VOXELIM

GTA6 - הנושא הרשמי

נוצר ע"י bozeman·06 במאי 2025

172 הודעות
FantaFantaVeteran
ציטוט מאת glass man

גבר לא בקטע רע אבל אולי עדיף שתפרסם את כל הקישורים שלך במקום אחד? זה עדיין פורום שנועד לדיונים לא לפרסומים אישים.

ראשית אני קיבלתי ואשתדל, זה הודעה מיוחדת שכתבתי ולכן פשוט כתבתי את זה, שנית אני באמת משתדל להגיד במקומות שצריך בהתאם למה שצריך, בכל מקרה, אני חושב שעשיתי מעט סדר שם למי שצריך (לא שאני חושב שהאנשים כאן צריכים את זה)

blingblingElder
ציטוט מאת DrKeo

לא יודע, כבר מזה שהתחלתם לציין פה כדורסל, גלישת גלים, איך שהמים נראים, איך תאונות נראות וכו׳ זה כבר התחיל להרגיש לי מבאס.

המשחק הזה הוא סוג של end all be all של התעשיה, אני לא רוצה להתחמם לאט כמו צפרדע, מספיק הדור הזה נהרס לגמרי מהליך דומה. אני רוצה שGTA יפיל עלי טריילר שישמוט לי את הלסת, לא דליפות וסרטונים מבילד ישן.

צודק זה פוגע בכיף ובהייפ של החשיפה אין אפס, במיוחד שזה בטח לא הבילד האחרון עם הגרפיקה הסופית אז סתם נחשפים לכל מני חלקים שמוזילים את המשחק או שלא נבחרו בקפידה (והרי בכל עולם פתוח יהיו רגעים/אזורים שיראו קצת פחות טוב, הדברים שאתה חווה כשחקן שיודע איך המשחק באמת נראה ולא מתרגש מהם אבל פה נזרקים לחלל העולם בלי שחווית את הקונטקסט הרחב) ואז אתה סתם רואה דמות שיורה על איזה קיר סתמי את המילה LEEK וכאילו בחייאת - ככה רציתם לראות את GTA6 עד שכבר חיכינו? ומילא זה היה שנתיים לפני מועד החשיפה אז היה אפשר לקבל כמה פרטי מידע עסיסיים שירגיעו את העצבים של הציפייה אבל שבועיים-שלוש לפני? אני לא רואה פה שום דבר טוב האמת.

מה שכן נחמד לגלות זה ש GTA6 לא נהפך לווק או פוליטיקלי קורקט, יש שם את הדברים הגסים שמזוהים עדיין עם הסדרה, אבל יכלתי לגלות את זה עוד שבוע זה לא תרם לי לדעת את זה מאיזה מדליף מטומטם.

DrKeoDrKeoSite Admin

אם GTA יהפוך ל-WOKE זה לא יהיה GTA יותר. צריך את הגסות והחוסר טאקט. אבל אני מקווה שהם כן צוחקים על WOKE עם דמויות שהן גרסה סופר מוגזמת של התופעה.

FantaFantaVeteran

אם GTA יהפוך לWOKE זה פשוט לא יעבוד, זה בערך כמו שקיבלנו את ההמשך לשנות ה70 שזה שנות ה90, אבל בגרסה WOKE, זה פשוט היה גרוע.
אין מה לעשות, יש משחקים שהם לא יכולים לנטוש את הדנא שלהם

LaskinLaskinElder

הם לא צריכים להפוך לWOKE כדי לאכזב מהבחינה הזו, אלא פשוט לא לשחוט פרות קדושות, וכנראה שהם לא יישחטו אותן פה.

זה שהמשחק יהיה אלים והרבה מיניות זה לא הופך אותו ל"לא WOKE" או "כן WOKE", זה בד.נ.א... אבל אם הם רוצים להיות כמו מינימום GTA5 שיחסית היה מעודן - הם צריכים למשל לצחוק חזק על כל אופנת הטראנסים.ות, על פלישות מוסלמים קיצוניים למיינסטרים, רצח פודקאסטרים וCEOs, המלחמה באיראן, ישראל והיהודים ששולטים בעולם וכו'... ואני בספק אם זה יהיה שם, ואם כן בספק אם כמו שהיו עניינים פוליטיים שכאלה בצורה שאינה מעודנת מאוד.

מאוד מאוד.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני לא חושב שGTA אי פעם התעסק בצד הבקורתי שלו בגזע וכו' יותר מדי, רוב התוכן שלהם הוא ביקורות על אמריקה שבעיקר צוחקת על תרבות הרובים ומערכת הבריאות שזה גם אז היה שמאלני למדי. הם פשוט עשו את זה בצורה סופר גסה ובוטא שנתנו לזה ניחוח "ימני" וכך תפסו את שני הצדדים בו בזמן. וכשהם כבר עושים פייק פוליטיקאים וכו', הם צוחקים בצורה שווה על שני הצדדים.

אני בהחלט חושב שיהיו שם בדיחות טראנס, בדיוק כמו שיהיו שם בדיחות על ימנים שמפחדים ממהגרים וכך הלאה. כלומר, נשמע מהדליפות שיש שם מצעד גאווה שגם אותו אפשר לקחת לשני הכיוונים (היי יש גאווה בGTA או אוי אפשר לדרוס גייז ב-GTA). נחכה ונראה מה יהיה במשחק הסופי אבל אני בטוח שיהיו שם ירידות על השמאל ועל הימין, כמו בכל משחק GTA, ושסה"כ שנקודת המבט שלהם תהיה שמאלנית למדי שמועברת בצורה מאוד וולגרית כך שהיא תרד בגרון לכולם.

