VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

284 הודעות
glass manglass manSage

אתה אשכרה סומך על המבקרים ההזוים האלה שיש לך בוקסלים בן אדם שיש לו 100+ שעות בכל המשחקים האלה. :-)

כאילו Dragon Quest Builders 2 הוא ספין אוף מעולה כי המבקרים שלך נתנו לו 86, אבל מונסטרס שיש עליהם את אותו פיקוח הדוק של יוצר הסדרה הם חרא משחקים כי המבקרים שלך החליטו להוריד להם עשר נקודות? אין פה שום עץ אחי, לא הגיוני הטיעון הזה.

אני חותם על זה שאם אתה אוהב משחקי תפיסת מפלצות היית אוהב את המשחקים האלה מאוד.

משקר לעצמי? די להיות הייטר כי לא קיבלת טריילר נורמלי לזלדה. אני לא אומר לך שאתה משקר לעצמך שאתה נהנה מהוריזון ZERO DAWN למרות שבעיני אתה באמת משקר לעצמך לגבי האיכות שלהם :-)

על זלדה: נדב, אני מסכים איתך שזה יהיה הזוי אם זלדה OOT יהיה ריימיק 1:1 המשחק פרמיטיבי מדי לסטנדרטים של 2026 במיוחד הירול פיילד וכל מה ש(אין) בו אבל מה אתם באמת מאמינים שנינטנדו יפצלו אותו ל3 חלקים כמו הריימיק של פפ7? כי זה התאוריות של אנשים באינטרנט אנשים מכינים את עצמם לאכזבה קשה.

link's awakening הוסיף משהו מהותי בריימיק שלו על המשחק המקורי? לא שיחקתי בריימיק אז אולי עומר או מי ששיחק יכול להרחיב אבל לא שמעתי על שום הוספות מיוחדות של תוכן או שדרוג מכניקות וכו' נינטנדו עצלנים בקטע הזה.

אני גם מעדיף שOOT לא יהיה ריימיק של "דמיון מחדש" כי אם הוא יהיה והמבוכים יהיו שונים לגמרי והגרפיקה תהיה מטורפת אני אתבאס כל היום למה הם בזבזו את כל המשאבים האלה על דמיון מחדש במקום משחק חדש :-)

אבל כן נדב, יש משהו במה שאמרת צריך לראות מה הריימיק הזה רק כדי לסגור את התהיות והדיון.

פשוט לא נתפס לי שהם מוציאים משחק כזה ענק ב2026 והם לא יראו לנו כלום. אולי גג ישדרגו אותו לסקאלה של TP לא מעבר.

אם אני זוכר נכון גם הרימאסטר של WW לא הוסיף שום תוכן ואם כבר קיצץ תוכן כדי להפוך את השיט בסירה לזורם יותר.

LaskinLaskinElder

מה הקשר זלדה, אלו 2 נושאים שונים. התצוגה הייתה חרא בלבן.

אתה משקר לעצמך לגבי האיכות שלהם ואיכות התצוגה.
מותר לך גם לאהוב משחק של 7/10 כמו משחק של 10/10, זו דיעה. אבל הדיעה הרווחת והממוצע של המבקרים אכן קובעים אחרת - מדובר במשחקים בדרג נמוך משמעותית, בדיוק כמו משחקי פיינל פנטזי לא-ראשיים וספין-אופים אחרים.

גם מבחינת מכירות, מדובר בספין אופס שמוכרים בין 500 אלף ל-2 מליון עותקים, כמעט כולם ביפן... לטעון שזה לא דרג נמוך יותר, משמעותית - זה לשקר לעצמך.

לגבי OOT - מי שטוען שיפצלו אותו לחלקים הוא סתם קונספירטור שלא מבסס על כלום, משאלות לב משונות... אישית, לא נתקלתי בתאוריות האלה בכלל, מה הקשר לדיון בכלל?

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 12:14

היתה תערוכה מעולה אתה פשוט שונא את המשחקים של נינטנדו לאסקין. זכותך אבל אז עולה שאלה למה קנית את הקונסולה שלהם בכלל. :-)

אני לא אוהב זיינובלייד ולא הייתי נוגע במשחק הזה אם היית משלם לי על זה ואני חושב שהמשחק נראה קריפי אבל אני מכיר בזה שהקהל של נינטנדו עף על הסדרה הזו ובשבילם זה רגע ענק.

