VOXELIM

נושא Remedy הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·03 ביולי 2024

238 הודעות
StickStickSage

אממ... כן? אם להחליף נשקים תוך כדי תנועה יתן מערכת קרב יותר מהנה, כמו שאני מדמיין לפחות זה בוודאי לא בהכרח, אז למה אם הם יוסיפו את זה זה דבר רע?
זה אומר שרמדי טעו? כן... אבל שוב אני מנסה להבין מה הטענה, שעדיף היה להשאיר את המשחק פחות טוב אחרי שאמרו להם את כל זה?
אתה מתווכח כאן עם מישהו מדומיין שאומר שהמשחק מושלם ואסור לשנות בו כלום, או שאתה בעצמך מי שאומר את זה ואז סותר את עצמך כדי לנהל דיון?

אתה כמובן מסתכל בזכוכית מגדלת, מפספס את העניין האמיתי גם פה וגם בוולברין, ולכן אתה לא באמת אומר שום דבר עם תוכן מעבר ל"נדב טועה". שזו בגדול הטענה המרכזית שלך בכל הודעה שאתה שאתה שולח ובכל נושא, אבל בסדר.

אגב, היית יודע כנראה אם היית משחק במשחק אבל ברור לי שזה לא באמת העניין, האיזוני stats שהם עשו זה כבר משהו שקיים במשחק במערכת האסיסט שלהם, כן? כל מה שהם עשו זה להזיז את הדיפולט, ה"נורמל" כביכול, למקום אחר.
גם המבקרים יכלו להגדיל את הכוח של דילן ב50% ולתת לאויבים כמה HP שתרצה. אתה גם יכול לעשות את עצמך בלתי פגיע ושכולם ימותו במכה אחת אם אתה רוצה ללכת לקיצון.
מה שאני אמרתי כשהזכרתי את העניין, זה שזה דבר אחד לנצח כל קרב כשאתה מספים התקפות על איזי, אבל כשהמפתחים עושים את זה בשבילך כל כך מהר זה מצביע על בעיה הרבה יותר בסיסית במערכת הקרב שהם בנו. האיזוני stats זה רק סממן, לא העניין. אבל הטענות שלי למערכת של המשחק הן יותר מנומקות מ"נדב טעה", וכנראה אולי אולי זה קשור לעובדה שאני משחק במשחק ומדבר על משחקים שמעניינים אותי ויש לי מה להגיד עליהם, מעבר ל"נדב טעה".

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת Stick

אממ... כן? אם להחליף נשקים תוך כדי תנועה יתן מערכת קרב יותר מהנה, כמו שאני מדמיין לפחות זה בוודאי לא בהכרח, אז למה אם הם יוסיפו את זה זה דבר רע?
זה אומר שרמדי טעו? כן... אבל שוב אני מנסה להבין מה הטענה, שעדיף היה להשאיר את המשחק פחות טוב אחרי שאמרו להם את כל זה?
אתה מתווכח כאן עם מישהו מדומיין שאומר שהמשחק מושלם ואסור לשנות בו כלום, או שאתה בעצמך מי שאומר את זה ואז סותר את עצמך כדי לנהל דיון?

ההיבט היחידי שאני מתייחס אליו זה 'חה חה חה תראו איך אינסומיניאק טעו בשיפוט ונאלצו לעשות פאץ' מהיר לאור הביקורות'.
מהבחינה הזו רמדי 'הפילו את הכדור' באופן חמור יותר. גם מבחינת מה שינו, גם מבחינת מהירות השינוי וגם מבחינת זה שמדובר פה במשחק שאמור להיות מגובש לפי חזון יותר מאשר משחק מארבל שמיועד לפנות לקהל הרחב ולהיות סופר-מסחרי.

יכלו לפחות לחכות לראות מה השחקנים חושבים על זה. משם תהיתי יותר בכלליות על עד כמה צריך להתחשב ברשמים של מבקרים/שחקנים או לדבוק באיך שהמפתחים רואים לנכון שהמשחק צריך להיות. אין לזה תשובה אחת שמתאימה להכל.

