StickSageאני לגמרי בעד האקסלוסיביות. וכן, לא נראה רע בכלל. מניח שאשחק בו, וגם אצפה היום בדיפ דייב שיהיה עוד מעט. אולי עוד יפתיע אותי.
פשוט נראה גם לא מאוד מרגש לצד זה, אם הייתי צריך להשוות את מידת ההתרגשות שלי בין שני המשחקים - זה אפילו לא קרוב.
נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026
StickSageאני לגמרי בעד האקסלוסיביות. וכן, לא נראה רע בכלל. מניח שאשחק בו, וגם אצפה היום בדיפ דייב שיהיה עוד מעט. אולי עוד יפתיע אותי.
פשוט נראה גם לא מאוד מרגש לצד זה, אם הייתי צריך להשוות את מידת ההתרגשות שלי בין שני המשחקים - זה אפילו לא קרוב.
בקטע הזה אני מסכים, הוא נראה כמו הקפיצה שיש בין שני משחקי פיפא מבחינת משחקיות , GOW היה נראה הרבה יותר מעניין מהבחינה הזאת.
באמת שקשה להפתיע אותי עם קונספטים הזויים, אבל JOIN US הצליח...
לא ברורה לי הבלעדיות של גירס, הכל יוצא לפלייסטיישן, אז מה המטרה? אפילו סנואה שעכשיו הוכרז יוצא לפס5, אז מה המטרה?
StickSageמטרו החדש נראה אחלה! אני חושב שאני היחיד כאן שממש אהב את המשחקים בסדרה (על כל המגרעות שלהם) ובעיקר את האחרון. מצפה לראות איך הוא יצא.
וולונג 2 זה... מפתיע. הראשון היה לא משהו, לא ציפיתי שהם ימשיכו עם המותג הזה. אני עדיין צריך לשחק בניהו 3 שהוא באמת מעניין אותי, נראה לי שאוותר על וולונג 2.
הלבלייד חדש! אני לגמרי בעד. מקווה שהם למדו את השיעור שלהם מהמשחק הקודם. יש המון פוטנציאל, רק לזכור לפתח משחק הפעם...
באמת הכל מגיע לPS5, רק היה חסר שיראו שהXBOX 25 היא גם PS5...
קרייזי טקסי נראה בדיוק כמו שדמיינתי שיראה קרייזי טקסי.
קרייזי טקסי נראה בדיוק כמו שדמיינתי שיראה קרייזי טקסי.
במצב של קליפורניה - זה משחק תיעודי...
אגב, דמיינתי או שנראה שיש בסנואה גיימפלי? מעניין איך המערכת קרב.
אני שונא תצוגות של טריילר אחרי טריילר. מה הקטע שהם השוויצו שהם עושים תצוגה לייב עם עיתונאים ואין שניה אחת לייב? מעפן.
אגב, מדהים שיש את הלוגו של פלייסטיישן על ליטרלי כל משחק. משעשע.
אני שונא תצוגות של טריילר אחרי טריילר. מה הקטע שהם השוויצו שהם עושים תצוגה לייב עם עיתונאים ואין שניה אחת לייב? מעפן.
אגב, מדהים שיש את הלוגו של פלייסטיישן על ליטרלי כל משחק. משעשע.
זה מה שהעולם רוצה היום... לא הצגה שניתן לעכל דברים ולדון על משחקים במשך 3 שעות...
(והPS לגמרי משעשע....אבל אני מניח שזה כי כל הדברים כבר היו בפייפליין)
אקסבוקס אשכרה השיגו את החשיפה של פרסונה 6, עם לוגו של פלייסטיישן בסוף...
זה מה שהעולם רוצה היום... לא הצגה שניתן לעכל דברים ולדון על משחקים במשך 3 שעות...
(והPS לגמרי משעשע....אבל אני מניח שזה כי כל הדברים כבר היו בפייפליין)
אני לא חושב שזה מה שהעולם רוצה. אולי בני 14 אוהבים לראות דברים בקליפים של 40 שניות, אבל אף אחד לא רוצה לשבת במתקפה על החושים במשך שעתיים.
לא יודע. הם מכוונים לכל בני ה-18...
ובסופו של דבר זה גם מה שהחליפות חושבים שזה מה שהעולם רוצה...
וואו - ועוד משחק שלם אקסלוסיבי לXBOX!
מאט בוטי אשכרה מתגאה בזה שיש להם שני בלעדיים!
