אתה אשכרה סומך על המבקרים ההזוים האלה שיש לך בוקסלים בן אדם שיש לו 100+ שעות בכל המשחקים האלה. :-)
כאילו Dragon Quest Builders 2 הוא ספין אוף מעולה כי המבקרים שלך נתנו לו 86, אבל מונסטרס שיש עליהם את אותו פיקוח הדוק של יוצר הסדרה הם חרא משחקים כי המבקרים שלך החליטו להוריד להם עשר נקודות? אין פה שום עץ אחי, לא הגיוני הטיעון הזה.
אני חותם על זה שאם אתה אוהב משחקי תפיסת מפלצות היית אוהב את המשחקים האלה מאוד.
משקר לעצמי? די להיות הייטר כי לא קיבלת טריילר נורמלי לזלדה. אני לא אומר לך שאתה משקר לעצמך שאתה נהנה מהוריזון ZERO DAWN למרות שבעיני אתה באמת משקר לעצמך לגבי האיכות שלהם :-)
על זלדה: נדב, אני מסכים איתך שזה יהיה הזוי אם זלדה OOT יהיה ריימיק 1:1 המשחק פרמיטיבי מדי לסטנדרטים של 2026 במיוחד הירול פיילד וכל מה ש(אין) בו אבל מה אתם באמת מאמינים שנינטנדו יפצלו אותו ל3 חלקים כמו הריימיק של פפ7? כי זה התאוריות של אנשים באינטרנט אנשים מכינים את עצמם לאכזבה קשה.
link's awakening הוסיף משהו מהותי בריימיק שלו על המשחק המקורי? לא שיחקתי בריימיק אז אולי עומר או מי ששיחק יכול להרחיב אבל לא שמעתי על שום הוספות מיוחדות של תוכן או שדרוג מכניקות וכו' נינטנדו עצלנים בקטע הזה.
אני גם מעדיף שOOT לא יהיה ריימיק של "דמיון מחדש" כי אם הוא יהיה והמבוכים יהיו שונים לגמרי והגרפיקה תהיה מטורפת אני אתבאס כל היום למה הם בזבזו את כל המשאבים האלה על דמיון מחדש במקום משחק חדש :-)
אבל כן נדב, יש משהו במה שאמרת צריך לראות מה הריימיק הזה רק כדי לסגור את התהיות והדיון.
פשוט לא נתפס לי שהם מוציאים משחק כזה ענק ב2026 והם לא יראו לנו כלום. אולי גג ישדרגו אותו לסקאלה של TP לא מעבר.
אם אני זוכר נכון גם הרימאסטר של WW לא הוסיף שום תוכן ואם כבר קיצץ תוכן כדי להפוך את השיט בסירה לזורם יותר.