VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8845 הודעות
LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

כן, ברור, בהחלט יש מצב שזה רק phase אחד של הקרב. למרות שאם זה המצב, מי איש השיווק שהחליט להוציא דווקא את זה?

אם זה באמת הפייס הפחות מעניין וכו - בעיניי איש שיווק מצוין, שלא רוצה להרוס את הקטעים הכי טובים ומשאיר לנו הפתעות, להפך מאחרים שהורסים את הקטע הכי טוב במשחק :)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 16 באוגוסט 2026 בשעה 22:56
ציטוט מאת Laskin

אם זה באמת הפייס הפחות מעניין וכו - בעיניי איש שיווק מצוין, שלא רוצה להרוס את הקטעים הכי טובים ומשאיר לנו הפתעות, להפך מאחרים שהורסים את הקטע הכי טוב במשחק :)

הרשתות החברתיות שורפות את המשחק כרגע. ברור שזה טוויטר ולא החיים האמיתיים, אבל אינסומניאק העלו פוסטים על איך שהתגובה באינטרנט פוגעת בבריאות המנטאלית של הצוות כך שזה לא כלום ושום דבר.

איש שיווק טוב מראה דברים שמושכים שחקנים בלי להרוס את הקטעים הכי טובים. איש שיווק גרוע מראה קטעים מביכים שיוצרים סערות אינטרנט. איש שיווק גרוע מסוג אחר מראה את הקטעים הכי טובים והורס לכולם. כרגע יש למשחק press מאוד רע, אז איש השיווק עושה עבודה רעה.

זה וולברין אז המשחק ימכור טוב, אבל יש לו שיווק גרוע. כל האינטרנט נראה כרגע פחות או יותר ככה:

LaskinLaskinElder

וכמו עם מקרה GoW: Laufey - אני טוען שהרשתות מפוצצות בהייט, ולא ממש ניתן ללמוד מזה משהו.

אגב, מישהו צפה בסטייט אוף פליי של Phantom Blade? אני לא, אבל ראיתי כל מני קטעים, אולי איזה דקה במצטבר בטוויטר וזה נראה פשוט מטורף, הכוריאוגרפיה הכי יפה שראיתי במשחק אי פעם בערך. זה הולך להיות משחק כל כך טוב!

KlaymanKlaymanSage

מהמעט שראיתי מ Laufey, הם די הביאו את זה על עצמם. אני משוכנע שיהיה משחק מעולה והכל, אבל בוא, לאסקין, קובייה מדברת?

בכללי, לדעתי, מראים הרבה יותר מדי ממשחקים בימינו.

LaskinLaskinElder

90 אחוז מהמימז שהיו בטוויטר לא היה על הקוביה המדברת, אלא על כמה שהיא מכוערת, ועל זה שהיא אשה שצריכה לעשות כביסה במקום (על משקל משחק המלים של laufey - laundry המתוחכם)… ברור שהביאו על עצמם בזה שמדובר במשחק שהוא לא עם קרייטוס, אבל השיט שחטפו היה מחוץ לגדר הביקורת העניינית, ברובו המוחלט.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 18 באוגוסט 2026 בשעה 23:30

95% ממה שראיתי בטוויטר היה על הקוביה/חרב או העובדה שמשחקים את פיי במקום קרייטוס. גם היו שני ציוצים על כביסה (אחד שהקוביה היא מכונת כביסה והשניה שהיא מכבסת בנהר בAI) וכמה על זה שהמודל שלה מכוער ביחס לשחקנית שזה 100% נכון אבל לדעתי באשמת המנוע שמרנדר מכוער בני אנוש. הם חייבים לשפר את הSSS במנוע.

הביקורת הכללית על פיי היא עניינית, אפילו אם היה קצת זבל סקסיסטי. וכן, גם הביקורות על ווברין ענייניות. יכול להיות שמפרקים אותו על קטנות כי מריחים את הדם במים, אבל הדברים שיורדים עליו הם באמת מביכים. כשיש לך מסע PR מדוקדק של משחק עם תקציב של מאות מליוני דולרים, דברים כאלה מביכים לא צריכים להיות חופשיים בטבע חודש לשחרור של המשחק.

LaskinLaskinElder

קשה לי לחשוב על משחק AAA מצופה של סוני שלא חטף חזק ברשת בשנים האחרונות. זה לא מתבטא במכירות ולא בציונים, אז אני מקטלג את זה כ״קשקשת״. כן, הביקורת על וולברין היא סמי-עניינית כי היא על אלמנטים של גיימפליי ולא ענייני PC/אינסלים, אבל היא צ׳רי פיקינג של video game tropes ולכן גם היא בעיניי קשקוש. זאת למרות שכבר אמרתי שלדעתי וולברין מאוד לא מלהיב ממה שראינו בעבר, וירד לי ממנו… דווקא במעט שראיתי ממנו מאז (אני נמנע מלצפות עוד ולא ראיתי את הטריילר האחרון בכלל) אני חושב שחל שיפור.

DrKeoDrKeoSite Admin

לא מסכים, אין משחק סינמטי אחד של סוני בעשור האחרון שחטף ברשת ככה, לפחות מהזיכרון שלי. בטח שלא ביקורות עניניות כמו וולברין.