כן, והוא עוד אומר סוג של "למען הבריאות שלכם, לא נוציא הכל בבת אחת, אחד השנה ואחד שנה אחרי זה..."
כמה רעש יש בהשתקפויות בcod. מה זה, סוג של RT השתקפות לעניים שרץ על הxsx?
COD חדש, כי באמת מה שהיה חסר זה עוד אקסטראקשיין שוטר...
נראה שגירס חצי עולם פתוח...
StickSageגראפית הוא נראה נהדר. התצוגה הזאת יותר טובה משמעותית מהגיימפלי הרציף שהם הראו קודם.
עדיין - ברמת הגיימפלי אני חושב בדיוק מה שאמרתי קודם, וקצת מצחיק אותי שהשדרוגי גיימפלי שהם מתארים מרגישים כמו סיקוול שיוצא כמה שנים אחרי הראשון. אבל אין ספק שיש פה ערכי הפקה מאוד מרשימים והסט פיסס יהיו מטורפים.
אחת התצוגות הכי משמעממות שראיתי. גירס נראה חביב, אבל אני לא מבין את הקטע שזה לא מגיע לפיסי, איך אוכל לשחק קואופ באותו חשבון Gamepass?
היילו נראה חביב, רק לא הבנתי אם זה שוב הראשון ברימייק שני מוזר או משהו אחר באמת.
פייבל נראה מעולה.
כל השאר מיותר הייתי סוגר את התצוגה 50 דקות מוקדם יותר.
טיפשים מנהלים את XBOX.
גם אם רוצים לחזור לבלעדיות, איזה פאקינג טעם לעשות את זה בסוף הדור? מי הולך להשתכנע לקנות קונסולה ב 600 דולר בשביל גירס?
איזה אפקט לאקוסיסטם תקבל מהאנשים האלה? שום כלום. מי שלא קנה XBOX עד היום = שחקני PS וסוויץ'. סבבה, הם יקנו Series X, יקנו וגירז וזהו. הם לא ישימו שום אגורה נוספת.
ואז להציג את כל שאר המשחקים שכולם כן מגיעים לפס5. ואפילו 2 משחקים שלא היו מוכרזים לפס5 [באופן סותר ל PR שהם הוציאו אחרי התצוגה].
כל מה שמיקרוסופט משיגים במהלך הזה הוא החלשת המותג של גירז, מכירות רעות יותר וסיכון צוות הפיתוח.
פעם ראשונה שכולנו מסכימים, הבלעדיות של גירס טפשית. בלעדיות זה הכל או כלום.
ואגב, מוזר להגיד שבצד הטכני ציפיתי ליותר? הקואליציה ו-UE5, היו לי ציפיות בשמיים. הדמויות נראות ממש נהדר, אבל ציפיתי ליותר מהסביבות. משחקים סינים מסויימים הציבו רף גבוה יותר מהקואלציה לסביבות.
אה, ומה קרה להבטחה שלהם ש"כל לוקסט הולך להיות איום"? בחיים שלי לא ראיתי אוייבים מתים מהר בסדרה כמו בדמו שהם עשו.
נראה שסנואה זה ספינאוף "action-advanture" של הלבלייד. מקווה שזה אומר יותר גיימפליי ויותר פתוח.
עריכה:
אוקיי, זה מהאתר הרשמי שלהם, נראה שבאמת יש מערכת קרב אמיתית הפעם. כמה רחב המשחק, עוד נראה אבל הם כן מציינים "חקירה".
Senua is a single player action-adventure game and a bold new chapter in Senua’s story. It builds on the emotional depth and cinematic presentation of the Hellblade series, while expanding the gameplay with varied and exciting tactical combat — including encounters against multiple enemies with multiple weapons — alongside exploration, puzzle-solving and greater player agency. Designed for both longtime Hellblade fans and players new to Senua’s world, the game is set within a fantastical, evolving reality shaped by her perception, and delivers an action and gameplay focused journey that expands on the heart of the franchise.
StickSageבהחלט מסקרן, זה המשחק שאני הכי מצפה לו עכשיו מהתצוגה הזאת.
הראשון היה משחק יחסית קטן ומאוד מעניין, השני היה אמור להיות משהו מיוחד אבל הם פשוט פספסו איתו את כל המטרה. ועדיין, מה שהיה בו ברמה הסינימטית, הטכנית והויזואלית היה מטורף.
אם הם למדו, ונשמע שהם למדו, והפעם גם יש כאן משחק אמיתי שיהיה לכל הפחות סביר - אני בהחלט שם עין על המשחק הזה.