כנל היתה לך פה חשיפה מאוד משמעותית של משחק שאנשים מבקשים שנים עם KH4 אנשים ברשת איבדו את זה שהוא נחשף, שוב זה לא בשבילי

כל כך אבל אני כן מכיר בזה שזה משחק יותר ענק בערך מכל המשחקים שרצית לראות חוץ ממריו.

התערוכה לא בשבילך כי קנית נינטנדו בשביל איזה 2 -3 משחקים אבל אתה מסרב להכיר בזה שיש אנשים שמרגישים אחרת ממך. בשבילי אם היית מראה לי את מריו הבא, או את לואיג'י מנשן 4 או את מטרויד 6 אני הייתי מתבכיין בווקסלים, איפה דרגון קווסט מונסטרס 4 ואתה יכול לראות שאשכרה עשיתי את זה בשרשור של התערוכה של סוני ושל קיילי. גם לאנשים עם הטעם שלי נינטנדו צריכה לדאוג לפעמים, קשה לך להכיר בזה.

מה גם שבספטמבר תראה את כל מה שרצית כולל זלדה אולי גם מריו ומטרויד וGTA6 זה ממש עוד מעט ספטמבר אין הרבה זמן אז אין מה להתבאס כל כך.

DrKeoDrKeoSite Admin

העניין הוא ש-SF הוא סוג של רימייק שנינטנדו מעולם לא עשו, הוא אשכרה מביא את SF64 לרמת הפקה שמזכירה משחק פס4 (יחסית) גדול. הרימייקים הקודמים של OOT או MM או WW היו יותר רימאסטרים, אותו משחק, כמה מודלים משודרגים וטקסטורות משודרגות, לא הרבה מעבר. הרימייק החדש של OOT, אם המעט שראינו של לינק ישן בבקתה שלו הוא באמת מתוך המשחק, נראה גם כמו משהו חדש שנינטנדו מעולם לא עשו. אז אני מת לראות מה זה.

האם פצלו את OOT לשלושה משחקים חדשים לגמרי? לא נראה לי. האם הוא 1:1 המשחק המקורי? גם זה לא נראה לי. יש פה הרבה פוטנציאל, ומצד שני זה יכול להיות גם מעפן למדי. אז כן, אני מת לראות אותו.

LaskinLaskinElder

אני לא שונא משחקים של נינטנדו אני שונא את המשחקים המטופשים שלהם. אני קניתי בשביל מריו, לואיג'י, DK, יושי, קירבי, זלדה ומשחקי מסיבה לילדים, ובשביל אינדיז לנסיעות.

משחקי XENOBLADE מכרו כל אחד בערך 1.8 מליון יחידות, אחד מהם מכר יחד עם גירסת DEFINITIVE EDITION 2.5 מליון. זה לא מה שמעריצי נינטנדו באמת אוהבים. הם אוהבים מריו, זלדה, משחקי מסיבה וכו'. אלו מוכרים היום 20-50 מליון עותקים כ"א.

הסוויץ' מכר מעל 150 מליון יחידות, משמע זינובלייד מדבר בערך ל-0.5% מקהל היעד.
KH4 - כן, זו חשיפת גיימפליי גדולה של סדרת משחקים הרבה, הרבהההה יותר משמעותית מXB, אבל זה משחק שכבר הייתה הכרזה שלו, והחשיפה עצמה מעפנה כי זו הגירסה הכי מכוערת של המשחק. בהפרש.

אישית, אגב - הוא לא מעניין אותי בשיט.
מה שהוצג זה לא המיינסטרים של נינטנדו, לא רוב המעריצים ולא נעליים...

זו הייתה תערוכה שרק מעריצי הארד-קור מז'אנר מאוד ספציפי אהבו, אולי 2-3% מקהל היעד, במקרה הטוב.

LaskinLaskinElder

אגב, המניה של נינטנדו צנחה ב-7% ביממה האחרונה.
לא נראה לי שהייתה איזו הכרזה של נתונים פיננסיים.

אנשים פשוט ציפו להכרזות עתידיות של משחקים שמוכרים מליונים.

זה לא קרה.

