בזלדה WW השייט היה אחלה, בעיקר כי הוא היה בפרצים של 3-4 דקות בגלל שהלב של המשחק הוא האיים.
הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring
נוצר ע"י Death_119·17 באוגוסט 2014
גם ב-pirates! והאמת שגם ב-black flag הוא היה מהנה, לפחות בהתחלה.
LaskinElderבWW לא שיחקתי אז לא יכול לתת דיעה, אבל זה עדיין לא נשמע "כיף" עבורי, אם כי לפחות בזלדה הזה יש את עניין הרוח שהוא מרכזי בו, פה במשחק של FROM קשה לי על הנייר להבין איך זה מסתדר, אבל מיאזאקי יודע מה הוא עושה
בכל אופן עניין של טעם. אני ממש חושב שזה תמיד כבד ומעפן, לא מצליח להנות מזה וזה חתיכת TURN OFF רציני, זו הסיבה שבזמנו גם זה היה ה-AC הראשון שוויתרתי עליו לגמרי, והרימאסטר לא מדבר אליי.
StickSageבBF לדעתי כל המערכת הייתה מצויינת, בסוף כמו כל משחקי העולם הפתוח ע"ש יוביסופט בסגנון (אבל לא רק) זה מתחיל לחזור על עצמו, אבל לפחות בזמנו הספינה בBF הייתה מכניקה מצויינת שעבדה מעולה ושינתה לגמרי את הלופ. גם באודיסי לדעתי הספינה הייתה מצויינת ואחת הסיבות שהמשחק היה כל כך מוצלח, אם כי בכל הקשור לקרבות הייתה פה ירידה מBF.
לגבי המשחק של FS, צריך להגיד שזו שמועה די משום מקום נכון לעכשיו, לפחות ממה שאני מבין. לא מישהו עם מוניטין אלא סתם פוסט אנונימי שעשה קצת גלים כי אנשים צמאים. הטענה היא שהמשחק יוכרז בקיץ ויצא תוך כמה חודשים, קצת קשה לי להאמין לכל הסיפור הזה אבל מי יודע, נדע בקרוב.
אולי השמועה תתברר כלא נכונה, אבל קונספטואלית זה יהיה מרענן לראות את FS עושים משהו כזה.
LaskinElder“יוכרז בקיץ״ אומר 90% בעוד פחות מחודש אצל קילי. התקווה שלי היא שהם משתמשים בDecima או כל מנוע אחר בערך. אני מת לראות משחק שלהם שגם נראה… מינימום דור-קודם-יפה.
“יוכרז בקיץ״ אומר 90% בעוד פחות מחודש אצל קילי. התקווה שלי היא שהם משתמשים בDecima או כל מנוע אחר בערך. אני מת לראות משחק שלהם שגם נראה… מינימום דור-קודם-יפה.
למה שכותר מולטי-פלטפורם שהם מפיצים בעצמם ירוץ על דסימה? וכן, השמועה היא ספציפית אצל קילי.
LaskinElderכתבתי ״או משהו״, הכוונה מנוע חדיש ויעיל, רצוי לא UE כי למרות שיש איתו הצלחות - פרום בטח יעשו מזה פסטיבל גמגומים
איזה אופציות יש להם בחוץ מעבר לאנריל? אין יותר מדי, ואני מפחד מה הם יעשו עם אנריל.
יש לי רעיון יותר טוב, אולי הם יקחו טיפה מה-846,757,578,765,325,987,839 דולר שהם עשו על אלדן רינג וישכרו כמה מהנדסים טובים שישפרו להם את המנוע?
LaskinElderאיזה עוד מנוע? יש את דסימה, ואני בטוח שסוני יסכימו (תמורת כך וכך) יש את המנוע של crimson desert, ועם המים המטורפים שיש שם זה רעיון מעולה בעיניי, אם באמת יש איזה קטע של שייט ממקום למקום. גם שם יש סיכוי שיסכימו, בתמורה מסויימת…
לשכור מהנדסים טובים?! בהתבסס על העבר - רעיון משוגע, אין סיכוי שזה יקרה ואתה יודע את זה :)
לסוני יש 14% בעלות על פרום, אני מניח שאם מיאזאקי יבקש יפה הוא יקבל את המנוע בחינם.
בכל אופן, יש להם The Duskbloods השנה, לא רואה אותם מוציאים שני משחקים חדשים באותו רבעון.
LaskinElderלא חושב שמשחק מולטי שיוצא בבלעדיות לסוויץ׳ 2 יאכל הרבה מהמכירות של משחק סינגל שיוצא על הקונסולות הרגילות והמחשב
גם אם זה נכון עדיין יש להם IP חדש שהם מתכוונים לשחרר בחודשים הקרובים וכנראה בנינטנדו דירקט הבא מתחילים לבנות את ההייפ שלו עד לשיגור, למה לגנוב לו את הרעם? מה הם מרוויחים מזה?