blingElderהודעות: 10,426הצטרף: 13 באפריל 2013
לא יודע, כבר מזה שהתחלתם לציין פה כדורסל, גלישת גלים, איך שהמים נראים, איך תאונות נראות וכו׳ זה כבר התחיל להרגיש לי מבאס.
המשחק הזה הוא סוג של end all be all של התעשיה, אני לא רוצה להתחמם לאט כמו צפרדע, מספיק הדור הזה נהרס לגמרי מהליך דומה. אני רוצה שGTA יפיל עלי טריילר שישמוט לי את הלסת, לא דליפות וסרטונים מבילד ישן.
צודק זה פוגע בכיף ובהייפ של החשיפה אין אפס, במיוחד שזה בטח לא הבילד האחרון עם הגרפיקה הסופית אז סתם נחשפים לכל מני חלקים שמוזילים את המשחק או שלא נבחרו בקפידה (והרי בכל עולם פתוח יהיו רגעים/אזורים שיראו קצת פחות טוב, הדברים שאתה חווה כשחקן שיודע איך המשחק באמת נראה ולא מתרגש מהם אבל פה נזרקים לחלל העולם בלי שחווית את הקונטקסט הרחב) ואז אתה סתם רואה דמות שיורה על איזה קיר סתמי את המילה LEEK וכאילו בחייאת - ככה רציתם לראות את GTA6 עד שכבר חיכינו? ומילא זה היה שנתיים לפני מועד החשיפה אז היה אפשר לקבל כמה פרטי מידע עסיסיים שירגיעו את העצבים של הציפייה אבל שבועיים-שלוש לפני? אני לא רואה פה שום דבר טוב האמת.
מה שכן נחמד לגלות זה ש GTA6 לא נהפך לווק או פוליטיקלי קורקט, יש שם את הדברים הגסים שמזוהים עדיין עם הסדרה, אבל יכלתי לגלות את זה עוד שבוע זה לא תרם לי לדעת את זה מאיזה מדליף מטומטם.