VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

218 הודעות
StickStickSage

בהחלט מסקרן, זה המשחק שאני הכי מצפה לו עכשיו מהתצוגה הזאת.

הראשון היה משחק יחסית קטן ומאוד מעניין, השני היה אמור להיות משהו מיוחד אבל הם פשוט פספסו איתו את כל המטרה. ועדיין, מה שהיה בו ברמה הסינימטית, הטכנית והויזואלית היה מטורף.

אם הם למדו, ונשמע שהם למדו, והפעם גם יש כאן משחק אמיתי שיהיה לכל הפחות סביר - אני בהחלט שם עין על המשחק הזה.

Death_119Death_119Veteran
נערך לאחרונה: 07 ביוני 2026 בשעה 22:41

הראשון היה Meh, השני היה מזעזע, מי הבכיר שזורק שקל על המותג הגרוע הזה אין שום דבר שיציל את המשחק הזה מלבד להפוך אותו לאנצ'רטד שהגיבורה הראשית חולת רוח.

במהלך התצוגה התפלאתי על זה שהם מפרסמים את כל המשחקים לפלייסטישן, כולל צד ג', ואז עלה לי לראש - מיקרוסופט רצתה לספר שכל המשחקים שלה מגיעים לפלייסטיישן 5, אז איך היא תוכל למנוע משאר הPublishers לא לחלוק את המידע?

וככה סוני הרוויחה שתי מסיבות עיתונאים במחיר של אחת.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת DrKeo

פעם ראשונה שכולנו מסכימים, הבלעדיות של גירס טפשית. בלעדיות זה הכל או כלום.

רק שאין סימן שקונסולה קלאסית עם בלעדיים בדור הבא תצליח עבור מיקרוסופט כי:

1) המשחקים של מיקרוסופט לא מדברים לאנשים
2) שחקן PS בשני הדורות האחרונים עם כל הספרייה והחברים שלו לא הולך להחליף את הקונסולה העיקרית שלו
3) עננה על טיב התמיכה מצד ג'
4) גיימפאס זה עדיין אסון. אתה מדבר על חשיבותה של הקונסולה בקאטים ממכירות, אבל גיימפאס משמיד את כל ה revenue שלך כי אנשים עושים מנוי ולא משלמים מחיר מלא למשחק

5) בכל מקרה יהיה קרוס-ג'ן בחלק נכבד מהדור.

--

תפסיקו להתמקד על משחקי צד ג' ולוגואים של קונסולות. זה פתטי. זאת רעה חולה שטוב להיפטר ממנה. לא צריך ללכת לקרוא PR של המפיצה בסיום התצוגה כדי להבין לאיפה המשחק יוצא ואם יש בלעדיות כזו או אחרת. לבנות על בלבול של הקהל זה פתטי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 07 ביוני 2026 בשעה 22:52
ציטוט מאת Hypno

רק שאין סימן שקונסולה קלאסית עם בלעדיים בדור הבא תצליח עבור מיקרוסופט כי:

1) המשחקים של מיקרוסופט לא מדברים לאנשים
2) שחקן PS בשני הדורות האחרונים עם כל הספרייה והחברים שלו לא הולך להחליף את הקונסולה העיקרית שלו
3) עננה על טיב התמיכה מצד ג'
4) גיימפאס זה עדיין אסון. אתה מדבר על חשיבותה של הקונסולה בקאטים ממכירות, אבל גיימפאס משמיד את כל ה revenue שלך כי אנשים עושים מנוי ולא משלמים מחיר מלא למשחק

5) בכל מקרה יהיה קרוס-ג'ן בחלק נכבד מהדור.

1) תלוי איזה, אבל בכלליות זה נכון וזאת בעיה שלא קשורה ספציפית לבלעדיות, זאת בעיה שיש להם כמפיצה שהם צריכים לפתור. כן בלעדיים, לא בלעדיים, אם המשחקים שלהם לא מוכרים כל אסטרטגיה תכשל.

2) זה בולשיט.

3) לא רלוונטי, ברגע שאקסבוקס מצליחה כולם אצלה.

