קאז, תספר לי שאף פעם לא סיימת את החוברות של "בלי סודות" בכיתה א' בלי לספר לי שלא סיימת, כי אתה לא מבין עברית.
למה אני אומר את זה? כי אני בשום מקום לא טענתי שBall x pit צריך לזכות בפרס של אינדי בכורה. אלא שהוא מעניין את המבקרים מספיק כדי שיבקרו אותו.
שנית (אם העברית שלך מספיקה כדי לקרוא ולהבין עד כאן)
מה אתה משווה את VS לחיקוי העלוב הזה שהוא מגהבונק? VS לקח השראה מקסטלוניה, מbullet hells מogre battle וauto chess ומשחקי רוגלייק, כדי ליצור משהו מיוחד שהוא רק שלו.
אני לא מזלזל באינדים נתחיל עם העובדות אני מכיר מפתחים אינדים שבחלק מהמשחקים שלהם שיחקת.
שנית, יש לי פלטיניום בחלק מהמשחקים האינדים.
והנקודה הסופית והכי חשובה, רק בשרשור הזה אמרתי שאני הולך לשחק בVampire Crawlers.
אתה מודע לזה שזה dungeon crawler עם קרבות בגוף ראשון נכון?
אתה מודע לזה שDQ הם גם כן.... dungeon crawlers שרובם המוחלט הם עם קרבות בגוף ראשון נכון?
אתה מבין שדנג'ן קרולרס זה הז'אנר האהוב עלי, כן? אני ליטרלי קהל היעד של זה.
לפחות בניגוד אליך אני לא מזייף התלהבות ממשחקים שלא מעניינים אותי רק כי הם משרתים אותי בויכוח אני מתלהב ממשחקים כשאני מתלהב מהם בין אם הם אינדים או AAA.
והכי חשוב? זיינת את המוח כי cloverpit אהוב ליבך, קיים רק למחשב, וקיבל ביקורות כי הוא מספיק עניין את המבקרים בניגוד למגהבונק כי הוא לפחות לא חיקוי סיני עלוב.
אתה פשוט לא מדבר על זה כי המבקרים קטלו את cloverpit העלוב הזה, עם ממוצע 77, והצדיקים כשמם כן הם, צדיקים יראי שמים שנתנו לו 6.8 צדיק הרי יודע נפש בהמתו, והמשחק הזה בהמה...במובן הרע.
הכי חשוב, מגהבונק זבל עופות איך שלא תסובב.