כנראה רצו להמנע מדליפה של זה + לרכב על גל הכשלון של וולברין בביקורות וכל השליליות שרצה בטוויטר על סוני בצדק
עדין צוחקים על וולברין בטוויטר,אני רואה דברים מביכים ממנו בכל יום. עכשיו זה בעיקר פוסטים של "זה עלה 300 מליון דולר?" שמוצמד להם סרטון של המים הלא מגיבים או אזור שבו מכוניות עוברות דרך מכוניות אחרות וכו'. סוני עדין על הקרשים מבחינת PR, אין שום משמעות אם היו מחכים עם החדשה הזאת שבוע.
ובנוגע לדליפה, לא יודע, לעשות את זה בפוסט בטוויטר זה מרגש בערך כמו דליפה. כל הבאסה בדליפה זה שזה קורה בזמן לא מתאים ובצורה מעפנה כמו טקסט בטוויטר. מבחינת זמן זה רק שבוע כך שזו לא דליפה שנתיים לפני הזמן, ומבחינת המעפנות של טוויטר... הם בעצמם חשפו אותו בצורה מעפנה שכזו אז מה המטרה?
הם יכלו לעשות סרטון לוגו בלבד, הרי יש כבר אחד כזה מהתצוגה עם סוני לפני שנתיים, עם הלוגו של אקסבוקס ואיזה כיתוב של Xbox partner ואז להגיד שהמשחק הוא אקסקלוסיבי קונסולות באקסבוקס. זה היה השקעה של בערך 10 דק' מגרפיקאי וחתיכת הכרזה. ולפחות לאנשים בטוויטר היה סרטון לצרף לחדשות במקום רק טקסט או צילומי מסך של הטוויטר של קוג'ימה.
לא יודע, מרגיש בזבוז. אם הייתי אשה שארמה והייתי יושב על חדשה כזו ענקית, הייתי מחכך את הידיים בזדוניות לקראת TGS.
בעצם, אם הייתי שארמה, מה שבאמת הייתי עושה זה מבקש מקוג'ימה להכין טריילר קצר וטיזרי, אני בטוח שיש לו איזו סצנת מעבר או שתיים מוכנות כדי לעשות טיזרון של 50 שניות, שם אותו ב-game awards של קילי וברגע שהטריילר היה נגמר קילי היה מזמין את שארמה וקוג'ימה לבמה וכל אחד היה אומר משפט וחצי. ככה עושים משהו כזה, לא הודעה בטוויטר, כי זה באמת חתיכת רעידת אדמה בעולם המשחקים. ולא משנה מה סוני היו מראים ב-VGA באותו שידור, החדשה הזו הייתה מחרבנת להם.