StickSageאממ... כן? אם להחליף נשקים תוך כדי תנועה יתן מערכת קרב יותר מהנה, כמו שאני מדמיין לפחות זה בוודאי לא בהכרח, אז למה אם הם יוסיפו את זה זה דבר רע?
זה אומר שרמדי טעו? כן... אבל שוב אני מנסה להבין מה הטענה, שעדיף היה להשאיר את המשחק פחות טוב אחרי שאמרו להם את כל זה?
אתה מתווכח כאן עם מישהו מדומיין שאומר שהמשחק מושלם ואסור לשנות בו כלום, או שאתה בעצמך מי שאומר את זה ואז סותר את עצמך כדי לנהל דיון?
אתה כמובן מסתכל בזכוכית מגדלת, מפספס את העניין האמיתי גם פה וגם בוולברין, ולכן אתה לא באמת אומר שום דבר עם תוכן מעבר ל"נדב טועה". שזו בגדול הטענה המרכזית שלך בכל הודעה שאתה שאתה שולח ובכל נושא, אבל בסדר.
אגב, היית יודע כנראה אם היית משחק במשחק אבל ברור לי שזה לא באמת העניין, האיזוני stats שהם עשו זה כבר משהו שקיים במשחק במערכת האסיסט שלהם, כן? כל מה שהם עשו זה להזיז את הדיפולט, ה"נורמל" כביכול, למקום אחר.
גם המבקרים יכלו להגדיל את הכוח של דילן ב50% ולתת לאויבים כמה HP שתרצה. אתה גם יכול לעשות את עצמך בלתי פגיע ושכולם ימותו במכה אחת אם אתה רוצה ללכת לקיצון.
מה שאני אמרתי כשהזכרתי את העניין, זה שזה דבר אחד לנצח כל קרב כשאתה מספים התקפות על איזי, אבל כשהמפתחים עושים את זה בשבילך כל כך מהר זה מצביע על בעיה הרבה יותר בסיסית במערכת הקרב שהם בנו. האיזוני stats זה רק סממן, לא העניין. אבל הטענות שלי למערכת של המשחק הן יותר מנומקות מ"נדב טעה", וכנראה אולי אולי זה קשור לעובדה שאני משחק במשחק ומדבר על משחקים שמעניינים אותי ויש לי מה להגיד עליהם, מעבר ל"נדב טעה".