DrKeoDrKeoSite Admin

להבנתי המניה נפלה ספציפית בגלל שלא הוכרז מריו גדול חדש, כי הייתה ציפיה שהוא יוכרז כדי לסחוב את המכירות של החומרה בחודשים הקרובים. למרות שאני חייב לציין שהעובדה שפלייסטיישן, אקסבוקס וכל הניידות מטיסים את המחירים לשמיים בזמן שהסוויצ' 2 היא עדין 450$ אמורה במקום מסויים להציב אותם במקום לא רע בכלל מבחינת אטרקטיביות.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 14:42

אגב, מסתבר ש-crossfire של thats no moon אכן בעולם של crossfire של TENCENT. נראה שיש למפתחת הקוראנית הזאת אינסוף כסף, אם מישהו זוכר לפני 4 שנים רמדי הוציאו משחק crossfire שאף אחד לא זוכר, ועכשיו thats no moon עושים אחד גם כן. אבל אם נהיה הוגנים המשחק של TNM נראה כל כך הרבה יותר טוב משל רמדי.

הושקעו ב-TNM רק 100 מליון דולר, כך נראה שלא כל משחק AAA שנראה מעולה צריך תקציב של 300 מליון דולר. בעצם נראה שאף משחק AAA שנראה מעולה לא צריך 300 מליון דולר חוץ מספיידרמן 2, שלא נראה מעולה בכלל.

glass manglass manSage
ציטוט מאת Laskin

אני לא שונא משחקים של נינטנדו אני שונא את המשחקים המטופשים שלהם. אני קניתי בשביל מריו, לואיג'י, DK, יושי, קירבי, זלדה ומשחקי מסיבה לילדים, ובשביל אינדיז לנסיעות.

משחקי XENOBLADE מכרו כל אחד בערך 1.8 מליון יחידות, אחד מהם מכר יחד עם גירסת DEFINITIVE EDITION 2.5 מליון. זה לא מה שמעריצי נינטנדו באמת אוהבים. הם אוהבים מריו, זלדה, משחקי מסיבה וכו'. אלו מוכרים היום 20-50 מליון עותקים כ"א.

הסוויץ' מכר מעל 150 מליון יחידות, משמע זינובלייד מדבר בערך ל-0.5% מקהל היעד.
KH4 - כן, זו חשיפת גיימפליי גדולה של סדרת משחקים הרבה, הרבהההה יותר משמעותית מXB, אבל זה משחק שכבר הייתה הכרזה שלו, והחשיפה עצמה מעפנה כי זו הגירסה הכי מכוערת של המשחק. בהפרש.

אישית, אגב - הוא לא מעניין אותי בשיט.
מה שהוצג זה לא המיינסטרים של נינטנדו, לא רוב המעריצים ולא נעליים...

זו הייתה תערוכה שרק מעריצי הארד-קור מז'אנר מאוד ספציפי אהבו, אולי 2-3% מקהל היעד, במקרה הטוב.

היה לך יושי חדש שיחקת בו? לא. :-) ועוד בול הטעם שלך מפוצץ בפאזלים ונראה כמו האינדים הכי מושקעים שכאלה.

חוץ מזה לאסקין כולנו יודעים שגם אם תהיה מחר שואה גרעינית יש לך מספיק משחקי צד א' של נינטנדו להשלים לעשור הקרוב גם ככה :-)

אני האמת די מופתע מזה שKH4 לא מעניין אותך כי אתה אוהב דיסני ופיינל פנטזי אבל גם אותי הוא אף פעם לא תפס כי הוא ממבו ג'מבו ומיינדפאק אז אני לא אשפוט אבל הוא מגהטון.

בשביל משחקי המסיבה היה לך את WII SPORTS ומריו טניס יצא לא מזמן.

מריו הוא משחק חגים 2027 מה הם יחשפו אותו יותר משנה מראש?

תראה את זה ככה הדירקט הבא כנראה יהיה כולו צד א' בגלל שנינטנדו ירו בדירקט הזה ליטרלי כל צד ג' שמגיע אליהם, מה לא היה פה? דרגון דוגמה 2 אונימושה.

נדב: אני מקווה לטוב עם הריימיק הזה אחי, אבל אני מקבל ממנו וויב של "ריימיק מעריצים על מנוע אנריל" אני חושב שלגמרי מיצינו את משחקי הזלדה המצוירים אני מאוד רוצה לחזור לזלדה "ריאליסטי" גם אם לנינטנדו אין את הקונסולה הכי חזקה בשוק, אני פשוט בבאסה מהריימיק הזה. הייתי רוצה משחק חדש בהשראת OOT כמו TP רק בערכי הפקה של היום ובלי זאבים.