LaskinLaskinElder

בטח שכן. בין אם זה הסימנים הצהובים בהורייזון 2 + הפרצוף ה״שמן״ של אלוי, או אבי בTLOU2 שהוא יצירת מופת ואנשים החרימו עוד לפני ששיחקו אחרי שהיו הדלפות וקיטלגו את אבי כלסבית שהרסה את המשחק, היה גם את יוטיי שהחליטו שהגיבורה לסבית ומכוערת ועשו מזה עניין גדול, היה את הפרצוף המכוער של MJ (שהיה באמת מכוער אבל עשו מזה עניין עצום ברשת וזה המשחק הכי טוב של אינסומניאק והוא גם מכר מדהים), ועכשיו עניין לאופיי. הרשת מפוצצת בהייט. ענייני יותר או פחות - מה שויראלי זה כמעט תמיד ההייט ולא ה״וואו איזה מגניב״. נתפסים למשהו קטן ועושים ממנו ביג דיל במקרה הטוב או משהו שהוא בכלל לא נכון במקרים אחרים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 19 באוגוסט 2026 בשעה 01:16

אני מדבר על ביקורת עניינית, לא מעניין אותי אינסלים שכועסים שהציצים של הדמות הראשית לא גדולים מספיק. כל הביקורות שציינת מדברות על איך נראת אישה ויזואלית במשחק, לא על הגיימפליי. הביקורות על וולברין רלוונטיות , הביקורות על הפנים של אלוי פחות.

LaskinLaskinElder

מושלם, אם נכון…

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

מושלם, אם נכון…

זאת הכתבה המקורית של שרייר (יהיה לרובנו סגור על ידי חומת תשלום אז הבאתי בשלמותו):

Sony Group Corp.’s PlayStation division is overhauling Horizon Hunters Gathering, the online action game it announced earlier this year, following negative player feedback, according to people familiar with the company’s plans.

Guerrilla Games, the Amsterdam-based PlayStation subsidiary behind the Horizon franchise, has been working to reboot the game since June, said the people, speaking anonymously because they were not authorized to talk publicly about the project’s future. Following poor feedback in private testing earlier this year, the plan now is to strip out the live-service component and turn it into more of a traditional cooperative multiplayer game with a story mode and a far smaller scope.

The game is not yet canceled, but the studio told staff in a meeting on Wednesday that they will have through December to impress executives with their next milestone, the people said. Many of the developers on Horizon Hunters Gathering will be reassigned to a different project that will also be evaluated at the end of the year.

A representative for PlayStation declined to comment.

For the last few years, PlayStation has poured resources into so-called live-service games, online titles that are continually updated and expanded with new content and can be monetized long after they are released. These games can be highly lucrative but are risky to make and often struggle to resonate with players in an oversaturated market. The initiative at PlayStation has mostly led to canceled projects and shuttered studios, forcing the Japanese gaming giant to pull back from plans to release more than a dozen live-service games this decade.

The Horizon Hunters Gathering pivot is the latest example of PlayStation’s failure to crack the live-service market with its biggest franchises. Sony expanded its gaming empire during the 2010s by focusing on narrative-driven, single-player games that drew players to the PlayStation 4 and helped the console sell more than 117 million units. But with the PlayStation 5 this decade, the company has tried to convert many of those franchises to multiplayer and found very little success.

PlayStation has canceled live-service projects in franchises including God of War, Spider-Man and The Last of Us. The failed efforts have burned through hundreds of millions of dollars and years of development time, according to people familiar with the matter. In 2022, the company spent $3.6 billion to acquire Destiny developer Bungie in an effort to help improve its live-service portfolio. But that acquisition has also struggled. This year, Bungie released the new game Marathon to underwhelming sales, put an end to Destiny 2 content and laid off hundreds of staff.

Guerrilla found significant critical and commercial success in 2017 with Horizon Zero Dawn, a single-player action game set in a post-apocalyptic North America. A sequel, Horizon Forbidden West, came out in 2022 and ended with a cliffhanger that left fans eager for the next game.

But the majority of Guerrilla staff then moved to Horizon Hunters Gathering, a drastic departure from their previous titles both in gameplay and art style. A tiny team has been plotting out the next single-player Horizon game but it remains years away from completion, according to the people familiar with the studio’s plans.

Uncle Pey'jUncle Pey'jSage

והולסט עדיין Head of WWS... אני לא יכול חשוב על חליפה יותר כושלת ממנו בשנים האחרונות, וזה אומר משהו.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Uncle Pey'j

והולסט עדיין Head of WWS... אני לא יכול חשוב על חליפה יותר כושלת ממנו בשנים האחרונות, וזה אומר משהו.

ממש, הוא מחרבן במכנס כבר עשור ואיכשהו עדין עובד שם.

DrKeoDrKeoSite Admin

SOP ביום חמישי.

glass manglass manSage

דיר באלק אם Dragon Quest Monsters 4 ואינטרגלקטיק לא מופיעים בSOP דיר באלק סוני!

