VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

7980 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin

איזה באסה. אבל יש לי רעיון לנינטנדו, תעשו משחקים טובים. אגב המספרים האחרונים של ארה״ב הם לפני ההתפוצצות של הפוקימון החדש.

blingblingElder

נינטנדו לא עושה משחקים טובים? אני לא עוקב צמוד אבל ממה שראיתי עד לאחרונה הם היו עדיין המפיצה מספר אחת בתעשייה.

glass manglass manSage

נינטנדו לא עושים משחקים טובים ביחס לעצמם. אולי לסוני ומייקרוסופט המשחקים האלה היו מקבלים 9 כלפי נינטנדו מחמירים.

כל המשחקים שלהם על הסוויץ 2 חוץ מדונקי קונג בננזה והפוקימון החדש הם משחקים של של 70+ למרות שייתכן מאוד שבמקרה של פריים 4 זו הגזמה.
ודונקי קונג בננזה משחק טוב אבל אני שם כסף שרוב מי שישחק בו יחשוב שאין לו שום קשר לדונקי קונג וזה יכל להיות גם משחק WARIO או קירבי או משחק פיץ הנסיכה או משהו כזה.

חסר לסוויץ 2 את המשחק המטורף הזה לפחות עד שיגיע המריו 3D.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "bling"

נינטנדו לא עושה משחקים טובים? אני לא עוקב צמוד אבל ממה שראיתי עד לאחרונה הם היו עדיין המפיצה מספר אחת בתעשייה.

הם עושים ובגדול, אבל הסוויצ׳ 2 כרגע יבשה למדי. אין משחק גדול באופק (חוץ מפוקימון שהוא לא כוס התה שלי לפחות) ומה שיש הוא יותר משחקי AA חמודים שהם מהנים אבל הם לא זלדה או מריו. למשל מריו טניס יציא לפני שבוע, מישהו שם לב? הגדולים היחידים שיצאו היו מריו קארט ודונקי קונג בשיגור, מאז בעיקר משחקים יחסית קטנים.

כן היה להם להיט משום מקום עכשיו, Pokémon Pokopia, שגם קבל ממוצע 90 וגם מככב עכשיו בטבלאות מכירות. יש מצב שהוא יתן להם בוסט יפה. ואני גם מעריך את זה שהם עושים הכל בלעדי לסוויצ׳ 2 כמו פעם. עכשיו הם צריכים להוציא מספיק משחקים בלעדיים טובים בכדי שבעלי הסוויצ׳ 1 ירגישו FOMO.

DrKeoDrKeoSite Admin

אפיק מפטרים 1000 עובדים. נשמע מהתיאור של טים סוויני שפורטנייט הפך להפסדי מאוד ב-2025 והם מפטרים את האנשים כדי לאזן את החשבונות.

ציטוט

I'm sorry we're here again. The downturn in Fortnite engagement that started in 2025 means we're spending significantly more than we're making, and we have to make major cuts to keep the company funded

נו, אז מסתבר שגם המפלצות הכי גדולות של ה-GAAS הן לא בדיוק מדפסות כסף. הצוות שמתחזק את פורטנייט כל כך גדול שהם מפטרים 1000 אנשים ועדין רוב הצוות נשאר שם. מטורף לגמרי, כמה עולה להם שנה של תחזוק פורטנייט? 200 מליון? 300 מליון?

הם מצטרפים לפלא שהוא רובלוקס. יותר משתמשים יומיים מאשר הפלייסטיישן, האקסבוקס וסטים יחדיו ואיכשהו הם הפסדיים.

DrKeoDrKeoSite Admin

מאט מ-NPD אומר שהסוויצ׳ 2 בנקודה הזאת בחייה (8 חודשים מהשיגור נכון לסוף פברואר) עוקפת את הקונסולות הבאות בתקופה המקבילה:
Wii U: +302%
GameCube: +139%
Xbox 360: +120%
3DS: +96%
Xbox Series: +73%
Xbox One: +61%
PS2: +56%
Switch: +45%
Wii: +34%
PS4: +30%
PS5: +29%

מה שבאמת מעניין הוא שמתמטיקה פשוטה מובילה למסקנה שב-8 חודשים הראשונים בשוק הפס5 הובילה על ה-XSX ב-34% בארה״ב.