני יודע שיש מריו בלי חולצה והאינטרנט קצת מתפוצץ, כי יש לו פטמות. אני קצת כועס שהשרברב לשעבר השמנמן שהכרנו נהנה מבטן שטוחה כמו קרש חיתוך. כנראה כל ההכנות לאולימפיאדות והטניס והכדורגל והכדורסל וההוקי והגולף עשו את שלהם.
תמונה

מה שקצת יותר מעניין לדעתי, זה שיש למריו אודיסי מצב צילום תמונות והוא איכשהו יותר מוצלח מזה של הPS4. אפשר לצלם ולשלוח ישירות לטלפון. אני לא מבין עדיין למה אין דרך נורמלית לשתף תמונות וסרטונים מהPS4 (ולא - לחבר USB ולהעביר איתו למחשב זה לא נורמלי. לא צריך להיות מורכב לחבר איזה חשבון DRIVE).
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 14 ספטמבר 2017, 11:38

דום על הסוויץ' ? פאקינג מגהטון.

לא עוד קונסולה משלימה או קונסולה לאקסלוסיבים של נינטנדו בלבד, נינטנדו משחקת עכשיו באותו מגרש עם שאר הגדולות.
יותר תחרות, טוב לכולנו. יהיה מעניין לראות איך הניסויים של רוקסטאר ובת'סדה יעבדו. GTA5 מתישהו ?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2017, 12:00

אני שוקל לקנות סוויץ' ברצינות (בעיקר כי יש לי לא מעט זמן תחבורה ציבורית). אבל אני מסרב לשלם מעל 300$ עבורה. נראה לי שיש לה ממש ליין אפ סבבה כבר, עם זרם טוב של משחקים בשנה הקרובה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 ספטמבר 2017, 13:44

"אני קצת כועס שהשרברב לשעבר השמנמן שהכרנו נהנה מבטן שטוחה כמו קרש חיתוך. כנראה כל ההכנות לאולימפיאדות והטניס והכדורגל והכדורסל וההוקי והגולף עשו את שלהם."

:lol:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2017, 13:55

MGS FREAK כתב:דום על הסוויץ' ? פאקינג מגהטון.

לא עוד קונסולה משלימה או קונסולה לאקסלוסיבים של נינטנדו בלבד, נינטנדו משחקת עכשיו באותו מגרש עם שאר הגדולות.
יותר תחרות, טוב לכולנו. יהיה מעניין לראות איך הניסויים של רוקסטאר ובת'סדה יעבדו. GTA5 מתישהו ?

לא הייתי ממהר לקבוע על סמך 2 משחקים שזה המצב, אבל בהשוואה ל-2 הדורות האחרונים - ברור שהיא הרבה יותר קרובה למגרש המשחקים של הגדולים.

שחר, אי אפשר לשתף תמונות בPS4? אני די בטוח שאפשר לשתף ישירות לטוויטר/פייסבוק, למשל. אף פעם לא שיחקתי עם זה אבל נראה לי שזה ככה...
עריכה: אה, לשלוח אותם לנייד... מעניין איך זה עובד, לפי מספר טלפון או לאפליקציה של נינטנדו סוויץ' או מה...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ספטמבר 2017, 14:32

Laskin כתב:
MGS FREAK כתב:דום על הסוויץ' ? פאקינג מגהטון.

לא הייתי ממהר לקבוע על סמך 2 משחקים שזה המצב, אבל בהשוואה ל-2 הדורות האחרונים - ברור שהיא הרבה יותר קרובה למגרש המשחקים של הגדולים.

שחר, אי אפשר לשתף תמונות בPS4? אני די בטוח שאפשר לשתף ישירות לטוויטר/פייסבוק, למשל. אף פעם לא שיחקתי עם זה אבל נראה לי שזה ככה...
עריכה: אה, לשלוח אותם לנייד... מעניין איך זה עובד, לפי מספר טלפון או לאפליקציה של נינטנדו סוויץ' או מה...