הforest temple בOOT הוא בעיני מרגעי הגיימינג הכי גדולים של כל הזמנים אם הם יראו אותו בגרפיקה של היום אני כנראה פשוט אקנה כמו ילד טוב ואסתום את הפה שלי ובגלל זה הם עושים את הריימיק המעפן הזה כי הם יודעים שאנשים כמוני סתם סמרטוטים שיקנו את זה ברגע שילחצו לנו על הנוסטלגיה. אבל אני כל כך רוצה משהו אחר וחדש. נקווה לטוב.

אני לא יודע כמה זלדה OOT ריימיק אישית יעזור לסוויץ 2 למכור כי בסקר של RESETERA ראיתי שאנשים לא מתכוונים לקנות סוויץ בשבילו כי הוא ריימיק לא משנה כמה טוב הוא יהיה, זה נראה לי ההרגשה של הקהל הרחב.

וכן, מריו לחלוטין היה מזיז מכשירים, אבל הוא רחוק כל כך שאין טעם להכריז עליו עכשיו.

LaskinLaskinElder

יהודי והרבה אחרים זה לילדים, לא בשבילי. ויש להם משחק חושי אחד שקניתי להם והם לא רוצים את החדש כי לטענתם הוא נראה גרוע ולא רצו. תכלס הם קצת צודקים.

לפי ההודעה הזו אין לך מושג קטן איזה משחקים אני רוצה לשחק ומה מעניין אותי, אתה רחוק מאוד…

תמשיך להסיק מסקנות לפי סקרים של resetera תגיע רחוק :)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 17:05

הודעה אנטישמית לאסקין...

גלאס, אני כן קניתי את יושי, זה משחק לבני 6, שהבת 4 שלי מאוד נהנת ממנו. זה לא מיועד לנו. חוץ מהאי של יושי, כל המשחקים מבוססי יושי מכוונים לקהל מאוד צעיר. להגיד את האמת, הבת שלי עדין מעדיפה את מריו וונדר על גבי יושי.

בנוגע לזלדה, הצוות הראשי של זלדה, חלק גדול ממונולית', ועוד חלקים בנינטנדו עובדים על זלדה הגדול הבא תחת אייג'י איונומה. אז אין מה לדאוג הגדול הבא בדרך, ועם המכירות של BOTW ו-TOTK, לא נראה לי שנינטנדו הולכת להתקמצן שם. הרימייק של OOT נבנה על ידי אלוהים יודע מי, הצוותים הפנימים של נינטנדו יחסית אמורפים וקשה להצביע על בדיוק כמה צוותים יש להם ומי עושה מה. יש מצב מאוד טוב ש-OOT בכלל מפותח על ידי צוות חיצוני (בדיוק כמו הרימייק של LA לסוויצ' 1) ולא הייתי מסתכל עליו כ"אוי הזלדה שיכלנו לקבל במקומו" כי נינטנדו לא עושה שני משחקי זלדה גדולים במקביל. יש את המשחק הגדול של אייג'י איונומה שהוא המנטור של הסדרה מאז MM בשנות ה90 ואף אחד בנינטנדו לא הולך לקחת לו את הבכורה. אף אחד לא הולך לעשות זלדה גדול חוץ ממנו, ולכן כל זלדה שתקבל לא ממנו יהיה ספינאוף.

kרימיק של OOT עם פוטנציאל להיות משהו ממש מגניב, או להיות מעפן למדי. ואני מחזיק אצבעות למשהו ממש מגניב. אני חושב שהתוצאה הכי טובה שאנחנו יכולים לחשוב עליה זה משחק זלדה ברמת הזלדות 3D שלפני BOTW שלוקח המון השראה מ-OOT ולמרות שהוא משחזר את רוב הדברים הגדולים במשחק, הוא כן משחק חדש שמתכנן את הצינוקים מחדש, עושה את היירול-פילדס יותר מתוחכמים ומלאי תוכן, בונה את הכל מחדש בצורה שמדמיינת מחדש את המשחק, בדומה ל-FF7 או RE2.

