VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8845 הודעות
glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 13 באוגוסט 2026 בשעה 18:26

לפי כתבות הבקרוב נראה שהכותב של וולברין זה הכותב של Specs ops the line עכשיו מסתדר לי למה המשחק הזה מרגיש לי רציני בסיפור שלו יחסית לאינסומאנייק וכמובן כמו שאמרתי הספוילרים שכבר נחשפתי עליהם הם דברים טובים.

לצערי הביקורות אומרות שהקרבות קצת משעממים מאותם סיבות שאנחנו דיברנו עליהם פה, אין את התעופה של ספיידרמן וכו' אז משחק של 9 זה כבר לא יהיה אבל לפחות שיהיה 8 גבוה.

idanidanVeteran

אגב Phantom Blade Zero, הוא משום מה עולה גם בסטים וגם בחנות הישראלית של פלייסטיישן רק 150 שקל, שזה באופן חריג משמעותית יותר זול מהמחיר בארה"ב.

glass manglass manSage

המחיר הזה הוא ליטרלי ג'סטה ללאסקין שהוא בערך הבן אדם היחיד בכל הייקום הנראה שהאמין במשחק הזה מרגע החשיפה ועד היום וגם על הגבעה הזו אני אמות.

KlaymanKlaymanSage

זה חריג כ"כ חריג, שאני לא יודע איך להתמודד עם חריגותו..

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 13 באוגוסט 2026 בשעה 20:23

אם זה עוזר קליימן אני יכול לספר לך איך אני הולך להתמודד עם החריגות הזו

impulse buy.

LaskinLaskinElder

זה כל כך מוזר שנראה שזו טעות וכדאי לי פשוט לקנות עכשיו, זה סטים אז מקסימום אחזיר אותו לפני שאשחק אם אראה שהביקורות גרועות, אבל אני לא רואה מצב כזה בכלל, המשחק נראה פשוט מעולה.

DrKeoDrKeoSite Admin

גם קונטרול 2 עולה רק 220 שקלים, מה קרה, סטים שינו את המחיר המומלץ לצרכן?

LaskinLaskinElder

הכח בידנו!

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת DrKeo

גם קונטרול 2 עולה רק 220 שקלים, מה קרה, סטים שינו את המחיר המומלץ לצרכן?

220 ש"ח זה 75$ בערך. קונטרול 2 עולה 60$ במחיר הרשמי. אז פה זו דוגמא רגילה לחלוטין לכל שעושקים אותנו.

LaskinLaskinElder

שמעתי קצת רשמים מוולברין ויצאתי מעודד מאוד.

כן, חלקם טענו שיש רפטטיביות בגיימפליי, אבל הם שיחקו ממש בהתחלה שלו, אז בתקווה יהיו עוד ועוד כוחות והתקפות. דווקא כולם ממש מופתעים לטובה מהסיפור והמשחק של השחקנים, אז בכלל נהדר.

אני קצת פחות חושש לגביו עכשיו.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 14 באוגוסט 2026 בשעה 17:03

אנשים משווים בכל מקום את הבוס הזה למשחק של ben10 מלפני 20 שנים. האמת שזה נראה מביך למדי.

וגם העובדה שיש "wolverine vision" עם פס שמראה איפה האוייב שבורח ממש לא עושה טובות למשחק.

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior
ציטוט מאת DrKeo

אנשים משווים בכל מקום את הבוס הזה למשחק של ben10 מלפני 20 שנים. האמת שזה נראה מביך למדי.

וגם העובדה שיש "wolverine vision" עם פס שמראה איפה האוייב שבורח ממש לא עושה טובות למשחק.

ההשוואה לבן10 היא מצחיקה, אבל אנחנו מכירים את הטייפ הזה של בוסים שעומדים בקצה המפה ומנסים לפגוע בך משם. זה קורה בכל כך הרבה משחקים. לא הייתי מניח מזה יותר מדי הנחות לגבי המשחק.

הtrail שאומר לך גם לאיפה הוא עומד לברוח... זה כבר משהו אחר. מקווה שאפשר לכבות את זה. אבל אני מניח שזה גם ככה שלב לינארי, אז זה לא שאתה יכול באמת לאבד את זה האויב

LaskinLaskinElder

זה קצת מזכיר לי את הקטעים הויראליים שהיו בזמנו של קרייטוס מושך את הספינה בראגנארוק, או הפריים היחיד הזה של ״קרייג״ מהיילי אינפיניט, שנועד להגחיך את המשחק, בקטע של ״תראו! הם חוסכים עלינו!״. קצת יותר מדי הייט ללא סיבה (גם אם בסוף היילו יצא די מעפן, זה לא בגלל זה).

