VOXELIM

GTA6 - הנושא הרשמי

נוצר ע"י bozeman·06 במאי 2025

221 הודעות
glass manglass manSage

נטפליקס טוענים שהExtended look "לא זמין במדינתך" שמחפשים אותו באתר שלהם. לפני ששילמתי רציתי לוודא שאני לא הולך לשלם סתם.

אם אתה אומר שהוא מופיע לך בנטפליקס הישראלי שלך ברור שאחדש מנוי.

כמה זה כבר עולה 50 ומשהו שקל? זה לא שונה מהרגעים האלה שאתה עושה מנוי חד פעמי לגיימפאס לחודש ומבטל :-) אני בטוח אמצא מה לראות בנוסף לטריילר בחודש הזה, וזו כנראה המטרה של כל הדיל הזה. שאנשים יבואו בגלל GTA 6 ויבחרו להישאר כי התחילו איזה בינג'.

LaskinLaskinElder

כן, זה יהיה זמין ב-22:00

50 ומשהו ש"ח בשביל משהו ש-99% תוכל לצפות בו 5 דקות אחרי ביוטיוב, או גג כשתקום בבוקר.

אני לא אומר שאתה עושה משהו ממש מוזר, אבל אתה היחיד שאני מכיר... בטח כי גם ככה לכולם בערך יש מנוי ואתה יכול לבקש מחבר או מכר סיסמא ל-20 דקות.

KlaymanKlaymanSage

חוזר על הצעתי - מי שירצה (אם אהיה ער.. לא 100%), ההודעות הפרטיות פתוחות ואשמח לקשר לדרך הורדה רלוונטית.

DrKeoDrKeoSite Admin

גם לי הוא מופיע, דוחפים לי אותו בפרצוף בכל הזדמנות.

DrKeoDrKeoSite Admin

ה-preview של GTA יהיה 26 דק' ונלכד על הפס5.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 27 באוגוסט 2026 בשעה 19:08

אכן מופיע בנטפליקס הישראלי יאללה עוד 5 שעות!!!!

אגב, שהם אומרים נלכד על הPS5 הם אמרו אם זה BASE ?

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת glass man

אכן מופיע בנטפליקס הישראלי יאללה עוד 5 שעות!!!!

עוד 3 😬

blingblingElder

יאללה הייפ! מקווה שיעשה את הספלאש שמגיע לו שהמדליף יאכל תחת

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 27 באוגוסט 2026 בשעה 19:39

המדליף עדיין יכול להיות קוץ בתחת עם ספוילרים של העלילה, אבל הוא צריך לדאוג מאוד בכל יום שהוא ייתפס וייעצר, ואני מאוד מקווה בשביל רוקסטאר שהגירסה שיש לו, למרות שרצה על המחשב - נראית אפילו עוד יותר טוב בבילד המתקדם יותר שלה על הקונסולות, ככה שכל מה שהוא יראה אנשים יבינו שזו גירסה נחותה ואין יותר מדי סיבות להמשיך לצפות בזה.

אני מאמין שהגירסה הזו גם תשתחרר אחרי שייתפס, זה לא נעים אבל גם לא נורא כי המשחק יוצא כולה עוד 3 חודשים.

DrKeoDrKeoSite Admin

שיעשו את השיקולים שלהם, ובתקווה הוא ישב בכלא בקרוב. ראיתי שהוא עשה כבר יותר ממליון דולר בקריפטו על הדבר הזה, הוא כל כך צריך לשבת בכלא.

LaskinLaskinElder

שעה!

DrKeoDrKeoSite Admin

5 דקות 😬

הולך לבדוק שהבן שלי לא אבד הכרה, מכין לנו צ׳יזבורגרים לאירוע.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 27 באוגוסט 2026 בשעה 22:35

עפתי פשוט עפתי. RT אולי הכי מרשים ומטורף שראינו אי פעם. קשה לי להאמין שזה רץ על PS5. לוסיה ממש עושה את המשחק בעיני מבחינת אווירה שונה מהקודמים. מה שהכי העיף אותי זה כמה העיר מרשימה באור יום בדרך כלל במשחקים כאלה של עולם פתוח אני מתרשם בעיקר מהלילה. האופנועי שטח העיפו אותי במיוחד.

וכן, זה נראה הרבה יותר מההדלפה הרבה יותר, כמעט מרגיש לי כאילו רוקסטאר עשו פה טריק שיווקי עם המדליף מרוב שזה שמים וארץ.