4) גיימפאס זאת בעיה נפרדת שהם צריכים לפתור.

5) לא ברור מה הקשר.

ציטוט מאת Hypno

--

תפסיקו להתמקד על משחקי צד ג' ולוגואים של קונסולות. זה פתטי. זאת רעה חולה שטוב להיפטר ממנה. לא צריך ללכת לקרוא PR של המפיצה בסיום התצוגה כדי להבין לאיפה המשחק יוצא ואם יש בלעדיות כזו או אחרת. לבנות על בלבול של הקהל זה פתטי.

זה מטומטם ומביך. סוני לא עושה את זה, כל משחקי צד ג' שמופיעים בתצוגות שלה מופיעים כפלייסטיישן בלבד. יש לזה השפעה פסיכולוגית, הוצאת מליונים על לעשות תצוגה, המטרה שלך היא לפרסם את הקונסולה שלך, לא של המתחרה.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 00:41

טוב, מתחיל לצפות עכשיו… עושה את הבלוג כרגיל תוך כדי.

מצחיק אותי שאשה אומרת שגירס בלעדי כי יש לו מורשת של אקס בוקס, ושנייה אחר כך - היילו ופייבל על הפס5! חחח…

גירס נראה טוב יותר מ 5 שלא אהבתי, אבל לא מרשים בשום צורה. הקואליציה לא יודעת לעשות גירס כמו אפיק, לא יעזור.

פייבל נראה מעולה. הלוואי ויצליחו עם הגיימפליי ואז יש פה משהו באמת מיוחד. הוא המשחק שצריך להיות בלעדי, לא גירס הגנרי הזה.

היילו בסדר, לא מענייין.

פרסונה גם לא מעניין אותי.

ג׳יזס גם SOD3 מגיע לפס5… טוב לפחות הוא GaaS.

נראה לא משהו.

מטרו נראה נחמד. אף פעם לא התחברתי, אבל הוא נראה טוב יותר מהקודמים.

או! משחק שלא יוצא לפס5… אבל זה אינדי עם עורב.

גם הלבלייד לפס5. מדהים אשה.

נראה בסדר. מקווה שהם למדו משהו ויביאו קרבות נורמליים והרבה פחות קטעי מעבר משעממים וארוכים.

קרייזי טקסי נראה כמו משחק סוויץ׳. מאכזב. אבל אולי יהיה כיף, צריך לראות גיימפליי רציף.

מתעלם מAOE ומיינקראפט.

מה זה המשחק עם הקוסמים… מעניין… אה יש גם גיימפליי. מאוד מעניין! אהבתי. בינתיים משחק התערוכה עבורי.magicians the devils deal. אזכור אותו. סופר מקורי ומגניב.

חחח… וינסנט קאסל בתור נפולאון בואלור מורטיס. מגניב. נראה טוב. לא חושב שיש סיכוי שאשחק בו אבל נחמד מאוד לראות שיש תקציב.

מדלג על ESO, סימולטור טיסה משקיע בפארקים של ארה״ב, מגניב. משחק סיני שכבר קיים…

קאסלוואניה נראה נהדר. כבר ראינו אבל נחמד לראות עוד. לעזאזל גם הוא באוקטובר?!?! פאאאאאאק.

היי המשחק המצוייר הזה… וואו. איזה יופי של אמנות, אנימה שנות השבעים. גדול. המשחק לא נראה טוב אבל איזה יופי!

פרסונה 6! הכרזה ענקית. בטח משחק של 2030 אבל כיף. למי שאוהב.

ספיירו! סוף סוף אקטיויז׳ן עושים משהו תחת מיקרוסופט עם הIP שלהם. אף פעם לא אהבתי את המשחקים של הסדרה, והגיימפליי הקצר שראינו נראה די רע, אבל נחמד לילדים.

הclockwork נראה כמו כל מה שלא מעניין אותי במשחקים, אבל אני כן אוהב את ההומור. אה, הוא כן בלעדי? מדהים. ימכור קונסולות כמו לחמניות. מה נסגר איתכם??

