שלום לכולם
מעדכן
היום אשפוז בשעה 17
מחר בצהרים הניתוח
הכל מוכן , נקווה לטוב
נוצר ע"י kririn·05 במרץ 2026
שלום לכולם
מעדכן
היום אשפוז בשעה 17
מחר בצהרים הניתוח
הכל מוכן , נקווה לטוב
המון בהצלחה ובריאות.
אנחנו מחכים לך פה.
שיהיה בהצלחה!
טוב טלפנו אלי כרגע
הניתוח נדחה ביום
או לשבוע הבא
תהיה חזק קרירין, אתה תעבור את זה, פשוט כמו שאמרו כאן אל תשים לעצמך קווים אדומים בטיפול שהכל יהיה על השולחן.
לא שאני חלילה משווה בין המצבים אבל לאור המלחמה היתה לי החמרה קיצונית בפסוריאזיס שלי וכמוך יש טיפולים שעד היום היו off the limits בעיני ואם יש משהו שלמדתי זה שאם אתה צריך לירות בכל התותחים הכבדים שלך תשתמש בהם החיים יקרים.
אל תקח ללב מאף אחד אל תתעצבן ותבוא במיינדסט של מנצח ואתה תנצח את זה. תראה מה קרה למתן בלו ואיך הוא מתחיל לקום מהמצב שלו מאחל לך את ההכי טוב.
אני לא רציתי עוד ניתוח
זה באין ברירה כזאת
מלחמה , הרוב חסום
נקווה באמת שהניתוח מחר בבוקר ויצליח
נראה
הצוואה תהרוג אותי די מהר במקרה והניתוח לא יצליח
חתמתי , כי לא רוצה להיות סיעודי
ונקווה שלא ידחו אותו
המון בהצלחה קרירין, תשמור על אופטימיות, תישאר חזק, תחלים ותחזור לפורום, לא חושב שיש כאן מישהו אחר שמצליח לשחק ולסיים משחקים בקצב שלך אז אתה די תקוע איתנו.
בהצלחה קרירין!
תעדכן פה ברגע שתוכל, מחזיקים לך אצבעות
קרירין - המון בהצלחה. מחזיק אצבעות שנשמע כולנו בשורות טובות בקרוב, אמן ואמן.
בהצלחה קרירין, יש עוד המון משקי FF שמחכים לך.
אני לא רציתי עוד ניתוח
זה באין ברירה כזאת
מלחמה , הרוב חסום
נקווה באמת שהניתוח מחר בבוקר ויצליח
נראה
הצוואה תהרוג אותי די מהר במקרה והניתוח לא יצליח
חתמתי , כי לא רוצה להיות סיעודי
ונקווה שלא ידחו אותו
מבין אותך. אני מנעתי מעצמי טיפולים מעולים רק כי הם עשו סרטן במנות יתר מטורפות לחיות מעבדה. או מנעתי מעצמי חיסון קורונה רק מהחשש שאעשה לעצמי נזק חמור ממנו אחרי ששמעתי על אנשים במצב שלי שאכלו אותה, אז אני מבין את הפחד להגיע למצב הרבה יותר גרוע. אבל בטווח הארוך סתם הכנסתי את עצמי לצרות צרורות אל תעשה את זה לעצמך אחי.
אבל אתה חזק קרירין ראיתי אותך פה אחי במצבים שאתה נשארת קול וקר רוח יש לך את מה שצריך כדי לנצח אני בטוח בזה.
הייתי בודק את הניסויים שעמר הזכיר אני שמעתי לפני כמה שנים על זה שהצליחו להביא לריפוי של סרטן מוח דרך אימון של מערכת החיסון לזהות אותם ולתקוף אותם ובגלל שאתה בטיפולים יש 99% סיכוי שאתה בול בקריטריון לקבל אותם. מחזיק לך אצבעות אחי.
בתקווה עובר ניתוח
כבר יוצא
נקווה באמת שיקרה מחר
ומקווה שיצא טוב
בהצלחה!