VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

346 הודעות
glass manglass manSage

הדבר הכי מזעזע פה זה שעברו שנתיים שלמות מאז שראינו את אינטרגלקטיק ואנחנו עדיין לא יודעים כלום. זה עובר לסוני חלק שאנחנו לא רואים כלום.

למה סוני חיים בסרט שיש לנוטי דוג/דרוקמן אשראי מאיתנו לא להראות את אינטרגלקטיק שנתיים? רק על סמך המשחקים הקודמים?

זה כזה זלזול. אני רואה עובד נוטי דוג, כותב בסוסיישל מדיה "להיות סבלניים" די נמאס עם הסבלנות דור פח.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 17:43

הם לא צריכים להראות את אינטרגלקטיק, לכל משחק יש את מחזור השיווק שלו וזה לגמרי סביר להראות באמת משחק רק נניח שנה לשיגור. קאפקום ונינטנדו לפעמים מראות משחקים לראשונה חודשים לשיגור כמו OOT או RE9. הבעיה של סוני היא לא חשיפות, הבעיה של סוני היא שאין להם משחקים. חשיפות זה סתם שיווק, משחקים זה הבשר.

הסיבה שאין להם חשיפות מעניינות היא שאין להם משחקים מעניינים. כל מה שנשאר מצד א' זה פחות או יותר סנטה מוניקה, נוטידוג ועוד כמה חברות nice to have כמו גרילה, סאקרפאנצ', אינסומניאק או אסובי (ולהגיד את האמת נראה לי שאסובי התעלתה מעל כל החברות הללו). פשוט אין להם מספיק תוכן כדי למלא דור.

בדורות קודמים היו להם הרבה יותר אולפנים, הרבה יותר שיתופי צד ב', ומחזור הפיתוח היה 2-3 שנים אז כל אולפן תקתק תוכן. עכשיו שאולפנים עושים משחק וחצי בדור, האסטרטגיה של "בואו נסגור את כל מי שלא עושה חצי מליארד דולר פר משחק" התפוצצה להם בפנים. איפה בלופויינט, איפה אבולושן, איפה סטודיו יפן, איפה ליברפול, איפה לונדון, איפה זיפר... והחברות שכבר יש בזבזו את הזמן שלהם על GAAS.

ומצד שני, כמו ש@bling אמר, הם לא נענשים כי אין להם תחרות. אז הולסט ממשיך לשלוט שם לא משנה כמה הוא "נכשל" כי מבחינת הלקוחות הוא נכשל, אבל מבחינת אנשי הפיננסים פלייסטיישן במקום נהדר.

אני מקווה שיום אחד תבוא תחרות ותאכל להם את ארוחת הצהרים, רק ככה הם יתעוררו, לא כשהקהילה אומרת שהם נכשלים אלה כשקבצי האקסל יגידו שהם נכשלים.

glass manglass manSage

סוני יכולה לטעון שיש לה משחקים אם זה המצב.

וולברין.

GOY

GOW החדש

אסטרו בוט

במובן היבש יש משחקים אבל המשחק הכי מעניין (אינטרגלקטיק) נמצא בערפל כל הדור.

הכרזה של GT8 היתה משפרת למישהו מאיתנו את המורל? הרי אנחנו יודעים שיש אחד כזה בתנור לPS6.

מה שאנחנו צריכים לראות זה משחק מעיף ראשים של נוטי דוג לדעתי.

עד החשיפה של GTA6 חשבתי שאנחנו כנראה סתם זקנים שאבד עלינו הכלך ואנחנו פשוט לא מצליחים להנות מגיימינג.

ואז הבנתי שאנחנו בכלל לא הבעיה, פשוט כל הדור המחורבן הזה קיבלנו משחקי 60FPS ממפתחות סוג ז' במקום קרם דה לקרם שתמיד קיבלנו על 30FPS ממפתחות א'א.

דרוקמן יכול להציל את מה שנותר והוא לא עושה את זה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 17:56

לא מעניין אותי הכרזות, אפשר להכריז על כל התוכן שלהם ל-5 שנים הקרובות ב-SOP אחד וזה ירגיש כמו הSOP הכי טוב אי פעם, כמו שהם הכריזו על GOW רימייק 5 שנים לפני שהוא יוצא. אבל זה PR, זה לא מה שבאמת משנה.