עוד פעם מסיימים עם COD? חשבתי שנראה את בלייד. איזה באסה. מריץ, לא רוצה לראות.

טוב, חרא של תצוגה, איכשהו אפילו יותר גרועה משל סוני.

המשחק עם הקוסמים היה הכי מעניין עבורי, זה אומר הרבה. מתוך כל מה שראינו רק את פייבל אני בטוח שארכוש.

עריכה:

שכחתי את a plague tale החדש. הוא נראה מעולה ויוצא באוגוסט, ובאוגוסט אין משחקים עבורי, אז יש מצב. את השניים האחרונים לא אהבתי, שיחקתי איזה שעה בגיימפאס ונטשתי. אבל פה זה נראה טוב.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני ארכב על העבודה שלך לאסקין:

ציטוט מאת Laskin

טוב, מתחיל לצפות עכשיו… עושה את הבלוג כרגיל תוך כדי.

מצחיק אותי שאשה אומרת שגירס בלעדי כי יש לו מורשת של אקס בוקס, ושנייה אחר כך - היילו ופייבל על הפס5! חחח…

כשל מדרגה ראשונה!

ציטוט מאת Laskin

גירס נראה טוב יותר מ 5 שלא אהבתי, אבל לא מרשים בשום צורה. הקואליציה לא יודעת לעשות גירס כמו אפיק, לא יעזור.

כן, כל המשחקים שלהם מרגישים כמו חבילת הרחבה. גירס 5 עדין משחק הכי טוב בסדרה אחרי המשחקים של אפיק.

ציטוט מאת Laskin

פייבל נראה מעולה. הלוואי ויצליחו עם הגיימפליי ואז יש פה משהו באמת מיוחד. הוא המשחק שצריך להיות בלעדי, לא גירס הגנרי הזה.

מסכים,

ציטוט מאת Laskin

ג׳יזס גם SOD3 מגיע לפס5… טוב לפחות הוא GaaS.

נראה לא משהו.

כן, אחרי כל כך הרבה שנים ציפיתי מ-SOD3 כל כך הרבה יותר.

ציטוט מאת Laskin

מטרו נראה נחמד. אף פעם לא התחברתי, אבל הוא נראה טוב יותר מהקודמים.

מאוד מרשים גרפית, כמו הקודמים הוא לא מושך אותי.

ציטוט מאת Laskin

או! משחק שלא יוצא לפס5… אבל זה אינדי עם עורב.

נראה שהיחידים שבלעדיים זה אינדים שמפותחים למחשב ואקסבוקס שכנעו אותם לעשות גרסת אקסבוקס.

ציטוט מאת Laskin

גם הלבלייד לפס5. מדהים אשה.

נראה בסדר. מקווה שהם למדו משהו ויביאו קרבות נורמליים והרבה פחות קטעי מעבר משעממים וארוכים.

נראה שהוא משחק הרפתקאות חדש שיש בו אשכרה מערכת קרב וחקירה.

ציטוט מאת Laskin

קרייזי טקסי נראה כמו משחק סוויץ׳. מאכזב. אבל אולי יהיה כיף, צריך לראות גיימפליי רציף.

כופר.

ציטוט מאת Laskin

מה זה המשחק עם הקוסמים… מעניין… אה יש גם גיימפליי. מאוד מעניין! אהבתי. בינתיים משחק התערוכה עבורי.magicians the devils deal. אזכור אותו. סופר מקורי ומגניב.

הגזמנו, אבל בהחלט נראה מאוד מעניין.

ציטוט מאת Laskin

ספיירו! סוף סוף אקטיויז׳ן עושים משהו תחת מיקרוסופט עם הIP שלהם. אף פעם לא אהבתי את המשחקים של הסדרה, והגיימפליי הקצר שראינו נראה די רע, אבל נחמד לילדים.

אני משער שזה של toys for bob?

ציטוט מאת Laskin

הclockwork נראה כמו כל מה שלא מעניין אותי במשחקים, אבל אני כן אוהב את ההומור. אה, הוא כן בלעדי? מדהים. ימכור קונסולות כמו לחמניות. מה נסגר איתכם??

כן, כרגיל הם לא מחוברים.