FantaFantaVeteran

מתי זה עולה ליוטיוב?

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 27 באוגוסט 2026 בשעה 22:40

השיער. וואו. הכל. וואו.

זה לא משחק זה עולם…. באמת לא ייאמן.

המשחק הזה הולך למכור איזה 50 מליון יחידות עד ינואר.

המשחק (acting) של הדמויות, ג׳יזס. זה פשוט סרט ברמה הכי גבוהה שיש.

הפיזיקה, התאורה…

טכנית לא היה לי ספק שיהיה רמה מעל הכל אבל עדיין פוצצו אותי. איזה דבר זה… כנראה המשחק האחרון לפני עידן הAI שיגרום לנו להעריך את ההשקעה של הפרטים הקטנים בכל פינה ופינה.

אני קצת מאוכזב רק שלא עשו את זה בסגנון של In GTA6 you can… וכו׳ כמו במשחקים האחרונים שלהם, וקצת קילקלו לנו משימות מגניבות, אבל עדיין לא אכפת לי.

שלמות.

matangt6matangt6Trainee
ציטוט מאת Laskin

השיער. וואו. הכל. וואו.

זה לא משחק זה עולם…. באמת לא ייאמן.

המשחק הזה הולך למכור איזה 50 מליון יחידות עד ינואר.

המשחק (acting) של הדמויות, ג׳יזס. זה פשוט סרט ברמה הכי גבוהה שיש.

הפיזיקה, התאורה…

טכנית לא היה לי ספק שיהיה רמה מעל הכל אבל עדיין פוצצו אותי. איזה דבר זה… כנראה המשחק האחרון לפני עידן הAI שיגרום לנו להעריך את ההשקעה של הפרטים הקטנים בכל פינה ופינה.

אני קצת מאוכזב רק שלא עשו את זה בסגנון של In GTA6 you can… וכו׳ כמו במשחקים האחרונים שלהם, וקצת קילקלו לנו משימות מגניבות, אבל עדיין לא אכפת לי.

שלמות.

חכה,יש עוד חודשיים וחצי בטוח נקבל עוד טריילר או 2 לא? למרות שגם אם לא זה היה יותר ממספיק

blingblingElder
נערך לאחרונה: 27 באוגוסט 2026 בשעה 22:50

טכנית/ויזואלית נראה מדהים! המשחק הראשון שבאמת על אמת ולא עם סייגים וכוכביות נראה דור הבא. סוף סוף.

עם זאת התצוגה קצת… מבולגנת? לא יודע ציפיתי ל overview סטייל החשיפה של GTA5 שבהם ידגישו מה הולך, מה השתנה, איזה פיצ׳רים חדשים יש ונראה שסתם זורקים גיימפליי ומעברים רנדומליים.

זה גם קצת מרגיש כמו GTA יותר סחי, יותר מנסה להיות יחסית מיינסטרים ודיסני פלוס עד כמה שזה מצחיק לאמר בעולם של GTA אבל הכל יחסי. לא יודע עדיין לאמר מבחינת העלילה העולם והדמויות עד כמה הוא יפגע בול.

הגיימפליי של הקרב לא נראה מאוד משופר, כן חלק וזורם יחסית אבל נו כנראה צריך כבר להרים ידיים שרוקסטאר תהפוך לרמדי יום אחד ולהנות ממה שיש.

העולם עצמו עיצובית נראה מטורף, הפעילויות והכל - אין לי ספק שזה הולך להיות הטופ ומאסיבי. הגרפיקה שוב - וואו וזה אחד הדברים הכי חשובים ב GTA בדור חדש. שהוא יפיל אותך טכנית לפני הכל ככה שגם אם הקמפיין חלש (כמו שהיה ב 4. ולא להתווכח!) אתה עדיין יכול לשרוף בערך 40 שעות על להסתובב בדבר הזה, לעשות דברים, פה ושם איזה משימת קמפיין (גם אם בינונית זה עדיין בעולם מדהים ומפיל טכנית), לראות תוכנית מפגרת בטלוויזיה או לנהוג ברחובות המטורפים עם מוזיקת ווייב לפנים ופשוט להשאב לדבר הזה.

לא יודע איך התגובות הולכות להיות, הציפיות הן בלתי אפשריות ובטח לכולם יהיו הרבה דברים לאמר, חלקם לא טובים אין לי ספק, אבל למרות אופן התצוגה הלא אידיאלי אני חושב שמחכה לנו משהו מיוחד.

