התחלתי לצפות רק עכשיו, מתחיל בPreShow ומריץ קטעים לא מעניינים, מגיב רק על הדברים הכי גדולים ו/או חדשים:
ELTA
נראה לי בטריילר כמו משחק Darksiders אבל הוא לא, והוא נראה טוב, יחסית להפקה קטנה שהוא. נראה חמוד.
Age Twisters
נראה אחלה קו-אופ עם הילדים! מת על כאלה, אז קנייה די בטוחה עבורי.
Onimusha
מקבל דמו חדש! מגניב. אבל עדיין זה משחק שבטח לא אצליח להכנס אליו השנה.
Mariachi Legend
נראה ממש אחלה ״קסטלואניה״ פיקסל ארט אקשן rpg… אבל אמתין לביקורות איתו.
עכשיו למופע עצמו!
Nodus Fall
אמור להיות טריילר אפי ומגניב, אבל אל קנה אותי בכלל. אחלה אמנות וגרפיקה סבבה, אבל אונליין קו-אופ מהסוג שאני בחיים לא אשחק.
מצד שני מדובר בחבר׳ה של גנשין אימפאקט אז זה בטח יהיה הצלחה.
Rainbow Six Tactics
מהמשחקים האלה שזה ממש תפור עליו הז׳אנר.
נראה מצוין.
אבל לא בשבילי.
Gears 6
לא תכננתי להגיב על דברים שכבר ראינו מהם הרבה אבל המשחק הזה… נראה כמו גירס. שום דבר חדש למרות שהטריילר הרבה המון. משחק שאשחק בו כשיהיה איזה 20-30 דולר.
Tides of Annihilation
נראה פצצה. מדהים שזה לא משחק של סקוור, יש בו כל כך הרבה סקווריות.
Megaman
נראה ממש כמו reimagine של המשחקים הישנים, אבל לא עפתי. המצלמה נראית ממש מקרוב בקטע מוזר. ולא אהבתי את הגרפיקה הזו.
Rayman
מבטיח 4 שלבי מוזיקה חדשים. לא רוצה להרוס לעצמי אז לא צפיתי ביותר מכמה שניות. נראה מעולה. אולי איכשהו אצליח לשחק בו עם הילדים השנה.
Exodus
מקבל תאריך סוף סוף, אפריל 2027. אהבתי את התמנון הזה… משחק פנטזיה מד״ב שנראה באמת אפי ומעניין, בהיעדר מאד אפקט זה נראה ממש תחליף נהדר.
Warlock
טריילר עם המון גיימפליי, נראה מתוסרט מאוד ואיכשהו עדיין קלאנקי, אבל גם עם אלמנטים מקוריים מאוד, הרבה סאנדבוקס ושימוש בסביבה, גרפיקה לפעמים ממש מרשימה ולפעמים הרבה פחות… בינתיים המשחק הכי מעניין שהיה במסיבה הזו.
יש פוטנציאל גדול, מקווה שלא יצא ב-2027, שיקחו את הזמן וילטשו אותו אחרת הוא יהיה פספוס.
1001 Threads of Miazan
אהבתי שיש שטיח מעופף. נראה טריילר מגניב, אבל חייב לראות גיימפליי. יהיה שייק בתערוכה אני סקרן לראות איך נראה ומה יגידו. יכול להיות זבל מוחלט או משהו מיוחד דווקא.
Aion 2
נראה פסיכי. כמובן שגם כן לא בשבילי או אף אחד פה, אבל איזה יופי של עולם הם יצרו.
Turok
וואלה אמרתי גם פעם קודמת - נראה מצוין. מפתיע. הוא לא אמור להראות מצוין. אבל לא היה מספיק גיימפליי רציף, אז מדאיג למרות זאת.
Lego Skylines
נראה מגניב למי שאוהב…. לגו. ו… skylines
PoE2 v1.0
יוצא בדצמבר! נראה ממש מעולה האמת. וגם כן לא בשבילי :)
אבל באמת וואו.
יחסית לז׳אנר.
ONTOS
נראה פסיכי. כבר ראינו, אבל ממש מגניב וטוב שהזכירו לי שהוא קיים.
המשחק הבא של יוצר inscription:
WTF
מטורף. בצורה הכי טובה שיש.
Fist2 AKA Zoopunk
נראה כמו אחד ההמשכים שעשו קפיצה הכי גדולה אי פעם. נראה מעולה. כל הכבוד להם. עם זאת - הראשון ניסיתי לשחק בו כמה וכמה פעמים ולא תפס אותי. מקווה שהגיימפליי פה יהיה יותר סולידי.
FFVII-3
לא צפיתי בטריילר
Witcher 3 remastered!!!
אדיר. נראה באמת המון שיפורים, בדיוק בזמן להרחבה, והכל בחינם ויוצא בסוף ספטמבר! גדול.
ההרחבה החדשה גם נראית מעולה.
אמתין עם זה לקראת המשחק הרביעי… לא חושב שאשחק בו שוב מהתחלה, זה יותר מדי. אבל את ההרחבה כן.