VOXELIM

ת׳רד Valve הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·10 באפריל 2013

3158 הודעות
HypnoHypnoVeteran

ציטוט מאת Klayman

בנוגע לציטוט - כן, זאת לדעתי התנהלות מטומטמת. זאת דעתי. מותר לי להחזיק בה. אני חושב שלאנצ'ר זה לאנצ'ר זה לאנצ'ר. אוהב? לא אוהב? בעיה שלך.

מותר לך להחזיק בדיעה על חשיבות הלאנצ'ר, אבל כשאתה בוחר בבורות ושם אצבעות באוזניים לגבי מה מקור העדפת הלאנצ'ר כפי שהיא מתבטאת בקהל הרחב, כאן אתה 'מאבד את הלגיטימציה' שלך להגיב בסרקסטיות ובציניות וביקורתיות וכיוצא בזה.

ציטוט מאת DrKeo

שוב, תענה לעניין, אם אני מעביר את כל הספריה שלך היום ללנצ'ר שהוא לא סטים, אתה קונה משחקים בסטים באופן קבוע?

אתה יודע, בסיס המשתמשים של סטים לא נגמר באנשים שנרשמו בין 2004-2010.

• From August 1, 2024, to August 1, 2025, Steam saw an average of 109,000 new buyers each day, making their first-ever purchase.

למה כל האנשים האלה, שאין להם ספרייה קיימת, לא 'משתקעים' בלאנצ'ר אחר?

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Hypno

אתה יודע, בסיס המשתמשים של סטים לא נגמר באנשים שנרשמו בין 2004-2010.

• From August 1, 2024, to August 1, 2025, Steam saw an average of 109,000 new buyers each day, making their first-ever purchase.

למה כל האנשים האלה, שאין להם ספרייה קיימת, לא 'משתקעים' בלאנצ'ר אחר?

תחשוב רגע ממש חזק כמו ילד גדול ותצליח לענות לעצמך.

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Hypno

מותר לך להחזיק בדיעה על חשיבות הלאנצ'ר, אבל כשאתה בוחר בבורות ושם אצבעות באוזניים לגבי מה מקור העדפת הלאנצ'ר כפי שהיא מתבטאת בקהל הרחב, כאן אתה 'מאבד את הלגיטימציה' שלך להגיב בסרקסטיות ובציניות וביקורתיות וכיוצא בזה.

בוא וספר לי מה הפיצ'רים ההו כה פופולריים שבגללם /בזכותם אנשים מעדיפים את סטים. כמובן אשמח שתביא נתונים אודות נפח השימוש בהם, ההתפלגות בין משחקי מולטי לסינגל והחשיבות של כל אחד מהם לפי העדפת הקהל הרחב.

הרי טרחת לציין שאני בור בנושא, אז משער שאתה ידען גדול. קדימה. הבמה שלך. הסבר לי כאוות נפשך, מה מנע משחקן Pc כלשהו, לרכוש את Alan Wake 2 בחנות של אפיק. איזה פיצ'ר משנה חיים?

DrKeoDrKeoSite Admin

ספויילר, זה כי כל הספריה שלו בסטים וסטים שולטים בשוק ביד כל כך רמה שזה טרוף לקנות במקום אחר אלה אם יש תמריץ סופר חזק כמו מחיר נמוך.

KlaymanKlaymanSage

על זה אמרתי שזה דבילי.. אני לא מבין מה הבעיה להפעיל את תוכנה א' דרך תוכנה ב' או דרך תוכנה ג'...? מה הבעייתיות הגדולה?

DrKeoDrKeoSite Admin

זה למה שכשיש מחיר טוב יותר, אני קונה מחוץ לסטים. ע"ע פורצה 6 שבדיוק קניתי לאקסבוקס, וכנ"ל לאסקין.

תאמין או לא, זה פשוט משחק שיושב ברשימת משחקים בספריה. לוחצים עליו וזה רץ. ואו! הפיצ'רים! התחכום!

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת Klayman

הרי טרחת לציין שאני בור בנושא, אז משער שאתה ידען גדול. קדימה. הבמה שלך. הסבר לי כאוות נפשך, מה מנע משחקן Pc כלשהו, לרכוש את Alan Wake 2 בחנות של אפיק. איזה פיצ'ר משנה חיים?

אבל היית בטוח שגרסת סטים של AW2 לא הייתה מוכרת באופן משמעותי יותר בגלל הז'אנר?
מה שמנע מאנשים לקנות את AW2 בחנות של אפיק זה החלטה עקרונית לא לתמוך בחברה שהגיעה כדי להריע את המצב הקיים, לגזול אפשרויות מהשוק ולפגוע בתחרותיות. בנוסף, אפיק עשו את הכל להשניא את עצמם על הקהל כאשר תקפו את קונצפט ביקורות משתמשים וכל הקשקושים האחרים שהם פלטו בתקופת שיגור החנות.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 13 ביוני 2026 בשעה 02:26
ציטוט מאת Hypno

מה שמנע מאנשים לקנות את AW2 בחנות של אפיק זה החלטה עקרונית לא לתמוך בחברה שהגיעה כדי להריע את המצב הקיים, לגזול אפשרויות מהשוק ולפגוע בתחרותיות. בנוסף, אפיק עשו את הכל להשניא את עצמם על הקהל כאשר תקפו את קונצפט ביקורות משתמשים וכל הקשקושים האחרים שהם פלטו בתקופת שיגור החנות.

ולמה הם לא קנו את AW2 באקסבוקס ובפלייסטיישן? מתוך הזדהות אידיאולוגית עם האג'נדה של קאז?

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Hypno

אתה מסוגל לענות לעניין פעם אחת בחיים?