מה שמעניין הוא אשכרה משחקים, שתגמר שנה ותגיד וואללה הייתה לסוני שנה פצצה. אני לא יודע מתי פעם אחרונה חשבתי את זה, זה כנראה קרה לאחרונה ב-2020. אולי אפשר לטעון ל-2022 עם GOW:R, GT7 והורייזן 2 בשנה אחת אבל לצערנו כולם היו משחקי פס4 עם פאצ' פס5. הדור הזה עקום לגמרי, אני לא יכול לחשוב על מפיצה חוץ מנינטנדו וקאפקום שהייתה לה שנה באמת טובה ב-6 שנים שעברו משיגור הדור.

זה חסר תקדים, לכל מחזיקת פלטפורמה היו איזה 2 שנים מטורפות בדור, ובדור הזה בקושי היה דבר כזה. כולם חרבנו במכנסיים במקביל, מיקרוסופט עם החוסר ניהול צד א' שלהם וסוני עם הקרוס-ג'ן וה-GAAS שפשוט השמידו את הדור הזה. אני מרגיש שכתבתי פה אפוקליפטית ב-2021 כשהכל היה קרוס ג'ן והתחיל להריח מ-GAAS וכל תרחיש אימים שכתבתי התממש ואפילו גרוע מזה.

לא חזיתי שצד א' של סוני יראה כמו גרסאות PC של משחקי פס4 בזמן שהסינים יפמפמו חיקויי סולס שנראים פי 10 יותר טוב מכל משחק של סוני. הייתי בטוח שברגע שהקרוס-ג'ן יגמר, צד א' יתאפס על עצמו ויפמפם איכות שאנחנו רגילים אליה. אבל זה לא ממש קרה, הדור הזה בקנטים. GTA תמיד היה מפלצת שעושים כל מה שבראש שלהם, אבל באף דור GTA לא היה המשחק הכי יפה גרפית בהפרש אדיר מכל משחק אחר כולל משחקים לינארים. זה כאילו הם האחרונים שעדין מנסים לדחוף את הקצה המדמם.

KlaymanKlaymanSage

אמרתי ש IG לא יהיה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 18:42

נדב כמו שאתה ובלינג אומרים אין לסוני תחרות ממיקרוסופט אז הם לא מרגישים שום לחץ לחשוף את הליינאפ, גם נינטנדו לא בדיוק חושפת איזה מריו או זלדה שיכניסו אותם ללחץ אכלנו אותה.

אני עוד ב2020 כתבתי בוקסלים שהצד א' של מייקרוסופט תמיד בסכנת ביטול מעל הממוצע בענף. אז נשמעתי כמו איזה מריר בגלל הביטול של סקיילבאונד אבל היום כולם יכולים לראות שזה אכן התרחש. כמו שהנבואה שלך על דור הקרוס ג'ן התגשמה אכלנו אותה, שאלה החברות שמושלות בשוק בדורות האחרונים.

בזמנו סוני הרגישה לחץ אמיתי שבכל רגע מייקרוסופט עלולה לעשות איזשהו קאמבק עם האקסבוקס וואן או לפחות לצמצם פער זה נשף לה בעורף היום אין לה את הלחץ הזה.

אני שואל את עצמי איפה דרוקמן בכל זה. איך אפשר להגיד לגיימרים להיות סבלניים עם אינטרגלקטיק כאילו זה 2022 ? אנחנו מרחק נגיעה מהדור הבא למען השם מה להיות סבלניים. סוני כל כך מנותקת.

סלחו לי על הצרפתית אבל בא לי להגיד לסוני שיחדפו את הדיסק של אינטרגלקטיק לתחת ונסגור עניין. אפילו את זה אי אפשר להגיד להם כי הם הורגים את הדיסקים אז לא יהיה אחד כזה.

אני מבין את זה שקורי ברלוג התבגר, ומפנה את הדרך לדור צעיר. ראבק הבן בן 51. אני עוד לא בן 40 וכל יום הגוף שלי פג תוקף יותר מאתמול אז מה זה גיל 51?

באמת שאני מזדהה איתו שהפך להיות אורקל של הדור הבא ווייתר על בימוי ישיר של משחקים/

פשוט אני ציפיתי כמו רבים למשחק מדע בדיוני מעיף ראשים ממנו לPS5 ולא קיבלנו כלום. כל הדור הזה על הפנים.כל צד א' של סוני איכזב אותנו לדעתי חוץ מסאקר פאנץ, אבל גם זה איך אתה אומר כל הזמן? ראש לשועלים, כי אף אחד לא באמת ציפה מסאקר פאנץ לאיזושהי גדולה מיוחדת.

