יאי, מתחיל.
נושא *לא* E3 2026
נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026
למה כל הפרזנטציה נראית פרסומות לפיצה משנות ה-80?
למה כל הפרזנטציה נראית פרסומות לפיצה משנות ה-80?
זה הדירקט נינטנדו הראשון שלך?
אז מה בנתיים, WII SPORTS חדש, זינובלייד חדש והמון פורטים? לא מרגש במיוחד.
דמו של סטארפוקס היום, מעולה.
מרגיש שזה הולך להיות ערימה של פורטים וזבל ואז רימייק של OOT בסוף.
אגב, מעניין מי המפיצה של סטלר בלייד.
LaskinElderבינתיים רק הספורטס ריזורט מעניין, בשביל הילדים.
איזה מזל שהתחלתי רק לפני עשר דקות ואני מעביר הכל.
אה, קינגדום הארטס 4 מקבל דווקא פה חשיפה. בחירה משונה אבל מניח שהוא באמת ימכור הכי טוב על הסוויץ׳ אז ניחא.
LaskinElderמה, אין תאריך לOoT?!?! אבל הוא יוצא השנה! מה הקטע??
גם לא ראו כלום.
הזוי.
תצוגה מחורבנת במיוחד
כן, תצוגה בזויה. גרפית זלדה OOT מעניין, סגנון אומנותי שלא ממש חשבתי שיהיה. ונראה שהוא המשחק שלהם לחגים, אז בטח נראה אותו בקרוב.
LaskinElderאולי בTGS? קיוויתי שיהיה משחק של קיץ, אבל כנראה לא רוצים להפריע לסטאר פוקס.
הכי מבאס שעדיין אין שום משחקים מעניינים שמקבלים עדכון נורמלי לסוויץ׳ 2. איך הם מצפים להרים את המכירות ככה… טוב, הקונסולה תמשיך להעלות אבק או גג להיות מכונת המריו קארט של הילד. אם מתישהו יהיה מבצע טוב על קירבי של הדור הקודם שאיכשהו הם מוכרים ב-80 דולר (אפילו שזה כולל הרחבה; אז אולי אקנה אותו, ונשחק קו אופ.
לגבי זלדה - לא ראיתי שום דבר שהפתיע אותי בסגנון האמנותי.
תערוכה מטורפת בעיני. כן רוב המשחקים לא מעניינים אותי בשיט, כל הזינובלייד האלה והפיינל פנטזי עם קלאוד מנייאטורי, בעע על המשחקים האלה.
אבל היה שאדו דרופ לדמו של סטארפוקס! וזה זמין היום? דאמט! המשחק הזה נראה כל כך טוב גרפית לסטנדרטים של סוויץ 2 שבכלל לא איכפת לי שזה ריימיק אני אוהב שהם הפכו את המשחק לכל כך סימנטי ולא יכול לחכות לצלול אליו היום בלילה. DAY ONE.
DRAGON QUEST MONSTERS 4 - טוב אני לא מפתיע פה אף אחד, אבל יש לי 200+ שעות על DQM3 ככה שזה המשחק הכי מצופה שלי השנה שג'יימס בונד וGTA6 בפערים ענקיים מאחורייו. זה משחק צד של DQ5 שהוא מן הסתם משחק טופ 5 או יותר שלי בכל הזמנים תלוי באיזה יום שואלים אותי אז זה given. כל כך בהייפ שאני לא יכול לתאר, אני רואה שהקהילה לא מתלהבת אבל בעיה שלהם.
WII SPORTS - זה חמוד לאללה דרך נחמדה לשרוף פה ושם קלוריות בלי להרגיש, לא מתנגד לזה.
קינגדום הרטס 4- וואו זה נראה מקרטע לגמרי על הסוויץ 2 לא יודע אם זה בגלל שהוא עדיין בפיתוח אבל איך היה לסקוור ונינטנדו אומץ להציג אותו ככה בפעם הראשונה? אני לא אוהב את הIP הזה בכלל, אבל זה רייבוט שמבטיח להתחיל הכל מחדש ולהיות נגיש לכולם אז אני מגלה אופטימיות זהירה, לא אהבתי כמה עתידני ואפור הוא נראה.
זלדה OOT מי ביקש את הריימיק המעפן הזה? בשביל מי זה. כולנו זוכרים עד היום את כל המבוכים בעל פה כולל מקדש המים אז מי צריך את זה?
יכלו לעשות רייבוט תלת מימדי בגרפיקה הזו לOracle of Ages והרבה אנשים היו מתלהבים.
פייר אמבלם- נראה כל כך been there done that יש לי אפס הייפ מדלג עליו, הוא גם יוצא יותר מדי קרוב לקונטרול וולברין שהרבה יותר מדברים אלי אז אלא אם כן יהיה לזה ממוצע 89-90+ מדלג. די הם חייבים להמציא את עצמם מחדש.
המשחק של FROM SOFTWARE - ציפיתי לראות גיימפלי נרחב אחרי כל הזמן הזה, מאכזב.
