VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

355 הודעות
HypnoHypnoVeteran

הבעיה היא שנדב ואחרים מנסים לתת נופח ענייני/אובייקטיבי לקביעות שלהם על טיב הליין-אפ, אבל כל הזמן מחליפים אומדנים כדי שזה יתאים לקו שהם מעוניינים לקדם, ומציגים אי עקביות שאי אפשר שלא לשים עליה זרקור. כמו עכשיו עם ההבדל בהתייחסות של נדב ל Returnal ו Saros.

זה בסדר פשוט להגיד 'אני חושב שהליין-אפ של סוני גרוע כי המשחקים האלה לא מעניינים אותי ולא באים לי טוב בעין'.

glass manglass manSage
ציטוט מאת DrKeo

לא הבנתי, יש לך פס5, אם זאת שנה כל כך מדהימה איזה משחקים מהרשימה הזו קנית?

בן אדם כולה שאל שאלה כולה תענה תשובה. אלוהים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 15:04
ציטוט מאת Hypno

לא, כי אני לא הדיון. אמות המידה שלך ל'שנה טובה' משתנות לפי האג'נדה שאתה רוצה לקדם באותו רגע.
פעם זה ציונים, פעם זה מכירות, פעם זה כמות, פעם זה אם קרוס ג'ן או לא, פעם אם המפתחת עובדת 9 עד 5.

באותה מידה במצב רוח אחר היית מוריד את הכובע למחזיקת פלטפורמה שנתנה תקציב AAA למשחק בז'אנר רוגלייק, ששמה עשרות/מאות מיליונים ל FPS בשביל שחקני ההארדקור של ההארדקור, ועושה שת"פ לאינטרפריטציה משוגעת עם הזיכיון של מארבל.

כי הרשימה שהבאת מסכנה מאוד, המחמאה הכי טובה לשנה הזאת היא סבירה. זאת גם הסיבה שלא קנית אף משחק ממנה, כי גם אתה חושב ככה.

HypnoHypnoVeteran

מסכנה מאוד, לטעמך. לא מסכנה לפי אמות מידה מקובלים.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 16:46

גם לפי מקובלים. מי שבאמת אוהב משחקים ולא בא להתדיין ולהתווכח בכוח יסכים שזאת לא שנה שבגללה קונים פס5 וזה לא דור באופן כללי שבגללו קונים פס5 (שזאת הנקודה בגדול)

גם אם על הטענה הזאת של הדור שלך תביא לנו רשימות ונתונים וממוצעים וציונים והשוואות לדורות קודמים שמהצד עבור ההדיוט הממוצע (נניח שופט בחוג שלך) זה יראה לוגי יחסית והוא אולי עוד עלול לחשוב שיש בזה משהו ובעצם לסוני יש דור פורה ונהדר ולא את הדור הכי נוראי בהיסטוריה שלהם מבחינת רמה של תוכן בהפרש עצום, אבל בשביל מי שמבין משהו ונמצא בתחום ממקום של תחביב ואהבה ולא ממקום של דיבייט ברור שזה קישקוש.

אבל צריך לאהוב משחקים בשביל להבין, לא משהו שקשור אליך.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 05 בספטמבר 2026 בשעה 18:13
ציטוט מאת Hypno

מסכנה מאוד, לטעמך. לא מסכנה לפי אמות מידה מקובלים.

אם אין בשנה אפילו משחק אחד שהוא ואו כמו GOW:R היא לא באמת יכולה להיות שנה מרשימה. אוסף של חבילות הרחבה ומשחקי gaas עם ממוצעי 8 ומטה הם ההגדרה של שנה סבירה בקושי.

אם אתה רוצה לדבר על אמות מידה מקובלים, ברוב השנים בדור הזה היה לסוני משחק של 9. השנה אין להם, אז איך זאת שנה טובה?