ציטוט מאת bling

איזה דור זוועה השם ישמור. מתי כבר סוני תיפול?? בסדר העניינים הטבעי בשוק תחרותי היא היתה אמורה ממזמן לחטוף נבוט בראש ולהתאפס כמו שקרה עם הפס3 ולאורך הדור הזה אנחנו חוזים בתסריט הזוועות של מה היה קורה לסוני אם לא היתה להם תחרות והם יכלו לעשות מה שבא להם.

כן זה בדיוק זה ומייקרוסופט אשמים בזה לא פחות מסוני. לדעתי סוני תענש על זה בדור הבא, אני לא מאמין שהPS6 ימכור קרוב למה שהPS5 עשה.

פשוט סוני עכשיו חושבים שהם בלתי מנוצחים יש להם את GTA 6 וכל מטומטם מפמפם את החארטה שלהם שהוא יהיה Best on PS5. באמת אני לא מחרטט את זה ראיתי ערוץ חדשות ישראלי משלנו מפיץ את הבשורה שהPS5 יהיה הכי טוב על הPS5.

LaskinLaskinElder

כשאין תחרות הם גם יכולים לסגור את כל הסטודיואים הפנימיים שלהם בערך, ולחיות על צד ג׳ ושירותי אונליין. זו האמת. היחידים שלא ירכשו זה אלו שיש להם מחשב חזק, ולא מעניין אותם גיימינג בסלון. זה לא מספיק אנשים ששווה לסוני בכלל להחזיק סטודיואים שעולים להם מליארדים בכל דור, כי לא יהיה מדובר בהפסד של מליארדים על האנשים האלה, אלא של מאות מליונים במקרה הכי גרוע.

יש תחרות מאוד חלשה מול נינטנדו ועדיין מיקרוסופט איכשהו שחקן ובכל יום הם יכולים פתאום לתפוס אותם לא מוכנים ולהוציא קונסולה חזקה ובלעדיים טובים יותר, אולי אפילו לוותר על תשלום אונליין או משהו, אז הם בכל זאת מחזיקים בחברות האלה, אבל ההשקעה תרד כנראה עוד ועוד אם התחרות הזו לא תתחזק והפערים ימשיכו להיות כל כך גדולים.

LaskinLaskinElder

דווקא קונאמי מפתיעה… אפילו מפציצה יחסית.

רוב המשחקים שם לא בשבילי, אבל אחלה של תצוגה יחסית לחברה שכבר הספדתי בעבר.

קאסלואניה נראה מצוין ולגמרי בשבילי.

מי שאוהב אימה אז סיילנט היל הזה נראה מעולה.

גם המשחק ג׳אז הזה ממש נראה כיף.

והיו עוד כל מני דברים שנראים מצוין, לחובבי הז׳אנרים

KlaymanKlaymanSage

קאסלווניה אצלי בהזמנה מוקדמת

LaskinLaskinElder

גם אצלי :)

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 23:23

גם אצלי הוא בהזמנה מוקדמת כמובן. יש פה משחקים שנראו חמוד כמו המשחק Gundam עם המכים. וכן המשחק עם הג'ז באמת חמוד.

אבל אף אחד מהמשחקים ה"חדשים" שנחשפו לא היו כאלה שמצדיקים אירוע של שעתיים.

כל האירוע אנשים בצ'ט הספימו No disc no buy כאילו זה הפרי פלסטיין של הגיימינג. ציפיתי שסוני תפיל איזה בומבה שתשתיק את כולם

אבל עכשיו גם אין לנו משחקים ואנחנו גם צריכים לסבול את הבוטים האלה בכל אירוע. נורא.

נדב: ממה שאני זוכר אחי דווקא לא היו לPS4 שנתיים חזקות back to back. כלומר אולי אם אתה סופר את 2017 בגלל הוריזון אבל לא נראה לי :-).

איזו שנה באמת מפוצצת היתה לPS4 חוץ מ2018 שבה קיבלנו גם ספיידרמן גם GOW 2018 וגם DQ11. שלושתם בלעדיים?