אז כן, וולברין נופל לTropes של משחקי וידאו כמו ענק שמרביץ לך והיד שלו נשארת במקום כמו בערך 50 משחקים שאני יכול לחשוב עליהם, או trail שאומר לך לאן ללכת…. כל זה בגלל שהוא, ובכן - משחק וידאו :)

אף אחד פה לא באמת מצפה מאינסומניאק להמציא מחדש את מה שאנחנו חושבים על משחק וידאו. זה לא יהיה משחק של 95, ובטח שלא איזה BOTW. זה יהיה משחק של 80-88 כמו כל שאר המשחקים שלהם. ההבדל היחיד הוא שזה יהיה משחק אלים מאוד עם סיפור אפל יותר ממה שאנחנו רגילים לקבל מהם, וזה משהו שמאוד מדבר אליי.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני חושב שוולברין נראה כמו גרסת ה150 מליון דולר של המשחק וולברין מה-360.

LaskinLaskinElder

תכלס, בראייה לאחור - זה היה משחק מעולה, ואני לגמרי בעד שזה מה שהוא יהיה :)

StickStickSage

אני בדרך כלל איתך קיאו בהשקפה על אינסומניאק, אבל כאן אני עם לאסקין דווקא.
כלומר, גם אפשר לקחת כמעט כל משחק ולעשות לו את אותו הדבר עם קטע מנותק (למשל - קרב הדרקון בGOW 2018), אבל בעיקר בסופו של דבר אלו אינסומניאק. גם ספיידרמן הוא משחק סטנדרטי עם ביצוע סטנדרטי לרעיונות גיימיניג סטנדרטיים, עטוף בעטיפה יחסית מוצלחת של ספיידרמן וביצוע מוצלח של המסביב כמו העיר, התנועה, וכו'.
אז וולברין לא הולך לכיוון של ספיידרמן, אלא נותן את העטיפה של וולברין עם משחק אלים ומערכת קרב שתצטרך להיות מוצלחת כמו התנועת קורים של ספיידרמן כדי שהמשחק באמת יעבוד. אישית זה פחות מושך אותי ולכן בספיידרמן 2 נניח אני עדיין משקר לעצמי שעוד אשחק (הוא בערך במקום ה227 בבקלוג שלי שרק הולך וגודל) ובלווברין לא ממש, אבל אני לא חושב שמשהו ממה שהוצג עכשיו אמור לגרום לנו לחשוב אחרת על המשחק מאיך שציפינו שאינסומניאק יעשו אותו.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 15 באוגוסט 2026 בשעה 13:59

הבוס נראה מאוד רע, העניין של "wolverine vision" עם הריח מעפן מאוד, אבל מן הסתם המשחק לא יקום או יפול עליהם. אבל הוא נראה גנרי בצורה חריגה, ספיידרמן ספק את הפנטזיה של ספיידרמן עם התנדנדות בעיר שעשויה מעולה והשאר... היה מאוד אינסומניאק. וולברין לעומת זאת, החסרונות של אינסומניאק הרבה יותר בולטים בו.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 15 באוגוסט 2026 בשעה 15:05

ההשוואה לבן 10 הרגה אותי מצחוק LAMO. אינסומאניק לא מפסיקים לקבל חדשות רעות עם המשחק הזה קודם ההדלפה עכשיו זה.

אני חייב להגיד שהבוס הזה נראה מגוחך הבוס פשוט אומר לך "בוא, תרביץ לי" וזה לא הוויב שאי פעם קיבלתי מהזקיפים או דומיהם.

כנ'ל הקטע המגוחך עם סימון האויב. במשחקי GOT הרוח שמסמנת לך לאן ללכת גאונית כי היא עולם פתוח, פה מה המטרה של דבר כזה בעולם לינארי?

אני עדיין סומך על העלילה הפעם כי הכותב של SPEC OPS אבל, הגיימפלי ממשיך להיות פרווה ולא משהו מרגש לצפות לו.