בעיקרון שוב, בשבילי אישית זה היה 10/10 כי סטארפוקס ודרגון קווסט אבל וואלה אם הייתי אחד מהאנשים שבאים בעיקר בשביל צד א' של נינטנדו הייתי נשאר עם טעם מאוד מר בפה. יהיה עוד דירקט בספטמבר שכנראה יהיה הרבה יותר מפוצץ בצד א' של 2027 כמו לואיג'י מנשן 4 וכו'.
LaskinElderדמו למשחק שידענו עליו, ראינו מלא ממנו, כתבים שיחקו בו ויוצא כולה עוד חודשיים בערך, ומשחק סוג ד׳ של דרגון קווסט? זה מה שקונה אותך? אתה הזוי יותר מהבחירה לא להראות את זלדה, בתצוגה שאין בה כלום ושום דבר וזה מה שהיה יכול כמעט להציל אותה.
מה הזוי בזה שהמעריץ הכי גדול של דרגון קווסט בכל המזרח התיכון, מאבד את זה ממשחק DQ :-)
מבין ללבך שהתערוכה לא לטעמך לאסקין אבל בשבילי הם שיחקו אותה עצוב לי שזה לא המקרה גם בשבילך אבל ככה זה, בספטמבר אתה בטח תקבל הרבה יותר דברים שמדברים אליך כמו הפאצים ללאויג'י מנשן 3 ופיקמין :-)
נכון שידענו על סטארפוקס אבל אין מה להשוות טריילרים לHANDS ON עם דמו. סטארפוקס זה הIP שאני הכי אוהב אצל נינטנדו אחרי מריו 2D אז ברור שאני באקסטזה מהדמו ואני לא מבין איך יכול להיות מישהו עם סוויץ 2 שהוא לא מחכה לסטארפוקס :-)
למה אנחנו צריכים לראות את זלדה ? משחק בן 28 שכל מי שאי פעם התעניין בו כבר שיחק על פלטפורמה כלשהי של נינטנדו. דווקא ריימיקים מעפנים כאלה גורמים לי להרגיש בומר שכבר לא שייך לתחביב הזה.
סטארפוקס אולי ריימיק אבל הוא משחק שכייף לחזור אליו כל הזמן בניגוד לOOT שיהיה משעמם מאוד לחזור אליו, כמעט כל זלדה התעלה עליו, במה שקשור למבוכים.
ברור שאנחנו צריכים לראות את זלדה. עד עכשיולא היה ברור לאיזו רמה זה remanke אבל מהטיזר הקצר נראה שזה re-imagining טוטאלי של המשחק. מדובר באחד המשחקים הכי מוערכים בהסטוריה של הגיימינג, למה שלא תרצה לראות את זה? כשראית את הטריילר CGI של FF7 רימייק אמרת "למה צריך לראות גיימפליי של זה"?
לא אהבתי שמראים גם גיימפלי של פפ7. אני מתנגד חריף לריימיקים כאלה מתחילת הדור. אבל לפחות לזכותו של פפ7 הוא מעצב מחדש את הגיימפלי לזאנ'ר אחר יותר משחק "בהשראת פפ7" מאשר ריימיק של פפ7.
בעוד כולנו יודעים שOOT יהיה ריימיק 1:1 כי אנחנו רואים כמה סטארפוקס הוא 1:1 שיעמום טוטאלי לראות מבוכים שאנחנו מכירים כמו היד שלנו הפעם בגרפיקה של WII U כי זה בטח תהיה הרמה של הריימיק.
כאילו אני לא מבין את האכזבה מהדירקט הזה כל כך מאז שהתחיל המודל של "נינטנדו דירקט" ככה נראה נינטנדו דירקט שנחשב סבבה עם המון תוכן יפני. (99% ממנו גם לא לטעמי אז אני לא עוקץ פה אף אחד) אבל זה מצחיק לראות שבן אדם כמו לאסקין קונה סוויץ 2 ואז אומר שזו היתה "תצוגה מחורבנת במיוחד" כאילו ככה נראות התצוגות שלהם זה המשחקים שהם מציעים כבר כמעט 20 שנה, מה יש לצפות מהם מלבד זה?
אנחנו גם יודעים שמטרויד דרד 2 וכנראה לואיגי 4 בקנה וכנראה נראה אותם בספטמבר זה היה דירקט של צד ג' ונייט הכין אותנו נפשית לזה כבר לפני כמה ימים.
אפשר גם לא לראות דירקט מסוים אם מראש אומרים שהוא בעיקר צד ג' ולראות את ההכרזות אחר כך אם מישהו מרגיש שזה מבזבז את הזמן שלו.
עבורי זו היתה תצוגה מהחלומות.
אם אתה צריך לעשות ניחושים כמו "בטח כמו גרפיקה של WIIU" או שהשליטה תהיה אותו דבר 1:1, אז כנראה שאנחנו צריכים לראות גיימפליי כדי להבין איך אחד המשחקים הכי מצופים שנינטנדו יכולה לעשות יראה וישחק. אבל לא, ההכרזה שיש דמו לSF זה הדבר הבאמת מרגש. איזו גישה מוזרה.