Uncle Pey'jUncle Pey'jSage

זה היה די מדהים, מאוד שמחתי לראות שיש הבדל משמעותי מאוד,מאוד מהסרטונים שרצו בשבוע האחרון.

ה-gunplay ממש מקס פיין 3, אני רק מקווה שהדמויות לא יהיו טנק אנושי כמוהו.

אהבתי מאוד את המוזיקה בזמן הקטעי אקשן, אם זה הכיוון אני הולך לטחון את הסאונדטראק.

טכנית, אין ממש מה להוסיף, נראה שזה העולם הפתוח הכי מרשים עד היום, לא שהיה ממש ספק..

הפתיע אותי שהם בחרו להראות את המשחק רץ על הפס5 ולא על הפרו, בטח בתור הדגמה ראשונה.

blingblingElder

אה כן כמו שגלאס ופייג׳ ציינו שמחתי מאוד לגלות שהרמה הטכנית היא שמים וארץ לעומת הבילד הישן שיש למדליף. איזה כיף עוד חששתי שמחכה לנו קפיצה של GTA5 פרו 2 או משהו, לא שזה מתאים לרוקסטאר שיש להם רקורד לא פחות ממושלם במשך 30 שנה אבל היה בי מקום שפחד שעם איך שהדור הגרוע ביותר אי פעם מתנהל מי יודע אולי גם הם נפלו איכשהו.

עכשיו כל ההדלפות שלו בכלל הולכות להיות חסרות תועלת חוץ מספוילרים עלילתיים מלוכלכים. מקווה שנצליח להישמר מזה

LaskinLaskinElder

הגיוון של הדמויות זה משהו שאני עדיין לא מאמין שראיתי. זה משנה את זה ממשהו שנראה כמו משחק למשהו שנראה אמיתי, איזו סימולציה מטורפת.

וכן, לגבי מה שאמרתם - ברור שעוד יגיע הטריילר הזה שיסביר הכל, או יותר נכון הרבה, כי ״הכל״ לא יסבירו גם בטריילר של שלוש שעות כנראה, אבל חשבתי ממש שזה הולך להיות זה.

מצד שני זה היה בנטפליקס ואולי הפורמט המבולבל עבורנו הזה - היה יותר מתאים לאנשים שלא רוצים הסברים עכשיו, אלא להנות מהשואו.

matangt6matangt6Trainee

סתם שאלה, אחרי משחק כמו רד דד רדמפשין 2 מבחינה טכנית שעד היום נראה מעולה ואפילו מדהים באמת מישהו חשב שGTA6 לא יראה יותר טוב מזה? אם אני לא טועה כבר מההדלפה הראשונה לפני כמה שנים אמרו שהמשחק רץ על אותו סקיי בוקס של RDR2..

KlaymanKlaymanSage

הרצתי קצת, לא באמת צפיתי בהכל. נראה מעולה. ירי קצת meh, אבל מילא..

FantaFantaVeteran

זה לא אמור לעלות כבר ליוטיוב?

glass manglass manSage

הטריילר עצמו היה משעמם מאוד באיך שהציגו הם עשו די טעות דומה למה שסנטה מוניקה עשו עם GOW לדעתי, אבל אישית אני לא מרגיש שאני צריך לראות מעבר לטריילר הזה.

לגבי הגאן פליי, כן רואים בבירור שהמשחק מגמגם בקטעי הירי על הPS5 הבסיסי המכשיר נחנק אז אם אין לנו PS5 PRO וחוץ מלאסקין אין לנו... זה לא החוויה הכי טובה, אבל על הגרפיקה מפצה על זה.

כן, המשחק קצת סחי, אבל אני רציתי שהוא יהיה סחי, ככה עושים גיבורה נשית, יפה, שכייף להסתכל עליה, אם האקסקלוסיבים של סוני היו עושים ככה לא היו לי תלונות כלפי אינטרגלקטייק או GOW.

זה בוני וקלייד שכזה ואני עף על זה.

LaskinLaskinElder

עולה רשמית ב-04:00 בבוקר

יש מליון סרטונים כרגע של אנשים שצופים בזה ועושים קומנטרי, אני הייתי ממתין וצופה באיכות נורמלית.

Giant bomb למשל הביאו יחסית באיכות סבבה אבל זה לא מה שיהיה בבוקר.

לגבי הירי - נראה מעולה על מה אתם מדברים…