ובנוגע למריו הגדול הבא, הוא בדרך, כנראה משחק 2027.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 17:29

בהמשך לקמפיין ה"אנחנו הולכים לעשות פוסט כל 5 דק' להבטיח לכם שסנואה הוא לא מסדרון חסר גיימפליי כמו HB2", שוב NT אומרים למעריצים שסנואה הוא לא משחק מסדרון.

רחמים על NT, המשחק הקודם התקבל כל כך רע, היה כל כך מוגבל וכל כך לינארי, שהם מכריזים על משחק שנראה גרפית כמו אף משחק בשוק עם scope שכנראה מנסה לעשות סוג של GOW2018 ולאף אחד זה לא מזיז את הביצה כי כולם בטראומה מ-HB2.

כלומר, קבלו את הגרפיקה של המשחק הזה, אין אף סטודיו מערבי שעושה גרפיקה כזאת.

KlaymanKlaymanSage

אישית זה לא מזיז לי כי נראה אותו כנראה בדור הבא מתישהו באמצע... אז... מה יש להתרגש? אני ממש רוצה לשחק בו( ובשביל "החוויה" אני רוצה לשחק גם ב 2, כי הראשון היה משחק מיוחד עבורי ), אבל יודע שאולי ייצא עוד איזה 5 שנים בקצב שלהם...

בשולי הדברים - הגלריה פגז בנייד!!

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 18:53

כן לאסקין גם אני לא הבנתי מה זו היציאה הגזענית הזו יהודי זה לילדים? באגסי סיגל זה לילדים? אמנון ותמר זה לילדים?

אגב, פייבל נראה מדהים!!!!

אני צריך עוד להתאושש שזה אשכרה פייבל אמיתי כמו הישנים ולא איזה רייבוט דרמטי בסגנון "המכשף" אבל נראה כל כך טוב.

LaskinLaskinElder

אני אשאיר את הטעות של יהודי במקום יושי כי זה משעשע…

לגבי הלבלייד - אני כולי תקווה אבל הלבלייד 2 היה ממש אכזבה ענקית אז אני עדיין מנמיך ציפיות

DrKeoDrKeoSite Admin

יאללה אז אפשר לעשות גם גלריה של התמונות החדשות של פייבל שמיקרוסופט שחררו.

glass manglass manSage

איך פלייגראונד דחפו גרפיקה כזו בעולם פתוח שמפתחות אחרות לא מצליחות לעשות אפילו במשחקים ליניארים.

אני היחיד שראה את כל הדמו? משחק פשוט מקסים ויפהיפה צחקתי בקול.

הקילר אפ הראשון של מייקרוסופט בדור הזה.

DrKeoDrKeoSite Admin

כן, הגרפיקה של המשחק הזה פסיכית לגמרי.

LaskinLaskinElder

עוד לא ראיתי אבל אני ממש שמח שדחו אותו בחצי שנה, משחקים כאלה כמעט תמיד יוצאים עם מלא באגים ושיפורים שמגיעים כמה חודשים אחרי ומבאסים אותי שלא המתנתי, יש לי תחושה שהמשחק הזה כבר מלוטש מאוד בשלב הזה ופשוט דחו רק בגלל העומס וGTA, ולא בגלל באגים, אז אנחנו נקבל חוויה מטורפת כבר בהשקה.

זה משחק שהיה יכול לעשות סטנדרט חדש בעולם פתוח אם היה יוצא לפני GTA, מבחינות מסוימות. באסה קצת מהבחינה הזו, אבל הם יהיו בסדר.

glass manglass manSage

תראו את הפרווה של הבלוורין הזה בגלריה שנדב הביא הוא נראה כל כך טוב אני בשוק מכמה שזה נראה טוב. החסרון היחיד שאני רואה במשחק זה מערכת הקרב, נראה שפלייגראונד לא הצליחו לבנות מערכת קרב שהיא זורמת וכייפית כמו משחק אקשן רגיל. (נראה קלאנקי כמו הוויצ'ר ורוב הWRPG ) אבל לא איכפת לי כל כך אני יכול לבלוע את זה שהמשחק הזה כל כך קסום, פשוט מרגיש כאילו אתה נשאב לגרסה אפלה של דיסני, והפעם בקטע טוב, לא כמו GOW.

DrKeoDrKeoSite Admin

בסרטון של IGN בראיין מקאפרי עושה PREVIEW ברקע ומראים קטעים ספציפים, פלייגראונד שחררו את הדמו המלא ב-4K. הוא 30 דק'.

