VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

386 הודעות
KlaymanKlaymanSage

הרי על כל משחק שהוא עובדים עשרות-מאות אנשים, והם לא דולפים סתם ככה.. כלומר כן, ברור שיש דברים שדולפים, אבל אי אפשר להתנהל בצורה של "כל דבר עלול לדלוף, בואו נכריז בטוויטר כי אין ברירה". זה רוצח הייפ.

LaskinLaskinElder

יש לזה השפעה על טראפיק, שליטה בתגובות (אפשר למקם תגובות מסויימות למעלה, להסיר אחרות וכו), להביא עוד עוקבים וכו.

חוץ מזה, כמו שראית - אין להם ממש מה להציג גם ככה עדיין, רק שחקן, זה לא מרגש אף אחד.

היו צריכים לשמור את זה בשקט כנראה עוד חודשים רבים אם לא יותר משנה כדי להראות משהו, אז הבחירה בין פוסט לאיזו תצוגת TGS שבה לא רואים כלום לא משנה הרבה.

כרגע יש לאקס בוקס רצף מתלונות ולסוני רצף כשלונות, הם רוכבים על הגל הזה, אני לא חושב שזה גרוע כל כך.

DrKeoDrKeoSite Admin

מה שנקרא להתאבד מחשש ממוות. אי אפשר לנהל חברה של מליארדים על פי חששות מדליפה. אחרת למה להכריז על משהו בכלל אי פעם? למה לעשות סטרימים? למה לשמור הפתעות לרגעים שכאלה? למה לא הכריזו כבר על מה עובד הצוות של פורצה 6 ב-4 חודשים האחרונים, הרי מה אם זה ידלוף? למה לא, שפשוט כל פעם שאשה שרמה חותמת על משהו שתכריז בטוויטר וזהו, לא יהיו יותר דליפות.

מן הסתם זה מגוחך, אם דולף דולף, ודווקא לסיפור הזה היה סיכוי דליפה סופר נמוך כי חברות יפניות כמעט לא מדליפות ובאקסבוקס רק מספר מצומצם של אנשים ידע.

LaskinLaskinElder

עם כל הכבוד להכרזה הזו - ויש כבוד, זה לא הכרזה על המשחק, סה״כ החלפה של מפיצה, וכנראה שאפילו המשחק יצא לפלייסטיישן (אם אני צריך להמר - סיכוי של 80% לפחות), ואין להם מה להראות ממנו. אז במקרה הזה - זה לא כל כך משנה אם ימתינו לאיזו מסיבה כדי להכריז על זה.

אני כן בעד באופן כללי להמתין עד שיש מה להראות ממשחק, ועוד יותר להמתין עד שיש גיימפליי.

נניח ההכרזה על הרימייק של gow או ההכרזה המקורית של physint היו הכרזות מאוד מאוד חלשות בעיניי וזאת למרות שלשניהם אני מאוד מצפה. אבל עושים את זה לצערנו. הרבה. אחת הסיבות היא שהם מעדיפים להכריז במקום שידלוף. לא ה-סיבה תמיד, אבל זו אחת מהן ועדיין מדובר בהכרזות מאוד מאכזבות ואפילו מעצבנות. מיקרוסופט לא היחידה שעושה את זה.

הפעם התזמון היה מאוד מתבקש ואני לא מאשים אותם. בועטים בסוני כשהם על הריצפה. זה טוב.

(עזבו שהבחור שעל הריצפה כאן הוא מקום ראשון, ויכול לנגב את התחת עם המתחרה שבועט בו, עדיין אפשר לקוות שזה ייגרום לו ללמוד דבר או שניים הלאה)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 17 בספטמבר 2026 בשעה 19:11
ציטוט מאת Laskin

עם כל הכבוד להכרזה הזו - ויש כבוד, זה לא הכרזה על המשחק, סה״כ החלפה של מפיצה, וכנראה שאפילו המשחק יצא לפלייסטיישן (אם אני צריך להמר - סיכוי של 80% לפחות), ואין להם מה להראות ממנו. אז במקרה הזה - זה לא כל כך משנה אם ימתינו לאיזו מסיבה כדי להכריז על זה.

אני כן בעד באופן כללי להמתין עד שיש מה להראות ממשחק, ועוד יותר להמתין עד שיש גיימפליי.