השנים הראשונות של הPS4 היו כל כך שוממות שאנשים כמוני וכמו בלינג שיחקנו Shovel Knight מרוב שיעמום (בעצם בלינג רק השתעשע ברעיון אני אשכרה עשיתי את זה)

לטעמי הגדולה של הPS4 לא היתה בגלל שהוא היה מוצף בלעדיים כל שנה. לא הרגשתי הצפה של בלעדיים טובים. פשוט סוני הראתה מראש שיש המון דברים טובים שמגיעים כל הזמן.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 23:41
ציטוט מאת Laskin

כשאין תחרות הם גם יכולים לסגור את כל הסטודיואים הפנימיים שלהם בערך, ולחיות על צד ג׳ ושירותי אונליין. זו האמת. היחידים שלא ירכשו זה אלו שיש להם מחשב חזק, ולא מעניין אותם גיימינג בסלון. זה לא מספיק אנשים ששווה לסוני בכלל להחזיק סטודיואים שעולים להם מליארדים בכל דור, כי לא יהיה מדובר בהפסד של מליארדים על האנשים האלה, אלא של מאות מליונים במקרה הכי גרוע.

יש תחרות מאוד חלשה מול נינטנדו ועדיין מיקרוסופט איכשהו שחקן ובכל יום הם יכולים פתאום לתפוס אותם לא מוכנים ולהוציא קונסולה חזקה ובלעדיים טובים יותר, אולי אפילו לוותר על תשלום אונליין או משהו, אז הם בכל זאת מחזיקים בחברות האלה, אבל ההשקעה תרד כנראה עוד ועוד אם התחרות הזו לא תתחזק והפערים ימשיכו להיות כל כך גדולים.

אני חושב שסוני יודעים שהם לא צריכים את האולפני צד א׳ יותר, וזאת גם הסיבה שהם אונסים את כל צד א׳ לGAAS. בגלל שהם כבר חסרי חשיבות להם, הם מנצלים אותם כדי לנסות למצא אווזה שמטילה ביצי זהב, הם פשוט נכשלים בצורה מזעזעת.

הולסט ושות׳ צריכים ללכת הביתה מבחינת בעלי המניות, אבל לא כי הם הורסים את צד א׳ של סוני אלה כי ההרפתקאות GAAS שרפו להם מליארדים. הם בחרו בכיוון שבתאוריה היה אמור לרפד את פלייסטיישן בעוד כמה מליארדים בשנה אבל הביצוע הוא כישלון חרוץ.

ומן הסתם בפרספקטיבה שלנו זאת טרגדיה גדולה משמעותית כי אנחנו סובלים מהתמוטטות צד א׳ של סוני כגיימרים.

blingblingElder
ציטוט מאת DrKeo

הם לא צריכים להראות את אינטרגלקטיק, לכל משחק יש את מחזור השיווק שלו וזה לגמרי סביר להראות באמת משחק רק נניח שנה לשיגור. קאפקום ונינטנדו לפעמים מראות משחקים לראשונה חודשים לשיגור כמו OOT או RE9. הבעיה של סוני היא לא חשיפות, הבעיה של סוני היא שאין להם משחקים. חשיפות זה סתם שיווק, משחקים זה הבשר.

הסיבה שאין להם חשיפות מעניינות היא שאין להם משחקים מעניינים. כל מה שנשאר מצד א' זה פחות או יותר סנטה מוניקה, נוטידוג ועוד כמה חברות nice to have כמו גרילה, סאקרפאנצ', אינסומניאק או אסובי (ולהגיד את האמת נראה לי שאסובי התעלתה מעל כל החברות הללו). פשוט אין להם מספיק תוכן כדי למלא דור.

בדורות קודמים היו להם הרבה יותר אולפנים, הרבה יותר שיתופי צד ב', ומחזור הפיתוח היה 2-3 שנים אז כל אולפן תקתק תוכן. עכשיו שאולפנים עושים משחק וחצי בדור, האסטרטגיה של "בואו נסגור את כל מי שלא עושה חצי מליארד דולר פר משחק" התפוצצה להם בפנים. איפה בלופויינט, איפה אבולושן, איפה סטודיו יפן, איפה ליברפול, איפה לונדון, איפה זיפר... והחברות שכבר יש בזבזו את הזמן שלהם על GAAS.

ומצד שני, כמו ש@bling אמר, הם לא נענשים כי אין להם תחרות. אז הולסט ממשיך לשלוט שם לא משנה כמה הוא "נכשל" כי מבחינת הלקוחות הוא נכשל, אבל מבחינת אנשי הפיננסים פלייסטיישן במקום נהדר.