למשל, ראיתי באחד הראיונות שרמדי מתגאים שהם לא צבעו משטחים בצהוב וכו'.
לדעתי זה משהו שאם הביקורות היו מציינות לשלילה, רמדי היו עומדים מאחורי ההחלטה הזו ולא מזדרזים להכין hotfix.

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Stick

ללכת למשימה הראשית ולראות את הלנדמארס הגדולים זאת לא הבעיה אצל מי שהתלונן (אני מניח), אלא המפה שמאוד מצומצמת מבחינת פירוט לגבי מה נמצא איפה מעבר לנקודת ציון כללית. כלומר אייקון שאתה רואה על המפה יכול להיות ברחוב, על הגג, בתוך בניין, מתחת לבניין, או בכלל בתוך מערכת צינורות תת קרקעית שהכניסה אליה נמצאת במקום אחר לגמרי. תוסיף על כל זה שבאיזשהו שלב גם העולם מתחיל להסתובב ל4 כיווני כבידה שונים (אנשים אומרים "כמו באינספשיין"... זה בערך פי 100 ממה שרואים באינספשיין מבחינת מורכבות הסביבה), וכן, המפה לא ממש מסבירה איפה נמצאת כל נקודת עניין מעבר ל"איפשהו פה באזור יש X" :).

זאת כמובן החלטה עיצובית מודעת, ואני מאוד (מאוד!) אוהב את איך שהעולם והאקספלוריישן עובדים פה. אני לא באמת משתמש במפה מעבר להתמצאות כללית וכיוונים, והמשחק עושה עבודה נהדרת בלתת לך להסתובב ולראות בעצמך דברים.

לפחות בינתיים אני די נהנה מהאקספלוריישן. כל ההפקה שלו היא top tier. אני באמת מרגיש שאני 'לא מבין' את מערכת הקרב כ''כ, ואיך חלק מהמבקרים אומרים שהיא ממש טובה (Boomstick gaming שאני די מחבב ו FightingCowboy שמוכר כאחד שעושה המון מדריכים של משחקי סולז)? שמעתי גם לא מעט מבקרים שאמרו שהאויבים היו מאוד Spongy, ואני חייב להגיד שאני מרגיש שהם עדיין כאלה עכשיו, אחרי הפאצ'. בינתיים אני מרגיש נורא נורא חלש, וגם אויבים שהזכרת פה כמו ההוא שיורה קרן, יחד עם כמה בסיסיים מסביבו כבר הרגו אותי. אני יודע שאני לא הגיימר הכי חד שיש, אבל אני באמת מרגיש שמשהו לא מסתדר לי עם המשחק בינתיים בהיבטי הקרבות.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 30 בספטמבר 2026 בשעה 19:14
ציטוט מאת Klayman

לפחות בינתיים אני די נהנה מהאקספלוריישן. כל ההפקה שלו היא top tier. אני באמת מרגיש שאני 'לא מבין' את מערכת הקרב כ''כ, ואיך חלק מהמבקרים אומרים שהיא ממש טובה (Boomstick gaming שאני די מחבב ו FightingCowboy שמוכר כאחד שעושה המון מדריכים של משחקי סולז)? שמעתי גם לא מעט מבקרים שאמרו שהאויבים היו מאוד Spongy, ואני חייב להגיד שאני מרגיש שהם עדיין כאלה עכשיו, אחרי הפאצ'. בינתיים אני מרגיש נורא נורא חלש, וגם אויבים שהזכרת פה כמו ההוא שיורה קרן, יחד עם כמה בסיסיים מסביבו כבר הרגו אותי. אני יודע שאני לא הגיימר הכי חד שיש, אבל אני באמת מרגיש שמשהו לא מסתדר לי עם המשחק בינתיים בהיבטי הקרבות.