נניח ההכרזה על הרימייק של gow או ההכרזה המקורית של physint היו הכרזות מאוד מאוד חלשות בעיניי וזאת למרות שלשניהם אני מאוד מצפה. אבל עושים את זה לצערנו. הרבה. אחת הסיבות היא שהם מעדיפים להכריז במקום שידלוף. לא ה-סיבה תמיד, אבל זו אחת מהן ועדיין מדובר בהכרזות מאוד מאכזבות ואפילו מעצבנות. מיקרוסופט לא היחידה שעושה את זה.

הפעם התזמון היה מאוד מתבקש ואני לא מאשים אותם. בועטים בסוני כשהם על הריצפה. זה טוב.

(עזבו שהבחור שעל הריצפה כאן הוא מקום ראשון, ויכול לנגב את התחת עם המתחרה שבועט בו, עדיין אפשר לקוות שזה ייגרום לו ללמוד דבר או שניים הלאה)

דבר ראשון להבנתי כרגע הוא אקסבוקס ו-PC בלבד. ובנוגע ל"איך מכריזים", המשחק הזה הוכרז כבר על ידי סוני ב-2024, לפני שנתיים, כשהיה בו הרבה פחות ממה שיש בו היום. כל מה שהם הראו היה כמה תמונות של מודלים meta human, תיאור ולוגו. סוני כל כך התלהבו מההכרזה שזה היה אחד הפוקוסים הכי גדולים של התצוגה שלהם וכלל את הולסט בעצמו עומד ומכריז ונפגש עם קוג'ימה. זה היה ביג דיל, MGS סוג של חוזר, מגהטון.

אז וואללה, עם כל הכבוד, העובדה שהמשחק המוכרז הכי גדול של סוני כרגע אחרי אינטרסטלר עובר צד למתחרה הישירה זה פאקינג מגהטון. המשחק כבר שנה בהפקה מלאה, הוא הפוקוס העיקרי שלהם מאז ש-DS2 יצא לפני שנה, כך שעכשיו אשכרה יש בשר להראות. את הצילומים שראית של ביל סקרסגרד קוג'ימה צלם בתחילת השנה. וואללה, יכלו לעשות טיזר מגניב, אפילו CGI אם צריך, ורק למטרת כתיבה בסיום "בלעדי אקסבוקס!". הלסת של אנשים הייתה על הרצפה אם זה היה קורה ב-VGA, כולנו היינו פה בשוק כשראינו את הציוץ, תאר לך שזה היה ב-VGA עם קהל, הייפ, סרטון CGI, מוסיקה גדולה, אשה שרמה וקוג'ימה עולים על הבמה... אני לא מבין את העליה הזאת על העץ כאילו זה חסר משמעות ופתאום דליפות הם הדבר הכי מפחיד בתעשיה.

ואגב, אף אחד מההכרזות שציינת לא הוכרזו "כי פחדו שידלוף", לא GOW, לא פיזאינט. הם הוכרזו כדי להגיד למעריצים שיש GOW עם קרייטוס בדרך, הם הוכרזו כדי להגיד שהקוג'ימה הבא מגיע לפס5. גם DS1 הוכרז חודשים מתחילת הפיתוח. המטרה של ההכרזות הללו זה הייפ והידור של פלייסטיישן, זאת הייתה החלטה שיווקית, לא פחד מדליפות. שלא נדבר על זה שקוג'ימה כמעט תמיד מכריז על המשחקים שלו סופר מוקדם, תמיד, עוד מימי MGS. אפילו DS2 שהוכרז יחסית לקוג'ימה ממש עמוק בתוך הפיתוח הוכרז 3 שנים לפני היציאה. ואגב, גם OD עם מיקרוסופט הוכרז ממש בתחילת הפיתוח כשכל מה שהיה להם זה ליטרלי צילומי test של השחקנים, ניסוי ראשון שלו ב-meta human, היה שם אותה כמות של בשר כמו בהכרזה של פיזאינט. אמור להיות לקוג'ימה הרבה יותר חומר לטריילר קצר מפיזאינט מאשר שהיה לו ל-OD.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 17 בספטמבר 2026 בשעה 19:14