KlaymanKlaymanSage

מהמר ש-IG לא יהיה שם.

DrKeoDrKeoSite Admin

לפני יומיים השמועות גרסו שיש SOP השבוע שיסתיים באינטרגלקטיק אז דווקא יש מצב!

glass manglass manSage

ממה שהבנתי סוני אמרו רשמית שהאירוע יסתיים במשחק שהוא לא אינרגלקטיק... אני לא אגיד במה הוא כן למקרה שמישהו יחשיב את זה ספוילר.

אבל כאילו אם אינטרגלקטיק לא מגיע בכלל אז מתי סוני חושבים להראות אותו? בחשיפה של הPS6?

אינטרגלקטיק הרי הוא Homage לAkira בלא מעט דברים, זה הולם לחשוף אותו באירוע יפני.

כאילו זה SOP אז תמיד יכול להיות שכל מה שנראה זה את TIFA בסטריט פייטר עם חפירות על מרתון ומבחינת סוני יש אירוע. :-)

(לא שאני מתנגד לTIFA אני לא יכול לחכות לשים את היידים עליה :-) )

אבל מבחינת סוני זה יהיה כל כך עקום, אם אנחנו לא נקבל כלום, הדור תכף נגמר אלא אם כן יש אירוע PSX בדצמבר אין להם עוד איפה להראות את אינטרגלקטיק הוא יוצא עוד שנה. :-)

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 18:29

IG אמור להופיע ב Game Awards, זה המקום הכי טוב לחשוף אותו כמו שצריך, בעיניי.

מה שכן, הם יכולים להביא טיזר סינמטי נוסף עכשיו, עם הבטחה לחשיפת גיימפליי בTGA, ומצד שני זה יהרוס את ההפתעה של קילי אם הוא בנה עליו לone more thing שלו.

אתם יודעים מה אני הכי מצפה לו בSOP אבל?

Fairgame$ כמובן

(זאת אומרת, break in, שזה השם החדש שלו)

אבל ברצינות עכשיו, לא יודע למה לצפות ואני לא מצפה להרבה פה.

אני כן יודע שב-3 לחודש אני משחק עם הילדים את Orbitals בסוויץ׳, אז לא אכפת לי ממש

DrKeoDrKeoSite Admin

מדהים שאין לסוני כמעט אף משחק מוכרז ואיכשהו אף אחד לא מצפה שיוכרז משחק מעניין בSOP. אנחנו כבר לא מצפים מסוני לכלום אה?

LaskinLaskinElder

אנחנו פשוט די יודעים על מה כולם חוץ מBend עובדים, ואלו שלא יודעים רק שיחררו או משחררים עכשיו ובקרוב משחקים אז לא נראה מהם כלום בשנים הקרובות.

glass manglass manSage

כן היחיד שאנחנו לא באמת יודעים עליו משהו זה אינטרגלקטיק, לכן הוא חייב להיחשף.

כן, Game Awards זה אירוע שאני תמיד שוכח ממנו, אבל יכול להיות שקוג'ימה יופיע One last thing ולא נוטי דוג.

זה הזוי אמנם שSONY תסכים שאינטרגלקטיק לא יהיה הOne last thing באירוע שלה, אבל אם האירוע מפוצל ל SOP רגיל ומיד אחריו SOP יפני, אינטרגלקטיק עדיין יכול להיות הone last thing בSOP הרגיל ומשחק יפני יכול לסיים את האירוע היפני.

משהו שאני די בטוח שנראה זו חבילת הDLC העלילתית של Ghost of Yotei כי היא נוחתת ב1 באוקטובר, אבל אין מצב שזו ההפתעה הגדולה לדעתי.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 20:41

סיימו לצלם. לא אומר הרבה על תאריך היציאה, אבל יש התקדמות כלשהי :)

DrKeoDrKeoSite Admin

למה? הצוות ספיידרמן של אינסומניאק? אסובי? פליפוני? בנד? שיתוף פעולה צד ב׳? יש דברים שיכולים להחשף. ואם אין, אוי ואבוי לנו איזה שנים רעות של פלייסטיישן לפנינו.

LaskinLaskinElder

יש דברים שיכולים להחשף, אבל אנחנו יודעים בדיוק מה הם… ספיידרמן 3 (או מקסימום וונום שאולי יהיה משחק השקה של הפס6 כמו שהיה מיילס מורלס), אסטרובוט חדש בסבירות סופר גבוהה אם לא וודאית, ומליון אחוז GT8.

לא נקבל הפתעות מהצוותים האלה, אז אין ממה להתרגש כאן, גם אם יהיה נחמד לראות אותם (פשוט סביר להניח שעכשיו זה מוקדם מדי עבורם וימתינו עם ההכרזה של הפס6 איתם)

השאר ידוע - גרילה עם הורייזון המצויר שעובר ריבוט, נוטי דוג עם IG, סנטה מוניקה עם הרימייק ולאופיי… כמו שאמרתי - פחות או יותר רק בנד יכולים להביא משהו שאין לנו מושג עליו. אה, והצוות שנעקר מבאנג׳י שעובד על איזה משחק מולטי ולא מעניין כאן אף אחד.