טכנית/ויזואלית נראה מדהים! המשחק הראשון שבאמת על אמת ולא עם סייגים וכוכביות נראה דור הבא. סוף סוף.
עם זאת התצוגה קצת… מבולגנת? לא יודע ציפיתי ל overview סטייל החשיפה של GTA5 שבהם ידגישו מה הולך, מה השתנה, איזה פיצ׳רים חדשים יש ונראה שסתם זורקים גיימפליי ומעברים רנדומליים.
זה גם קצת מרגיש כמו GTA יותר סחי, יותר מנסה להיות יחסית מיינסטרים ודיסני פלוס עד כמה שזה מצחיק לאמר בעולם של GTA אבל הכל יחסי. לא יודע עדיין לאמר מבחינת העלילה העולם והדמויות עד כמה הוא יפגע בול.
הגיימפליי של הקרב לא נראה מאוד משופר, כן חלק וזורם יחסית אבל נו כנראה צריך כבר להרים ידיים שרוקסטאר תהפוך לרמדי יום אחד ולהנות ממה שיש.
העולם עצמו עיצובית נראה מטורף, הפעילויות והכל - אין לי ספק שזה הולך להיות הטופ ומאסיבי. הגרפיקה שוב - וואו וזה אחד הדברים הכי חשובים ב GTA בדור חדש. שהוא יפיל אותך טכנית לפני הכל ככה שגם אם הקמפיין חלש (כמו שהיה ב 4. ולא להתווכח!) אתה עדיין יכול לשרוף בערך 40 שעות על להסתובב בדבר הזה, לעשות דברים, פה ושם איזה משימת קמפיין (גם אם בינונית זה עדיין בעולם מדהים ומפיל טכנית), לראות תוכנית מפגרת בטלוויזיה או לנהוג ברחובות המטורפים עם מוזיקת ווייב לפנים ופשוט להשאב לדבר הזה.
לא יודע איך התגובות הולכות להיות, הציפיות הן בלתי אפשריות ובטח לכולם יהיו הרבה דברים לאמר, חלקם לא טובים אין לי ספק, אבל למרות אופן התצוגה הלא אידיאלי אני חושב שמחכה לנו משהו מיוחד.