אני לגמרי רואה את זה. הרי אם רק היו מודיעים שסוני ביטלה את הפיתוח של המשחק (וזו לא בעיה להוציא את המידע הזה, וזה אפילו מידע נכון. מספיק שקוג'ימה "פולט" את זה כהערת אגב באיזה ראיון או שאחד האינסיידרים מקבל את המידע הזה ומפיץ אותו). אז כולם חושבים שהוא בוטל. ומדברים על זה ומתאכזבים. קוג'ימה מדבר על איזה חזון היה לו וכו'.
ואז בVGA, ולא בTGS שאני מסכים שזה לא אירוע מספיק גדול, יש טריילר CGI סינימטי של קוג'ימה פרודקשיינס עם כל השחקנים כמו שהוא אוהב, והגיבור אומר משהו מלא פאתוס וחשיבות עצמית על זה שהוא לא מת ושאי אפשר להרוג אותו, כמו שקוג'ימה אוהב, ואז הטייטל של המשחק חוזר, ולסיום - הלוגו של אקסבוקס עם בלעדיות (כן! בלעדיות!). מבחינת תכלס - האם יש בהכרזה הזאת בדיוק אותו הדבר כמו בהכרזת טוויטר? כן, לגמרי. אבל הקהל היה מאבד את זה באותו הרגע כי זה מה שקהל עושה, ואלו בדיוק רגעי הE3 הגדולים שגדלנו איתם.
זה כמו לדמיין את ההכרזה של GOW 2018 בפוסט בטוויטר במקום החשיפה שקיבלנו. טוב, לא בדיוק אותו הדבר כי זה היה גיימפלי וזו באמת אחת החשיפות הגדולות שהיו, אבל זאת אותה הנקודה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 17 בספטמבר 2026 בשעה 19:46

בדיוק, החשיפה בטוויטר הייתה מגניבה בערך כמו דליפה מעיתונאי בטוויטר. אם אתה קורא פוסט ופוסט בלבד, לחדשה שכזו זאת צורת האימפאקט הכי ירודה שיש. ובסופו של יום יש פה מגהטון, המשחק הכי מגניב של סוני אחרי אינטרסטלר עבר צד, מה יכול להיות יותר גדול מזה?

GolanGolanVeteran
נערך לאחרונה: 18 בספטמבר 2026 בשעה 00:37

יהיה Lolipop Chainsaw 2, גיימפליי השבוע ב-TGS. מאוד מקווה שזה גיימפליי מפיתוח מוקדם כי זה נראה רע, למה ג'ולייט לא מדברת? ולמה הקומבט זה נראה בדיוק כמו הרימאסטר ללא שום חידוש? למה אין דם כשחותכים את הזומבי ל-2?

משום מה הוכרז בינתיים רק ל-PS5 מה שמדאיג. בטח יהיה צנזורה כבדה הפעם סביב החצאית והציצים וכל הבדיחות המיניות.

אני כמובן אקנה את זה כי נהניתי מהראשון וכי אני חרמן 🤫

סודה51 לא חלק מהפיתוח:

years on, however, neither Gunn or Suda51 are contributing to this sequel. Instead, it is the work of Dragami Games, which previously released a remaster of the original Lollipop Chainsaw to a mixed response. Today's footage has also sparked a range of reactions on social media, where many have suggested that this sequel looks unpolished.

LaskinLaskinElder

שחק בסטלאר בלייד

GolanGolanVeteran
ציטוט מאת Laskin

שחק בסטלאר בלייד

זה לא המשחק לסוויץ'? למה דווקא הוא?

LaskinLaskinElder

זה על כל הפלטפורמות שיש, יספק את הצרכים שלך יותר טוב מהשיט הזה

GolanGolanVeteran
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 23:58
ציטוט מאת Laskin

זה על כל הפלטפורמות שיש, יספק את הצרכים שלך יותר טוב מהשיט הזה

ניסיתי את הדמו והפסקתי די מהר... אני לא יודע איך קוראים לז'אנר הזה, אבל זה כמו ביונטה, קומבט מסובך מדי וקשה. וגם מלא קומבואים שצריך לזכור. זה ממש לא בשבילי. אני צריך משהו פשוט כמו God Of War הטרילוגייה היוונית. אפילו במיתולוגיה הנורדית שיחקתי על רמת הקושי הכי קלה שיש, Story Mode. אני מפגר כנראה. ☹️