אני מקווה שיום אחד תבוא תחרות ותאכל להם את ארוחת הצהרים, רק ככה הם יתעוררו, לא כשהקהילה אומרת שהם נכשלים אלה כשקבצי האקסל יגידו שהם נכשלים.

אמרת יפה אבל בגדול אני חושב שגרילה, אינסומניאק, סאקר פאנץ, אסובי ופוליפוני הן חשובות מאוד לא סתם nice to have כמו שאתה מציג.

זה שיש לסוני ״צוות מריו״ ו״צוות זלדה״ מבחינת איכות לא אומר ששאר הצוותים כמו החבר׳ה של מריו קארט, סמאש ופוקימון וספלאטון הם רק בגדר נחמד שיש.

הייתי אומר שהם קריטיים לא בהרבה פחות והם חלק חשוב בבשר שיש למפיצה במהלך הדור גם אם המשחקים שלהם לרוב לא מגיעים ל 95 ממוצע.

(וכן ברור לי שהצוותים המשניים של נינטנדו מוכשרים יותר משל סוני אבל הנקודה ברורה)

אבל כן ברור שסוני איבדה ובזבזה המון מפתחות שעבדו איתה בעבר ועקב חוסר בתחרות היא לא בדיוק חותרת לשפר את המצב (בין עם לרכוש/לפתח צד א׳ או עסקאות צד ב׳) לצערי נראה שזה די על ה*** שלה כל העסק הזה וזה עצוב מאוד.

אגב ברשימה שציינת של המפתחות שהיו איתה בעבר ושאיבדה היתה עוד מפתחת שאולי לא מוציאה משחקים של מאיות ואולי לא מוכרת 30 מיליון אבל היא בדיוק מהסוג שהסברת פעם שנותן טעם ייחודי לפלטפורמה שלך והסיבה שמחזיקת פלטפורמה עובדת בצורה אחרת מאשר רק מספרים. אותה מחזיקת פלטפורמה מחפשת זהות, השפעה תרבותית ואיזשהו משהו שלא תמיד נמדד במספרים אבל נמדד תרבותית בפורומים, בשיח, באיזשהו אופי ופלפל שגם אם לא מדבר לכולם זה עוד ועוד נדבך שבסוף מצטבר למשהו גדול שגורם להרבה אנשים לאמר - אני קונה את הקונסולה של סוני.

בקיצור אני מדבר על קוואנטים דרים ודייויד קייג׳ שגם היוו חלק יפה מהזהות שלהם בדור הפס3 ו 4, גם אם פה ספציפית זה לא אשמת סוני אבל הם לא בדיוק מיהרו למלא את הוואקום במשהו. תסריט אימים מה שקורה בדור הזה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 00:34

כן אני מסכים, וגם הסטודיואים שציינתי שלא איתם יותר הם באותה קטגוריה של ״nice to have״ כך שאני סותר את עצמי עם התיאור הזה. מן הסתם הם הרבה יותר חשובים מnice to have, הייתי צריך לתאר את זה כצוותי א׳ וצוותי ב׳.

אחת הבעיות הקשות שלהם היא שצוותי ה-א׳ שלהם היו מוציאים 3-4 משחקים בדור, ועכשיו בקושי משחק וחצי. וגם שיתופי הפעולה צד ב׳ שלהם היו הרבה יותר מרשימים, למשל MGS4 או המשחקים של קוואנטיק דרים והיום השיתופים היא די meh.

וזה אומר שהם היו צריכים עם הזמן שיהיו להם יותר צוותים ולרומם צוותים קיימים לרמה של צוותי א׳, אבל הם לא הצליחו לעשות את זה וגם הצוותים הקיימים או נסגרו או הוסתו לדברים כמו GAAS.

אבל כשאין תחרות אפשר להאשים אותם? הם מחזיקת פלטפורמה, משחקי צד א לא באמת מכניסים כסף. אם לא צריך אותם כדי למכור את הפלטפורמה, אז למה צריך אותם? אז שומרים את הצוותים הרווחיים, סןגרים את הפחות רווחיים, ואונסים את כולם לGAAS למקרה ומישהו יתפוס ברק בבקבוק.

HypnoHypnoVeteran

סוני הוציאה השנה:
- סארוס, ממוצע 87
- מרת'ון, 81
- טוקון, 86
- וולברין, ממוצע 85+ כנראה
- חבילת הרחבה ל GoY (בדיוק בסגנון של TLL שאתם קודחים עליו את המוח), בטח יהיה גם ממוצע גבוה.

