כמה חבילות כאלה נרכשו?
אני לא יודע אם הנתון הזה קיים, אבל מדובר בווריאציה הרביעית לחבילה כך שכנראה שמישהו קונה אותה. בסופו של יום זה רק באנדל, כל התוכן של החבילה זמין לקניה בכסף אמיתי או בכסף של המשחק. חלק מהספינות עולות סכומים יותר סבירים של כמה עשרות דולרים (והן גם מזכות את הרוכש בעותק של SC ו-S42 כך שזה בסופו של יום פשוט כמו לקנות את המשחק, או במקרה של שחקנים מסויים כמו לקנות את המשחק שוב ושוב ושוב ו..), אחרות עולות מאות דולרים. ספציפית הספינת אם שמקבלים בחבילה, ה-JAVELIN, נמכרת מדי פעם במקבצים קטנים של כמה עשרות או כמה מאות ובמחיר של 2500$. RSI עושים דרופ של X ספינות למכירה, כל אחת ממוספרת כמו כשקונים אומנות, והן נחטפות ממש מהר.
אני משער שמי שקונה את החבילה הזאת הם קלאנים גדולים של עשרות אם לא מאות אנשים. יש בה ציוד למעל מ-100 שחקנים שמיועד לתפקידים מאוד ספציפים, מדובר בצי שלם. להבנתי הדרך היחידה לקנות כרגע את ספינת האם היא דרך החבילה הזו, אבל זה משתנה בנקודות זמן שונות. אני משחק ב-SC קז'ואלית פה ושם כשיוצא פאצ' גדול חדש. אני עם אותה ספינה מסכנה שקבלתי מהקיקסטארטר ב-2012, היא לא מגניבה כמו כל התוכן שיצא בעשור האחרון אבל היא עושה את העבודה.