אני לא יודע כמה נשקים פתחת כבר, אבל ברגע שיהיה לך combo finisher חזק וגם יכולת לשבור את ההגנה של האויבים מהר, תוכל לעשות הוצאה להורג של אויב קטן בתחילת הקרב ואז פשוט להספים ריבוע עד שכל ההיתקלות נגמרת עם הבונוס שזה נותן. לא אומר שככה שיחקתי 100% מהזמן כי בכל זאת זה יותר מהנה כן להשתמש ביכולות ולנסות להתחמק וכו', אבל כן עשיתי את זה מספיק פעמים כדי לדעת שזה תמיד עובד.
כשפותחים עוד יכולות ושימוש באלמנטים חדשים, זה רק עוד יותר מקצין.
כן אגיד שאני עכשיו מתחיל להגיע למשימות יותר מתקדמות וזה כבר לא לגמרי המצב, אבל זה היה המצב במשך 20 שעות של משחק עד עכשיו, אז...
שוב אני לא מדבר על להיות שחקן טוב והמשחק קל לי מדי, אני מדבר על פשוט להספים ריבוע בלי יכולת אמיתית למות. בגדול בגלל שהאויבים תמיד מפילים HP, זה פשוט עניין של DPS גבוה יותר ממה שאתה יכול לספוג בזמן הזה כדי למות, כל עוד כן תמשיך לפחות לתקוף אויבים בזמן שאתה סופג נזק.

LaskinLaskinElder

ההחלטה לשים את הכוחות הנוספים בדיפולט עם כפתורי הD-Pad היא אחת מהגרועות בתולדות הmapping שראיתי בחיי. איך באמצע מכות באוויר הם מצפים ממני לעשות את זה? הזוי. אחליף לR1 או משהו.

DrKeoDrKeoSite Admin

כן, ברגע שעושים פינשר לאוייב קטן אחד אפשר לנקות "חדר" פחות או יותר. וגם אם לא מצליחים לנקות חדר, פשוט עושים את זה לעוד אוייב קטן וממשיכים.

LaskinLaskinElder

הרפטטיביות של הקרבות התחילה לעלות לי על העצבים, זה כל הזמן אבל כל הזמן ממש אותו דבר, ברמה שגורמת לי לרצות לשחק עם ההגדרות של הנזק שאני עושה ולהכפיל אותו כדי לא לבזבז זמן על אותה פעולה יותר מדי פעמים, כי מלבד הקרבות המשחק סבבה (למרות שלפעמים מעצבן קצת לפתור את ה"חידות" של איך להכנס לאיזור/חדר מסויים ועוד כמה טענות על העולם הפתוח).

איזה באסה עם רמדי, הם היו ממש "ליד" בגיימפליי, הTRAVERSAL ממש מגניב, הקרבות עם פוטנציאל, אבל במקום להתמקד בדברים מסויימים ולעשות אותם יותר טובים - הם התפזרו לגמרי וזה לדעתי השאיר את זה בתחום ה"פוטנציאל" ולא הפוטנציאל הממומש.

עדיין המשחק מגניב, הקטעים שצריך להפוך את העולם מעולים והבוסים יצירתיים. אבל ממש חבל, קצת יותר פוקוס וזה היה יכול להיות משחק של 9.

Death_119Death_119Veteran
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 16:11

אני פשוט מדלג על הקרבות מול הHiss אם אני לא חייב בדרך לObjective A, הם לא נוראים אבל הם ממש סתמיים ובאמת החלק הכי מיותר במשחק וחבל.

מה שכן היה לי סוף-סוף רגע Remedy ראשון במשחק כשהוא מתחיל להיות Inception ויש את השיר על כוח הכבידה, העלה חיוך :D. זה לא ברמה של Dark Ocean Summoning או Herald of darkness אבל היי, זה קצת Remedy :D.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 16:18
ציטוט מאת Laskin

הרפטטיביות של הקרבות התחילה לעלות לי על העצבים, זה כל הזמן אבל כל הזמן ממש אותו דבר, ברמה שגורמת לי לרצות לשחק עם ההגדרות של הנזק שאני עושה ולהכפיל אותו כדי לא לבזבז זמן על אותה פעולה יותר מדי פעמים, כי מלבד הקרבות המשחק סבבה (למרות שלפעמים מעצבן קצת לפתור את ה"חידות" של איך להכנס לאיזור/חדר מסויים ועוד כמה טענות על העולם הפתוח).

איזה באסה עם רמדי, הם היו ממש "ליד" בגיימפליי, הTRAVERSAL ממש מגניב, הקרבות עם פוטנציאל, אבל במקום להתמקד בדברים מסויימים ולעשות אותם יותר טובים - הם התפזרו לגמרי וזה לדעתי השאיר את זה בתחום ה"פוטנציאל" ולא הפוטנציאל הממומש.

