VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

346 הודעות
LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 16:06

אההה שיט

אבל תכלס, זה משחק שנחשף וראינו מלא ממנו מה העניין בספוילר?? זה סתם גורם לאנשים לחשוב שיש חשיפה בסוף.

חוץ מזה, אולי תהיה חשיפה וזה יופיע בסוף של החלק היפני?

בכל מקרה אערוך למרות שאין שום הגיון במה שעשית פה נדב!

KlaymanKlaymanSage

😂. לי לא אכפת, כן? סתם. יצא מצחיק..

glass manglass manSage

לול לאסקין אנשים פה יוצאים מגדרם לא להרוס לך ושאר מעריצי פפ7 בפורום את ההפתעות ואתה כזה who give a shit. :-)

יש שני אירועי SOP אחד מערבי והשני יפני אז אינטרגלקטיק לגמרי יכול לסגור את החלק המערבי ופפ7 את היפני.

יש לנו גם כנראה דירקט נינטנדו ב10 לספטמבר לפי הדלפה אמינה, אומנם לא נייט אבל אמין רצח גם כן.

LaskinLaskinElder

אני ממתין להסברים איך זה בכלל נכנס לתג ספוילר, אם היה מדובר בהדלפה או משהו של הפתעה אז מילא אבל מקור רשמי אומר ״אנחנו נסגור את השידור״, ולא מדובר במשחק שאנחנו לא מכירים, בלשון המעטה…

glass manglass manSage

אני מצליח לחשוב על הרבה אנשים בוקסלים כמו עידן ופייג' או אינטר שהיו מעדיפים להיות מופתעים.

אין לי באמת מושג אם זה היה מפריע להם או לא אבל בשביל לא לקחת סיכון אני העדפתי לא לרשום על זה ועובדה שגם נדב העדיף לשים את זה בספוילר, אני לא רוצה על המצפון שלי שפוסט שלי הרס למישהו את הכייף.

LaskinLaskinElder

להיות מופתעים ממה?! ממשחק שכבר סגר 2 תצוגות בערך? זה סתם היה בונה להם תקוות שיש משהו חדש ואז היו מגיעים וצועקים על נדב שהוא סתם עשה להם טיזינג והם התאכזבו.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

אני ממתין להסברים איך זה בכלל נכנס לתג ספוילר,

האמת שהכנסתי את זה בגלל מה שגלאס אמר חח:

ציטוט מאת glass man

ממה שהבנתי סוני אמרו רשמית שהאירוע יסתיים במשחק שהוא לא אינרגלקטיק... אני לא אגיד במה הוא כן למקרה שמישהו יחשיב את זה ספוילר.

LaskinLaskinElder

מיותר לגמרי במקרה הזה. שמח שאנחנו מסכימים :)

לגבי מה שאני חושב ריאליסטית שיהיה שם:

• הכי חשוב - אישור למצב פרו בGTA, רצוי עם פירוט כלשהו לאן הם מכוונים. הם צריכים את זה.

• עוד קצת מKENA2. הטריילר הראשוני שלו היה נראה מצוין ומשום מה הבטיחו שהוא יוצא השנה, אז מן הסתם יקבל דחייה ל-2027 כי צריך להיות אדיוט להוציא אותו השנה.

• כנראה יראו קצת מUntil Dawn 2 למרות שאני פחות בעניין שלו, זה רק הגיוני שיראו עוד.

• כנראה יביאו איזה משהו נוסף מוולברין כי חייבים לפמפם אותו לפני היציאה בהמשך החודש.

• כנ״ל פנטום בלייד זירו. אבל ממש בקצרה כי כבר הוקדש לו סטריפ שלם.

• משהו מBreak In או שהמשחק בוטל. אין מצב שלא, אין סיבה להחזיק את סטודיו Haven עוד חצי חודש אפילו.

• סיכוי קטן אך קיים לטיזר למשחק של בנד, הייתי אומר גם וונום אבל זה בטח משהו ששומרים להשקה של הפס6.

• כמו שאמרתי - סיכוי לא רע בהתחשב בPR הנכחי - שיתנו טיזר לגיימפליי של IG שיהיה בTGA גם אם זה לגמרי יהרוס את ההפתעה.

כל השאר בטח צד ג׳, התקווה הכי גדולה שלי היא שיוכרז משהו כמו DMC6 אבל אני לא בונה על זה, במקום זה נקבל מלא אינדיז לא מעניינים וDQ או משהו.

DrKeoDrKeoSite Admin

איזה סיכוי יש ל-Break in כשהראש של הסטודיו החליטה לעזוב באמצע? קשה לי להאמין שיש שם עתיד, עוד בחשיפה היה לי קשה להאמין אבל אחרי הריבוט והעזיבה? אני לא רואה שם סיכוי.

LaskinLaskinElder

אין סיכוי שיצליח אבל לא ביטלו אותו עדיין אז לדעתי ב-99% הוא ייחשף עד סוף השנה.

DrKeoDrKeoSite Admin

יאללה, שיחשפו בsop וכולנו נוכל קולקטיבית להקיא קצת בפה.

glass manglass manSage

פנטום בלייד לפחות יקבל דמו באירוע הזה ואז כולנו נוכל לדעת אם תחושת הבטן של לאסקין לגביו היתה מוצדקת או ללכת להקיא.