LaskinLaskinElder

ראיתי את ה-30 דקות עכשיו. ממש אהבתי את המערכות השונות האלה ואין לי ספק שזה משחק שיהיה כיף לשחק יותר מפעם אחת, אני יכול לראות את עצמי משחק בו גם 3 פעמים: פעם כטוב מושלם כזה, פעם כטוב סה״כ אבל אינטרסנט ודואג לצרכים שלי על פני האחרים, מבלי להגזים מדי, ומביא כמה שיותר ילדים עם כמה שיותר נשים, ופעם כרשע שעושה את כל הבחירות הכי רעות שיש.

הכל בתנאי שהמשחק גם אשכרה כיף.

הקרבות באמת נראים כמו הצד הכי חלש אבל אני חושב שכמו בוויצ׳ר אפשר באמת להסתדר עם זה כשהכתיבה טובה. פה היא לא נראית ממש טובה אבל ההומור נראה טוב אז אני זורם.

DrKeoDrKeoSite Admin

יש לי הרגשה שהוא לא בדיוק משחק של 150 שעות. הוא מפוצץ מערכות, זה משחק שכיף פשוט להתעלל בו. לעשות ריצה שבה אתה מביא מליון ילדים, או רוצח את כולם, או מנסה להבעיר איזה כפר, זה משהו סופר מגניב שתמיד אהבתי במשחקים של ליונהד וכמעט לא קיימים היום.

אגב, גם יש כמה סרטונים טובים של רגעים של בחירות מ-clockwork וממש אהבתי את הרמה של הבחירה שיש שם. הוא מתעצב להיות משחק הרבה יותר מעניין מהחיקוי ביושוק סוג ב' שהוא נראה בהתחלה.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת DrKeo

1) תלוי איזה, אבל בכלליות זה נכון וזאת בעיה שלא קשורה ספציפית לבלעדיות, זאת בעיה שיש להם כמפיצה שהם צריכים לפתור. כן בלעדיים, לא בלעדיים, אם המשחקים שלהם לא מוכרים כל אסטרטגיה תכשל.

2) זה בולשיט.

3) לא רלוונטי, ברגע שאקסבוקס מצליחה כולם אצלה.

4) גיימפאס זאת בעיה נפרדת שהם צריכים לפתור.

5) לא ברור מה הקשר.

1) הפיתרון הוא מכשיר שמריץ משחקי מחשב/סטים ונותן למיקרוסופוט עשרות בלעדיים על פני סוני ונינטנדו, שהם גם הרבה יותר פופולאריים וגם לא עולים או מסכנים את מיקרוסופט באגורה אחת.
קברינטי מיקרוסופט מקשקשים שהם צריכים 'סיבה שאנשים יקנו XBOX' כמוטיבציה שגירס בלעדי בעוד שמתחת לאף שלהם ממתינים עשרות בלעדיים.

2) לא זה לא. כאילו אתה תקוע 15 שנה אחורה. ברגע שעברנו לתמיכה לאחור ומשחקי GAAS, כללי המשחק השתנו. אנשים לא יוותרו על הספרייה שלהם בשביל קונסולה עם סימן שאלה. אתה מקשקש שאנשים 'שבויים' של ספריית הסטים שלהם אבל חושב ששחקני פלייסטיישן יזרקו את כל הספריית משחקים, חברים, playtime שלהם בנקל.

3) אין סיבה לחשוב או להמר שאקסבוקס תצליח באסטרטגיה קלאסית כשהם נכשלו בזה 2 דורות ברצף.
4) לפי דברי מיקרוסופט אפשר להבין שגיימפאס הוא לא סיבה מספיק טובה לאנשים לבחור ב XBOX. חייבים לבטל גיימפאס day1.

5) הקשר הוא (כמו שחפרת על קרוס ג'ן עם פס4/פס5) שכביכול לאנשים לא תהייה סיבה לקנות את ה XBOX החדשה כאשר המשחק זמין על הקיימת. אז גם אם מחר בבוקר הם מחליטים שכל המשחקים יוצאים רק על XBOX, בשנים הבאות רוב/כל משחקי צד א' של מיקרוסופט ימשיכו לצאת על ה Series.