אפשר, אבל נניח לי, מסיבה לא ידועה, החיבור לטוויטר לא עובד.
אני לא מבין למה אין אפשרות להעביר את הקובץ עצמו למקום שזמין ונוח לך. שליחה לנייד מאפשרת לך לשמור לנייד ולשתף דרך שם (אני מניח - ברור שעוד יכול להיות שזה לא המצב) וזה שיפור משמעותי על המערכת של סוני.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2017, 15:18

השאלה היא שוב - איך זה שולח לנייד שלך... בטח שלא בהודעת SMS, נכון? אלא אם זה באיכות ממש גרועה... אז לדעתי זה עם האפליקציה, ואולי יש משהו כזה גם באפליקציה של הPS... האמת שבחיים לא בדקתי אותה אפילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2017, 15:31

Klayman כתב:אני שוקל לקנות סוויץ' ברצינות (בעיקר כי יש לי לא מעט זמן תחבורה ציבורית). אבל אני מסרב לשלם מעל 300$ עבורה. נראה לי שיש לה ממש ליין אפ סבבה כבר, עם זרם טוב של משחקים בשנה הקרובה

אני עדין מנסה לסיים את זלדה, יש לי בקלות מעל ל100 שעות עליו. יש להם ליינאפ מטורף השנה ועם מטרוייד פריים חדש, משחק פוקימון ראשי ראשון אי פעם על קונסולה חזקה (קפיצה של שלושה דורות בין ה3DS לבין הסוויטצ' מבחינת כוח) ובטח כל החשודים המידיים שיגיעו בשנים הקרובות כמו SSB, הקונסולה הזאת בהחלט מחזיקה את עצמה יופי. אתה גם לא תאמין כמה היא מפנקת בטיסות או מילואים, באמת משנה חוויה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ספטמבר 2017, 15:35

Laskin כתב:השאלה היא שוב - איך זה שולח לנייד שלך... בטח שלא בהודעת SMS, נכון? אלא אם זה באיכות ממש גרועה... אז לדעתי זה עם האפליקציה, ואולי יש משהו כזה גם באפליקציה של הPS... האמת שבחיים לא בדקתי אותה אפילו.

חיפשתי. פשוט אין דרך נורמלית. הדרך הכי "נוחה" זה להעביר עם USB.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2017, 17:56

אמ;לק עם כל מה שהראו בנינטנדו דיירקט.

3DS:
- פוקימון ultra sun ופוקימון ultra moon ל-3DS עם אזור חדש וכל מני תוספות בנובמבר
- 2DS בלוק פוקימון שיגיע בנובמבר
- גרסה חדשה ומשודרגת של מריו ולואיג'י סופרסטאר סאגה באוקטובר ל-3DS
- קירבי באטל רוייאל ל3DS, משחק גלדיאטורים ל-4 שחקנים שבו קירבים מכים אחד את השני למוות בזירה - ינואר 2018
- פאופסור לייטון 7 - אוקטובר
- מיינקראפט 3DS אתמול
- מריו פארטי האוסף. הטופ 100 מיני משחקים מכל עשרת משחקי מריו פארט במשחק אחד, מהN64 ועד הWIIU. המשחק עובד על עד 4 מכשירים בעזרת קלטת אחת. נובמבר.
- מטרוייד 2 רימייק, 15 לספטמבר
- מלא משחקי ATLUS יפנים שאני לא מכיר
- 2DS XL לבן כתום שיגיע באוקטובר

סוויטצ':
- זינובלייד 2. הטריילר הוא 8 דקות על הסיפור, הדמויות והגיימפליי של המשחק. המשחק יוצא ב-1 לדצמבר.