ולאסקין אל תדאג סוני לא חושבים בסושי אז DQM4 בטוח אצל נינטנדו ולא אצל סוני :-(

אני זוכר שהיו שמועות רציניות על UNCHARTED חדש ואם אני לא טועה אפילו ניית לא הכחיש את הדבר הזה (no pun intended ) אבל אולי אני לא זוכר נכון.

כך או כך הכל מונח על הכתפיים של המותגים של נוטי דוג באירוע הזה.

DrKeoDrKeoSite Admin

@glass man, ראית שדיברת על זה שיש שני SOP? אחד באנגלית ואחד ביפנית? אני רוצה לעדכן את הלו"ז סטרימים של TGS ולא ראיתי דבר כזה, רק סטרים אחד באנגלית ואחד עם תרגום לאנגלית ושניהם שייכים לאותו סטרים.

glass manglass manSage

כן נדב, אין שני SOP נפרדים אחי. ממה שאני הבנתי זה SOP אחד שחצוי לשני חלקים מערבי ויפני, מיד אחרי שמסתיים החלק המערבי מתחיל החלק של המשחקים היפנים ומסתיים בפפ7. טעות של ניסוח :-)

DrKeoDrKeoSite Admin

אה אחלה, סגור. אז הלוז שלנו כרגע נעול עם קונאמי, קאפקום ו-SOP של סוני. אם מישהו שומע על עוד סטרים מעניין תנו פינג פה, אני אוסיף אותו.

LaskinLaskinElder

נדמה לי שיש לך טעות לגבי הזמנים - הSOP מתחיל אני חושב בשעה 16:00

לא בדקתי לגבי השאר.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

נדמה לי שיש לך טעות לגבי הזמנים - הSOP מתחיל אני חושב בשעה 16:00

לא בדקתי לגבי השאר.

אתה צודק, הם תמיד בחצות ואוטומטית שמתי אותו בחצות 🫠

DrKeoDrKeoSite Admin
KlaymanKlaymanSage

זוכר ששיחקתי במקורי ב 360. היה גרוע אבל כיפי לפרקים.

DrKeoDrKeoSite Admin

fun fact, כתב אותו ג'יימס גאן.

LaskinLaskinElder

אשכרה שום דבר חדש מעניין, אולי מלבד איזה משחק יפני עם ג׳אז שנראה סביר.

ועבורי יש גם את מצב המשפחה של GT7 שהילדים סוף סוף יוכלו לשחק בו בלי להתעצבן שהם לא מצליחים לעשות פנייה כמו שצריך :)

סוני התעלו על עצמם והצליחו ממש לאכזב אפילו שבאמת לא ציפיתי לכלום.

במינימום של המינימום חשבתי שתהיה הכרזה כלשהי על GTA6 גירסת הפרו, במקום זה קיבלנו בקרים של המשחק.

יש עדיין את התצוגה של יפן בהמשך אבל אני לא חושב שיהיה שם משהו.

DrKeoDrKeoSite Admin

ואו איזו תצוגה נוראית, מהגרועות שראיתי בחיי. כמעט הכל היה DLC למשחקים קיימים, מה נסגר?

blingblingElder

איזה דור זוועה השם ישמור. מתי כבר סוני תיפול?? בסדר העניינים הטבעי בשוק תחרותי היא היתה אמורה ממזמן לחטוף נבוט בראש ולהתאפס כמו שקרה עם הפס3 ולאורך הדור הזה אנחנו חוזים בתסריט הזוועות של מה היה קורה לסוני אם לא היתה להם תחרות והם יכלו לעשות מה שבא להם.

glass manglass manSage

, למה בכל הSOP המערבי היה כל שנייה משחק יפני LAMO. אחד התערוכות הכי זועתיות שראיתי בחיי אני חושב שאנחנו צריכים להתארגן ולהגיש תביעה ייצוגית נגד ישפאר/סוני נגד בזבוז הזמן הזה.

בכל זאת אני אתן להם 10/10 בצד היפני כי DQM4 הופיע. אני לא מאמין שאחרי מעל 20 שנה אני הולך לשחק משחק שלם בתור ביאנקה כפרה עליה. רק אלוהים יודע איך אני מצליח לג'נגל את עם GTA6 הוא יוצא שבועיים אחרי GTA6. שמע ישראל אבא תודה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 17:24

אני רק מדמיין איך יראה דור הפס6...

יש הרגשה אפוקליפטית בתעשיה בשנים האחרונות.

glass manglass manSage

הדבר הכי מזעזע פה זה שעברו שנתיים שלמות מאז שראינו את אינטרגלקטיק ואנחנו עדיין לא יודעים כלום. זה עובר לסוני חלק שאנחנו לא רואים כלום.

למה סוני חיים בסרט שיש לנוטי דוג/דרוקמן אשראי מאיתנו לא להראות את אינטרגלקטיק שנתיים? רק על סמך המשחקים הקודמים?

זה כזה זלזול. אני רואה עובד נוטי דוג, כותב בסוסיישל מדיה "להיות סבלניים" די נמאס עם הסבלנות דור פח.