אם הקסדה הזו עולה 100$ יותר מהקווסט אז אולי יש לה סיכוי, אבל יש לי הרגשה ש-VALVE הולכים לדפוק לה תג מחיר של 900$.
דיון הVR הרשמי
נוצר ע"י kririn·24 במרץ 2015
אם הקסדה הזו עולה 100$ יותר מהקווסט אז אולי יש לה סיכוי, אבל יש לי הרגשה ש-VALVE הולכים לדפוק לה תג מחיר של 900$.
רק אם המאה דולר האלה כוללים את אלכס שרץ ממש טוב ולא נראה רע, ודמו של HL3 שרץ בבלעדיות רק עליה 😃
הם לא עושים גרסה מותאמת של Alyx שתרוץ על הפריים עצמו.
מקווה שהמחיר סביר ואיכשהו יהיה אפשר להשיג את זה בארץ במחיר טוב. אני מעדיף לקנות את הפריים מאשר את הקווסט כדי לשחק ב alyx.
למה? תשחק על הקווסט 3 את אלכס עם VD, אני בטוח שהמחשב דקסטופ שלך מתמודד איתו יפה, זכור לי שקנית חדש לא מזמן. שחקתי באלכס על הקווסט 3 עם VD וזה מדהים, כמו native. קניתי את הקווסט 3 שלי במרקט פלייס של פייסבוק מבחור בנתניה ב1200₪.
CDPR חסמו משפטית את המוד VR של LukeRoss לסייברפאנק שעולה 10$ אחרי שהם דרשו ממנו כמה פעמים לעשות אותו חינם והוא סרב. CDPR טוענים שהמוד מפר את ההסכם שאוסר על רווח ממוד על גבי ה-IP שלהם. טכנית לא בדיוק מדובר במוד ספציפי לסייברפאנק, זאת תוכנה כללית שעוזרת "לכפות" מצב VR על אוסף משחקים שונים (אבל היא כן מכילה רכיב ספציפי לכל משחק נתמך). LukeRoss טוען שאין ל-CDPR זכות לחסום את המוד שלו כי הוא לא באמת משתמש בIP של סייברפאנק, הוא תוכנה חיצונית בדומה ל-rivaTuner או reshader.
הציוץ של של VP מ-CDPR, ומגיב לו LukeRoss:
https://x.com/LukeRoss_00/status/2013321528679473503