ציטוט מאת Laskin

עוד פעם מסיימים עם COD? חשבתי שנראה את בלייד. איזה באסה. מריץ, לא רוצה לראות.

הייתי בטוח שהמשחק ערפדים הוא בלייד.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 01:34

מאט בוטי אומר שמשחקים שכבר הוכרזו לפס5, יצאו לפס5, כנ"ל על משחקי GAAS. משחקים אחרים יוחלטו פר משחק. בנוסף הוא אמר שמעכשיו הם לא יחשפו את הפלטפורמות בחשיפה של משחק אלה רק ברגע שתאריך השיחרור יוכרז.

והנה fun fact, עוד 82 ימים יעברו 3000 ימים מההכרזה של ES6. כן, 3000, זאת לא טעות דפוס.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 01:38

מסתבר שעיתונאים מקבלים היום כמה דמואים מאקסבוקס, חלקם יעלו אונליין בקרוב. פייבל הוא אחד מהם, אני מאוד רוצה לראות אותו. האמברגו על פייבל הוא יום רביעי, אז לפחות אותו נראה השבוע.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 03:35

מסתבר שהרימייק של היילו אולי רץ על UE5 (הראשון בסדרה אבל לא האחרון), אבל השכבת לוגיקה מתחת למנוע היא מהיילו 3. כלומר זה עובד די בדומה לאיך שבלופויינט עושים את זה, קוד ישן עם שכבת צבע חדשה.

לדעתי ברימייק זה כמובן עובד טוב, אבל הם חייבים לעשות לוגיקה חדשה לכל המשחקים האלה. שלא יפלו למלכודת של גירס, אותו משחק 20 שנים פלוס כפתור קפיצה. היילו צריך רענון גדול, ביחוד לקרבות באזורים פתוחים גדולים עם מכניקות חדשות, אוייבים חדשים, יכולות חדשות וכו'.

KlaymanKlaymanSage
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 08:31

ראיתי את הטריילרים באיחור - אהבתי את הרוב.

Clockwork Revolution נראה מעולה, ואולי יחזיק אותנו עד Judas.. 😝

גם גירז נראה ממש טוב לדעתי - more of the same, אבל בקטע טוב.

מסתפק בטריילרים האלה, לא צריך יותר Deep Dive מזה.

LaskinLaskinElder

נדב - לוח השידורים עדיין מופיע למעלה למרות שהכל נגמר (נראה לי).

אומרים שיש גם דיירקט בקרוב, אבל כרגע עוד אין עדכון... מה שכן - נינטנדו עושים איזה SERVER MAINTENACE ב-11 ליוני.

הבנתי שזה קשור אצלם לדיירקטים לפעמים. הלוואי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 15:27
ציטוט מאת Laskin

נדב - לוח השידורים עדיין מופיע למעלה למרות שהכל נגמר (נראה לי).

השידור האחרון נשאר 24 שעות לתת לאנשים שפספסו זמן להשלים. לצערנו במקרה הזה מדובר בשידור המעפן של PC GAMER.

ציטוט מאת Laskin

אומרים שיש גם דיירקט בקרוב, אבל כרגע עוד אין עדכון... מה שכן - נינטנדו עושים איזה SERVER MAINTENACE ב-11 ליוני.

הבנתי שזה קשור אצלם לדיירקטים לפעמים. הלוואי.

הלוואי, מקווה שיכריזו בקרוב.

וג'ז אומר שיהיו עוד בלעדיים.

LaskinLaskinElder

הם אמרו בראיון אתמול שהם יבחנו את זה פר משחק… אני אישית לא אפול מהכסא אם בשנה הבאה יכריזו שגם גירס יוצא לפס5, ואולי דווקא אפול אם לא יכריזו על זה תוך שנתיים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 16:46

זה בדיוק הקטע, שמשהו לא עובד להם 20 שניות הם המתהפכים. אין שום מסר, אין שום חזון.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 16:55

זה בערך הפוסט המליון של ninja theory מאז שסנואה הוכרז כי הם ממש מעקשים שנבין שזה לא מסילה חסרת גיימפלי כמו HB2.