עדיין המשחק מגניב, הקטעים שצריך להפוך את העולם מעולים והבוסים יצירתיים. אבל ממש חבל, קצת יותר פוקוס וזה היה יכול להיות משחק של 9.

זה קצת חטא להגיד את זה כי הם ניסו לעשות משהו חדש וכו', אבל אולי קונטרול היה צריך להשאר שוטר עם קצת אלמנטים של מילי בקטנה. העולם, החקירה וכל מה שסביב זה הם מצויינים (וכן, המפה יכולה לקבל עבודה, כי בניגוד לקונטרול 1 הסביבה לא מראה לך מספיק מה לעשות), אז ממש חבל שהם לקחו גיימפליי טוב ומהנה שסבל מרפטטיביות והחליפו אותו בגיימפליי פחות מהנה שסבל מרפטטיביות.

היה עדיף להשקיע את הזמן בלפתור את הרפטטיביות של הגיימפליי הבדוק והיחסית טוב של קונטרול 1 מאשר להשקיע את הזמן בלהמציא גיימפליי רפטטיבי חדש מאפס.

אני לא חושב שControl היה יותר טוב, גם שם הShooting היה סתמי כי אתה ללא הגבלת תחמושת, בסוף הנוסחא של RE היא הטובה ביותר וזה מה שהפך את הגיימפליי של 2 לדוגמא לכל כך מוצלח.

ShlomixShlomixWarrior

אז התחלתי לשחק סופסוף, בערך שלוש שעות פנימה. התקדמתי קצת לתוך האזור השני (?) של המשחק (Central).
הפקה מדהימה, אבל כמו שכתבו פה - יותר מדי אפשרויות בחירה.
גם סקילים, גם נשק, גם אפשרויות חקירה ואיסוף, ואפילו שיחות אינסופיות.
אני מבין למה הם בחרו בגישה הזו, אבל לדעתי היא פחות מתאימה, הרי קונטרול הראשון היה גם כך חופשי ועמוס יחסית באפשרויות יחסית לז'אנר.

גם אני חווה את מה שכתבתם פה, מערכת קרב מאכזבת ולא מתוחכמת. מרגיש שאני סתם לוחץ על כפתורים.
באמת שוקל להתקין את המודים שהזכרתם כאן כדי לפחות להפוך את החוויה ליותר כיפית. עוד מישהו ניסה?

חוץ משתי הבעיות האלו, למרות שהן מהותיות, אני באמת נהנה מהמשחק. כיף ומבאס בו זמנית כי זה היה יכול להיות משחק הרבה יותר טוב

זהו, המשחק הקליק, הTraverse ממש כיף, מתעלם מקרבות שאני לא חייב והחידות פשוטות אבל עדיין מהנות, הבנתי גם את המבנה של העולם פחות או יותר אז מתחיל להנות.

LaskinLaskinElder

משהו במודלים של הדמויות ממש, ממש מפריע לי

הראש של הדמויות טיפה גדול מדי וגם יותר קדימה ממה שאמור להיות, כאילו לכולם יש בעייה בעמוד השדרה הצווארי, זאת בנוסף לרמת הפירוט הנמוכה של הפרצופים… מאוד חבל, והתאורה כל כך טובה (לפחות עם PT) שזה ממש מציק לי בהיבט הגרפיקה.

KlaymanKlaymanSage

הדבר שאני הכי שונא במשחק הזה עד עכשיו - זה המיליון ואחת חומרי שדרוג/מטבעות/משאבים/זיבי שצריך כדי לשדרג כל שטות... יאללה.. שחררו אותי. שונא את במשחקי סולז, שנאתי את זה בהולו נייט - ובכללי, שונא את זה. :).

בלי קשר - יש בו רגעים של עיצוב (ושוב, עדיין לא השגתי את ההיפוך), שהם פשוט ואוו! גם סאונד, גם עיצוב השלבים עצמו... לא פעם ולא פעמיים החזקתי את הראש וניסיתי להבין איך בכלל הגעתי מא' לב' ומה קרה בדרך בכלל ומי לעזאזל חשב על זה.