אינסומאנייק ממש רוצים שכל בן אדם מגיל 5 עד 95 יצליח לסיים את המשחק וזה ניכר בעיצוב הבוס הזה. זה לא מקרי שרמת המאמץ הנדרשת זהה לזו שדורש משחק ילדים מלפני 20 שנה כי זה בדיוק איך שאינסומאנייק מתייחסים לגיימרים במשחקי המארוול שלהם.

DrKeoDrKeoSite Admin

אם היית מספר לי שבמשחק וולברין יהיה קרב בין וולברין וסנטינל, הייתי מדמיין אותו כקרב GOW מטורף מלא בתסרוט ו-scale (למרות שגם ב-GOW הישנים היה בוס או שניים שישבו בצורה הזו, בעיקר ב-GOW1). הייתי מדמיין את וולברין מטפס עליו בעזרת התפרים, הוא זורק אותך לכל מני כיוונים, חלקים נעקרים, תסרוט ברמה גבוהה וכו'. לא ראיתי את הבוס המלא, אולי זה רק phase ביניים באמצע קרב אפי, אני ממש מקווה שזה משהו כזה.

glass manglass manSage

זה 1:1 מה שגם אני קיוויתי שהם אמרו שהמשחק יהיה לינארי, אני לא יודע אם אפוקליפסה נמצא במשחק הזה או לא אבל בדיוק ככה אני מדמיין קרב איתו כמו איזה ענק כזה שממלא חצי מסך. כאילו בשביל מה לעשות משחק לינארי, אם לא בשביל לדחוף את החומרה לקצה?

אולי זה באמת רק פאזה אחת של הקרב.

אני פשוט תוהה, אם יש להם קרב בוס מרשים עם סקאלה ענקית למה להראות את החלק הגרוע הזה לעיתונאים? קשה לי לא לחשוב שהם הביאו את הבוס הזה עם הסנטינל כי הוא אחד הבוסים המרשימים שיש להם. לא שיחקתי בספיידרמן 2 אבל בנתיים כל בוס שראיתי ממנו, נגיד נגד Sandman הוציא ממני הרבה יותר וואו. ישבתי ראיתי את הקרב מול Sandman וחשבתי שאינסומאנייק בטח יבשלו את הבוסים כמו שצריך פי כמה מזה עכשיו שהמשחק לינארי. :-(

זה גם מגוחך כשאנחנו רואים איזו עבודה טובה הסינים עשו במשחקים לינארים בבוסים או אפילו פאקינג פפ16 כולם עם בוסים יוצאים מן הכלל שהוציאו וואו מטורף של פעם.

DrKeoDrKeoSite Admin

להתחשב בזה שוולברין הוא לא רחוק מקרייטוס, כנראה שסנטה מוניקה היו עושים עבודה פנומנלית איתו. אבל עם אינסומניאק מקבלים משחק של אינסומניאק.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני חוזר בי שהקרב סנטינל בוולברין מזכיר את המשחק 360 😬

ShlomixShlomixWarrior

איזה גרוע. אני ממש מקווה שזה מגיע בהתחלה ואולי רק חלק מהקרב

KlaymanKlaymanSage

כן.. זה נראה לי דווקא פייז אחד של הקרב. כנראה הקל והפחות מרשים שביניהם. לא שאני בא להגן עליהם או משהו, אבל עדיף. לחכות לתוצר הסופי, לדעתי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 16 באוגוסט 2026 בשעה 17:16

כן, ברור, בהחלט יש מצב שזה רק phase אחד של הקרב. למרות שאם זה המצב, מי איש השיווק שהחליט להוציא דווקא את זה?

סתם משעשע אותי לראות את כל האינטרנט עולה על הראש של המשחק הזה, בעיקר כי תמיד האינטרנט נמס בהתרגשות ממשחקי אינסומניאק ואני לא מצליח להבין אם אני המשוגע היחיד שחושב שהמשחקים שלהם הם בינוניות עם רמות פוליש של AAA. מצד שני המנהל קהילה של אינסומניאק אמר שהתגובות באינטרנט לוולברין ממש הורידו את המורל של הצוות (או כמו שאומרים היום "הבריאות המנטלית").

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

כן, ברור, בהחלט יש מצב שזה רק phase אחד של הקרב. למרות שאם זה המצב, מי איש השיווק שהחליט להוציא דווקא את זה?

אם זה באמת הפייס הפחות מעניין וכו - בעיניי איש שיווק מצוין, שלא רוצה להרוס את הקטעים הכי טובים ומשאיר לנו הפתעות, להפך מאחרים שהורסים את הקטע הכי טוב במשחק :)