LaskinLaskinElder

הם לא היו אף פעם "ימין" או "שמאל", הם שחטו פרות מכל הצדדים והיו מאוזנים, וטוב שכך.

אני פשוט לא חושב שיעזו לעשות את זה בצורה מספיק נושכת.

הלוואי ואני טועה.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

הם לא היו אף פעם "ימין" או "שמאל", הם שחטו פרות מכל הצדדים והיו מאוזנים, וטוב שכך.

אני פשוט לא חושב שיעזו לעשות את זה בצורה מספיק נושכת.

הלוואי ואני טועה.

תלוי, למשל בהפלות, ברובים, במהגרים, ומערכת הבריאות האמריקאית הם תמיד היו שמאל. ומעבר לאלה הם תמיד ירדו על כולם בגסות.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 10:33

GTA לא יהפוך לWOKE כי הוא מספיק אהוב בעולם בשביל להישאר מה שהוא תמיד היה. כמובן תמיד יהיו כאלה שיטענו שבגלל שלוסיה היא דמות ראשית אז עכשיו GTA הוא WOKE כי הפמיניזם השתלט על GTA ובלה בלה אני לא רואה שום דבר WOKE בGTA6.

כן כמו שנדב אמר אני לא רואה מצב שGTA לא עושה סאטירה לתופעת הWOKE עצמה, הוא תמיד היה סאטירה לחברה האמריקאית ואם אתה לא מדבר על הWOKE באיזושהי צורה היום, אתה חי בבועה ולא רלוונטי.

רואה רק ניסיון לספר סיפור רציני יותר יחסית לGTA6 (למרות שנדב ובלינג לא אוהבים את זה ומעדיפים טרלול, אני עדיין מקווה שזה מה שיקרה, לול)

לגבי ההדלפה כן ברור שזה מבאס, זה עוד יותר מבאס שאנשים מגנים על המדליף כי הוא כביכול עושה את זה כאקט מחאה על חיסול הדיסקים.

כן, בוא נראה לרוקסטאר כמה הם רעים על ידי זה שנהרוס לכל הגיימרים את המשחק הכי גדול מאז GTA 5.

DrKeoDrKeoSite Admin
KlaymanKlaymanSage

האמת? טקסט מיותר. חצי מהאנשים יחשבו שזה Delay.gif

blingblingElder

המדליף מעלה הילוך, אם עד עכשיו הראה קטעים סתמיים כמו דמות יורה על קיר או משחקת כדורסל ברחוב אז עכשיו במטרה להרוס את החשיפה המלאה של מחר הוא התחיל להוציא קטעי גיימפלי מלאים של משימות. ראו הוזהרתם.

glass manglass manSage

מאחל לו להיתקל בנחיל של הצרעה היפנית בטיול ביפן.

בדיוק בא לשלם על הנטפליקס.

LaskinLaskinElder

אז מצאנו את האחד שעשה מנוי במיוחד כדי לצפות בו 6 שעות קודם?

KlaymanKlaymanSage

באמת לא מבין מה המדליף חושב שהוא משיג..?

blingblingElder

קריפטו. במיוחד כשזה מוסווה תחת אידיאולוגיה של פאק דיגיטל שרוקסטאר כרגע מייצגת.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 20:32

ועכשיו גם הפרולוג של המשחק הודלף. הנבלה הסיר את כל הכפפות, עד שהמשחק יצא גם הסוף והכל יודלף אם לא יצליחו לעצור אותו.

וכן גם מי שלא יחפש את זה וואלה זה מבאס ופוגע בהתרגשות ממה שצריך להיות אירוע התרבות הכי גדול בעשור האחרון והקרוב כנראה, אפילו לא באופן מודע זה פוגע.

KlaymanKlaymanSage

בינתיים הדבר היחיד שראיתי זה מה שלאסקין הביא....

LaskinLaskinElder

אני גם לא ראיתי הרבה מעבר למה שהבאתי פה, רק איזה 3 סרטונים של כמה שניית שהעברתי מהר.

באמת לא מבין מה הקטע, אם לא ראיתם ולא רוצים לראות - איך זה הורס לכם? לי זה דווקא מגביר את ההתלהבות ממחר

LaskinLaskinElder

בטריילר של NBA2K27 יש טיזר לשת״פ פוטנציאלי עם GTA6. הגיוני ומתבקש. יכול להיות אדיר.

FantaFantaVeteran

אתמול הייתה לי שיחה עם חבר שאומר שהוא ממש מקווה שהם לא יכניסו את כל הקטע שהיה בRDR של הבאונטי שאם אתה נניח מתחיל מסע רצח או כל מיני דברים כאלה אז יש על הראש שלך באונטי שלא נעלם בשונה מGTA שם אתה יכול להתחבא עד שהמשטרה תפסיק לרדוף אחריך.
אני אישית חושב שדווקא ההפך, לא רק שהם יוסיפו את זה לGTA הם גם יעשו אציוומנטס של להיכנס לרשימת 10 האנשים הכי מבוקשים על ידי הFBI ולהגיע למקום ראשון ברשימה הזאת.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

אז מצאנו את האחד שעשה מנוי במיוחד כדי לצפות בו 6 שעות קודם?

ידעתי שיש לפחות אחד כזה!

glass manglass manSage

לול, אני כל כך שונא להרוס את הבדיחה הראשונה של וקסלים 3.0 אבל בסוף מסתבר שהExtended look לא זמין בנטפליקס ישראל אז ביטלתי :-(

יאללה מתי זה עולה?