- DLC חדש לספלטון 2 הכולל נשק חדש ושני שלבים חדשים, חינם ויוצא השבוע
- פייר אמבלאם ווריירס יוצא באוקטובר והכריזו על לוחמת חדשה הכוללת פיסיקה ציצים
- סניפר קליפס פלוס - עוד שלבים מודים למשחק המקורי - נובמבר
- רוקטליג עם כל מני תוספי נינטנדו שונים בחגים
- סקיירים יכלול חרב/מגן/חליפה של זלדה ויצא בנובמבר
- דום בחגים - אפילו נראה לא רע גרפית
- וולפנסטיין 2 יצא ב-2018
- ARCADE ARCHIVES - משחקי ארקייד של נינטנדו שמעולם לא היו על קונסולה ביתית. כרגע הוכרז VS האחים מריו לסוף החודש אבל עוד משחקים יגיעו בעתיד כמו פאנצ'אווט ואייס קליימרס.
- NBA2K18, WWE2K18, FIFA 18 ופוקנ-טורנמנט יוצאים כולם החודש
- פרוייקט octopath traveler יצא ב2018:

- DLC חינם לARMS עם דמות חדשה, שלב חדש ואפשרות למפות את הכפתורים איך שתרצו
- קרבי החדש יוצא באביב 2018
- LA נואר יצא בנובמבר יחד עם כל הDLC
- אינסוף שיט על מריו החדש. אוספים בו ירחים במקום כוכבים ויש עשרות בכל שלב, הירחים משמשים בתור המפתח לשלבים הבאים. יש ONLINE LEADER BOARDS לכל דבר מתוזמן במשחק, מצב תמונה ועוד המון דברים אחרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2017, 23:30

מריו נראה הפלטפורמר הכי טוב שהיה אי פעם. זה סאנדבוקס פלטפורמר. מטורף.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ספטמבר 2017, 12:49

לא ראיתי שזה פורסם פה,אבל לטובת אלו עם nintendo account נינטנדו מגלגלת בימים האחרונים את האופציה להשתמש ב-2FA סוף סוף,ועוד דרך google authenticator שזו אולי הדרך המועדפת ל-2FA. כל הכבוד,ציפיתי שהם יגיעו לזה הרבה יותר מאוחר,אם בכלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 ספטמבר 2017, 07:15

טוב אנשים שבדקו את החומרה בSNES מיני ,גילו שזה אותה החומרה כמו של הNES מיני
לא כזה מפתיע ,כי החומרה הזאת חזקה משמעותית מהWII הרגיל ,שהריצה משחקים כאלו
תאורטית ,הם יכולים להגיע עד הN64 עם החומרה הזאת ,בלי בעיות מיוחדות

גימקיוב ,וWII ,כנראה יהיה בעייתי מאוד ,בגלל שהחומרה כל כך שונה ,והשימוש באמולטורים ,אומר שצריך חומרה חזקה בהרבה
ככה שהם יצתרכו לחקות ,שחומרה חזקה מספיק תיהיה זולה יותר ,וגם שטח אכסון זול יותר ,בגלל השימוש בדיסקים בקיוב וWII

