שווה להקשיב. בכל זאת מישהי עם המון ניסיון בתעשייה.
חדשות גיימינג שוטפות
נוצר ע"י bling·14 בנובמבר 2019
LaskinElder
LaskinElderזה מסביר למה גירסת המחשב לא בראש שלהם כל כך
הממ, הוא טוען ש-GTA:O מיצר פחות מחצי מליארד בשנה? זה די מעניין שה-X1 והפס4 שוות, ועושות כל אחת פי 5 מה-PC.
אגב, איך הפורומים של GTA הם אנדקציה לכמה המשחק מרוויח שבועית או מה חלקות הפלטפורמות?
עריכה:
אה אוקיי, זה מבוסס על הדליפה.
המניה חזרה למחיר שלה משנת 1998. יפה.
והיום סופסוף המניה של אינטל הגיעה לשיא של כל הזמנים.
בלובר עובדים על 7 (!) משחקים במקביל. מה הולך שם בבלובר? אנחנו כרגע יודעים רק על שניים, רימייק ל-Silent hill 1 ו-layers of fear 3. ה-5 המשחקים הנוספים הם בפיתוח בשיתופי פעולה עם סטודיואים אחרים, עדין לא ידוע עליהם כלום.
ARMA4 בדרך.
הולי שיט, משום מקום נחת טיזרון ל(מה שנראה כמו) Alien Isolation 2:
LaskinElderבבקשה שלא יוותרו על מוד VR
בלובר עובדים על 7 (!) משחקים במקביל. מה הולך שם בבלובר? אנחנו כרגע יודעים רק על שניים, רימייק ל-Silent hill 1 ו-layers of fear 3. ה-5 המשחקים הנוספים הם בפיתוח בשיתופי פעולה עם סטודיואים אחרים, עדין לא ידוע עליהם כלום.
אני לא סגור על מה גודל הסטודיו שם, אבל לעבוד על 7 פרויקטים במקביל ב-capacity כזה או אחר נשמע יותר מדי לבערך כל סטודיו..אני כן זוכר שאחד הפרויקטים האלה הוא שיתוף פעולה שלהם עם נינטנדו ולטענתם מעריצי Eternal Darkness יהיו מאוד מרוצים ממנו, שזה כמובן לבד מעיף את רמת העניין שלי ל-11.
אני לא סגור על מה גודל הסטודיו שם, אבל לעבוד על 7 פרויקטים במקביל ב-capacity כזה או אחר נשמע יותר מדי לבערך כל סטודיו..אני כן זוכר שאחד הפרויקטים האלה הוא שיתוף פעולה שלהם עם נינטנדו ולטענתם מעריצי Eternal Darkness יהיו מאוד מרוצים ממנו, שזה כמובן לבד מעיף את רמת העניין שלי ל-11.
אין מצב בעולם שבלובר מסוגלים לעשות משחק ED טוב. כלומר, אלה אם זה רימייק של המקורי, והוא כל כך ישן עם שורשים ב-N64 שאני לא בטוח כמה הוא יהיה מהנה ב-2026.