VOXELIM

דיון הVR הרשמי

נוצר ע"י kririn·24 במרץ 2015

2028 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin

אמרתי את מה שאמרתי כי הדוגמה שנתת הייתה אנצ'רטד שהוא אחד המשחקים שיהיה להם יותר קשה לעשות ב-VR. אבל GT7 לעומת זאת זה פשוט בטרוף, בגלל זה הם גם עשו את זה.

וזה לא צריך להיות משחקי פס4 בלבד, יש להם את השיטת warp שלהם, משחקים יכולים לרוץ גם ב-45FPS וזה יהיה סבבה. ולהתחשב בזה שכולם ממילא רצים ב-60, לרוץ ב-45FPS עם רזולוציה טובה נשמע לא רע.

glass manglass manSage

לאסקין זה כמו שתגיד שהביולוגיה היא לא המכשול שאתה לא יכול לראות אלקטרון (היא כן, אין בו מספיק אנרגיה כדי להפעיל את הרשתית שלך)

יש דברים שהביולוגיה לא תכננה שנעשה וVR ולראות אלקטרון הוא אחד מהם.

מאות מליונים של אנשים לא יכולים להשתמש בVR אני לא אתחיל לשעמם אותך ולהיכנס לקישקע של הסיבות של זה אבל זה המצב וזה לא מצב פתיר ומשהו שמאות מליונים לא יכולים להשתמש בו לא יכול להפוך למשהו מיינסטרימי גם אם תביא קילר אפ כמו Call of duty בלעדי.

לכל היותר תוכל לטעון שהVR יכול להתמקד במליונים שכן יכולים להשתמש בו אבל גם אלה מוצאים אותו לא נוח בגלל כאבי ראש, אז בכללי שחברת ענק רואה את כל המליונים שלא יכולים להשתמש+ המליונים שיכולים אבל מעדיפים שלא לקבל כאב ראש, חברה נורמלית שלא נמצאת בקרשים שקפקום היתה בהם שהלכה על ההרפתקה של הVR פשוט לא תתאבד על הטכנולוגיה הזו.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

אמרתי את מה שאמרתי כי הדוגמה שנתת הייתה אנצ'רטד שהוא אחד המשחקים שיהיה להם יותר קשה לעשות ב-VR. אבל GT7 לעומת זאת זה פשוט בטרוף, בגלל זה הם גם עשו את זה.

וזה לא צריך להיות משחקי פס4 בלבד, יש להם את השיטת warp שלהם, משחקים יכולים לרוץ גם ב-45FPS וזה יהיה סבבה. ולהתחשב בזה שכולם ממילא רצים ב-60, לרוץ ב-45FPS עם רזולוציה טובה נשמע לא רע.

לעשות מוד מציאות מדומה לאנצ׳רטד זה לא סיפור. לטומב ריידר היה כזה נדמה לי במשחק השני או השלישי, עובד יופי

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 09 באוקטובר 2026 בשעה 00:49
ציטוט מאת Laskin

לעשות מוד מציאות מדומה לאנצ׳רטד זה לא סיפור. לטומב ריידר היה כזה נדמה לי במשחק השני או השלישי, עובד יופי

זה מאוד סיפור, לפחות כדי לעשות את זה ברמה שאפשר לשחרר כמשהו רשמי. זאת הסיבה שה-VR של TR היה שלב יעודי מיוחד ל-VR והשלב הזה היה סוג של walking simulator. ה-VR לא היה זמין בקמפיין.