VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8729 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 ביולי 2026 בשעה 20:08

חייתי? בדיוק להפך, הוא נראה כמו מישהו שיצא מסלון כלות. העור שלו חלק, אין לו כמעט בכלל תוי פנים, השיער שלו פלאפי, זה וולברין זה? הוא נראה כמו אדם רנדומאלי מהרחוב שקוראים לו דייב.

העיצובי דמויות של אינסומניאק הם מהגרועים בתעשיה, פשוט מזעזע שאולפן שמקבל תקציבים של 200 מליון ו-300 מליון משחרר משחקים עם עיצובי דמויות כאלה. אני לא רוצה להגיד מרי ג'יין בספיידרמן... אבל מרי ג'יין בספיידרמן.

מישהו בטוויטר הריץ את וולברין דרך AI וגרם לו להראות כל כך הרבה יותר טוב. כשפרומפט אחד עם AI עושה עבודה יותר טובה מהאמן שלך, אתה צריך ללכת ולעשות חושבים.

תראה את התגובות מתחת לציוץ:

LaskinLaskinElder

קודם כל אני ממש לא מסכים עם עניין הAI. כמעט כל דמות ומשחק אי פעם בערך שראיתי תלונות לגביו, גם הכי טובים בתעשייה - בעיבוד AI יוצא טוב יותר. הוא נותן ״טאצ׳ים״ שמסדרים לנו משהו בראש שהופכים אותו לריאליסטי יותר.

אבל עזוב את זה, לגבי התגובות בטוויטר - גם כאן יש על כל אחד ואחת אי פעם בערך, מי שלא אוהב מגחיך, וזה מצחיק ונחמד, אבל לא אומר שום דבר באמת. גם על Faye לא הבנתי את המהומה. האם היא פחות יפה? בסדר, אבל מאוד דומה לשחקנית ואני אישית לא מבין למה כל דמות צריכה להיות הכי יפה שיש בלי שום דבר שניתן ״לתקן״ עם ניתוח פלסטי וריטושים.

לגבי הדמויות באופן כללי של אינסומניאק - אני מאוד מסכים איתך, הם באמת גרועים, לרוב. יש כמה סבירים, נניח דוק אוק היה בסדר, גם הלטאה, היו פה ושם עוד כמה, אבל נניח הראש של וונום היה זוועה, נראה כמו קסדת אופנוע שחורה. גם מרי ג׳יין נוראית, וגם פיטר עצמו במקור (החידוש שיפר משמעותית).

אבל פה? אני אישית באמת אהבתי. זה מראה ייחודי ויש בו משהו שאצלי בראש מתפרש כחייתי, לא בקטע של טורף רע אלא פשוט מסתדר לי ממש טוב.

וזאת למרות שאת המשחק עצמו אני פחות אהבתי ממה שראיתי בתצוגה האחרונה ומאוד התאכזבתי, ויש לו גם כן UI ממש פשטני בקטע מוזר (מד הכח היה נראה כמו משהו ששמים כplaceholder).

LaskinLaskinElder

טריילר טוב

glass manglass manSage

טריילר נהדר, נראה לי שזה יהיה המשחק הכי טוב של אינסואמנייק ואני לגמרי רציני לגבי זה.

הם עושים ממש טוב את הפילוג בין בני אדם למוטנטים מהמעט שאנחנו רואים אבל על זה נשען סיפור אקסמן טוב.

אני מרגיש כמו נדב לגבי הפנים של וולברין, חסר לו לגמרי חספוס משהו שקצת צלקות בפנים, חתכים או סתם פציעות היו יכולים לסדר, הבחור הזה עבר יותר מדי והוא מותש מהחיים הוא לא יכול להראות ככה.

מעבר לזה נראה באמת באמת משחק טוב ואני עוד אחד שיודע לאן הסיפור הולך כי שיעמם לי אז הצצתי בהדלפות, ובמקום להתבאס אני אומר בלב שלם המשחק הזה הולך להיות טוב ולהעביר את הסחורה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 ביולי 2026 בשעה 23:24
ציטוט מאת Laskin

קודם כל אני ממש לא מסכים עם עניין הAI. כמעט כל דמות ומשחק אי פעם בערך שראיתי תלונות לגביו, גם הכי טובים בתעשייה - בעיבוד AI יוצא טוב יותר. הוא נותן ״טאצ׳ים״ שמסדרים לנו משהו בראש שהופכים אותו לריאליסטי יותר.

אין משהו ראליסטי יותר בתמונת AI הזו, וגם אם כן, זו לא הנקודה. הבעיה היא לא שהגרפיקה לא טובה או שהעור לא ראליסטי,הבעיה היא הכיוון האומנותי. לוגן צריך להיות חית יער, grizzled, כמעט ״מלוכלך״, כפפת בייסבול ישנה. המודל של אינסומניאק נראה כמו אדם מהרחוב שנכשל להתקבל לבקסטריט בויז.

ציטוט מאת Laskin

אבל עזוב את זה, לגבי התגובות בטוויטר - גם כאן יש על כל אחד ואחת אי פעם בערך, מי שלא אוהב מגחיך, וזה מצחיק ונחמד, אבל לא אומר שום דבר באמת. גם על Faye לא הבנתי את המהומה. האם היא פחות יפה? בסדר, אבל מאוד דומה לשחקנית ואני אישית לא מבין למה כל דמות צריכה להיות הכי יפה שיש בלי שום דבר שניתן ״לתקן״ עם ניתוח פלסטי וריטושים.

כן, טוויטר יכול להיות מעפן, אבל עברתי מעל ל-30 תגובות ולא ראיתי אחת חיובית.

ואגב, אני מבין את התלונות על פיי, אבל לדעתי זה מגבלות של המנוע המיושן של סנטה מוניקה.

ציטוט מאת Laskin

לגבי הדמויות באופן כללי של אינסומניאק - אני מאוד מסכים איתך, הם באמת גרועים, לרוב. יש כמה סבירים, נניח דוק אוק היה בסדר, גם הלטאה, היו פה ושם עוד כמה, אבל נניח הראש של וונום היה זוועה, נראה כמו קסדת אופנוע שחורה. גם מרי ג׳יין נוראית, וגם פיטר עצמו במקור (החידוש שיפר משמעותית).

אבל פה? אני אישית באמת אהבתי. זה מראה ייחודי ויש בו משהו שאצלי בראש מתפרש כחייתי, לא בקטע של טורף רע אלא פשוט מסתדר לי ממש טוב.

וזאת למרות שאת המשחק עצמו אני פחות אהבתי ממה שראיתי בתצוגה האחרונה ומאוד התאכזבתי, ויש לו גם כן UI ממש פשטני בקטע מוזר (מד הכח היה נראה כמו משהו ששמים כplaceholder).

זאת בדיוק הבעיה שלי, שהוא הכי לא חייתי. ועוד המודל שלו סביר ביחס לאינסומניאק, ראית את ג׳ין גריי? אולי העיצוב הכי גרוע שלה שאי פעם ראיתי.

אולי הדבר היחיד שאהבתי בעיצוב שלו זה השיער כתפיים, אבל להתחשב בזה שיש לו שיער כתפיים בכל עיצוב שאי פעם היה לו חוץ מאשר יו ג׳קמן בסרטים, זה די מובן מאליו.