ונראה שזה משחק אמיתי הפעם.

expanding the scope of combat, adding more puzzle-solving, and introducing a freedom of exploration – taking this acclaimed, award-winning series to new heights

KlaymanKlaymanSage

בסדר אבל מהיכרותנו עם הנפשות הפועלות - נראה את זה בטח בדור הבא

LaskinLaskinElder

והנה זה

נדב - תוסיף אחרון ודי :)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 19:09

יאי, איזה כיף.

אגב, ראיתי טענות שאני לא יודע אם הן נכונות, שאקסבוקס כבר מכרו עותקים של פייבל והיילו לריטייל בגרסת הפס5 וזאת הסיבה שהם לא יכלו לבטל אותם. נשמע לי תלוש כי משחקים כמו סנואה הוכרזו לפס5, ולהתחשב בזה שהמשחק בטח איזה שנתיים מאיתנו לפחות, מה התירוץ במקרה שלו?

וקבלו את הדבר האדיר הזה, טריילר רשמי של היילו, בערוץ הרשמי של היילו. ומה כתוב למטה? Captured on a PS5 Pro. חח, לפחות אנחנו יודעים איפה הכי טוב לשחק את המשחק.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 08 ביוני 2026 בשעה 21:00

נשמע כמו חרטא אבל מי יודע, בכל מקרה אני מאמין להם שהם עשו הפרדה עקרונית בין מה שכבר הוכרז לPS5 לבין מה שלא. ואז לגבי סנואה זה באמת מוזר. אולי זה עניין של מכירות, הם יודעים כבר שזה לא משחק שיזיז קונסולות או כנראה מעניין בכלל את הקהל שלהם אחרי השני, והם אולי רוצים לבדוק בכלל אם הוא מוכר משהו בהנחה שהפעם יהיה סביבו הייפ יותר חיובי בהשקה, כבדיקה אם זה מותג (וסטודיו...) שבכלל שווה להמשיך להשקיע בהם בעתיד. כולנו רואים את הפוטנציאל אז אני כן שמח שהם נותנים עוד צ'אנס לא אופייני.
הראשון יצא לPS4 כרגיל לפני שהם רכשו את הסטודיו, השני יצא לPS5 באיחור, הם יודעים את המספרים והוא כנראה מכר טוב יותר משמעותית אצל סוני. בסוף אלו משחקים סינימטיים, סוג של "מייקרוסופט עושים משחק של סוני", אז הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שתהיה איכשהו הגיונית זה שהם נותנים לו 'הזדמנות אחרונה' ורוצים לתת לו סיכוי הוגן כדי באמת לבדוק את המספרים.

ואולי הם באמת פשוט יעשו מיש-מש שלם מעכשיו. משחקים מסויימים יצאו נטו כדי להחזיר את ההשקעה ולהרוויח כמו כל מפיצה בלי פלטפורמה, ואז נניח סנואה יוכל לכוון בעיקר לקהל ולקונסולה של סוני.
ומשחקים אחרים שהם יחשבו שהם מזיזי קונסולות, כמו גירס, הילו חדש, ES6, או כל דבר שיראה להם ככזה בעתיד - יהיה בלעדי ועל הפוסטר של אקסבוקס.

לא שאני מצדיק את זה, לדעתי מחזיקת פלטפורמה חייבת ללכת all in על בלעדיות בטח במשחקי סינגלפלייר, מספיק שהעברת כמה אנשים מצד אחד לצד השני וזה שווה יותר מהמכירות שהפסדת, אבל אם אני מחפש בכוח סיבה שהם חשבו עליה זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו.
לגבי גירס והבלעדי השני שלהם (זה עדיין מצחיק), הם הדגישו בבלוג שלהם שהם בלעדיים אמיתיים ושהם לא יהיו בלעדיים זמניים. אפשר עדיין לא להאמין להם, והם יכולים מחר בבוקר להחליף שוב את כל ההנהלה ולשנות כיוון, אבל כשהם מדגישים את זה ככה בפירוש זו כבר באמת תהיה ירייה ברגל.