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 ספטמבר 2017, 15:12

עומר נכנע וקנה לפני יומיים סוויץ' בחנות מקומית לקראת יום השעמום ובזכות ספלטון 2. קניתי אותה אחרי כמה שבועות שבהם חיפשתי אבל התייאשתי מהאפשרות להביא אותה במחיר סביר מחו"ל אבל כצפוי, בדיוק היום היא חזרה למלאי של אמאזון ארה"ב ששמחים לשלוח אותה לארץ (370$ כולל הכל). שוין.
כמה רשמים:
1. לא להגיע לגיימסטיישן ביום שבו הם מפזרים הזמנות מוקדמות של פיפא. זה מסוכן מאוד לעכב את המוכרים והקופה הרושמת על נינטנדו וספלטון ביום כזה והסיבה היחידה שלא נדקרתי על ידי כל הערסים העצבניים שהגיעו לשם היא חזות חיצונית מרתיעה.
2. נינטנדו עשתה כמה טעויות פטאליות עם הWIIU. שלט/מסך מגושם ברמה אסונית (לשלט הפרו היתה תמיכה חלקית בלבד), ממשק עמוס ומסורבל ואיטיות כללית די נוראה (לקונסולה לקח המון זמן להדלק, למשחקים לקח המון זמן לעלות, לשלבים לקח המון זמן להטען ואפילו היציאה בחזרה מהמשחק לתפריט של הקונסולה היתה ארוכה בצורה מטמטמת). כל זה טופל בסוויץ'. השלט המתפרק הוא גימיק אבל כשהוא מורכב התוצאה היא שלט סביר שלא מפריע להנות מהמשחקים. החומרה אמנם לא חזקה אבל היא מודרנית ומהירה, הממשק עבר טיפול של נזירי זן יפניים והוא נקי, המשחקים נשארים טעונים ברקע גם כשסוגרים את הקונסולה והטעינה שלהם מהירה מאוד (לפחות מהזכרון הפנימי של המכשיר).
3. לספלטון המקורי היה המון פוטנציאל. הקונספט היה חמוד וגם הביצוע היה טוב אבל אי אפשר היה לשחק בו יותר מדי כי הוא לא תמך בשלט הפרו אלא רק בשלט/מסך המחריד ומשום שהאיטיות האיומה של הקונסולה השפיעה גם על המאצ'מייקינג שלו. נינטנדו ניסתה להפוך את החוויה ליותר נסבלת בזה שבזמן המצ'מייקינג היא שלחה את השחקנים לשחק על השלט במשחקון 4 ביט של דיונון מקפצץ בין פלטפורמות אבל התוצאה היתה שבמקום לשחק בספלטון, שעליו שילמתי מחיר מלא, מצאתי את עצמי 70% מהזמן משחק במשחקון אינפנטילי של דיונון מקפצץ. בספלטון 2 השלט בסדר, המהירות טובה מאוד וגם המאצ'מייקינג בסדר. המשחק מאוד מהנה וקל מאוד להכנס אליו. אם היתה אפשרות להעיף את קטעי הקישור של הקרייניות אז המשחק היה מושלם...
4. קניתי גם את מריו קארט. כן, יש לי אותו בWIIU אבל כאמור, זה מפוקפק מאוד לשחק בWIIU כשבסוויץ' העסק זורם מאוד יפה. קראתי טענות לגבי זה שנינטנדו שיפרו את השליטה במשחק אבל מה שגיליתי זה שנינטנדו הכניסה למשחק "הגנות" מפני נפילה, התקעות במכשולים וירידה לשוליים. יכול להיות שזה רק ברמה הנמוכה (שבה אני משחק כרגע בשביל לפתוח פיצ'רים) ויכול להיות שזה באגים שיתוקנו אבל כרגע זה מתסכל שאני מנסה להכנס לקיצורי דרך מוכרים (שנמצאים שם וגם מופיעים במפות) אבל מוצא את עצמי נגרר הצידה לאורך השוליים.
5. הWII הפכה את נינטנדו לחברה שמכורה לגימיקים ולמרות האסון של הWIIU, נינטנדו חוששת לוותר עליהם (בודאי לנוכח הנחיתות הטכנולוגית של המכשירים שלהם). התוצאה היא שהמחיר של הסוויץ' נובע בעיקר מהגימיקים האלה. לא מעניינת אותי הניידות המוגבלת שלה (שהופכת אותה לעוד יותר מסורבלת מהשלט/מסך האיום של הWIIU) ולא מעניין אותי לפרק את השלט שלה ולקבל שליטה כפולה אך מוגבלת. אם נינטנדו היתה מוכרת קופסא קטנה ואלגנטית עם שלט פרו במחיר של 200 דולר ("נבידיה שילד") או פחות אז התוצאה הסבירה לא היתה שורת רווח נמוכה יותר.
6. בסופו של דבר, בזכות השלט וההתנהגות המהירה והנקיה, היא מרגישה כמו יורשת ראויה לגיימקיוב, באיחור של עשור ושני דורות מיותרים...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 ספטמבר 2017, 20:14

(ותתחדש)
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים