VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8839 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 05 בספטמבר 2026 בשעה 18:11

עדין יש מישהו שמוכר ב-2400 בפייסבוק מרקט פלייס.

אני מבין את הלחץ ל-GTA6, אבל לא ברור עדין מה יהיה השדרוג להתחשב בזה שהם עדין לא התחילו לעבוד עליו והמשחק מזדהב עוד איזה 7 שבועות כנראה שזה לא משהו מטורף. GTA5 לא קבל בכלל שדרוג פרו והשדרוג של RDR2 היה לא יותר מסביר, כך שלא נראה שרוקסטאר כל כך להוטים על העניין. לזרוק עוד 1000 או 2000 שקלים על מכשיר בשביל שדרוג רזולוציה בלבד במשחק שכבר רץ ב-1440p בקונסולה הבסיסית נשמע לי חתיכת מהלך.

DrKeoDrKeoSite Admin

אלוהים ישמור איך למעצב דמויות באינסומניאק עדין יש עבודה?

LaskinLaskinElder

לא לוחץ כי המשחק עוד שנייה יוצא ונמנעתי ממלא טריילרים, אבל כבר מהתמונה הזו שאני רואה - ג׳יזס.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

לא לוחץ כי המשחק עוד שנייה יוצא ונמנעתי ממלא טריילרים, אבל כבר מהתמונה הזו שאני רואה - ג׳יזס.

זה לא טריילר, זה גיף של 2 שניות, אבל כן התמונת preview מספיקה.

אגב זה אחד האמנים הראשיים של רוקסטדי שמדבר בהקשר לוולברין:

DrKeoDrKeoSite Admin

לא בטוח מה זה אומר, אבל ניל דרוקמן אמר בראיון:

We are not done with The Last of Us. There's a couple of projects in the works that, when time is right, I'm very excited to talk about.

LaskinLaskinElder

מן הסתם, סדרה שמוכרת מעולה ומקבלת את כל הפרסים האפשריים, ויש שם עולם שלגמרי יש מה לעשות איתו ולאן להמשיך איתו, בהקשר ישיר לסיפור של המשחק השני שסוג-של רמז על כיוון ההמשך - יקבל את ההמשך הזה :)

KlaymanKlaymanSage

אני גם חושב שיש מה לספר בעולם הזה בלי קשר לג'ואל, אלי, אבי וכו'.

glass manglass manSage

מה עליזה אולמרט עושה בוולברין החדש? גם DLSS5 לא יציל את העיצוב של המשחק הזה. יאלה שייצא בינוני גם ככה האשראי שלי חנוק החודש.

על TLOU אני כל כך אהיה בעד משחק עם ג'ול לפני שהכיר את אלי אחרי פרוץ המגפה.

LaskinLaskinElder

אני לא, נמאס מה-PREQUELS/ DAY1/ E-DAY וכו'...

אני רוצה חלק שלישי שייסגור את הסיפור של אלי, ואני רוצה גם סיפורי צד

glass manglass manSage

אבל הוא אמר שני פרויקטים לאסקין! :-) כלומר אין מניעה בכלל שיהיה TLOU3 איזה משחק צד יהיה מעניין יותר? מה משחק צד עם סם ואח שלו? משחק על טומי? לאן זה יכול ללכת?

KlaymanKlaymanSage
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 12:02

דל"פ,

אלי הייתה צריכה למות בסוף של 2

LaskinLaskinElder

למה זה חייב להיות עם דמויות שאנחנו מכירים?

יכולים ללכת מצידי לעשות סיפור במדינה אחרת לגמרי, יכול להיות כל כך הרבה דברים בעולם שהם בנו, לאינספור משחקים.

קליימן - נכון, וזו דווקא דיעה פופולרית לדעתי, אבל מאחר ולא קרה - יש לזה לאן להמשיך :)

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 12:34

בדמויות חדשות באקלים הנוכחי דרוקמן עשוי לדחוף אג'נדה של WOKE לדמויות החדשות. לא בא לי לשחק טראנסית שחורה בTLOU חדש.

שוב עם כל האהבה לטראנסים ושחורים אנשים מדהימים (שאני בטוח שגם הם לא רוצים לשחק במשחק כזה ורוצים פשוט משחק רגיל)

בעוד דמויות כמו ג'ול מחייבות אותו להישאר נאמן לקאנון שכבר נוצר סביבו. אין לי בעיה בכלל לשחק אדם שחור במשחק חדש בסדרה, אבל רק בתנאי שזה שהוא שחור לא יהיה מה שמגדיר את הדמות שלו אלא רק פרט קטן.

לפני שTLOU2 נחשף מה שהכי רציתי זה דמויות חדשות ושTLOU1 ישאיר אותנו לתהות לעד לגבי השלכות הבחירה של ג'ול בלי לתת לנו את התשובות.

אבל מאז קרה גל הWOKE בתעשיה.

הדמות של ג'ול יכולה לקבל מימדים חדשים במשחק שהוא PREQUEL. במקום שכל הדמות שלו תסתכם ב"הבת שלי נלקחה ממני, ועכשיו שאלוהים נתן לי בת נוספת, אני לא מאבד אותה גם אם יתפוצץ העולם" אפשר יהיה לתת לו זמן מסך מעבר לזה.

LaskinLaskinElder

די, הסיפור שלו נגמר זה לא מעניין אין לאף אחד שום צורך להרחיב את הסיפור שלו, אין לזה שום תכלית זה יהיה בזבוז מוחלט של זמן.

מה שאתה מציע עבר בצורה מושלמת כבר ב-2 המשחקים, סתם להרחיב עוד רבדים לדמות שכבר לא רלוונטית, בשביל מה? שחרר.

דמויות חדשות יכול להיות חרא ויכול להיות מושלם. אם אתה מפחד מכל דמות חדשה - אל תשחק בIG גם, נראה אותך.

אני סומך עליו בעיניים עצומות, TLOU2 היה יצירת מופת ברמה הכי גבוהה בתעשייה עם כתיבה ודמויות נהדרות, יש לו מבחינתי 0 מקרים בהם הוא נכשל בתחום המשחקים, הדמויות והכתיבה שלהם.

glass manglass manSage

סומך עליו בנוגע לIG כי דרוקמן הוא חנון של תרבות יפנית (מעריץ של ICO רזידנט איוול וכו') ופה הוא נותן חופש להערצה שלו לAkira הוא לא יפשל פה.

אני תמיד בעד שאני רואה מישהו הולך עם פרויקט תשוקה אמיתי וIG נראה פרויקט תשוקה של ממש עבור דרקומן סוג של חלום שלו.

נכון, דמויות חדשות יכולות להיות מדהימות, אני מסכים שאם הוא יבצע את זה טוב בלי WOKE זו תהיה אופציה יותר טובה.

מקווה רק שלא יקח דמות מTLOU2 שאני לא מכיר ויעשה עליה משחק שלם, כי זו תהיה האפשרות הגרועה ביותר בשבילי.