וזה בלי MLB, sons of sparta והמשך תמיכה ב GT ו HD.
מספיק עם הבכיינות למען השם כשהנתונים הפשוטים שוב מראים שאתם טועים. ככה נראית שנה שלא מתאמצים בה 'כי אין תחרות'?

לא תעבור חצי שנה מוולברין ותקבלו GOW חדש ובהמשך אותה שנה את אינטרגלקטיק.

וכן, היה SOP גרוע.

glass manglass manSage

בנוסף לכל מה שאמרתם יש הבדל אחד מהותי בין נינטנדו לסוני.

נינטנדו מאמינה במותגים שלה גם שהם בקושי מוכרים, היו תקופות שזלדה מכר איזה 4M שזה פחות ממשחק של סאקר פאנץ.

היו תקופות שפייר אמבלם מכר פחות מ500 אלף עותקים.

נינטנדו פשוט מאמינה תמיד במה שאמרתם שיש למשחקים ערך לגיימרים שאי אפשר למדוד אותו ברווח מידי.

סוני שכחה את האמת הזו מזמן.

glass manglass manSage
ציטוט מאת Hypno

סוני הוציאה השנה:
- סארוס, ממוצע 87
- מרת'ון, 81
- טוקון, 86
- חבילת הרחבה ל GoY (בדיוק בסגנון של TLL שאתם קודחים עליו את המוח), בטח יהיה גם ממוצע גבוה.

מספיק עם הבכיינות למען השם כשהנתונים הפשוטים שוב מראים שאתם טועים. ככה נראית שנה שלא מתאמצים בה 'כי אין תחרות'?

וכן, היה SOP גרוע.

כל המשחקים שציינת לא שווים שקל שאין את נוטי דוג די להתייפיף. אנשים קונים את סוני בשביל נוטי דוג לפחות הרוב המכריע. השאר זה סתם קינוחים.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Hypno

סוני הוציאה השנה:
- סארוס, ממוצע 87
- מרת'ון, 81
- טוקון, 86

וכן, היה SOP גרוע.

כן, איזו שנה מדהימה לסוני. כמה שעות יש לך במשחקים האלה אגב? סה״כ בכולם יחדיו.

HypnoHypnoVeteran

לא היה אכפת לך כמה אנשים קנו או שיחקו את Returnal וזה לא מנע ממך להכתיר אותו כאחד משחקי הדור.

ציטוט מאת glass man

כל המשחקים שציינת לא שווים שקל שאין את נוטי דוג די להתייפיף. אנשים קונים את סוני בשביל נוטי דוג לפחות הרוב המכריע. השאר זה סתם קינוחים.

מי שמעורה מספיק כדי להחליט לפי זה גם יודע שנוטי דוג, וכל מפתחת AAA כמעט, תוכל להוציא גג 2 משחקים חדשים-חדשים בדור.
המשחקים האחרים 'לא שווים שקל' אבל תלשת שיערות כשהם התחילו להגיע למחשב.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 01:20

חחח חבילת ההרחבה של GOY זה משהו שמשתווה לTLL? על מה אתה מדבר? זה הDLC הכי בסיסי ולפי איך שנראה גם לא משהו כל כך, איך זה משתווה למשחק standalone מאוד מושקע עם סט פיסז וכו, שהיה TLL?

אני כן מסכים שהייתה שנה די טובה לסוני באופן יחסי לשנים אחרות, אבל זה ממש סוף הדור כבר, והמשחקים שיצאו ויוצאים נראים כמו פס4 פרו פרו, רק כשאינטרגלקטוק יצא יהיה אפשר לומר שהגענו לשלב הAAAA הראוי הראשון של סוני בדור הזה, וזה קורה כשהיורשת כבר יוצאת.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Hypno

לא היה אכפת לך כמה אנשים קנו או שיחקו את Returnal וזה לא מנע ממך להכתיר אותו כאחד משחקי הדור.

לא הבנתי, יש לך פס5, אם זאת שנה כל כך מדהימה איזה משחקים מהרשימה הזו קנית?

blingblingElder

חוג דיבייט. כרגיל. פרודוקטיבי כמו להתדיין עם רונן בימי ה Deadly Creatures המדהים על ה Wii ואיזו שנה נהדרת יש לנינטנדו. אצל רונן זה היה פאנבואיזם עיוור וקיצוני, פה זה החוג.