ציטוט מאת DrKeo

זה מטומטם ומביך. סוני לא עושה את זה, כל משחקי צד ג' שמופיעים בתצוגות שלה מופיעים כפלייסטיישן בלבד. יש לזה השפעה פסיכולוגית, הוצאת מליונים על לעשות תצוגה, המטרה שלך היא לפרסם את הקונסולה שלך, לא של המתחרה.

פסיכולוגיה בשקל. מי שצופה בתצוגות האלה נמצא בלופ ומבין את הטרמינולוגיה. לדעתי זה מביך שסוני מכריזה על בלעדיות ליומיים של ה advanced access של קונטרול.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 12 ביוני 2026 בשעה 12:28
ציטוט מאת Hypno

1) הפיתרון הוא מכשיר שמריץ משחקי מחשב/סטים ונותן למיקרוסופוט עשרות בלעדיים על פני סוני ונינטנדו, שהם גם הרבה יותר פופולאריים וגם לא עולים או מסכנים את מיקרוסופט באגורה אחת.
קברינטי מיקרוסופט מקשקשים שהם צריכים 'סיבה שאנשים יקנו XBOX' כמוטיבציה שגירס בלעדי בעוד שמתחת לאף שלהם ממתינים עשרות בלעדיים.

2) לא זה לא. כאילו אתה תקוע 15 שנה אחורה. ברגע שעברנו לתמיכה לאחור ומשחקי GAAS, כללי המשחק השתנו. אנשים לא יוותרו על הספרייה שלהם בשביל קונסולה עם סימן שאלה. אתה מקשקש שאנשים 'שבויים' של ספריית הסטים שלהם אבל חושב ששחקני פלייסטיישן יזרקו את כל הספריית משחקים, חברים, playtime שלהם בנקל.

3) אין סיבה לחשוב או להמר שאקסבוקס תצליח באסטרטגיה קלאסית כשהם נכשלו בזה 2 דורות ברצף.
4) לפי דברי מיקרוסופט אפשר להבין שגיימפאס הוא לא סיבה מספיק טובה לאנשים לבחור ב XBOX. חייבים לבטל גיימפאס day1.

5) הקשר הוא (כמו שחפרת על קרוס ג'ן עם פס4/פס5) שכביכול לאנשים לא תהייה סיבה לקנות את ה XBOX החדשה כאשר המשחק זמין על הקיימת. אז גם אם מחר בבוקר הם מחליטים שכל המשחקים יוצאים רק על XBOX, בשנים הבאות רוב/כל משחקי צד א' של מיקרוסופט ימשיכו לצאת על ה Series.

1) זה לא הפיתרון, לקבל "בלעדיים" שקיימים ממילא במחשב לכולם לא יעזור להם, קונסולה כזו לא רק תמכור בצורה רעה, היא תגרום לרווחים לצנוח בצורה קטסטרופלית.

2) זה בולשיט ענק, אחרת ה-X1 שספריה של 3 דורות המשיכו איתה הייתה מביאה לפס4 שאין לה שום תמיכה לאחור בראש.

3) אסטרטגיה קלאסית היא האסטרטגיה היחידה שאי פעם עבדה, פשוט צריך לעשות אותה טובה.

4) כל פעם שכתבתי פה הודעת "איך מתקנים את אקסבוקס" אמרתי שצריך לבטל את ה-DAY 1. וטכנית למקרה ואתה לא יודע אין כבר DAY 1 לאף אחד חוץ מאשר מנויי ULTIMATE ו-PC.

5) לאף אחד אין את הקיימת. וכמו שאני תמיד אומר, הם לא צריכים לעשות קרוס ג'ן.

ציטוט מאת Hypno

פסיכולוגיה בשקל. מי שצופה בתצוגות האלה נמצא בלופ ומבין את הטרמינולוגיה. לדעתי זה מביך שסוני מכריזה על בלעדיות ליומיים של ה advanced access של קונטרול.

לא, זה חשוב.

LaskinLaskinElder

״הפיתרון הוא מכשיר שמריץ משחקי מחשב/סטים ונותן למיקרוסופוט עשרות בלעדיים על פני סוני ונינטנדו, שהם גם הרבה יותר פופולאריים וגם לא עולים או מסכנים את מיקרוסופט באגורה אחת.״

הפתרון שלך גם לא מכניס להם שקל. מה, רווחים מהחומרה? זהו? זה כלום. אתה מחליף מליארדים במליונים. הזיה.