נדב כמו שאתה ובלינג אומרים אין לסוני תחרות ממיקרוסופט אז הם לא מרגישים שום לחץ לחשוף את הליינאפ, גם נינטנדו לא בדיוק חושפת איזה מריו או זלדה שיכניסו אותם ללחץ אכלנו אותה.
אני עוד ב2020 כתבתי בוקסלים שהצד א' של מייקרוסופט תמיד בסכנת ביטול מעל הממוצע בענף. אז נשמעתי כמו איזה מריר בגלל הביטול של סקיילבאונד אבל היום כולם יכולים לראות שזה אכן התרחש. כמו שהנבואה שלך על דור הקרוס ג'ן התגשמה אכלנו אותה, שאלה החברות שמושלות בשוק בדורות האחרונים.
בזמנו סוני הרגישה לחץ אמיתי שבכל רגע מייקרוסופט עלולה לעשות איזשהו קאמבק עם האקסבוקס וואן או לפחות לצמצם פער זה נשף לה בעורף היום אין לה את הלחץ הזה.
אני שואל את עצמי איפה דרוקמן בכל זה. איך אפשר להגיד לגיימרים להיות סבלניים עם אינטרגלקטיק כאילו זה 2022 ? אנחנו מרחק נגיעה מהדור הבא למען השם מה להיות סבלניים. סוני כל כך מנותקת.
סלחו לי על הצרפתית אבל בא לי להגיד לסוני שיחדפו את הדיסק של אינטרגלקטיק לתחת ונסגור עניין. אפילו את זה אי אפשר להגיד להם כי הם הורגים את הדיסקים אז לא יהיה אחד כזה.
אני מבין את זה שקורי ברלוג התבגר, ומפנה את הדרך לדור צעיר. ראבק הבן בן 51. אני עוד לא בן 40 וכל יום הגוף שלי פג תוקף יותר מאתמול אז מה זה גיל 51?
באמת שאני מזדהה איתו שהפך להיות אורקל של הדור הבא ווייתר על בימוי ישיר של משחקים/
פשוט אני ציפיתי כמו רבים למשחק מדע בדיוני מעיף ראשים ממנו לPS5 ולא קיבלנו כלום. כל הדור הזה על הפנים.כל צד א' של סוני איכזב אותנו לדעתי חוץ מסאקר פאנץ, אבל גם זה איך אתה אומר כל הזמן? ראש לשועלים, כי אף אחד לא באמת ציפה מסאקר פאנץ לאיזושהי גדולה מיוחדת.
איזה דור זוועה השם ישמור. מתי כבר סוני תיפול?? בסדר העניינים הטבעי בשוק תחרותי היא היתה אמורה ממזמן לחטוף נבוט בראש ולהתאפס כמו שקרה עם הפס3 ולאורך הדור הזה אנחנו חוזים בתסריט הזוועות של מה היה קורה לסוני אם לא היתה להם תחרות והם יכלו לעשות מה שבא להם.
כן זה בדיוק זה ומייקרוסופט אשמים בזה לא פחות מסוני. לדעתי סוני תענש על זה בדור הבא, אני לא מאמין שהPS6 ימכור קרוב למה שהPS5 עשה.
פשוט סוני עכשיו חושבים שהם בלתי מנוצחים יש להם את GTA 6 וכל מטומטם מפמפם את החארטה שלהם שהוא יהיה Best on PS5. באמת אני לא מחרטט את זה ראיתי ערוץ חדשות ישראלי משלנו מפיץ את הבשורה שהPS5 יהיה הכי טוב על הPS5.