דווקא ממש הייתי רוצה שסוני ישיקו דבר כזה באזורים נוספים כולל בארץ. (אני יודע, חלומות באספמיא שסוני יספרו אותנו)
הפס5 הוא כבר נגן הנטפליקס/דיסני/אמזון המרכזי שלי, היה נחמד אם היה בוא קצת ערוצי תוכן ישראלי. (מלבד 14 שזמין ביוטיוב לצפייה ישירה)
אצל מייקרוסופט זה היה סרטן ממאיר כי זה נכנס לא רק לקונסולה עצמה אלא גם למשחקים, זה ממש הרס את קוונטום ברייק כל הקטע הזה של הסדרת טלווזיה.
בנוגע לסוני BEND אנחנו באמת יכולים לצפות מהם לאיזה משחק סינגל מושקע? כלומר היה דיווח שעד לאחרונה הם עבדו על איזה GAAS לא?
כלומר אנחנו רואים פה את האסון שהולסט הביא עלינו ממש.
בנוגע לGOW והקוביה. אין שום דבר בדברים הזויים כשלעצמם. הסיפור הכי מוכר של קפקא זה סיפור על בן אדם שקם יום אחד ומגלה שהפך לג'וק.
גם מי שלא מכיר את קפקא שמע על זה או נאלץ לקרוא אותו באונברסיטה או משהו, וזה אחד הדברים הכי טובים שנכתבו בהיסטוריה האנושית פר אקסלנס. אין אפס. המוזרות האבסורדית של הקובייה והחרב הן לא הבעיה שלעצמן.
בתאוריה זה יכול להיות נפלא, במציאות זה יוצא לסנטה מוניקה כמו דיסני/מארוול אז הביצוע מוריד לא עצם קיומה של המוזרות.
זה שצוות כמו סנטה מוניקה מאוד מוכשר בלעשות משחקים בסגנון GOW הקלאסי וGOW 2018 זה לא אומר עם כל הכבוד שיש להם כישרון מוכח
גם בלעשות עלילות סטייל דיסני ושזה אוטומטית ייצא להם מוצלח רק כי הם סנטה מוניקה שסוני זורקת עליהם 300 מליון דולר לפרויקט.
אני מבין את הCope של... "זה המשחק היחיד של סנטה מוניקה שיהיה לנו בשנים הקרובות אז עדיף לשחק בו על כלום" אבל זה בדיוק הבעיה זה cope זו לא התרגשות אמיתית שלנו מהתוכן.